2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bugün çok geç kalktım
çok uyumak bana bu halde hiç iyi gelmiyor.
hava güzel ama ben bu saatten sonra çıkamam
dün gece bilgisayardan satranç oynamaya sardım iyice. yendikçe oynayasım geliyor

kızlar iştahlarınız nasıl
ben hiç olmadığım kadar iştahlıyım ya , ne bulursam yiyesim geliyor, ve kendimi dizginleyemiyorum da

ya geçenlerde internette çok güzel bi hastane çıkışı gördüm kız için güprülü falan ismini unuttum şimdide indirime girmiyor ay sinir oldum vallla ya.ç..

eveeett gene eşimle sorun yaşadık. ne olacak böyle ya. benim hassaslığımdan mı oluyor ki.bi raf işimiz vardı. takamıyor. gidip usta mı çağırayım oncacık şey için yoksa babamımı çağırayım. babama yük olmaktan sıkıldım

bizim hassaslığımızdan onların rahatlığından hepsi bir arada hayatım fazla kafaya takmamak lazım canım ya olduğu gbi bırak...ee kocan yapamıyosa ne yapıcan çağır babanı babalara yük olunmaz merak etme sanki ne altı üstü bir raff güzel canını üzdüğüne değmez...

Hanimlar bi sey sormak istiyorum göğüsler aldi başını gidiyor malum:)) gogsumun arasi yara gibi olmuş boyle bi sorun yasayan var mi acaba ve gecmesi icin ne yapmaliyim ne önerirsiniz? ??

canım benim göğüslerim normaldede büyüktü şimdi iyice büyüdü iç çamaşırlarıma sığmıyor artık göğüs arası pişik gibi kızarıyor hatta bazen yara olup kanıyor özellikle yaz aylarında, benim her yaz yaşadığım problem, göğüs arasına bez koyuyorum ben, birbirine değmesini engelliyor birbirine sürtmeyincede yara olmuyor

sadece erkek olması şart canım babası dededi amcası okuyabilir

Hanimlar bi sey sormak istiyorum göğüsler aldi başını gidiyor malum:)) gogsumun arasi yara gibi olmuş boyle bi sorun yasayan var mi acaba ve gecmesi icin ne yapmaliyim ne önerirsiniz? ??

öffff bende aynı ya hamilelik diye aldıklarım şimdi göğüslerden geçmiyor göbeğim okadar büyümedi göğüsler aldı başını gidiyo nereye gidiyosa
sanki bebiş orda büyüyo
ben pudra kullanıyorum yatarken iii geliyo iyileştiriyo yani bide bebe kremi var popolin diye önceden ondan kullanıyodum çok çabuk tedavi ediyor
bebe yağı kullanma sakın daha beter oluyo 4 gün çamaşırsız gezdim koyun gibi

kızlar iştahlarınız nasıl
ben hiç olmadığım kadar iştahlıyım ya , ne bulursam yiyesim geliyor, ve kendimi dizginleyemiyorum da

bende çoook iştahlıyım ve bu iştahımın hep böyle devam etmesinden korkuyorum yaaa böyle olmaz dimi :26: bende doyma hissi diye bişey kalmadı, bir süre sonra diyorumki galiba artık yeter offf dünyaları yedim galiba yine diyorum eşimde gülüyor pişman oluyorum ama öbür öğünde yine aynısı oluyor

babam uzakta. bu tarz işleri babama yaptırınca ona mahçup oluyorum ama.ailem eşimi istememişti. haklı çıkıolar gibi oluyor. en az 2-3 hafta sonra anca gelir babam. o da bi ihtimal. babamı niye bekleyeyim ki.

gerçi birazda benden oluyor. kontrollü olmayı seviyorum, kimseye güvenemiyorum. tamir işlerinide çok severim aslında. bu tarz işlerde hep ben öne atıldım, hem ona güvenmediğimden hemkendim sevdiğimden.

ama hamile hamile bişi yapılmıyor ya. uff sıkıldım. hem matkap işleri zormuş. ben anlamıyorum matkaptan. eşimde anlamıyor. duvarlara koca koca delikler açtık moralim bozuluyor

canım sen fazla detaycısın sanırım olduğuna bırakmayı denesen kocalar öledir bugün yap dersin 1 ay sonra yaparlar... benim kocam bu işin içinde olmasına rağmen yap de sonrada beklede gelsiin benim babam hem uzakta hemde anlamaz bu işlerden.. sıkma canını biraz bırakın daha sonra tekrar dene evi yıkıcaksınız başınıza..

