ben şimdi size ne desem bilemiyorumkiivalla bende ilk doğumuma girerken gülerek girmiştim ohhh süperdiiii çok rahattımmm ama bunda bukadar rahat değilim malsfff:18:birazda oğlumdan dolayı olduğunu düşünüyorum bana bişey olursa diye onu düşünmeden edemiyorum mesela bu ara aklımda hep ovar...
Allah korusun canım, herşey allahtan.. Ama bu bebeği sana nasip eden de allah, ve oğluna kardeş nasip eden yine Allah.. Bu yüzden böyle şeyler düşünme, dua et, hayırlısını iste Allahtan.. hamilelik psikolojisinden dolayı böyle düşünüyorsundur.. İçini ferah tut, bir gün gelecek bebişin kucağında, oğlun yanında olacak ve bu günlerini çoktan unutmuş olacaksın canımm.. Allah herkese hayırlı doğumlar versin, sağ salim kurtarsın, bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inş..
annelerimiz aynı mantıkta sanırım:)ben denemedim asitli zarar verebilir diye.2 gündür doğal gül suyu aldım eczaneden.sabah akşam cildimi onla temizliyorum.bakalım inşallah yararını görürüm.Annem gecen hafta ziyaretime geldiginde yuzumdeki sivilcelere lma sirkesi surdu. Butun suraim elma gibi kipkirmizi oldu ki hic alerjik bir cildim yoktur. Hatta kndisi de korkmus gecmeyeck, oyle kalcak diye, gectikten sonra soyledi anca. :) Sonucta bir zarari olmadi, gecti. Ma oyle kizarttigi icin alan bir daha surmedim canim.
kızlar öldükkk yorgunluktan ölüyoruzzzz bugün hastaneye gittik bebişim çok iyi masallah riskimiz hiç kalmadı 1600 kg olmş yakısıklım aynı bana benziyo :) ama makat gelişliymiş suan inşallah döner. bütün mecidiyeköyü alt üst ettik bugün ayaklarımız şiştii şişti patlıycak =)
tabi öylede insan yinede düşünüyo iştee...neyse amin allah hepimize güzel doğumlar nasip etsinnn...ben sizin şevkinizi kırmıyım..
bugün istanbulda hava çok güzeldi.2 haftadır cumartesi günleri sahile gidiyoruz .deniz havası çok güzel geliyor.bol bolda yürüyorum.bazen hiç görmediğim kızımı deli gibi özlüyorum biran önce kavuşmak için can atıyorum.bazende diyorum bebeğim doğduktan sonra bu gezmeler nasıl yapılacak.eşim artık bunları düşünmek için çok geç diyorne yapalım azcık ele avuca gelince kızımla başlarız gezmelere.
annelerimiz aynı mantıkta sanırım:)ben denemedim asitli zarar verebilir diye.2 gündür doğal gül suyu aldım eczaneden.sabah akşam cildimi onla temizliyorum.bakalım inşallah yararını görürüm.
gözün aydın.artık korkmana gerek kalmadı o zaman.bebeğinede maşallah.haftasından önde kilosu sanırım.bende pazartesi gidicem.kaç kilo oldu merak ediyorum.bazen içerde elleri ya da ayakları ile ittiriyor karnımı.sen baya güçlenmişsin diyorum.
gün gün daha da büyüyorlar sanki hergün farklı bi hareket hergün daha acı veriyor bebeğin hareketleri sizde de böylemi demin koltukta otururken karnımı sağlı sollu öyle bir sallıyordu canım yanıyor bazen sığmıyomu ne yavrum içeri :) bnm yırtıklar bgn çoğalmış baktımda fena valla çatlamadan yırtıldık iyi mi oğluşumun canı sağolsun annelik fedakarlık ister ama brzcık yumuşak hareket etse sevinicem tbi cnm yanıyo taş gibi olmuş karnım yine :s
benmkide bugün ilk defa benm canımı baya baya acıttı ne oluyo kızzzz dedim ona bi kızdım bi kızdımmdışarda olaydı azcık çekivercektim saçını ayyy kuzum yaa nasıl mutlu oluyorum ohareket ettikçee.... benm sağ tarfımda kasığımın yanında kemiğe dayanıyooo oradan itiriveriyooo koca kafasıyla yapıyoo sanırım... canm senin çatlaklarından kime nee göbüşünden belli pek güzelsin güzelliğin yeter
Her hadta bu haftada neler oluyormus diye bakiyorum sonra butun gebelik sitelerine bakiyorum halbuki hepsinde ayni seyler yaziyor, bir sonraki haftayada bakiyorum sonra haftasi gelince her gun yine bakiyorum :) ucuz olsa eve bir tane ultrason cihazi alirdik ben neresi ile itiyor yada cekiyor anlamaya calisiyorum ama mumkun degil sadece tahmin ediyorum ama ne kadar dogru tahmin bilmiyorum zaten plasenta oe dogruymus bu tabi hissimi azaltiyor.
Doktor 35. Haftaya kadar en fazla izin al diyor bende 37. Haftaya kadar dusunuyorum tam bir muallaktayim, neyse karar vermeme 1 hafta var bakalim.
hanımlar bugun kontrolumuz vardı
bebegım gerıden gelıyodu sımdı one gecmış
epey hızlı kılo almışsız ıkımızde
4 kılo almısım bu ay
9 kılo aldım toplamda yarısını son ayda almısım nerdeyse
cıktıktan sonra aklıma geldı benm gebelık sekerım sınırdaydı dıkkat etmedım pek acaba onun etkısımı oldu kafama takıldı
sekerımı olctum 109 cıktı
evde takip yapan arkadaslar vardı
hangı degerde tutmaları gerekıyodu degerlerını yazabılırlermı rıca etsem?
merhaba kızlar
geçmişi okudum dün ve bugün, yazamadım.
eşimle sevi bebeye gittik oradan aldıklarımı ciciler sayfasında paylaştım. geldikten sonra eşim evi temizledi. ben de işin ucundan tutayım dedim ama ne yaptıysam yine kasığıma kramp girdi. tesadüf mü bilmiyorum ama her temizlikte oluyor. inanın çok bişey yapmıyorum. sadece banyonun zeminine vileda yaptım. birkaç küçük şeyi çektim. ağır hiç bişey yok yani. ama yine aynı ağrı tuttu kıvrandım.
bnde bazen kızıyorum bazen seviyorum ama babası kızınca oğlumu koruyorum bu seferde kociş kızıo inş bütün gece tekme yersinde aklın başına gelir dio banakız bebekler sağda olur derler bnm oğlan ilk solumda oynadı artıkın herbiyerimde oynuo aynen çatlağımı kim görcek hıhhh güzellik varda kızım olaydı bana benzer güzel olurdu erkek olduğu için babasına benzesin bana benzerse güzel olmaz kız güzelliği başka oluyo kızım olursa kendime benzeticem
Kızlar benim ince polar sabahlığım var da onu kullanabilir miyim sizce doğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?