2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın kızlar biraz geç oldu ama idare ediverin biz geç kalktık kahvaltımızı yaptık ancak oturabildik bilgisayar başına... Bugün kociş beni pikniğe götürecekti ama gel gör ki dünki günlük güneşlik hava gitmiş yağmurlu bir hava gelmiş ben şanssızmıyım yaaa niye böyle oldu yine evdeyim bugün ben de oturduğum yerden ufak tefek ev işi yapcam artık, kızmayın hemen basit şeyler yapıcam off ama bu kapalı hava içimi karartıyo istek bırakmıyo bende yaa belki açar ama

Ayyy hatırlattığın için saol ben yine evde olduğum için yapacak bi işim yok bari ilk nefesi izliyim belki faydalı bilgiler anlatırlar.... Sen de duş al bide dışarı çık hava al iyi gelir gerçekten de bazen bana da öyle oluyo...

Cnm geçmiş olsun, peki orda eczaneden istediğin ilacı alma imkanın yokmu ? yani gidip eczaneden bir demir ilacı alsan kullansan bi zararı olmaz çünkü benim kanım 11,5 çıktığı halde doktor demir ilacı kullan daha da düşmesin dedi, senin ihtiyacın var gerçekten de ya niye yabancı ülkeler de bu hamilelik kontrolleri böyle ne kadar saçma yaa bukadar az kontrolmü olur hiç, acil bir durum oldumu ne yapıyolar yinemi ultrasona sokup bebeğin sağlığını kontrol etmiyolar sen bebeğini Türkiyede mi doğurmak istiyosun peki cnm bence hiçbişey olmaz bin uçağa gel Türkiyeye adam gibi bir muayene ol ne gerekiyosa doktorlar burda sana yardımcı olur zaten... Tekrar geçmiş olsun sen pekmeze, kara üzüme devam et cnm bol bol ye onları ama peşine süt ve süt ürünleri içip yeme demiri öldürüyo çünkü...

Günaydın canlar güzel ağrısız sancısız bol tekmeli bir gün dilerim show tv yi açmanızı öneriyorum doğum hikayesinde bi ağlayalım hep beraber :))

35 yada 36. Haftadan sonra ucak firmalari kabul etmiyor diye biliyorum o yuzden bence biraz daha erken gelmeye bak.Kan icin kirmizi pancar ve protein tuketmeni oneririm ve hergun mutlaka c vitamini iceren gidalar tuket cunku c vitamini diger vitaminlerin emilimini sagliyor o yuzden portakal vb. Birseyler yiyebilirsin.

günaydın canımmm valla ben daha duş bile almadım kocama çok sinirliyim sinirimi atmaya çalışıyorumm offf çok sıkılıyorummmm..

valla süperdi bayıldımmm oku oku hemen bittiiiiii

günaydın canımmm valla ben daha duş bile almadım kocama çok sinirliyim sinirimi atmaya çalışıyorumm offf çok sıkılıyorummmm..

bak simdide gecmis cabuk bittigi icin cok SIKILIYORUM diyorsun
ne oldu cnm niye kizdirdi esin seni sakin ol sinirlenme bebegini dusun aman haa
bu arada su ilk nefes programini hatirlatigin icin bende cok tsk edeirmk ilk defa izleywecem bakalim nasilmis

gunaydin canim bizdede ayni durumda havalar ya dün ck guzeldi bugun kapalki yagmur yagacak gibi gerci biz biryere cikmiyacagiz ama kapali havalari bende hic sevmiyorum darlaniyorum hemen insallah sizde artik haftaya gidersiniz

aman haa sakin yorma kendini yine abartim deme dikkat et kendine

hep kendini düşünüyooo hepp heppp zaten sinirliydim bide doğumu izledim şimdiiii oturdum ağlıyorummm bıktım valla yaaa çocuğa bak eve bak kocaya bakkk offf bigünde beni şımartan yokkk ayyy valla çok morelim bozukkk

Günaydın canlar güzel ağrısız sancısız bol tekmeli bir gün dilerim show tv yi açmanızı öneriyorum doğum hikayesinde bi ağlayalım hep beraber :))
Ben açtım o bebiş ne tatlıydı öyle yaa annenin karnından çıkarttıkları an, annesinin yanına getirdikleri an gözlerimden süzüldü yaşlar darısı başımıza inşallah, biz de o günleri yaşarız.
Ay canım ah bu kocalar yok mu hiç halimizden anlamıyolar...benimki de bugün ek mesai yapacağı tuttu dünden beri bozuğum ona çok yanlızım.. Bugün akşam 5te çıkınca bende onu hazır bekleyecektim pikniğe gidecektik sahile, şimdide hava kötü diyo ama aslında yağmur yağdı ve şimdi hava açmaya başladı, akşama kadar ne olur ne biter bilemiyorum.

Yok cnm bişey yaptığım yok, sadece çamaşır asıp, kuruyanları yerlerine kaldırıcam okadar hava da bi garip sanki düzeliyo gibi ılık ama kapalı , belki açar yada bu şekil devam ederse pikniğe gideriz diye umut ediyorum hala

sakin ol canım sakin

hep bu havalar yüzünden bir gün güneşli bir gün kapalı
aynı bizim psikolojiler gibi

eşin nerede görmüyor mu ağladığını gelip sormuyor mu ne oldu diye

gunaydin kizlar nasilsiniz.nurgu,hkn bugun gecmis nasildi
hulyaerdemvalla anlamadim bebeginin kordonunu baktim baktim yok göremedim:26:

sitem etmek işe yaramış gece kuşları siziiii
hkn'a katılıyorum oku oku hemn bitti

Son düzenleme:
ay yüzüm resmen çillendi gibi kızlar yaa sanki minik minik lekeler çıktı elmacıklarımın orda
hiç böyle bir sorunum olmamıştı inşallah geçerler
güneş kremimi sürmeden dışarı da çıkmam ben aslında ama niye böyle oldu anlamadım
gül suyu alayım da onla temizleyeyim her gün belki iyi gelir

hamilelikten dolayı olur canım senin bebiş kızmıydı:26:
benim yüzümde yokta göğsüm lekelenmeye başladı kısım kısım:44:

canım benim tek olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun.. 1 tane evlat insanı güldürmeye de ağlatmaya da yetermiş... ama bu işler belli olmaz arkadaşım tüple hamile kaldı bebeği 4 aylıkken kendiliğinden yine hamile kaldı şaştılar valla nasip işte...

kızlar bebeğim şekeri bölee nasıll daha gelmedi de netten buldumm

çok güzel canım...

29 hazıran gozukuo dogumum hayırlısı heyecan we korkuyla beklemekteyım Allahım herkesın bebegını sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ıns. :)

benmki onuda yapmıyooo canm istiyorumki bana vakit ayrısın beraber bişiler yapalımmm ama işi hiç bitmiyooo bıktım onun işinden arkadaşlarından beni avutmak için bi dolandırıyo tamam çocuk kandırıyo sankii komikk yaaa

sakin ol canım sakin

hep bu havalar yüzünden bir gün güneşli bir gün kapalı
aynı bizim psikolojiler gibi

eşin nerede görmüyor mu ağladığını gelip sormuyor mu ne oldu diye

yok canım nerde evde değillll bnm kocam mütehait hayatımmm sezon açıldı artıkkk o hep inşatlarında olurrr pazarımız falan bile kalmadı artıkkk rezillllll

saol canm teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…