2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

maşaallah sana
ben çalıştığım için ev temizliğini hamilelikten önce cumartesi günleri yapardım. yani sık yapmadığımdan ham olabilirim. belki ben güçsüz olduğum içindir. yani kol kaslarım kaldırmayınca karın kaslarına yükleniyor olabilirim.
makineyı hamileliğin başından beri almadım elime. çok zor oluyor çünkü.
yaptığım işler
toz alıyorum. arada banyo temizliyorum. çamaşır atıyorum , seriyorum, topluyorum, ütü yapıyorum. bulaşık makinesini dolduruyorum,evi topluyorum, yemek yapıyorum
bunun dışındakileri yapmıyorum.

canım çok sevindim ne güzel bebişini büyütmüşsünnn ayrıca sende fazla kilo almamışsın ne güzelll bebeğin dahada iyi olucak eminnn olll

öle oluyooo vallabizde bugün onu konuştukkk arkadaşlar senin göbeğennn sağa kaymış dedilerrr nasııı dedimmmbenm kızda sağdaaaevet benm kızım olucakta inşallah bana benzer....

Benim oğlumda hep solumda, hamileliğin başından beri hep solumda hissettim.. Bu arada bebek şekeri çok güzel, çok şirin...

geçmiş olsun canım demekki temizlik yapmaman gerekiyooo ve yapmıcaksın oturucaksınnn ohhh kocişin yapsın ne güzelllbenm kocamda yapsa keşke ben hala çırpınıyorum yaa bu hafta kadın gelicek camları silicekkk artıkk bıktım ev temizliğindennnn

Bende öyle, senin yaptığın işleri yapabiliyorum ancak, onu da dinlene dinlene yapıyorum, evi çektirmek çok yoruyor, hiç tavsiye etmiyorum, özellikle benim gibi riskli hamilelik geçirenlere.. ben bir sefer yaptım, evi çektirdim, ardından toz aldım, banyo tuvalet yıkadım, bu kadar iş yaptım, ertesi gün hemen kanamam oldu.. Hastanede bir gece yattım, özel hastane olunca 100 TL verdik oda parası, yani kadın tutsam 100 TL versem her yeri pırıl pırıl temizlerdi..

rezene
beni oğluşum da sola kaymış gibi
göbek sola yatık gibi​

Nilom
Benim oğlumda hep solumda, hamileliğin başından beri hep solumda hissettim.. Bu arada bebek şekeri çok güzel, çok şirin...

hımmm demekki oğlanlar solu seviyooo bu arada nilomcum saolll teşekkürler bizimki biraz daha şatafatlı oucakda daha gelmedi gelince yine resimlerini koyarımm inşallah...

Kızlar ancak yazmak nasip oldu, ben de bugün pek miskindim sadece okudum evde yanlızdım pek bi canım sıkıldı gerçi 1 saat çıktım bugün dışarı ama geri kalan zamanda hep evdeydimKızlar bugün evdeki 5. günümdü ve resmen psikolojim bozulmaya başladı
Artık bari bi hava alim diye yavaş yavaş markete gittim ağır bişeyler almayacaktım azcık meyve sebze alcaktım güyaaaa, alışveriş arabasını doldurdum bide tek başımayım nasıl taşıyacağımı hiç düşünmüyom ne yapim herşeyde gözüm kalıyo nedense.... Neyse marketin servisine bindim apartmanın önüne kadar getirdiler sağolsunlar ama apartmana bi girdim ki asansör bozuk çalışmıyo ve benim markette bile tansiyonum düşmüştü 8 kat nasıl çıkacam diye kara kara düşünürken baygınlık geçiriyodum az kalsın içim geçti fena oldum ama kendi kendimi sakinleştirdim ve eşimi aradım bi arkadaşını yolladı yüklerimi çıkardılar ben de dinlene dinlene çıktım yukarı eve attım kendimi hemen ayakları yukarı dikip yattım... Güya hem hava alıcaktım hem marketten azıcık bişey alıp gelecektim asansör sayesinde burnumdan geldi sonrasında da camdan kedinin ciğere baktığı gibi dışarıyı izledim akşamı ettim

sahil yakın evime o konuda şanslıyım.valla doğru söylüyorsun arabasıyla çıkarız kızımın o kadar emek emek bebek arabası araştırdım günlerce
aynennnn bende her hafta 7-8 farklı yerden aynı bilgileri okuyup duruyorum internetten.ama valla tutturuyorlar.bu haftalarda şu sıkıntınız artacak diyorlar.hemen artıyor:)
hamilelikte bazı kadınlar ilk aylarda bazı kadınlar son aylarda hızlı kilo alırlarmış.ben ilk aylarda çok hızlı kilo aldım.14 kilo kadarson 1 aydır falan kilo alışım durdu.inşallah bikaç kiloyla atlatırım şu son haftalarıda.
Kızlar benim ince polar sabahlığım var da onu kullanabilir miyim sizce doğumda
ben yanık asiye bir insan olduğum için haziran ayında polarla yanarsın diye düşünüyorum.

bizdede temizliği eşim yapıyor ben az bişey yardım etsem hemen kötü oluyorum.sanki bebek aşağı inmiş gibi hissediyorum.yemek ütü gibi işler daha az yoruyor.

sana kızmak lazımhiç canının kıymetini bilmiyorsun.bırak azcık naz yap eşin yapsın kardeşin yapsın.ya da bırak aç kalsınlar:)ama bikaç ay sabret.allah korusun ağır taşımak ilk aylarda düşük son aylarda erken doğum tehlikesi yaratıyor.kendine daha çok dikkat etmelisin.

