2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende uzulunce kasilmalarim oluyor insan kendini tutamiyor, umarim hersey yoluna girer.34. Haftaya gelmissin ne guzel bana sanki cok uzun zaman varmis gibi geliyor 1 ay sonra nerdeyse bebisin her an gelebilir hatta sezeryansa38. Haftada bebegi alabilirler inanmiyorum 4 hafta

canim uzme kendini erkekler iste bizler gibi dusunemiyor onlar anlamiyor bizim halimizden malesef bende esimle bu is konuunda cok tartisiyorum surekli calisiyor bende diyorum hic gelme en iyiis sabah aksam calis bosa yol gelip yorulma
ama anlamiyor ki iste yine ayni devam ediyor. bizimkininde ne saati belli ne gunu ne zamani heran isse gidebiliyor

canim onlar hamilelik lekeleri bazi kadinlarda oluyor bende sivilci oluyor leke olmiyor hic, dogum aninda yai bebek doguktan hemen sonra yuzunun terini sacinla sil derler buyuklerimiz ozaman o lekeler kayboluyormus dene belki ise yarar sendede :)))

Eki Görüntüle 685581 o benimmm herseyim kızlar yavrum yaa kurban olur annesi :)

cok tatli masallah kizin allah nazarlardan korusun sanki boynu uzun kucuk yuzlu bir kiz olcak gibi bana oyle geldi

[h=5]HAMİLELİKTE HURMA
Yapılan araştırmalar hurmanın hamile kadınlara da bir çok fayda sağladığını ortaya koyuyor. Zaten Allah (cc) mucizevî olarak yarattığı Hz.İsa`nın (as) annesi Hz. Meryem`e (as) hamileliğinde hurma yemesini emir buyuruyor. Efendimiz`de (sas) bu durumu bir hadislerinde bakın nasıl anlatıyor: ‘’Kadınlarınıza hamile iken hurma yedirin. Hamileliğinde hurma yiyen kadının çocuğu halim olur.Zira Meryem İsa`yı doğurduğunda yiyeceği hurma idi. Eğer (onun için) hurmadan daha hayırlı bir şey olsaydı Allah (cc) onu yemesini emrederdi.’’

Hurmanın hamilelikte ve doğum esnasındaki bazı faydaları şöyle sıralanıyor:

Yüksek oranda glikoz ve nişasta ihtiva etmekte ve bu da hamile kadına güç vermektedir.Taze hurmada rahim adalelerini kuvvetlendiren ve doğumu kolaylaştıran bir madde vardır.Hurmada magnezyum,potasyum gibi sinir sistemini rahatlatan ve yorgunluğu gideren aynı zamanda doğumdan sonra kasları dinlendiren elementler vardır.

Stresi giderici, acı ve sancıyı hafifletici uyku ve rahatlamayı temin edici maddeler içerir.Bol miktarda kalsiyum içerir.Buda doğum sonrası kanamayı durdurmaya yarayan önemli bir maddedir. Hurmada bulunan vitaminler doğum esnasında kaybolan enerjiyi yeniden toparlamada önemli rol oynar, doğum sonrası annede sütün bol gelmesini sağlayan potasyum gibi bazı maddeler vardır.[/h]

Anladım cnm suyun az olması tehlikeli olduğunu biliyordum ama fazla olduğunu yeni senden öğrendim insallah normale dönmüştür Rabbim şifalar versin

amin canım tesekkür ederis :) ama oğlusum alınır teyzesi erkek o :)

aaaaa cok özür dilerim oglusundan canim benim aklimda kiz diye kalmis sanki gerci bende bugun akil filan kalmadi kusur abakma lutfen. esimi gönderdim bugun turkiyeye ona cok üzüldüm gaLiba (

Aaa benim oyun parkiminkinin aynısı cnm kraftin mı güle güle kullanın

evet canım tsekkür ederis sende güle güle kullan :)

aaaaa cok özür dilerim oglusundan canim benim aklimda kiz diye kalmis sanki gerci bende bugun akil filan kalmadi kusur abakma lutfen. esimi gönderdim bugun turkiyeye ona cok üzüldüm gaLiba (

Allah kavuştursun cnm üzülme tatlim cok uzun kalicak mı ki

Kızlar doğum sonrası için ped mi hasta bezi mi yoksa Dipend diye bişi var ya ondan mı hangisini kullanacağız:))

aminn cnm cok saol.. yok cok degil 10 gün kalcak ama yinede bu benim icin cok geliyor bu durumda :))

Anladım cnm normal bu hassas döneminde cnm ben ise gittiğinde bile bazen üzülüyorum Rabbim yardimcin olsun tatlim

Mervecim hosgeldin cok kızarım hemde:))) saka şaka

Kiralkaya cnm ben hasta bezi aldım ama ne olur ne biter bilmiyorum tatlim cok bildiğimden de almadım büyük boy ped de olabilir gerçi birazda kanamanın miktarına bağlı

Taliaa cnm Allah kavustursun Sayılı gunleriniz çabucak gecer insallah hem biraz özlem askinizi da ateşler ;-) saka yapiyorum bu hormonlarimizin verdiği duygusallikla özlem cekmek daha zor...
kızlar bugün ara ara girdim baktim ama kimsecikleri goremeyince bir daha girmedim. Simdi yatıyorum yarın işe gidicem erken kalkmam gerek kızlar size iyi geceler yarın sabah görüşürüz hepinize benden ve kızıcigimdan kocaman Öpücükler. ..♡♥♡

Gene banyo yaptım mayıştım o yüzden geçmişi okuyacak halim kalmadı
Cillop gibi her yerime ağda yaptım yarın kontrolümüz var:18::18::18:
Allah korusun nstde felan sancı çıkmaz inşallah:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…