yok canım nerde evde değillll bnm kocam mütehait hayatımmm sezon açıldı artıkkk o hep inşatlarında olurrr pazarımız falan bile kalmadı artıkkk rezillllll
benmki onuda yapmıyooo canm istiyorumki bana vakit ayrısın beraber bişiler yapalımmm ama işi hiç bitmiyooo bıktım onun işinden arkadaşlarından beni avutmak için bi dolandırıyo tamam çocuk kandırıyo sankii komikk yaaa
yok canım nerde evde değillll bnm kocam mütehait hayatımmm sezon açıldı artıkkk o hep inşatlarında olurrr pazarımız falan bile kalmadı artıkkk rezillllll
kızlar bebeğim şekeri bölee nasıll daha gelmedi de netten buldumm
sezaryen olursan üşürsün yengem ağustos ayında doğurdu titriodu o yzden iyi olur sabahlığınKızlar benim ince polar sabahlığım var da onu kullanabilir miyim sizce doğumda
maşaallah sana
ben çalıştığım için ev temizliğini hamilelikten önce cumartesi günleri yapardım. yani sık yapmadığımdan ham olabilirim. belki ben güçsüz olduğum içindir. yani kol kaslarım kaldırmayınca karın kaslarına yükleniyor olabilirim.
makineyı hamileliğin başından beri almadım elime. çok zor oluyor çünkü.
yaptığım işler
toz alıyorum. arada banyo temizliyorum. çamaşır atıyorum , seriyorum, topluyorum, ütü yapıyorum. bulaşık makinesini dolduruyorum,evi topluyorum, yemek yapıyorum
bunun dışındakileri yapmıyorum.
plasenta previada düşük ağırlıklı doğuyor cnm görümcemin 2,5 kilo doğmuştu ama bu senle alakalı bişi değil sen güzel besleniosundur kendini suçlama plasentanın işi bu tamamen bebeği engelliyor kısmet be canım ya belki kçk doğmaz hem küçükte doğarsa büyütürsün şansın yaz olması bol bol emzirirsin yavrunu 1 ayda toplar kendini bi yakınımzın o kdr doğdu kçktü yani 1 ay snra bebiş topaç gibiydi maşallah üzülme üzüntüde iyi gelmz sana ve bebeğeCAnım evet bende plesenta previa var doktor takip ediyor 32. Haftada alttan Ultrasonla yeniden bakıp son duruma karar verecek bebeğin kilosu 8in de gittiğimde 1200 gr dı yani zayıf 5 günde geriden geliyor( Allah'tan hayırlısıhayırlısı
mantar ve enfeksiyonlara soğan kürü çok iyi geliyr canım denemeni öneririm sabah akşam aç karnına bir bardak iç.! tane soğanı 4 ,5 parça et kaynar suya at bir,5 bardak kaynar suya.5dk pişir sonra kapat kapağını dinlensin ılınsın süz ve iç sık idrara çıkarıcak seni buarkadaşlar yardım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var:
ergenlikten bu yana geçmeyen vajınal mantar enfeksiyonu var kutu kutu ilaç bitirdim ama nafile aranızda abeim gibi bi sorun yaşayan varmıbu sorun tüleri tıkarmı bekarım ama allahım evlilik nasip ederse deli gibi bebek istiyorum yerinizde olup bebek beklemeyi çok isterim şimdiden teşekkürler yorumlarınız bekliyorum bide ne yapmalıyım artık
ay yüzüm resmen çillendi gibi kızlar yaa sanki minik minik lekeler çıktı elmacıklarımın orda
hiç böyle bir sorunum olmamıştı inşallah geçerler
güneş kremimi sürmeden dışarı da çıkmam ben aslında ama niye böyle oldu anlamadım
gül suyu alayım da onla temizleyeyim her gün belki iyi gelir
Kızlar benim oğlan çok hareketlendi 2 - 3 hafta öncesine kadar az mı hareket ediyor diye düşünürken şimdi hiç uyumuyor mu demeye başladım. Yarım saat dursa yarım saat oynuyor şuan bile debelenip duruyor. Ablam 9 aylık hamileyken dışarıdan gördüğüm hareketleri şimdi oğlumda görüyorum ama henüz 6.5 aylık. Sık sık kasıklarıma falan vuruyor o da çok rahatsız edici sıçramaktan bi hal oldum... Hiperaktif falan olmaz bu çocuk değil mi? Sizlerde benim gibi misiniz 28-32 hafta arası en hareketli dönemiymiş ondan mıdır?
