2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Asıl Allah senin iyiliğini versin e mı ya demek besle yavruyu oysun dalaği böbreği :)))
valla bilmem beni tatmin etti söylediklerin iyi yapıyorsun teşekkürler tatlim ohh afiyet bal seker şifa oldun yedikleriniz

Kizlar bende cikiyom misafirim var yarına azıcık hazırlık yapım bende
Kendinize ve bebislere cici bakın öpüldünüz :))

evet bende öle duymuştum merak etme bencede çıkar yukarıya odaha benm arkadaşımın çıkmıştı onada ilk sezeryan denmişti normal yaptııı ama sonra hemoroidden çok çekti ya neyseee

İnş. canım yaa, ama ben yukarı çıkmış gibi hissediyorum, çünkü 2 aydır kanamam yok çok şükür... Hemoroid hamileliklerde oluyor malesef, benim hiç sorunum yoktu, ama hamilelikte kabızlık sorunu yaşıyorum, inş. hemoroid olmam..

canm zaten onun doğum sırasında ıkınmaktan çıktı hemeroidi baya doğumdan sonra yattı sezeryanlı gibii ikinci doğumu mecbur sezeryan yapıcak şimdiii allah herşeyin hayırlısını versinnn dilerim güzel haberler alırsınnn canımm

Selam kizlar napiyonuz bakim:)
Ohh ya 1 kilo çileği bi oturuşda yedim şimdide catlicam sanki ya
Fün gece sag kasığıma dogru batmalar oldu şimdide Rahmime dogru asagida pit pit birsey atıyor sanki ne ola bu kizlar ya

hıçkırık olabilir canımm..

çk sağol canım tabıkı hepsi zor ama norml doğumu yasamayı cok istiyorum

inşallah hayatım allah gönlüne göre versin..

kızlar yaa, magnezyum içerken sizinde boğazınız, yemek borunuz ve mideniz yanıyormu? şimdi ben içmeye çalışıyorum ama geçtiği yer yeri yakarak geçiyor içemeyeceğim valla.. zaten ilk defa içiyorum...

hıçkırık olabilir canımm..

inşallah hayatım allah gönlüne göre versin..

Yaa bak sen bizim kerataya demekki cok hickiriyo teyzesi:)))

7verengul hoş geldim tatlim nasıldınız bakim kuzunla:)))

Teş.ederim canım..Normal doğumun da zararlar var yani... bir arkadaşım sezeryan olurken doktora sormuş, normal doğum mu daha iyi sezeryan mi diye.. doktor şöyle demiş canım, sezaryanda senin rahmini görebiliyorum, bebeği aldıktan sonra rahminin içini tertemiz temizliyorum, normal doğumda böyle birşey söz konusu değil demiş...

ya canım her doğumun kendine göre riskleri tehlikelri var tabiii ama tabi en iyisi herzaman doğanın uyumunu bozmamak yani normal doğum herşey doğal gelişiyo kendiliğinden olması gerektiği gibi tabi kötü şartlar doğmadığı zaman...ama sezeryanda anlatıldığı kadar kötü değil kendine göre riskleri var tabi ama yinede fena değil mecburiyetinde çekilebilir yaniii:44:

oyyyy bal bal ya şuna bak bu resimleri görünce dayanamıyorum hiç ben öpüp koklayıp geri koyamam ki kıyamam bırakamam gelsin die kendimi yırtıom zaten

ahahaha ne güldüm ya

senin paşada karikatürdeki bebiş gibi yapmış aynı desene

ohhhh beyefendinin keyfi keyif desene bağdaş kurmuş oturyo demek
kahve gönder bari annesi

ayyy maşallah bende ne kan hapı ne kalsiyum hiç bişi kullanmadım kullanmamda inşallah
bende ilk günden beri soda,süt içiyorum galiba onun faydası
kansızlık içinde 1 avuç kuru üzüm yiyorum
ama çok yoruluyorum galiba 2 gündür kalçarımda kramp var yürürken,otururken batıyo:44:
galiba bebiş büyüyo artık ağırmı geliyo ne

yok magnorm değil magvital adı...

o yüzden şaşırdım topicte genelde herkes magnorm kullanıyoda bende dahil tadınnı çok seviyorum portakal aromalı vee hiç öle yanma falan yapmıyoo meyve suyu gibi bence doktorunla konuşşş ve değiştir derim bennn içemiyosan hele kendine eziyete dönüştürmene hiççç gerek yokkk

canım bende şu son haftaya kadar magnezyum falan hiç kullanmadım ama son hafta biraz sancılı geçtiii 2 3 seferv içtim artıkkk çarşamba günü doktor ne dicek bilmiyorummm
evet bebekler artık büyüyor ve artık çatı kemiklerin doğuma kendilerini hazırladıkları için kalçadaki ağrılar oluyomuşş bunu bikaç gün önce bi sitede okudum tek taraflı kalça ağrısı için böle yazıyoduuu...off amma konuştum haaa

Evet aslında herşey normal gelişse ve normal doğum olsa daha iyi olur gibi geliyor banada, herşeyin doğalı iyidir sanırım, ancak hem sancı çekip ardından doğum gerçekleşmeyip sezeryan olan insanlar var.. öyle olanlar korkutuyor beni haliyle, allahtan hayırlısı bakalım...bekleyip göreceğiz, bir şekilde bu bebiş oradan çıkacak nasıl olsa.. :)

evet yaaa bende ilk hamile kaldığımı duyduğumda bunu düşnmüştümmm bunu buraya güzelce koydukta çıkarken nasıl çıkıcak diyeee:18::18:ikisindede aynı şeyi düşündümmm offf yine geldi aklımaaa ayyyy:18::18:

ayy yok yok, içmeyeceğim bu magnezyumu, ben en iyisi soda içmeye devam edeyim, kramplarım henüz yok nasıl olsa, kendi doktoruma sorarım, gerekirse magnorm yazdırırım onu içerim..

Bende bekarken yengem hamileydi ve çok korkuyordu, bende ona şöyle demiştim, o oraya nasıl girdiyse mecbur çıkacak başka çaresi yok, korkunun ecele faydası yok demiştim, şimdi kendime aynı şeyi söylüyorum, ama ben o kadar çok korkmuyorum nedense, en fazla bir gün acı çekerim, ilk gün zoru olur diyorum, sonra hepsi geçecek, bebişime kavuşmak herşeye değer diye düşünüyorum..bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..

ben şimdi size ne desem bilemiyorumkiivalla bende ilk doğumuma girerken gülerek girmiştim ohhh süperdiiii çok rahattımmm ama bunda bukadar rahat değilim malsfff:18:birazda oğlumdan dolayı olduğunu düşünüyorum bana bişey olursa diye onu düşünmeden edemiyorum mesela bu ara aklımda hep ovar...

tatlım annem geldi aklıma hüzünlendim keşke yanımda olsaydı dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…