- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
merve02
taliaa
günaydın teteleerr yaww geçmişi okumakla yoruluyorum
akşaam saat 11den sonra
yukarıdaki iki yaramazı topiğe almayalım bir araya gelince kaynat babaaam kaynatt
topiğe girme yasağı olsun bu yaramasslara
masallahhh cok seker gozukuyor oglusun gulumsemiz bas bayaEki Görüntüle 684736 Eki Görüntüle 684737
kızlar şuna bakarmısınız eliyle kordon bağını tutmuş yalıyor .. acıkmış benim kuzum ..
aminn insallah canim cok tsk ederim canim saollallah kavuştursun hayatım....
masallah cok sevindim canim riski atlatmana bebisinde masallahi var cok uyu kilosu. dönme konusuan gelincede dahaa cok za<mani var canim insallah döner.kızlar öldükkk yorgunluktan ölüyoruzzzz bugün hastaneye gittik bebişim çok iyi masallah riskimiz hiç kalmadı 1600 kg olmş yakısıklım aynı bana benziyo :) ama makat gelişliymiş suan inşallah döner. bütün mecidiyeköyü alt üst ettik bugün ayaklarımız şiştii şişti patlıycak =)
canim ben gunde 4 kez olcuyorum aclik sinir 95 tokluk 140 uzerinde olur riskli konumuna giriyor senin 109 aclikmi toklu cikti anlamadim tokluksa gayet iyi acliksa yuksek cikmis :))hanımlar bugun kontrolumuz vardı
bebegım gerıden gelıyodu sımdı one gecmış
epey hızlı kılo almışsız ıkımızde
4 kılo almısım bu ay
9 kılo aldım toplamda yarısını son ayda almısım nerdeyse
cıktıktan sonra aklıma geldı benm gebelık sekerım sınırdaydı dıkkat etmedım pek acaba onun etkısımı oldu kafama takıldı
sekerımı olctum 109 cıktı
evde takip yapan arkadaslar vardı
hangı degerde tutmaları gerekıyodu degerlerını yazabılırlermı rıca etsem?
cok guzel canimm bende cok begeniyorum bunlari :)))kızlar bebeğim şekeri bölee nasıll daha gelmedi de netten buldumm
Kızlar ne yapıyosunuz topicde kimsecikler yok mu ben de beklemekten sıkıldım yatacam artık ama
merve02
taliaa
günaydın teteleerr yaww geçmişi okumakla yoruluyorum
akşaam saat 11den sonra
yukarıdaki iki yaramazı topiğe almayalım bir araya gelince kaynat babaaam kaynatt
topiğe girme yasağı olsun bu yaramasslara
Hahahaiyi hafta sonları canlar :) herkes gezmelere gtmiş bnm gibi bahtszlarda kocası hafta snu çalıştığı için evde oturur zateng
e çok rahatsızlandım vişne suyu yaptım evde dün onu fazla kaçırınca gece kus kus canım çıktı bide grip gibiyim oğlum gece çok hareketsizdi kusmam onu çok etkiliyorsabahta o uyandrmadı uyandım konuşuyorum hareket yok brz bekledim minik minik hareket ediodu alışkında değilim öyle sakin durmasına kalktım kahvaltı ettim bnm ki anca kendine geldi şikayet etmiycem daha oğlum durmuo die çok üzüldüm çnkü o az hareket edince
hiç rahat durmuyoruz dimiartık geçti bizden eğilip kalmalar dkkt et cnm.Bende 1,5 ay önce bütün evin camlarını silmiştim 5 tane cam hepsinin perdesi o gün bebeğim hareket etmeyince çok korktum vicdan azabı duydum annem çok bağırdı emzikten düşürcen çocuğu diye o korku yetti bana yapabildiğimi yapıyorum artık yavrumdan kıymetli değil dkkt et sende aman ha eğilip uzanma biyerlere
beğenmene sevindim teyzesi odamızda oğluştan önce daha çok eksik var canım ya inş tamamlansın da öyle herşeyi koyucaz buraya sağol canım bnm
oyyyy bal bal ya şuna bak bu resimleri görünce dayanamıyorum hiçben öpüp koklayıp geri koyamam ki kıyamam bırakamam gelsin die kendimi yırtıom zaten
zaten ufak sinekler mide bulandırıyor büyükleri değil.Ben nişanlıyken görümcemle hiç anlaşamazdım sinir olurdum her dediğine şmdi sorun yok zaten 4 ayda bir geliyo huzurumu kaçıramam o da zaten baş edemiyceğini anladı benle geri vites yaptı eşim çok arka çıkar bana onunda etkisi var
