- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Eki Görüntüle 672803 Eki Görüntüle 672804
Kızlar bebeğime lavanta kesesi yapmaya başladım, beğenilerinize sunarım :)
Belli olsun diye kasenin üzerine koyup fotoladım ama pasta gibi çıkmış:)
Sepet süslemesi de yaptım aynı desenden ama henüz içime sinmedi ve bitmedi..
Bitince daha detaylı eklerim..
Cnm çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beğendim, bu lavanta keselerini mevlüttemi dağıtacaksın cnm, yoksa bebek görmeye gelenlere mi, ben bebek şekeri aldım 50 adet bunları hem gelene gidene hem de memleketimde yapacağım bebek mevlütünde dağıtmayı düşünüyorum üzerine bi 20-30 tane daha ekleyeyim de başka ayriyetten bişey yapamayacağım
Ay cnm benim hepimizin ki aynı gibi ben de düngece çok üzgündüm azıcık bozuştuk sonra çamaşırları yıkamıştım sepet çok ağırdı kaldırıp asamadım sepeti normalde hep eşim asardı çamaşırları yardım ederdi herzaman ve asmadığı gibi komşuyu mu çağırayım bunları astırmak için diyo ben de kalktım zorlana zorlana ıslak çamaşır sepetini kaldırdım hem ağladım hem astımbenim bağırsaklarım rahatsız zaten. bağırsak kaynaklı ağrı hamilelikten öncede çok çekiyordum şimdi de çekiyorum. bağırsak kaynaklı olunca anlıyorum. gaz sancısı ise eğer önceki gaz sancılarım gibi değil. hamileyken biraz farklılaşıyorsa eğer bilemiyorum.
ağrım kasılmanın verdiği ağrıda değil. nasıl desem, eskiden göbek düşme diye tarif ederlerdi ya. öyle bi ağrı.
sabahta ağrımıştı. gecede ağrıdı bu şekilde.bi ara ağladım hatta.
bu ağlamamda eşimin de etkisi var biraz. istediğim kadar ilgili değilhadi dr. a gidelim diyor sadece.
Ali Taran hasta karısına önce elleriyle bakmış, sonra terketmişti ya. nasıl olabiliyor diyordum.
oluyormuş. erkekler sabırsız ya. eşimde 2-3 gün a den z ye çok ince bir şekilde ilgileniyor sonra sıkılıyor, birşey istediğim zaman suratı ekşiye ekşiye yapıyor. bende kırılıyorum.
gerçi ben tembel olduğumdan bu istemelerin dozunu çok abartıyorumama şu anda gerçekten ihtiyacım var. önceden yapabilecekken yapmıyordum , şimdi gerçekten kalmak , bişi almak falan çok zor.
dün ağrım sırasında ilaç isteyemedim kırgınlıktan.
ben bi tuhaf oldum yaa doğuma 2 ay kala duygusala bağladım eşim biraz geciktin sanki doğurcan nerdeyse diyo3 gündür eşimin öleceğini düşünüp ağlıyorum gece kalkıp bizi bırakma ben sensiz ne yaparım diye sarılıyorum rüyanda mı gördün bak hamilenin rüyası çıkar doğru söyle falan dedi bir iki beni motive etti sarıldı ilgilendi üçüncüde ben ağlarken sırtım çok kaşındı kaşısana diyo alıştı duruma bu gece değişik bişey yapmam lazım ben ölürsem falan diyim bari
Ay cnm ağzından yel alsın hepsi hormonlarımızın işi ben de bebişe bişey olcak gibi geliyo çok duygulanıyorum geçenlerde görümcem dikkat et çocuk karnında ölürse emeklerine yazık olur dedi