2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

İyi geceler canım Sanada kızınla Allah rahatlık versin

saol cnm evet bu dönemde insan ister istemez etkileniyor birde erken dogum fln olursa diye dusnmuiyor degilim hani :))

cokkk tsk ederim canim aminnn .. insallah degidin gibi olur ayri kalmak bir ise yarar belki dimi :)
iyi geceler tatlim allah rahatlik versin yarin icinde kolaylik versin kendini yorma sakin dikkat et :))

Gene banyo yaptım mayıştım o yüzden geçmişi okuyacak halim kalmadı
Cillop gibi her yerime ağda yaptım yarın kontrolümüz var:18::18::18:
Allah korusun nstde felan sancı çıkmaz inşallah:26:

neden korkuyorsun sancin cikar diye agrin flnmi var ki. insallah hayirli haberlerle gelirsin yarin bizimde sali gunu var bende o isi yarin yapmayi dusunuyorum D

öYLE TABİ Çocuklarınla ohh ne güzel:))
ee siparişleri verdin mi?

yok cnm esim bana cok yarcimci oluyordu her konuda heleki son zamanlarda ev isini nerdeyse esim yapiyordu ben kendimi cok yormuyordum simdi bana kaldi hersey ee tabi birde erken dogum fln olursa diyede korkuyorum napcam ozaman :))
hayrlisi artik insallah birsey olmaz..
hic vermez olurmuyum eline koca valizi verdim icnde iki parca kiyafet vardi gelirken valiz masrafi yapmasin benim istediklerimi alsin diye

Hamileyken tam bir eziyet zaten bacaklarımı bile zar zor aldım epilasyon aletiyle çünkü yetişmiyor kollarım karnımdan dolayı
Ne bileyim suyum felan geldide ben mi farketmiyorum diye takıyorum bazen ya bebek susuz kaldıysa diye korkuyorum

hamileyken mi bende normalde bile eziyet ya hele epilasyon kullanmak iskence gibi bana ancak agda yapiyorum hazir beze surulmus agdalar varya onlardan yapiyorum en rahat onu buldum
kiz bukadar korkma suyun fln gelse fark edersin merak etme. bende hic görmedim suyumun geldigini ama birsey duydum su bildigin saf su ama kokusu yiyecek gibi yani meyve kokusuna benzeyen bir koku olurmus tatli gibi kokarmsi yani . ic camasinda islaklik odlugjnda amonyak kokuyorsa bu bildigin idrarmis. biraz önce bende birsey yasadim nasil korktum bi billsem .

pasta yiyordum ama boyle bolca kremaliydi akici kremasida su gibi olu verior hemen. fark etmemisim uzeriem akmis bir kac damla tamda o kisma yakin yere :26:ayaga kalinca fark ettim bir islak birsey degiyor ne bu fln diye anlamya calsdim tabi tatli gibi kokuyoirya anaaaaaaa ben nasil korktum:26:suyumu geldi acaba diye sonra baktim biryerde kreme parcasi kalmis anladim benim sakarligimdan kaynaklanmis o

Suyum gelse farkederim o zaman ya.Senin tarif ettiğine göre öyle bir şey yaşamadım aman amann daha erken
Hahaha Allah seni ne etmesin emi okurken anladım ama sonunun böyle bir şey olacağını
Afiyet şeker olsun bu arada

Bakalım yarın doktorun tartısında kaç çıkacağım şimdi tartılıyorum 76.5 felan geliyorum sabah aç karnına
doktorun tartısı fazla tartıyor yaa ayakkabı felan oluyor ya babetimi giyip gideceğim yarın en hafif kıyafetimi giyineceğim birde
Hırs yaptım doktoru mortiş edeceğim.Hiç kilo almadan geleceksin dedi.almadım ama işte o tartının bana kastı var galiba
İlla bir kilo fazla tartıyor

evet kesin fark edersin diyemiyecem cnm fark edemiyedebilirsin. ALLAH korusun insallah öyle birsey olmaz en azinda bir ay daha olmasin soal cnm oldu hemde ne afiyet oldu :

hayllahimya sanki cok kilo aldinizda sizin doktorlarda bir tuhaf hee bukadarcik kiloyadami laf edilir:44:delimisin sen doktor desene ben almasamda bebis alcak ee haliyle ben almis gibi fazla cikacak kilom hep öyle oluyor ya bende evde tartiliyorum az cikiyor doktorda tartiliyorum fazla cikiyor bende artik evde tartilmaktan vazegectim doktorda tartiliyorumya yeter 2 haftada bir tartiliyoz zaten

Aynen canım bir ay daha sıksın bebeler dişlerini.
Yaa senin doktorun tartısıda mı öyle ama neden illaki evdekinden fazla çıkıyor sence:26:
Bende saçma buldum hadi 90-95 felan olsam neysede 77 kiloda ne varki şunun şurasında bide kaç haftamız kaldı sanki alsam alsam
3 kilo daha alayım 80 olayım.sanki kendisi verecek kiloları

insallah bir ay daha dayanirlar bende seker varya erken doguma neden olabilyior biliyorsun o yuzden cok endiseleniyorum.kizimi tembihliyorum bugun baba gelmedne gelmek yok diye bakalim dinleyecekmi
yaa ben onu kiyafetler ve ayakkilardan kaynaklandigini dusunuyorum ks dönemide baya agir cizmeler kalin kazaklar pantolonlarla tartiliyouz haliyle fazla cikiyor.yani bencede cok degil senin kilon daha fazla kiloda alamazsin zaten ne kaldiki surda en fazla dedigin gibi 3-4 kilo daha belki. insallah okadarda almazsin.dogru valla sanki kendisi vercek

bu arada esimin ucagi inmis turkiyeye

Canım Aman Allah korusun yavrucuğumm bak sana tembihliyorum buradan anneni babanı üzme tamam mı erken gelipte
Onlar seni çok seviyor ama zamanında gel tamammı teyzeciğim

Evet haklısın.kalın kıyafetlerle tartıldığımız için işte yarın babetimi giyip gideceğim yarım kilo gelir öbür ayakkabım herhalde
Hadi gözün aydın canım sağ salim inmiş.inşallah sağ salim dönmekte nasip olur
ee ne sipariş verdin az önceden sordum görmedin galiba gecelik işini ne yaptın?