heves etmiyor değilim bebişlerinin kıyafetini yıkayanlara :) daha eksiklerimiz var onlarıda tamamlim ay sonu dayanamıycam bende yıkamaya başlıycam valla kese fln yaparım kokularıda gtmez hem.Geç vakitte yeme canım yatmadan 2 saat önce kes yemeği bol su iç mide fena yanıyo sonra valla ben bu konuda çok dertliyim
bazen banada bir sancı girio ki sorma canım çıkıo sanıyorum topukları çok sert oğlanın bide hafif yanlarımdan elleri kollarıyla vuruyor zıplatıyo resmen geçen gece bi bağırmışım uykudan zıpladım eşimde korktu ddm sancı girdi karnıma ya erken değil mi dedi ddm erken bunlar yalancı sancı olsa gerek doktorum olacak dedi korkma dedi bana bu durum için iyi besliyoruz bebeleri durmuolar yerlerinde sıpalar :)
portbebe bez olan çanta şeklinde tutulanlar sanırım yolculuk yapıcak olmasak bnde ondan alıcaktım ama uçak yolculuğu yapıcaz 2. ayında o yzden ana kucağı aldım
ben korkuom çocuğu hıçkırık tutunca :s eşimde bilmio ya demez mi kızım kalk su iç çocuk hıçkırıosazaten diom içerde çok su içmesinden oluo
plasenta previa mısın sen ?,Bi yakınım öyleydi doğuma yakın kızı ayaklarıyla vura vura yerini değiştirmişti plasentanın :) her kontrolünde sor plasenta ne konumda die inş değiştirir yerini cnm bebeğin kilosu iyi mi bari görümcemde öyleydi bebeği 2.5 kilo gelmişti plasentadan dolayı beslenemiodu bebek
doğuran yok aman olmasında daha erken :) tuzu kesmemi bnm doktorda söyledi ellerim şişior ayaklarım şişiyor çok kaçırdığım günlerde kes sende yoksa ödem topluycak vücudumuz valla
oyy maşallah tombişe :) kordonuna aşık bi bebek daha
bebekler geceleri çok hareketli olurmuş zaten :)
linki ekleyen bendim bende çok ağlamıştım sizlerlede paylaşim dedim :)
ahahaha ne güldüm ya
biz detaylımızda girdik 4D ye bnm oğlan eliyle gözünü kapamış alttanda gülüyodu dil çıkarıodu doktorda çok gülmüştü neyse brz organları inceledikten snra tekrar renkliye döndü bu sefer parmağını emiodu gülücük atıodu izlemekten bi hal olmuştum oğlumun videosunu
İnşallah canım.Ben diyorumki hep kendi kendime şans kapıyı iki defa çalar mı diye ama Rabbim ol dedikten sonra oluraynen benim oğlumda göstermiyor... fırlama yaaa...
çok geçmiş olsun canım...
allah kavuştursun hayatım..
o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı şeyleri hissediyorum bende.. allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar ancak yazmak nasip oldu, ben de bugün pek miskindim sadece okudum evde yanlızdım pek bi canım sıkıldı gerçi 1 saat çıktım bugün dışarı ama geri kalan zamanda hep evdeydimKızlar bugün evdeki 5. günümdü ve resmen psikolojim bozulmaya başladı
Artık bari bi hava alim diye yavaş yavaş markete gittim ağır bişeyler almayacaktım azcık meyve sebze alcaktım güyaaaa, alışveriş arabasını doldurdumbide tek başımayım nasıl taşıyacağımı hiç düşünmüyom ne yapim herşeyde gözüm kalıyo nedense.... Neyse marketin servisine bindim apartmanın önüne kadar getirdiler sağolsunlar ama apartmana bi girdim ki asansör bozuk çalışmıyo ve benim markette bile tansiyonum düşmüştü 8 kat nasıl çıkacam diye kara kara düşünürken baygınlık geçiriyodum az kalsın içim geçti fena oldum ama kendi kendimi sakinleştirdim ve eşimi aradım bi arkadaşını yolladı yüklerimi çıkardılar ben de dinlene dinlene çıktım yukarı eve attım kendimi hemen ayakları yukarı dikip yattım... Güya hem hava alıcaktım hem marketten azıcık bişey alıp gelecektim asansör sayesinde burnumdan geldi sonrasında da camdan kedinin ciğere baktığı gibi dışarıyı izledim akşamı ettim