canlar 1 hafta önce falan netten oğlumun odasına süsler getirtmiştim sirk treni şeklinde onlar geldi bnde onları yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu biz eşimle çok beğendik sizlerde beğenecek misiniz acaba ?

canım benim çok güzel olmuş ne güzel hazırlıklarını baya ilerletmişsin allah bebeğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin....

canım benim çok güzel olmuş ne güzel hazırlıklarını baya ilerletmişsin allah bebeğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin....

ayy çok sevindim beğenmene tatlım sağol amin cümlemiz önce sağlıkla kucağımıza alalım bunlar el oyalamak için işte.Eksik çok daha emin ol halı perde vs. vs. onlarıda annem alıcak kısmetse

ayy çok sevindim beğenmene tatlım sağol amin cümlemiz önce sağlıkla kucağımıza alalım bunlar el oyalamak için işte.Eksik çok daha emin ol halı perde vs. vs. onlarıda annem alıcak kısmetse

oda işinin sana kalan kısmı bitmiş gibi ama ben hiç birşey yapmadım oğlumdada oda yapmamıştım bunada yapmıcam beşiği benim odamda olucak daha sonra güzel bi genç kız odası yaparım oğlumun vardı ama bebek odası şeklinde değildi odası seninki çok güzel olmuşşş..bebişler bi gelseydiiiii...

valla tatlım ben aslında yapmıycaktım bana kalsaydı kiracıyım çnkü yrn birgün başka yere gitsek belki bu kdr çok odam olmaz düşüncesiyle bi beşik alıcaktık sadece bnm annemlerde evlenmeden aldığım bi dolabım vardı 2 kapılı iyi bi dolap ona kıyafetlerini koyarım diodum ama ilk yeğen ve torun olunca abim odasını aldı kurdurdu annem halı perde vs. eksiklerini yapıyor kayınvalidemler de öyle.Ben sadece böyle dekorasyon kısmına bakıorum hoşuma giden cicilerini alıorum falan yoksa oda yapmıycakdım anlıycağın öyle böyle büyürdü nasıl olsa ben ne odalarda ne beşikte büyüdüm çocuğumuda büyütürdm kmsenin hevesini kırmadım sadece

teşekkürler canım yaa valla bende hasta olucam artık yüzüm gözüm şişti.....:2::2:
ah canım ya, insanın kendi canı acısa,hasta olsa koymuyor da çocuğu hasta olunca zaten senin hasta olmandan daha çok can yakıyor..ama dikkat et kendine annesi ki bakacak, ilgilenecek anne lazım çocuğa

eşime sordum şimdi. ben okuyacam dio :) genel soruyorum kim okur diorum babası okur dio ezan okuyup öyle okunuyor dedi. herkes okuyabilirmiş. uykulu cevapladı gerçi

aaa ne güzelmiş yaa, keşke bizde de olsa böyle bişey.

Kızlar cevaplara teşekkür ederim. Gerçi pek bize uymadı.Ailede bunu yapacak kimse yok sanırım. Bilenler yapmaz, yapmak isteyecekler bilmez..az düşüneyim bakalım. Mevlüt işini k.valide organize edecekti, onu yapmayayım diyorum çünkü bizim oturduğumuz yer eşimin tarafına uzak biraz ve içimden bir ses gelen olmayacak diyor. Bir de ben işin ucundan tutmazsam bizde kimse elini sürmez o işe, ben de o halde organize edebilir miyim bilemiyorum.. Ama bunu bari yapayım,oğluşuma ahirette " hey sen, kiraz dudaklı olan" diye seslenilmesin sonra

çok güzelmiş canım, oda da beyaz ağırlıklı sanırım renk katmıştır. Biz bunun peluşunu yaptık, duvarın birine raf koyduk rafın üstüne bir sürü peluş hayvan aldık. Öyle renk oldu, güzel oldu.

hey sen kirazlı dudaklı mı

aslında şeyde yapabilirsin. hastaneden eve getirirken bi camiye uğrayıp ordaki imam hoca gibi birine okutabilirsin.

mevlüt komşularını falan çağıracağın ufak bişi olabilir. ben yapcam. fazla akraba geleceğini sanmıyorum. ev uzak çünkü. apartmandan merhabalaştığım 3-4 daire var. onları çağırcam. bir iki de arkadaş çağırcam. ev dar zaten fazla bile

Çok tatlı olmuş, güle güle kullanın... Bebişin sağlıklı büyüsün odasında inş.

ne güzell şanslı bir bebek olucak inşallah herşey çok güzel olur inaşallah canım allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…