bencede pembe ikinciyi istersem bej olcak insallah.
yok canim salca tarhanaya kadar istemedim kuru bakliyat fln uzumd etabiki kuru yemis cekirdek . ohh miss ya
sucuk pastirma bizm oralarda cok meshur zaten bunlarhatta inanmazsin beaz peynire kadar istedim:26:
burdakiler turkiyedeki kadar lezzetli degil de o yuzdenooo daha neler neler adam nasil getirecek acaba merak ettim birde sanki gezmeye gittii hasta yanina giyor ben sipars sayiorum adama
hosgeldin hayirli ugurlu olsun kizinin besigi insallah eksikleride cabucak gelir gelir canim bizim besiktede eksikler cikmisti 2 hafta gecti gelmemisti en son gittikte kendimiz aldik deposundan . sizde SIKIstirin onlari ikide bir sorun geir ozaamn cabuk insallahh
Anladım canım.
Anaaaa odası geldimi olsun annesi oda nazarı olsun değil mi
EVet satıcılar öyle malı satana kadar ne diller dökerler sonrası fıss
Eee nasıl hoşunuza gittimi peki.şimdi takımda ne var büyüyen beşik dolap şifoniyer değil mi
EN azından dolabını sil canım kıyafetlerini yavaş yavaş yıkayıp ütülemeye başlayabilirsin
Ayy kurban olurum ya ben her gün kokluyorum kurbaney kurbaney hayraney hayaraney diyede bir türkü tutturuyorum
Biri görse deli diyecek valla
teşekkür ederim canım biliyorum sen uzun bir süre beklemiştin insanın canı sıkılıyor ister istemez hevesi yarım kalıyor zamanımızda azaldı inşallah çok bekletmezler bende eşim diyorum hergün ara taciz et diye
geldi geldi teyzesi odamız ama işte eksik, öyle canım o da nazarı olsun sağlık olsun ne yapalım güzel oldu çok içimize sindi evet canım büyüyen beşik şifonyer ve dolap, dururmuyum hiç hemen sildim hepsini tertemiz oldu
çarşambaya kadar bekleyeceğim gelir inşallah eksikler sonra yıkayıp ütleyip yerleştireceğim allah kısmet ederse çok sabırsızlanıyorum bebek koksun evim artıkay ne delisi canım onlar bilseler bizim bu günleri ne kadar hasretle beklediğimizi allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın....
Ohhh ohhh listen epey uzunmuş canım valla
Allah yardımcısı olsun eşinin
Bende üniversiteyi Kayseride okudum bilirim o yüzden Ahh oranın sucuğu gibisi yok
o lalalaaa hımmm enfestooo olsada yesek
Kim hasta ki:26: Ben gene kaçırdım galiba:44:
Evet orada okudum canımevet cnm epey uzun bir liste yazdim verdim gercektende eline
erciyeste okudun yani cok güzelmis yazin ugra cnm bizim oralara beraber yeriz
benim kayinvalide hasta cnm kacirmadin ben yzamamistim daha önce sadece turkiyeye gitcegini soylemistim
hastaneyde yatiyor suan sanirim yarin cikartilacakmis ama durumu cok vahim iyi degilmis esimde bu yuzden gitti duramadi yoksa yazin beraber gitcegiz biletimiz fln hazirkayinvalidemin böbrekler iflas etmis durumda birde hepatip b varmis bedne aslinda bunu sorcaktim belki bilgisi olan vardir diye yazin ben bebekle gitcem kayinvalideye birsey olmazsa o gune kadar yani hayatta kalirsa biz onun yanina gitcegiz bu durumda bebege birsey olma ihtilami varmi acaba daha önce hasta oldugunu bilmuiyorduk bilseydim almazdim zaten biz bileti aldiktan sonra ortaya cikti hastaligi.simdi kafam cok karisik ne yapcam diye dusunuyorum
teşekkür ederim canım biliyorum sen uzun bir süre beklemiştin insanın canı sıkılıyor ister istemez hevesi yarım kalıyor zamanımızda azaldı inşallah çok bekletmezler bende eşim diyorum hergün ara taciz et diye
geldi geldi teyzesi odamız ama işte eksik, öyle canım o da nazarı olsun sağlık olsun ne yapalım güzel oldu çok içimize sindi evet canım büyüyen beşik şifonyer ve dolap, dururmuyum hiç hemen sildim hepsini tertemiz oldu
çarşambaya kadar bekleyeceğim gelir inşallah eksikler sonra yıkayıp ütleyip yerleştireceğim allah kısmet ederse çok sabırsızlanıyorum bebek koksun evim artıkay ne delisi canım onlar bilseler bizim bu günleri ne kadar hasretle beklediğimizi allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın....
