2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlarrr yenidoğan fotosu ne kadara cekiliyor bilen var mı yaklaşık olarak?

Canım 500 tl'den başlıyor diye biliyorum ben doğumdan önce bir kaç foto çekimi doğum anında ve doğumdan sonra
Albüm yapıp veriyorlarmış
bende istiyordumda eşime söyledim ama kabul etmedi ben çekerim hepsini dedi

valla canım iyisin aramızda 7 gün var bizimkinin de iyi kilosu ama size yetişmemize imkan yok...allah hayırlısıyla eline almayı nasip etsin...

çok güzelll

bende pasta sandım işim gücüm yemek zaten
çok güzel görünüyoo

tahin pekmez ve muz ye canım ama bebişin gayet ii canını sıkma önemli olan doğduktan sonrası

normalde 29 . haftadayız ama bebeğim 32 33 cıkıyor 2 kilo olduk bile :))

maşallah ya 1 -2 haftayı anlarımda seni tosun 3-4 hafta önde şeker yüklemen nasıl geçti canım normalmiydi sonuçlar:26:

ooyyy nazar değecek teyzelerii okuyun yavruyu tütüüütüüü 41kere maşallaahhhhhh
o duduşların güzelliğine bak, yaww annnesi sen doğuraana kadar bu genç adam olup çıkacak bu hızla

evet canım kız oyüzden hiçbişi bırakmadım zaten giydirmek istemedim aslında oğlumdan güzel şeyler kalmıştı giydirilebilirdi... vala ben bile şişiyorum ya geçen bi tanıdık geldi kızım ne olmuş sana yüzün gözün şişmiş dedi baktım şişmişim ciddi offf işim çokkkkk...

pdnk; zeyyyno; denizkizi57; merve02; melinnaz;NURGU66;Teşekkür ederim kızlar, gerçekten bebeğime el emeği bir şeyler yapmak çok güzel bir duygu bakıp bakıp vayy be diyorum :)
Pasta benzetmesi için özür :S Genelde dikkat ediyorum böyle şeylere dikkat çekmemeye ama borcum olsun yapayım size :))
Bebeği görmeye gelenlere, mevlütte dağıtmayı düşünüyorum, biberonlu bebek şekerliklerinden de almıştım, sepet zaten büyük yarısını şekerle yarısını da keseyle doldurup isteyene istediğini dağıtırım diye düşündüm.. Ben de şekerlere ekleme yapacaktım aslında sonra kendim birşeyler yapayım diyip bunlara başladım..

gask; Maşallah oğluna 3 kilo doğması gayet iyi sınırlar dahilinde eğer normal doğum düşünüyorsan da gayet iyi bir şey bence.. Benim bebeğim hemyapı olarak iri hem de haftasından önde bense ufak tefeğim normal doğum yapamam herhalde diye kara kara düşünüyorum.. Doğum kilosu biraz düşük olan bebeklerin sonradan çok çabuk toparlandığını duymuştum..
Sağlıklı doğsunda emzire emzire tosun gibi yaparsın sen onu

geridonusumkutusu; Canım herkes için diyemem ama sanırım erkeklerin çoğunda bu var benim eşimde öyle üç istek hakkım varmış gibi davranır bazen yok demez ama sen de birşey isteyemezsin :) Ama kendisi hasta olsa sınır tanımaz yok artık dedirtir.. Yapmazsan da sana vicdan yaptırır.. Ya sabır demek böyle durumlarda iyi geliyor :)

minnos1; Umarım sağlıkla atlatırsınız, bizi habersiz bırakma.. Mide yanması ve acı su olayı bende de var canım gece uykum zehir oluyor, yanma boğazıma kadar çıkıyor ve aynı zamanda midem ağzıma geliyor özellikle de geceleri doktora söylediğimde normal dedi..

kntsz; Eşinle muhabbetinize bayıldım

keremcik;
Maşallah bebeğine Ayy o ne tombik yanaklar öyle kucağıma alıp sevesim geldi valla, senin ki ilkokul kıvamında doğacak sanki :)) Doğup yürümeye başlarsa şaşırma

merve02; Alışverişin hazırlıkların hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullanın inşallah, annen de gelecekmiş ohh mis gibi olur evin de anne eli değmesi başka oluyor valla..

