2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok canım nerde evde değillll bnm kocam mütehait hayatımmm sezon açıldı artıkkk o hep inşatlarında olurrr pazarımız falan bile kalmadı artıkkk rezillllll

Canım seni çok iyi anlıyorum 4 haftadır pazar günleri bile gidiyor benim eşim de müteahhit. Geçen hafta depresiftim, içim boşaldı sanırım şimdi iyiyim. Sen de bi boşalt iyice ağla ama çok da abartma sonra bebişin de çok üzülür. Sonra zincirleme devam ediyor çünkü. Bizimkinin de son pazarıymış haftaya artık inşaatta onluk birşey kalmayacak. Sen de kendine vakit ayır kendin için birşeyler yap daha iyi hissedersin belki, karamsarlığa düşme, eşlerimiz bizi çok seviyorlar

yok canım nerde evde değillll bnm kocam mütehait hayatımmm sezon açıldı artıkkk o hep inşatlarında olurrr pazarımız falan bile kalmadı artıkkk rezillllll

Cnm al benimkini vur seninkine, bizimkide pazar günleri çift mesai yatıyo diye her pazar çalışıyo bu yeni işinde ya tamam para kazanmaya çalışıyo ama ben de insanım yaaa 2 aydır bu işe girdiğinden beri yüzünü göremıyorum, seninki de öyleymiş dediğin gibi yaz sezonu açıldımı eşinin işler yoğun olur ama bizi unutuyolar yaaa öfffff arkadaşlarıma özeniyorum, eşleriyle sürekli geziyolar

iyi pazarlr herkese ne karamsarım ben bgn ya bugün bitsin başka bişi istemiyorum yarın gezicem kocişimle bol bol gidim bende brz saçımı başımı yapim süslenim az cnm sıkıldı kendimi mtlu edim bi çiko yiyim belki sevindirik olurum öptüm canlarım

kızlar bebeğim şekeri bölee nasıll daha gelmedi de netten buldumm

çok hoş cicim bi komşumuz yaptırmıştı kese içine koydurmuştu lavanta koydurmamıştı renkli şekerlerden koydurmuştu hoştu yani :)
Kızlar benim ince polar sabahlığım var da onu kullanabilir miyim sizce doğumda
sezaryen olursan üşürsün yengem ağustos ayında doğurdu titriodu o yzden iyi olur sabahlığın

cnm bişi kalmadı zaten 2 ay snra doya doya temizlersin evini bebek olunca mecbur yapıcan yaz ayı alerjisi var isiliği var engelleme olarakda bol temizlik şmdi yat ye iç boşver bebişten önemli değil sonuçta

plasenta previada düşük ağırlıklı doğuyor cnm görümcemin 2,5 kilo doğmuştu ama bu senle alakalı bişi değil sen güzel besleniosundur kendini suçlama plasentanın işi bu tamamen bebeği engelliyor kısmet be canım ya belki kçk doğmaz hem küçükte doğarsa büyütürsün şansın yaz olması bol bol emzirirsin yavrunu 1 ayda toplar kendini bi yakınımzın o kdr doğdu kçktü yani 1 ay snra bebiş topaç gibiydi maşallah üzülme üzüntüde iyi gelmz sana ve bebeğe
mantar ve enfeksiyonlara soğan kürü çok iyi geliyr canım denemeni öneririm sabah akşam aç karnına bir bardak iç.! tane soğanı 4 ,5 parça et kaynar suya at bir,5 bardak kaynar suya.5dk pişir sonra kapat kapağını dinlensin ılınsın süz ve iç sık idrara çıkarıcak seni bu
sayede kurtulursun inş rabbim mtlu bi evlilik ve bol bebiş versin sanada inş

bnmde kusmadan kaynaklı oldu ama çil gibi değil kusunca cilt geriliyor ya ondan oluyo sanırım 2 gün kusmasam kendine gelio ama cildim senin bebiş kızsa olur derler cillenme :)

Dün park yatak için iç yatağı Ankara Visco (60 TL) Uyku setimizi Kidboo (100 TL) ve Arabamızı baby 2 go proton (350TL) aldıkkk 510 tuttu..Çok şükür hallettik ama bunları da

herkese merhaba,
cuma öğlenden sonradan beri hiç girememiştim herşeyi okudum şimdi de ben yazayım dedim. alıntı yapmadım hiç sayfalarca şey okudum zaten :)) ama genel olarak herkes iyi gördüğüm kadarıyla havanın yarattığı depresiflik dışında.dün alışveriş günümüzdü. hem eminönü hem de masko yaptık.