aaaaa ask olsun canim yaa tek geveze bizimi buldunsizde gunduz okadar cok yazisiyorsunuzki bizde aksam oku oku ancak gec saate bitiyoruz ee haliyle bir kac sohbte edincede baya uzuyor yani bu yine sizin sucunuz oluyor iste hihhhhhhhh
masallahhh cok seker gozukuyor oglusun gulumsemiz bas bayaya kordonuyla nerde oynuyor ben anlayamdim bir turlu:26:
CAnım evet bende plesenta previa var doktor takip ediyor 32. Haftada alttan Ultrasonla yeniden bakıp son duruma karar verecek bebeğin kilosu 8in de gittiğimde 1200 gr dı yani zayıf 5 günde geriden geliyor( Allah'tan hayırlısıhayırlısı
Canim ayni durum bende de var. Kizim ben hastanedeyken ne yapacak diye dusunup ona bakip bakip agliyorum. En son bu sabah en olmadi seyahatlerde kullandigimiz park yatagi hastaneye gotururum, o da bizimle kalir dedim.ben şimdi size ne desem bilemiyorumkiivalla bende ilk doğumuma girerken gülerek girmiştim ohhh süperdiiii çok rahattımmm ama bunda bukadar rahat değilim malsfff:18:birazda oğlumdan dolayı olduğunu düşünüyorum bana bişey olursa diye onu düşünmeden edemiyorum mesela bu ara aklımda hep ovar...
CAnım evet bende plesenta previa var doktor takip ediyor 32. Haftada alttan Ultrasonla yeniden bakıp son duruma karar verecek bebeğin kilosu 8in de gittiğimde 1200 gr dı yani zayıf 5 günde geriden geliyor( Allah'tan hayırlısıhayırlısı
Canim ayni durum bende de var. Kizim ben hastanedeyken ne yapacak diye dusunup ona bakip bakip agliyorum. En son bu sabah en olmadi seyahatlerde kullandigimiz park yatagi hastaneye gotururum, o da bizimle kalir dedim.
Sirf onu yalniz birakacagim zaman azalsin diye gecen gun sezeryan sonrasi normal dogumu aastirdim ama ozellikle Turkiye'de buna yanasan doktor pek yok. Hele benim doktorum kesinlikle yapmaz.
canım demekki hep aynı his oluyor..birincide hiç bişey anlamamıştım..güle oynaya gitmiştim dediğin gibi..açılmam olmadığı ve 41 hafta dolduğu için sezeryana almışlardı...şimdi daha çok korkuyorum sezeryandan..birde bilgilendirme formu verdiler gittiğim özel hastanede sezeryanla ilgili yok yok..bağırsakları kesebiliyolarmış,yok bebeği kesebiliyolarmış,yok felç,anesteziden uyanamama v.s. saymışlarda saymışlar..güya caydırmak için..altınada imza atıp el yazınla yazıyorsun okudum anladım kabul ediyorum diye..eşimde kızdı sen mecbursun sezeryan olmaya,ilk kez olmuyorsun sonuçta sana niye veriyolarki bunu diye...inan hala etkisindeyim..eşimle helalleşiyorum arada kızıyor bana
Ben gece hiç uyuyamadım ya..
Daha önce de yazmıştım sanırım kanım 9.9 çıkmıştı mart 25te tabi sonucu daha geçen gafta aldık
pazartesi doktor çağırmış ilaç falan yazalım diye yarın zaten midwife randevumuz vardı ama internetten araştırınca kansızlığın bebeğin gelişimini olumsuz etkilediğini okudum gelişme geriliği yapabiliyormuş.
Çok canım sıkkın en son bebeği ultrasonla 19ocakta yani 3 ay önce kontol ettiler ve 22nisana kadar da bir daha tarama yok.
Aranızda hiç kansızlık yaşayan oldu mu bebeğe nasıl yansıdı?
Pekmez kuru üzüm ıspanak ne varsa düzenli tüketiyorum bakalım yarın test yaparlar mı yine gerçi yapsalar da sonuç çıkana kadar..
Bir de erken doğuma yol açar falan diyor ben 35.haftada Türkiyeye uçmayı planlıyorum şuana kadar hep herşey fine gidebilirsin dediler ama offf Allahım yardım et bu gurbet ellerde nasıl doğum yaparım bilmiyorum ama bebek için zararlıysa kalcaz
Bilgisi deneyimi olan var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?