2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Cnm çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beğendim, bu lavanta keselerini mevlüttemi dağıtacaksın cnm, yoksa bebek görmeye gelenlere mi, ben bebek şekeri aldım 50 adet bunları hem gelene gidene hem de memleketimde yapacağım bebek mevlütünde dağıtmayı düşünüyorum üzerine bi 20-30 tane daha ekleyeyim de başka ayriyetten bişey yapamayacağım

Ay cnm benim hepimizin ki aynı gibi ben de düngece çok üzgündüm azıcık bozuştuk sonra çamaşırları yıkamıştım sepet çok ağırdı kaldırıp asamadım sepeti normalde hep eşim asardı çamaşırları yardım ederdi herzaman ve asmadığı gibi komşuyu mu çağırayım bunları astırmak için diyo ben de kalktım zorlana zorlana ıslak çamaşır sepetini kaldırdım hem ağladım hem astımbirazda hormonlar iş başında tabi zırlak bişey olduk

Ay cnm ağzından yel alsın hepsi hormonlarımızın işi ben de bebişe bişey olcak gibi geliyo çok duygulanıyorum geçenlerde görümcem dikkat et çocuk karnında ölürse emeklerine yazık olur dedi ben de ne emeği be dedim o benim canım ona bişey olursa emekmi gelir gözüme Allah aşkına dedimkızdım ama fazla bellietmemeye çalıştım o da kötü bişey demek istemedi sırf cahillik ve patavatsızlıktan işte sonra aklıma girdi sözleri hep bebeğimi dinler oldum dün gece de eşimle tartıştık bide gece mesaisinden gelmişti ve araba bakmaya gittiği için eve geç de geldi doğru düzgün yüzünü göremediğim gibi küsüştüğümüz için yüz vermemeye çalıştım ama çok özlemiştim sonra bugün tekrar gece mesaisine gidecekti 1 gün daha yüzünü göremeyecektim gece o uyuyunca sarıldım arkasından ağladım biraz ama hiç hissetmedi çünkü zavallım da çok yorulmuş ölü gibi uyudu .... off buaralar çok mesai yapıyo işyerinde rahatsızlanan olmuş ve izne ayrılanlar var o yüzden sık sık gece nöbeti geliyo zavallıma o da diyoki böyle olması biyandan iyi ek mesai ücretim artıyo bebeğimiz olucak masrafımız çok olucak diyo

Ya o ilk nefesi bugün kaçırdım da 3 haftadır ben de aynen salya sümük. Onlar kavuşurken bu kadar ağlıyorsam kendi oğlumu görünce ne yaparım tahmin edemiyorum

canım kolay gelsin sana aynı telaş bizdede var salı günü boyanacak naz ın odası boyamızı aldık bakalım nasıl olacak merak ediyorum...
aman aman maşallah pohpohla biraz kocişini de bahane bulup başlamasın sonra, bak ne güzel fedakarık yapmış...
damadıma da kocaman maşallah söyle acele etmesin biraz daha zamanı var iyice büyüsün öyle gelsin ..
gelinininde keyfi yerinde geniş geniş tepiniyor mesanemin üstünde midemi de yastık yaptı bu aralar ohhh keyfi keyif hanımın...
cuma günü doktora gittik 1450 gr 40 cm olmuş biraz narin bir kız olacak sanırım:))

bu ara da benim suyum biraz az çıktı korktum doktor fazla hareket yok bol bol dinlen dedi bakalım inşallah sorunsuz tamamlarız günümüzü (

Son düzenleme:

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.. sepeti de bekliyoruz en yakın zamanda ... insanın bebeği için el emeği bişeyler yapması çok güzel dimi:))

Canım inan çok çok sevindim okuyunca senin adına
İnşallah bu son olsun
Anaaaaam maşallah çok tatlı yavruşun
Hayır canım malesef Pazar günleri kapalı oluyor havuzluhan
Aldıkların hayırlı uğurlu olsun canım benim neden alındın sen böyle alınma kuzumarada öyle oluyor

Tam 50 sayfa geçmiş okudum Aferin bana kendimi takdir ettim

Bizde dün beşiğiyle dolabımızı kurduk Çok tatlı oldular ohh rahatladım valla onlar kurulunca
Alışverişe çıktık son eksiklerini tamamladık dalin sıvı deterjanıyla dalin yumuşatıcısını aldım
Bizim burada sosyete pazarı var oraya gittik yatağına alezini aldım
Sebamedden sabunu aldım prima yeni doğan bezini aldık ıslak mendilini aldık bir kirli sepetimiz kaldı
Onuda sipariş ettim burdaki bi dükkana gelecek inş hafta içi
Yarın sabah annem geliyor Rabbim kısmet ederse
Bahar temizliğimi yapacak bide bebeğin kıyafetlerini eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirecek
Ben yapamazdım tek başıma hiç halim olmuyor ya tansiyonum 4-5'e düşüyor sürekli
Çok mutluyum Rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizinkini
Dünden beri gidip gidip seviyorum okşuyorum dolabını beşiğini Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun
Gözlerim doldu dün öyle görünce eşyaların. Kızım seni çok seviyorum

selam miillet sabahtan beri eve yeni girdim herzamanki yorgun ve uykusuzum geçmiişi okumaya çalıştım ama kaçırdım bazılarını ne güzel herkes bitelaş içinde ben kendimde hala o enerjiyi göremiyorum çarşamba çıkıp bişiler bakmayı düşünüyorum hayatınıza giren güzel şeylerin hepsi hayırlı olsun

Canım bende aynen öyleyim ya çok enerjisizim dün işte ufak tefek alışveriş yaptık bi geldim eve 12 saat uyumuşum
bence sende artık başla giderek ağırlaşıyoruz

Canım bende aynen öyleyim ya çok enerjisizim dün işte ufak tefek alışveriş yaptık bi geldim eve 12 saat uyumuşum
bence sende artık başla giderek ağırlaşıyoruz

evet haklısın aslında başlamam lazım ama oğlumdan tek bişi bırakmadım verdim yada attım hiç bişi kalmadı bebeğim gelse bikaç parça dışında bişi yok.....

hayatım bu nasıl bişi ya yirim onu ben tam tosun bu yaa..maşallahhhhhh...

Canım bebekim biraz tombul olacak galiba da 30. haftaya yeni girdik 2.064 geldi kilosuuu...o yüzzden biraz da erken gelecek galiba doktor alırız böyl e giderse 4 kilo olur rahat dedi..İnş saglıklı olsun da olsunlar da...Rabbimin izniyle sag salim alalım kucagımıza bebeklerimizi...

evet haklısın aslında başlamam lazım ama oğlumdan tek bişi bırakmadım verdim yada attım hiç bişi kalmadı bebeğim gelse bikaç parça dışında bişi yok.....

Canım senin bu bebiş kız değil mi kaçırdıysam kusura bakma
Havalarda güzel artık.ben iyiki her şeyini almışım diyorum ya
Şimdi düşünemiyorum bide yorulunca öyle bir şişiyorum ki
Bugün resmen suratımı arı sokmuş gibi uyandım
neden böyle oluyorsa:26:

Canım maşallah bebeğine sağlıklı olsunda kilo farketmez
Biz salı günü gittiğimizde 30+5 çıktık kilomuz 1.600dü
sevine sevine öldüm ben valla zıplıyorum görsen doktorun odasından çıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…