canım çok sevindim ne güzel bebişini büyütmüşsünnn ayrıca sende fazla kilo almamışsın ne güzelll bebeğin dahada iyi olucak eminnn olll
inşlh canm doktor cok kızdı bundan sonra 1 kiloyu gecme dedi dikkat etmem lazım
iyi gidiyorum derken birden suyunu cıkardım galıba
evet canm bende hem sevindim hem korktum bi sizlere sorıyım dedimmmm
bura cook rahatlatıyo vallaa
iyiki varsınız

kızlar bebeğim şekeri bölee nasıll daha gelmedi de netten buldumm

cok guzel canm
bende istiyorum seker ama henuz bakamadım havuzluhan tarafına bakmak ıstıyorum ama bı fırsat bulup gıdemedım cook uzak bana coookk tek basıma nasıl gıtcem bılmıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın canımda ben zorlamazsam kimse markete gitmiyo, gidince de bana değişik sebze ve meyve almıyolar bide onlar zaten yemek yapma dışardan söyle diyolar ama ben sıkıldım hazır yemekten cnm meyve istiyo, sebze istiyooo bide 5 gündür evdeyim ya aklım fikrim yemek yemekte sıkıntıdan neyseki yükleri ben taşımadım hep bi yardım eden çıktı bugün şansıma ama asansörün bozuk olması işleri bozdu . Ama şunu farkettim artk yürüyebiliyorum, iki büklüm değilim , yavaş yavaş yürüyorum ağrı girmiyo pazartesi de işe gidicem ve kendimi yormadan oturcam hep , bu şekilde çalışırım ben

Son düzenleme:

bende alışverişi kendim yapmayı severim.eşim anlamıyor.çürük çarık alıp geliyor.ama ben napıyorum.onu yanımda taşıyıcı olarak kullanıyorum:)sende öyle yap:)işe başlaman iyi gelebilir sana tabi dediğin gibi oturmak kaydı ile.evde oturdukça bence kendini daha çok yorucaksın.bende biran önce 32 olayım istiyorum izne çıkmak için.ama çok sıkılıyormuş izne çıkanlarda.kendimi dinlerim bol bol kafamda kurarım artık diye korkuyorumda.

bunuda annem havuzluhan dan almış canım gayette uygun fiyatııı

canım doktor kendini yorma dedikçe senin yorasın geliyo herhaldekendine dikkat et yazık sana biraz daha dayan az kaldııı şunlar bi doğsun zıplarız hepberaber....

Cnm eşim işe gidiyo erkenden ve geç geliyo, kardeşimde arkadaşlarıyla buluşmaya gitti e ne yapim hem hava alim hem de az bişeyler alim dedim İzin olayına gelince keşke doğum sonrasını düşünmesem iş hiç umurumda değil valla hemen ayrılırdım izne ama ben hep doğumdan sonraya az izin kalıyo diye çalışmaya gayret edicem, yoksa evde daha mutluyum, sabah geç kalkmak rahat rahat kahvaltı yapmak süperrr

o da canı isteyince yapıyor. bazen işi çıkıyor. çok işim var diyor. hooooooop diğer haftaya kalıyor. eee o yapmayınca ev dandin pis oluyor.
ben kadın çağırsam daha çok yorulacağımı biliyorum. ben doğuma memlekete gideceğim dönünce kadın çağırıp evi kırklatacağım. sonra buradaki arkadaşlar gelecektir bebeği görmeye.

hiç o açıdan bakmamıştım. 100 tl verirsin hakikaten ev mis
zaten yapsam gerçekten öyle olur herhalde. ne hallere düşerim Allah korusun

senin bu yaşadığını ben de dün yaşadım. evin arkasındaki marketten sadece bir tane bişey alacaktım güya. bir baktım elim dolmuş, giderim dedim ama baktım 20 m yürüdüm. ııııhhhhhhh yoruldum eşim evdeydi aradım seni bekliyorum getiremiyorum.
eşim geldi aldı eşyaları.
bizdede temizliği eşim yapıyor ben az bişey yardım etsem hemen kötü oluyorum.sanki bebek aşağı inmiş gibi hissediyorum.yemek ütü gibi işler daha az yoruyor.

ne güzel ,bir kere daha okumuştum da senin eşin baya iyi yapıyormuş bu ev işlerini köşe bucak

canım demekki hep aynı his oluyor..birincide hiç bişey anlamamıştım..güle oynaya gitmiştim dediğin gibi..açılmam olmadığı ve 41 hafta dolduğu için sezeryana almışlardı...şimdi daha çok korkuyorum sezeryandan..birde bilgilendirme formu verdiler gittiğim özel hastanede sezeryanla ilgili yok yok..bağırsakları kesebiliyolarmış,yok bebeği kesebiliyolarmış,yok felç,anesteziden uyanamama v.s. saymışlarda saymışlar..güya caydırmak için..altınada imza atıp el yazınla yazıyorsun okudum anladım kabul ediyorum diye..eşimde kızdı sen mecbursun sezeryan olmaya,ilk kez olmuyorsun sonuçta sana niye veriyolarki bunu diye...inan hala etkisindeyim..eşimle helalleşiyorum arada kızıyor bana

Allahım yarabbim o da nasıl şeymiş öyle ya hamile kadına yapılacak şey mi bu zaten eşininde dediği gibi sezeryan olmak zorundasın, niye şimdiden psikolojini bozuyolarki, sezeryan olacağın gün imzalardın ya da eşin imzalardı... korku senaryosu gibi, sen takma kafana dediğin gibi ilk defa sezeryan olacakları caydırmak için yapmışlardır öyle bişeycik olmayacak Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…