kızlar iştahlarınız nasıl
ben hiç olmadığım kadar iştahlıyım ya , ne bulursam yiyesim geliyor, ve kendimi dizginleyemiyorum da
eveeett gene eşimle sorun yaşadık. ne olacak böyle ya. benim hassaslığımdan mı oluyor ki.bi raf işimiz vardı. takamıyor. gidip usta mı çağırayım oncacık şey için yoksa babamımı çağırayım. babama yük olmaktan sıkıldım
Hanimlar bi sey sormak istiyorum göğüsler aldi başını gidiyor malum:)) gogsumun arasi yara gibi olmuş boyle bi sorun yasayan var mi acaba ve gecmesi icin ne yapmaliyim ne önerirsiniz? ??
kızlar birşey sormak istiyorum; şu kulağına isim okuma nasıl oluyor bir bilen bana açıklayabilir mi? Dini bir şahsiyetin mi (imam mesela) okuması gerekiyor? Öyleyse ne zaman okunuyor? İmam hastaneye mi geliyor? Bunun için nerden imam bulunuyor? İki ismi varsa ikisi de mi okunuyor? Okunmasının faydası ne oluyor?..Bizim ailede bu tür işler pek yoktur ama ben bunu ilk gördüğümden beri içimden bir his "yaptır" diyor. Bunları k.valide iyi bilir aslında ama son olaylardan sonra ondan hiç bir şey isteme,danışma niyetinde değilim, ne ayarlanması gerekiyorsa ben önceden ayarlayayım diyorum
Hanimlar bi sey sormak istiyorum göğüsler aldi başını gidiyor malum:)) gogsumun arasi yara gibi olmuş boyle bi sorun yasayan var mi acaba ve gecmesi icin ne yapmaliyim ne önerirsiniz? ??
kızlar iştahlarınız nasıl
ben hiç olmadığım kadar iştahlıyım ya , ne bulursam yiyesim geliyor, ve kendimi dizginleyemiyorum da
bizim hassaslığımızdan onların rahatlığından hepsi bir arada hayatım fazla kafaya takmamak lazım canım ya olduğu gbi bırak...ee kocan yapamıyosa ne yapıcan çağır babanı babalara yük olunmaz merak etme sanki ne altı üstü bir raff güzel canını üzdüğüne değmez...
babam uzakta. bu tarz işleri babama yaptırınca ona mahçup oluyorum ama.ailem eşimi istememişti. haklı çıkıolar gibi oluyor. en az 2-3 hafta sonra anca gelir babam. o da bi ihtimal. babamı niye bekleyeyim ki.
gerçi birazda benden oluyor. kontrollü olmayı seviyorum, kimseye güvenemiyorum. tamir işlerinide çok severim aslında. bu tarz işlerde hep ben öne atıldım, hem ona güvenmediğimden hemkendim sevdiğimden.
ama hamile hamile bişi yapılmıyor ya. uff sıkıldım. hem matkap işleri zormuş. ben anlamıyorum matkaptan. eşimde anlamıyor. duvarlara koca koca delikler açtık moralim bozuluyor
canlar 1 hafta önce falan netten oğlumun odasına süsler getirtmiştim sirk treni şeklinde onlar geldi bnde onları yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu biz eşimle çok beğendik sizlerde beğenecek misiniz acaba ?
Eki Görüntüle 672568
canım benim çok güzel olmuş ne güzel hazırlıklarını baya ilerletmişsin allah bebeğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin....
ayy çok sevindim beğenmene tatlım sağol amin cümlemiz önce sağlıkla kucağımıza alalım bunlar el oyalamak için işte.Eksik çok daha emin ol halı perde vs. vs. onlarıda annem alıcak kısmetse
oda işinin sana kalan kısmı bitmiş gibi ama ben hiç birşey yapmadım oğlumdada oda yapmamıştım bunada yapmıcam beşiği benim odamda olucak daha sonra güzel bi genç kız odası yaparım oğlumun vardı ama bebek odası şeklinde değildi odası seninki çok güzel olmuşşş..bebişler bi gelseydiiiii...
ah canım ya, insanın kendi canı acısa,hasta olsa koymuyor da çocuğu hasta olunca zaten senin hasta olmandan daha çok can yakıyor..ama dikkat et kendine annesi ki bakacak, ilgilenecek anne lazım çocuğateşekkürler canım yaa valla bende hasta olucam artık yüzüm gözüm şişti.....:2::2:
eşime sordum şimdi. ben okuyacam dio :) genel soruyorum kim okur diorum babası okur dioezan okuyup öyle okunuyor dedi. herkes okuyabilirmiş. uykulu cevapladı gerçi
yaptır bencede cnm aileden biri de okuyabilir kulağına ama dini bütün biri olmalı mesela biz ne kdr dini bütünüz tartışılır.Yani dini bütünden kastım şu hatim indirmiş hacca gitmiş namazında niyazında biri olmalı.Bizim dedem okumuş kulağımıza ama hoca da getirebilirsin 40 mevlüdünde de yapılabilir doğduğu zaman eve getirince de yaptırabilirsin ama 40landığında makbul diye biliyorum yine bi bilene danış istersen ben bu şekilde biliyorum
benimkide erkek canımbakalım önce hangimiz doğurcaz .. benimki bi ara bi kaç hafta önde gidiyodu ama şeker çıkınca diyet yaptım şimdi günüyle uyumlu dedi dr..