Son düzenleme:
kızlar sizler kaç kilo aldınız bu zamana kadar kaçla hamile kaldınız ve şuan kaçsınız
ben 45 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum
bebişimde 1.5 kilo
normalmi sizce?

kızlar sizler kaç kilo aldınız bu zamana kadar kaçla hamile kaldınız ve şuan kaçsınız
bebişimde 1.5 kilo
normalmi sizce?

48 ile kaldım şuan 61 kiloyum bebeğimde geçen hafta 1.420ydiiii.. normal bence seninki

bebişimde 1.5 kilo
normalmi sizce?

Çok çok iyi bence 45 kilomu
Ben yazmayayım en iyisi kilomu
Valla artık utanıyorum kilomdan

bebişimde 1.5 kilo
normalmi sizce?

72 ile hamile kaldım su an 82yim bebekim 2 kilo...Doktor bana cok aldın dedi en son bilmiorum ki canım

komşular hiç klio almadın şişmedin diyorlarda acaba bebektemi kilo almıyo dedim

ben son10 senedir hep aynı kilodayım ya. 17 yaşındaykende 45 kiloydum.büyük oglumada 45 kilo ile hamile kaldım kırkım çıkınca yine 45 e düştüm.bundada 45le kaldım.
ben bu 45 rakamaından bi kurtulamadım.ne yapsam ne içsem kilo alamıyorum kızlar
büyük oglum 3kilo 200 gr dogmuştu 9 ay boyunca sadece 13 klio almıştım

canım neden öle düşünüyosun eminim hamilelik çok yakışmıştır sana hem az çok farketmez önemli olan doğumdan sonra verebilmemiz sen beni gör top gibi yuvarlanıcam nerdeyse kocamda laf sölüyo ama ben hiç takmıyorum amannnn bidaha ne zaman bu kadar rahat yemek yiyebilirmki....

beni iyi anlarsın ozaman sen baya yakınız yaaa offf sorma çok sıkıldım bu memlettten..

İş dolayısıyla bizde Aksaraydayız, ben aslen ıspartalıyım, Ispartada küçük bir şehir ama aradığın herşey var, sıkıldığın zaman gezeceğin çok yer var, buralara göre çok çok güzel Ispartam...Ahh memleketimi çok özledim..

72 ile hamile kaldım su an 82yim bebekim 2 kilo...Doktor bana cok aldın dedi en son bilmiorum ki canım

keremcik senin bebeginin kilosu çok güzel baksana benden 1 hafta küçük olmana ragmen yarım kilo fazla mmaaşaallah subhallah

Bünye meselesi canım.gerçekten yiyor musun ya bol bol
Yoksa kuş kadar mı yiyorsun.doğruyu söyle bak

benim sadece karnımda futbol topu var gibi hiç bi degişlik yok.arkadan gören hamile oldugumu bile anlamaz.
keşke kalsa klio bende ama dogumdan sonra ucup gidio hiç bişey yapmıorum

ben aslen istanbulluyum üniversiteyi bitirip burda kocamı buldum ve evlendim burda kaldımahhhh ben nasıl özlüyorum istanbulu bir bilsen....

76 kilo olmuşum doktorumda kızdı geçen ne oldu Merveciğim tartının sessizliğine mi gömüldün hayırdır dedi
Ne diyeceğim kadına sanki orada valla dün neler yedim neler hepsinide götürürken Doktorum geldi aklıma
Buda senin yerine doktor hanım dedim Eşimde bişey demiyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…