2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım rüyalar ve wc durumu bende de aynı... bende doktora aynı hislerle gittim ama güzel haberler aldım darısı başına inşallah...

çok güzelmiş annesi güle güle kullanın..

Eki Görüntüle 685581 o benimmm herseyim kızlar yavrum yaa kurban olur annesi :)

oy aneemm yiyerim ben bu yavruları ya :) bu haziran bebişleri nasıl tatlı maşallah cnm :)

Evde tekken vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz bana da söyleyin ben de yapim :))
sabah müge anl,öğlen bana herşey yakışır gündüz kuşağında esra erolda evlen benimle şaka tabi ki :) ben hep tekim be canım eşim öğlen gidio akşam 11 geliyo 11 12 gibi kalkıyoruz kahvaltı faslı fln evi topla temizle 3-4 oluyor e brz esra'ya bakıos tabi arada olay fln varsa iyi oluo izlemek yemek hazırlıkları brz tv beslenme vakitleri derken akşamı ediyorum ben çok monoton dimi :s :18: napalım bebiş gelince renklenicek yaşantım kısmetse attalara gidicem oğluşumla

Son düzenleme:

benim bebeğimde çok hareketli.karnımda dalgalar oluşuyor resmen.bazen kafasımı poposumu bilmemiyorum, dikiyor böyle limon kadar şişiyor karnımın bir yeri.doktora sordum.hareketli çocuk sağlıklı çocuktur korkma dedi.birde anne karnındaki hali ile doğduğu zaman benzer mi dedim(hareketleri çısından).büyük ihtimal benzer dedi.yandık o zaman dedim:)

selam kızlarr nasılsınız her gün girip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya üüşeniyorum malum 18 kilo almış bulunmaktayım kuf kuf edip duruyorum sonumu cok merak ediyorum bir hafta once doktora gittik ogluşumu görmeye kilosu 1.500 gramdı tipide nenelere benziyo aynen nasıl eklicegimi bilemedim yoksa size nene hatunu gösterirdim

herkes bi şeyler almış bi şeyler yapmıs bebegine ben bi zıbın bile alamadım daha :26: taşınmayı bekliyorum güya taşıncaz bu hafta ama bakalım hayırlısı artık olsada kurtulsam bebegimin odasını dizsem bi güzel inşallahhh

Evet canım Samba..Kenar koruma almadık kullanışlı olmuyor diye bir de yaz olacak ya boğmayalım bebişi diye ama böyle de gözüme boş göründü (

bende kırmızı besiğin içine uygun bsey bulamadm kendim nevresim diktirdim kumasını beğenip canm birde karacadan yorgan yastk aldım çok şık oldu

Ne cok yazmissiniz kizlar dakikalardir oku oku bitmedi. Ciciler hayirli olsun. Bebeklerinin iyi haberini alanlari tebrik ederim.

Benim haftasonum cok parcali bulutlu gecti, cok sevindim de cok uzuldum de Ben uzulunce bebegim iceride kipir kipir oldu, sanki kivranir gibi. Bu duruma daha cok uzuldum

Bebegimin cantasini ve kendi cantami hazirladim. Sezeryan olma ihtimaline karsi fazla fazla koydum herseyi. Kullanmazsam geri getiririm. Eksik olmasin da fazla olsun.

Dolabi gelince bebegimin esyalarini da yerlestirecegim. Evdeyken yapacak bir suru isim var yani. Hic sikilamiycam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…