Hristiyanlarda vaftiz neyse bizde de kulağa isim okuma o .. dini bi gereklilik aslında .. imam olması şart deil.. abdest alıp kucağına bebişi alıp kıbleye dönüp kulağına ezan okuyolar yada kamet getiriyolar.. veya her ikiside oluyo .. bizim ailede babamın okuduğuna bi kaç kez şahit oldum .. adı ali mi olacak en son senin adın ali duydun mu...senin adın ali duydun mu..senin adın ali duydun mu 3 kere tekrarlıyolar .. doğduktan kısa bi süre sonra olsa iyi olur .. bizim burda bi adet var.. imkanı olan kurban kesip yemek dağıtıyo kuran okunuyo isim verileceğinde tüm eş dost akraba çağırılıyo.. imkanı olmayan tatlı dağıtıyo.. düğündeki takı merasimi gibi takı takan para koyan hesiye getiren herkes ogün getiriyo .. yemeğini tatlısını yeyip çocugun adınıda öğrenip gidiyolar .. benim ailemde yok ama eşimin ailesinde böyle bi adet var .. 40 mevlüdü deil bu ha .. ad vurma diyolar =))
çok güzelmiş canım, oda da beyaz ağırlıklı sanırım renk katmıştır. Biz bunun peluşunu yaptık, duvarın birine raf koyduk rafın üstüne bir sürü peluş hayvan aldık. Öyle renk oldu, güzel oldu.canlar 1 hafta önce falan netten oğlumun odasına süsler getirtmiştim sirk treni şeklinde onlar geldi bnde onları yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu biz eşimle çok beğendik sizlerde beğenecek misiniz acaba ?
Eki Görüntüle 672568
ah canım ya, insanın kendi canı acısa,hasta olsa koymuyor da çocuğu hasta olunca zaten senin hasta olmandan daha çok can yakıyor..ama dikkat et kendine annesi ki bakacak, ilgilenecek anne lazım çocuğa
aaa ne güzelmiş yaa, keşke bizde de olsa böyle bişey.
Kızlar cevaplara teşekkür ederim. Gerçi pek bize uymadı.Ailede bunu yapacak kimse yok sanırım. Bilenler yapmaz, yapmak isteyecekler bilmez..az düşüneyim bakalım. Mevlüt işini k.valide organize edecekti, onu yapmayayım diyorum çünkü bizim oturduğumuz yer eşimin tarafına uzak biraz ve içimden bir ses gelen olmayacak diyor. Bir de ben işin ucundan tutmazsam bizde kimse elini sürmez o işe, ben de o halde organize edebilir miyim bilemiyorum.. Ama bunu bari yapayım,oğluşuma ahirette " hey sen, kiraz dudaklı olan" diye seslenilmesin sonra
çok güzelmiş canım, oda da beyaz ağırlıklı sanırım renk katmıştır. Biz bunun peluşunu yaptık, duvarın birine raf koyduk rafın üstüne bir sürü peluş hayvan aldık. Öyle renk oldu, güzel oldu.
canlar 1 hafta önce falan netten oğlumun odasına süsler getirtmiştim sirk treni şeklinde onlar geldi bnde onları yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu biz eşimle çok beğendik sizlerde beğenecek misiniz acaba ?
Eki Görüntüle 672568
valla tatlım ben aslında yapmıycaktım bana kalsaydı kiracıyım çnkü yrn birgün başka yere gitsek belki bu kdr çok odam olmaz düşüncesiyle bi beşik alıcaktık sadece bnm annemlerde evlenmeden aldığım bi dolabım vardı 2 kapılı iyi bi dolap ona kıyafetlerini koyarım diodum ama ilk yeğen ve torun olunca abim odasını aldı kurdurdu annem halı perde vs. eksiklerini yapıyor kayınvalidemler de öyle.Ben sadece böyle dekorasyon kısmına bakıorum hoşuma giden cicilerini alıorum falan yoksa oda yapmıycakdım anlıycağın öyle böyle büyürdü nasıl olsa ben ne odalarda ne beşikte büyüdüm çocuğumuda büyütürdm kmsenin hevesini kırmadım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?