kızımın yatağını aldım. işbir yataktan. yorgan ve yastık aldım yine işbirden özel bebek üretimi. eminönünden gecelik sabahlık mevlüd kıyafeti hastane çıkışı birkaç zıbın lohusa tacımı ve emzirme südyeni aldım. kom'un outlet'i var ya orda ordan da bi gecelik sabahlık daha aldı annem bana, sabahlık 19 tl düşünsenize çok uyguna geldi. ama tabi bugün yorgunluktan ölüyorum evde dinleniyorum...

herkese güzel pazarlar bebekleriyle....

burada kendimi çok yalnız hissediyorum kızlar
ne kadar baba evi de olsa olmuyor işte ben evimi özlüyorum
bırakacaklarını bilsem şimdi kalkar giderim evime ama bırakmazlar biliyorum
acaba diyorum yarın arkadaş bende kalacak diye ufak bir yalan atıp iki gün erkenden evime mi kaçsam
evde de tek başıma canım sıkılıyor ama buradaki gibi değil

ben evime gitmek istiyorum artık

sağolun arkadaşlar soğan kürü önermişsiniz deneyecem inşallah dokunmazsa ama ben yeniyim verilen cevapları takip edip size tekrar cvp yazamıyorum teşekkürde edemiyorum uzun sohbette herkese teşekkürler bebeklerinizle mutlu ömürler.........

Kızlar benim oğlan çok hareketlendi 2 - 3 hafta öncesine kadar az mı hareket ediyor diye düşünürken şimdi hiç uyumuyor mu demeye başladım. Yarım saat dursa yarım saat oynuyor şuan bile debelenip duruyor. Ablam 9 aylık hamileyken dışarıdan gördüğüm hareketleri şimdi oğlumda görüyorum ama henüz 6.5 aylık. Sık sık kasıklarıma falan vuruyor o da çok rahatsız edici sıçramaktan bi hal oldum... Hiperaktif falan olmaz bu çocuk değil mi? Sizlerde benim gibi misiniz 28-32 hafta arası en hareketli dönemiymiş ondan mıdır?

valla cnm ben 3,5 ayımda hssetmeye başladım 4,5 dan snra azdı iyice :) durduğu yok su içsem pata küte girişio o derece ben dün hareketlerini çektim kamerayla yan uzanıp maşallah karnımda böcek gezio sanki eşim izledi çok güldü hatta :) hareketli bebek iyidir sağlıklılık göstergesi

Kimsecikler yok herkes pazar gezmelerinde tabi dimi kötü teteler biz evde kös kös oturalım siz gezin göbişlerinizle ne diyelim yerimize de gezin
bikaç gün giremedik geçmişe de şööyle bi göz attık herkesler iyi herşey yolunda görünüyordu aman Allah bozmasın güzel güzel haberler alalım hep inşşşş
bu aralar acaip rüyalar görüyoruz biz sizde de böyle bi durum var mı?bugün uykuda ağlıyomuşum eşim uyandırdı bi kalktım yastık ıpıslak sesli sesli ağlıyodun hayırdır dedi oda korkmuş garibim :26:
ve gece boyu bitmez wc trafiği başladı geceden sabaha 5i 6 yı buluyo sizde durumlar nasıl?
yarın da görüş günümüz kontrole gidicez inş güzel haberlerle geliriz teteleri dua edin bize hem korkuyoruz hem mutluyuz inş sorunsuz çıkar geliriz oğlumla paşa paşa

kıyamam ne gördün kim bilir rüyalar hepimzde var ya bende bağırıomuşum bazen uykumda eşim söylüyor uyandırıyor bazen korkup.Wc geç uyuduğum için yattıktan snra sorun yaratmıo bnde biz 2,3 gibi anca uyuyoruz eşimle ama gün boyu çok giriyoruz 15 dk 1 wcdeyiz.Su içsem sızıo yrn oğluşundan iyi haberler getir bize totosuyla göbüşünü büyütmüş olsun inş