Kimsecikler yok herkes pazar gezmelerinde tabi dimi kötü teteler biz evde kös kös oturalım siz gezin göbişlerinizle ne diyelim yerimize de gezin
bikaç gün giremedik geçmişe de şööyle bi göz attık herkesler iyi herşey yolunda görünüyordu aman Allah bozmasın güzel güzel haberler alalım hep inşşşş
bu aralar acaip rüyalar görüyoruz biz sizde de böyle bi durum var mı?bugün uykuda ağlıyomuşum eşim uyandırdı bi kalktım yastık ıpıslak sesli sesli ağlıyodun hayırdır dedi oda korkmuş garibim :26:
ve gece boyu bitmez wc trafiği başladı geceden sabaha 5i 6 yı buluyo sizde durumlar nasıl?
yarın da görüş günümüz kontrole gidicez inş güzel haberlerle geliriz teteleri dua edin bize hem korkuyoruz hem mutluyuz inş sorunsuz çıkar geliriz oğlumla paşa paşa
kıyamam ne gördün kim bilirrüyalar hepimzde var ya bende bağırıomuşum bazen uykumda eşim söylüyor uyandırıyor bazen korkup.Wc geç uyuduğum için yattıktan snra sorun yaratmıo bnde biz 2,3 gibi anca uyuyoruz eşimle ama gün boyu çok giriyoruz 15 dk 1 wcdeyiz.Su içsem sızıo yrn oğluşundan iyi haberler getir bize totosuyla göbüşünü büyütmüş olsun inş
çok şey gördüm hatırlıyorum ama neye ağladığımı bilmiyorum gözlerim falan bile kızarmıştı ne kadar ağladıysam artık :26: bu hormonlar bizi alıp götürüyo valla bebişlerimize bişey yapmasınlar davalla canım bu aralar bizim de geç oluyo uyumamız ama benim ki söz dinlemiyo bi bakıyom yeni dalmışım daha kısacık zaman olmuş sanki saatlerdir sıkışmışım gibi uyanıyorum az daha uyusam üstüm başım batcak sanki.bigün olursa şaşmam valla
inş inş göbişim revaşta ondan dolayı ümitliyim bebişten ama bakalım suyumuz çoktu belki ondan da bu kadar büyümüş olabilir :44:
Kimsecikler yok herkes pazar gezmelerinde tabi dimi kötü teteler biz evde kös kös oturalım siz gezin göbişlerinizle ne diyelim yerimize de gezin
bikaç gün giremedik geçmişe de şööyle bi göz attık herkesler iyi herşey yolunda görünüyordu aman Allah bozmasın güzel güzel haberler alalım hep inşşşş
bu aralar acaip rüyalar görüyoruz biz sizde de böyle bi durum var mı?bugün uykuda ağlıyomuşum eşim uyandırdı bi kalktım yastık ıpıslak sesli sesli ağlıyodun hayırdır dedi oda korkmuş garibim :26:
ve gece boyu bitmez wc trafiği başladı geceden sabaha 5i 6 yı buluyo sizde durumlar nasıl?
yarın da görüş günümüz kontrole gidicez inş güzel haberlerle geliriz teteleri dua edin bize hem korkuyoruz hem mutluyuz inş sorunsuz çıkar geliriz oğlumla paşa paşa
valla cnm ben 3,5 ayımda hssetmeye başladım 4,5 dan snra azdı iyice :) durduğu yok su içsem pata küte girişio o derece ben dün hareketlerini çektim kamerayla yan uzanıp maşallah karnımda böcek gezio sanki eşim izledi çok güldü hatta :) hareketli bebek iyidir sağlıklılık göstergesi
bir bilgi edindim geceleri vc ye kalktıktan snra da başucumuzda süt bulundurup içip uyusak çok faydalıymış bebişe bizim enerjimiz az olduğu için uyurken bebiş iyi beslenirmiş rahat beslenirmiş yani :) denemeye başlıycam ben bir anda değil 4 bardak süt içiliosa 2şer 3 er saat aralıkla yemeklerden 1 saat snra içilmesi iyi olurmuş sindirimi kolay olurmuş hem kilo alsın die etmediğimiz kalmadı anacım ya ben ömrümde bu kdr süt içtiğimi bilmem
Yok bebem ya nerde İzmir'de va bozuk yağdı yağacak kocişde çalışıyor bende evdeyim valla
Bizde de durumlar aynı ne gece be gündüz lavobayla içli dişli olduk o derece yani
Ohh ne guzel kuzucugunu göreceksin Hayirli guzel haberlerle gelirdin insallah cnm
Aynen açıyorum göbeği eşimle çekirdeğimizi çitlete çitlete oturup izliyoruz:) İnşallah dediğin gibi sağlıklı olsun ama eğer hareketli bebek yaramaz olur dedikleri doğruysa ikimizide birer canavar doğurucaz demektir...
Geliom gidiyom geliyom gidiyom kimsecikler yok nerdesiniz kizlar ya canim cok sıkıldı
Ahsennn cnm dediğin gibi a ne yapalım bizde kizimla cnmiz dikildikca yiyoz içiyoz kocişin tatili hafta sonuna arada denk geliyor evde olsa da bu bozuk havada yine evde otururduk heralde:) senin bebişin bı sorunumu vardı ki cnm Rabbim yardımcınız olsun insallah hersey yolundadir
Valla benim kızda cok hareketli doktor teyzesi bile şikayetçi pesinden koşturuyor beni diye ama yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?