Melinnaz canım benim nerelerdeydin sen?İki üç gündür yoktun gel geçmişi okuma boşver sohbet edelim

tamam teyzesi senin lafini dinleyecekmis üzmeyecekmis . erva bebiste annesini üzmeyecek dimi oda erken gelmeyecek
hehe benim ayakabim kesin bbir kilo geliyordur ee ozaman ben 4 kilo degil daha az almis oluyorum

gördum canim yazdim ama sen görmedin galiba veerdim internetten gösterdim bir kac model bunlara benziyen birsey al diye aslinda tamda istedigim gibi birsey bulmadim insallah o bulur alir benim icin eline koca bir bavul verdim icinde iki parca kiyafet var bombos gittibavulu gören ooo ne getirdi acaba diyecekavuclarini yalacakalr ama birsey yok hehehe ancak benim siparislerimi alsin gelsin yeter

Melinnaz canım benim nerelerdeydin sen?İki üç gündür yoktun gel geçmişi okuma boşver sohbet edelim

Canım geldim geldim zaten geçmiş bitecek gibi değil çok birikmiş çarşambadan beri giremiyorum canım internet bağlantısında bir sorun yaşadık halloldu çok şükür cuma kızımın odası gelecekti bütün gün bekledik gelmedi aradık aracımız arıza yaptı yarın getiricez dediler haber bile vermiyorlar sinir olduk herşey satana kadar neyse ki cumartesi geldi bu seferde şifonyerin ayakları çıkmadı paketten yarım kaldı ben biran önce kurulsun derken aksilikler bitmiyor çarşamba gelir dediler bakalım inşallah sözlerinde dururlar bizden haberler böyle sizde ne var ne yok herkes iyidir umarım

3 Kilo almış oluyorsun o zaman anaa 3 kilocukta ne var
Hee kusura bakma canım görmemişim öbür sayfaya bakayımda o zaman ben
Uykum geldi ondan galiba bide ikide bir wcye kalkıyorum baskı yapıyor galiba bebek
Hahayt iyi yapmışsın o bavulları doldurup gelir inşallah
ne renk aldıracaksın geceliğini pijama takımını

hosgeldin hayirli ugurlu olsun kizinin besigi insallah eksikleride cabucak gelir gelir canim bizim besiktede eksikler cikmisti 2 hafta gecti gelmemisti en son gittikte kendimiz aldik deposundan . sizde SIKIstirin onlari ikide bir sorun geir ozaamn cabuk insallahh

Anladım canım.
Anaaaa odası geldimi olsun annesi oda nazarı olsun değil mi
EVet satıcılar öyle malı satana kadar ne diller dökerler sonrası fıss
Eee nasıl hoşunuza gittimi peki.şimdi takımda ne var büyüyen beşik dolap şifoniyer değil mi
EN azından dolabını sil canım kıyafetlerini yavaş yavaş yıkayıp ütülemeye başlayabilirsin
Ayy kurban olurum ya ben her gün kokluyorum kurbaney kurbaney hayraney hayaraney diyede bir türkü tutturuyorum
Biri görse deli diyecek valla

hehe dimi 3 kilo oluyoranaaa ne guzel yemeye devam hucumm mutfagasaka saka
yok cnm öyle olur seyler bazen takip etmek zor oluyor kacabiliyor gözden sorun degil
aynen bende wc bekliyorum öyle ikide insallah doldurup gelcek kislik erzagimi bile istedim
pembe veya bej istiyorum cnm yada ikiside olabilir bir baksin bakalim fiyatlara o zaman konusur kararimi veriirm artik
gecelik istemedim cnm pijama takimi sabahligiyla takim ben gecelik giyemiyorum hic rahat edemiyorum toplaiyor fln hzursuz oluurm gece yatarken dogum esansinda da alt kismini ciakriim ust kismi kalir digerlerinde de oyle yapmistim

Pembe olsun pembee canım kız ya o yüzden
Ooo neler istedin kızz salça tarhana dolmalık biber patlıcan pekmez kuru üzüm
Genelde bunlar gider yani bildiğim kadarıyla
Hee ben sezeryan olacağım için gecelik daha iyi dediler.bende hiç sevmiyorum geceliği toplanıyor felan
Üşüyorum zaten en güzeli pijama valla ohhh belime kadarda çekiyorum misss

bencede pembe ikinciyi istersem bej olcak insallah.
yok canim salca tarhanaya kadar istemedim kuru bakliyat fln uzumd etabiki kuru yemis cekirdek . ohh miss ya
sucuk pastirma bizm oralarda cok meshur zaten bunlarhatta inanmazsin beaz peynire kadar istedim:26:
burdakiler turkiyedeki kadar lezzetli degil de o yuzdenooo daha neler neler adam nasil getirecek acaba merak ettim birde sanki gezmeye gittii hasta yanina giyor ben sipars sayiorum adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…