Evet orada okudum canım
hee çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Talıaacığım hiç öyle düşünme bende hepatit B hastalığı geçirdim
Şuan taşıyıcıyım yani no problem
Tabi sen genede doktoruna danış tedbirini al canım
kendim yapıcam canım maalesef gurbette kimsem yok gerçi arkadaşlar falan var istesem gelirler sağolsunlar soruyorlar ama ben kendim yapmak istiyorum öyle daha çok içime siner ben pimpirikliyim de birazAMİN CANIM AMİN.Rabbim kimseye arattırmasın çok zor valla
Birileri yardım edecek mi yoksa sen mi yapacakmısın yıkama ütüleme işlemini
iyi geceler tatlım merak etme herşey güzel olacak yarın hemen haber ver bize merak ederiz öpüyoruz kızımla kocamanKızlar ben artık çıkıyorum çok uykum geldi birde yarın erken kalkacağım
İnş şu nstyide hayırlısıyla atlatırız:18:
İnşallah hiç bir problem yoktur güle oynaya geliriz evimize
evet cnm epey uzun bir liste yazdim verdim gercektende eline
erciyeste okudun yani cok güzelmis yazin ugra cnm bizim oralara beraber yeriz
benim kayinvalide hasta cnm kacirmadin ben yzamamistim daha önce sadece turkiyeye gitcegini soylemistim
hastaneyde yatiyor suan sanirim yarin cikartilacakmis ama durumu cok vahim iyi degilmis esimde bu yuzden gitti duramadi yoksa yazin beraber gitcegiz biletimiz fln hazirkayinvalidemin böbrekler iflas etmis durumda birde hepatip b varmis bedne aslinda bunu sorcaktim belki bilgisi olan vardir diye yazin ben bebekle gitcem kayinvalideye birsey olmazsa o gune kadar yani hayatta kalirsa biz onun yanina gitcegiz bu durumda bebege birsey olma ihtilami varmi acaba daha önce hasta oldugunu bilmuiyorduk bilseydim almazdim zaten biz bileti aldiktan sonra ortaya cikti hastaligi.simdi kafam cok karisik ne yapcam diye dusunuyorum
kendim yapıcam canım maalesef gurbette kimsem yok gerçi arkadaşlar falan var istesem gelirler sağolsunlar soruyorlar ama ben kendim yapmak istiyorum öyle daha çok içime siner ben pimpirikliyim de birazyavaş yavaş yaparım artık
iyi geceler tatlım merak etme herşey güzel olacak yarın hemen haber ver bize merak ederiz öpüyoruz kızımla kocaman
canım çok geçmiş olsun inşallah atlatır kadıncağız eşine de allah kavuştursun canım bu arada gittiğii gibi gelsin inşallah .hepatit in birçok çeşiti var canım bazıları bulaşıcı olabiliyor eşin kayınvalidenin doktoruna sorsun en iyisi böyle bir risk olup olmadığını inşallah bulaşıcı bir şey değildir ...
canim insallah senin ki geckmez cabuk gelir . evet ya mervene guzelde demis nazari olsun buda uzulme insallah carsamba gelir cok gecikmezde. ohh ohhh anesi mis gibi yapmisin hemencik yerlestirisin artik yavas yavas hersey olur canim takma kafana fdaha var zamanimiz bebisler acelecilik etmez se insallahh
inşallah canım korkuyorum erken doğar hazırlıksız yakalanırım diye son kontrolde suyum sınırda çıkmıştı o korkutuyor beni hergün konuşuyorum kızım sabret sakın gelmeye kalkma diyeinşallah hepimiz gününde alırız kucağımıza meleklerimizi
aminnn canim cok saoll insallahh iyilesir.cok tsk ederim guzel sözlerin icin :) ayy insallah bulasici degildir sabah aradiginda soyleyimde sorsun bari simdi esim icind endiselnmeye basladim ya offff insallah birsey olmaz:26:
canim bende cikiyorum artik iyi geceler diliyorum sanada allah rahatlik versin kendine ve kizcene hoscakalinnnn[/QUOTE
sanada iyi geceler tatlı rüyalar canım....
bizde yatalım artık çok geç olmuş
kızlar günaydın ; geçmişi okuıyup geliyorum ama bayaaa bibirikmiş
32 . hafta çalışabilir raporumu aldım bende ,2 kg olmuş benim tosunumhersey normal dedi doktor ama benim kasık ağrıları halen devam ediyooo , bebişim normal doğum pozisyonuna almış çok sükür , inş hersey yolunda giderr kızlarrr
Cnm al benimkini vur seninkine, bizimkide pazar günleri çift mesai yatıyo diye her pazar çalışıyo bu yeni işindeya tamam para kazanmaya çalışıyo ama ben de insanım yaaa 2 aydır bu işe girdiğinden beri yüzünü göremıyorum, seninki de öyleymiş dediğin gibi yaz sezonu açıldımı eşinin işler yoğun olur ama bizi unutuyolar yaaa öfffff arkadaşlarıma özeniyorum, eşleriyle sürekli geziyolar
canim uzme kendini erkekler iste bizler gibi dusunemiyor onlar anlamiyor bizim halimizden malesefbende esimle bu is konuunda cok tartisiyorum surekli calisiyor bende diyorum hic gelme en iyiis sabah aksam calis bosa yol gelip yorulma
ama anlamiyor ki iste yine ayni devam ediyor. bizimkininde ne saati belli ne gunu ne zamani heran isse gidebiliyor
canim onlar hamilelik lekeleri bazi kadinlarda oluyor bende sivilci oluyor leke olmiyor hic, dogum aninda yai bebek doguktan hemen sonra yuzunun terini sacinla sil derler buyuklerimiz ozaman o lekeler kayboluyormus dene belki ise yarar sendede :)))
cok tatli masallah kizin allah nazarlardan korusunsanki boynu uzun kucuk yuzlu bir kiz olcak gibi bana oyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?