çok şey gördüm hatırlıyorum ama neye ağladığımı bilmiyorum gözlerim falan bile kızarmıştı ne kadar ağladıysam artık :26: bu hormonlar bizi alıp götürüyo valla bebişlerimize bişey yapmasınlar da valla canım bu aralar bizim de geç oluyo uyumamız ama benim ki söz dinlemiyo bi bakıyom yeni dalmışım daha kısacık zaman olmuş sanki saatlerdir sıkışmışım gibi uyanıyorum az daha uyusam üstüm başım batcak sanki.bigün olursa şaşmam valla
inş inş göbişim revaşta ondan dolayı ümitliyim bebişten ama bakalım suyumuz çoktu belki ondan da bu kadar büyümüş olabilir :44:

bir bilgi edindim geceleri vc ye kalktıktan snra da başucumuzda süt bulundurup içip uyusak çok faydalıymış bebişe bizim enerjimiz az olduğu için uyurken bebiş iyi beslenirmiş rahat beslenirmiş yani :) denemeye başlıycam ben bir anda değil 4 bardak süt içiliosa 2şer 3 er saat aralıkla yemeklerden 1 saat snra içilmesi iyi olurmuş sindirimi kolay olurmuş hem kilo alsın die etmediğimiz kalmadı anacım ya ben ömrümde bu kdr süt içtiğimi bilmem

Yok bebem ya nerde İzmir'de va bozuk yağdı yağacak kocişde çalışıyor bende evdeyim valla
Bizde de durumlar aynı ne gece be gündüz lavobayla içli dişli olduk o derece yani
Ohh ne guzel kuzucugunu göreceksin Hayirli guzel haberlerle gelirdin insallah cnm

Aynen açıyorum göbeği eşimle çekirdeğimizi çitlete çitlete oturup izliyoruz:) İnşallah dediğin gibi sağlıklı olsun ama eğer hareketli bebek yaramaz olur dedikleri doğruysa ikimizide birer canavar doğurucaz demektir ...

hmm iyiymiş bende içeyim bundan sonra.madem o kadar uyanıyoruz bi işe yarasın beslensin bebeler

sende evi bekledin yani kıyamaaam gerçi hava bozuksa çok canın istememiştir gezmek ama eşin evde olsa fena olmazdı bilirim o haftasonu çalışma durumlarınıinsanın yaşama hevesi kalmıyo güzelim haftasonu otur otur bitmiyo sanki..bizde öyleydik buraya gelene kadar,şimdi de eşim nerdeyse sürekli evde ama bu defa da ben çıkamıyorum inzivaya çekildik oğlumla
ay inş çok dua edin bize bütün sorunlar sonlanmış olsun içimiz rahat etsin koşa koşa haber vermeye gelelim

ne kadar hareket o kadar sağlık diyolar doktorlar ama anneler de yaramaz olcak diyolar hangisine itibar etmeli ki acaba :44:en iyisi ikisini toplmak o zaman ne oluyo hepimiz birer yumurcak doğurcaz demek oluyooo

Geliom gidiyom geliyom gidiyom kimsecikler yok nerdesiniz kizlar ya canim cok sıkıldı

Ahsennn cnm dediğin gibi a ne yapalım bizde kizimla cnmiz dikildikca yiyoz içiyoz kocişin tatili hafta sonuna arada denk geliyor evde olsa da bu bozuk havada yine evde otururduk heralde:) senin bebişin bı sorunumu vardı ki cnm Rabbim yardımcınız olsun insallah hersey yolundadir

Valla benim kızda cok hareketli doktor teyzesi bile şikayetçi pesinden koşturuyor beni diye ama yapacak birsey yok

kızçemle, tortillamla Farid Farjad dinliyoruz, piknikten geldik
çok yorulduk , çok yedik
şimdi dinleniyoruz...
haftaiçi bu yediklerimi telafi etmem lazım ya çok abarttım

bebeğin suyu normalden bir buçuk kat çoktu ve böbreklerimde büyüme vardı..tabi beraberinde biraz da risk durumu doktor çok endişe edilcek bişy değil demişti ama istirahat et kendine dikkat et demekle beraber...bebişimiz iyiydi çok şükür aman o iyi olsun da ben yatmaya razıyım..bakalım bi değişme gelişme var mı ne dicek doktor amca :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…