2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ohhh ohhh listen epey uzunmuş canım valla
Allah yardımcısı olsun eşinin
Bende üniversiteyi Kayseride okudum bilirim o yüzden Ahh oranın sucuğu gibisi yok
o lalalaaa hımmm enfestooo olsada yesek
Kim hasta ki:26: Ben gene kaçırdım galiba:44:

teşekkür ederim canım biliyorum sen uzun bir süre beklemiştin insanın canı sıkılıyor ister istemez hevesi yarım kalıyor zamanımızda azaldı inşallah çok bekletmezler bende eşim diyorum hergün ara taciz et diye

geldi geldi teyzesi odamız ama işte eksik, öyle canım o da nazarı olsun sağlık olsun ne yapalım güzel oldu çok içimize sindi evet canım büyüyen beşik şifonyer ve dolap, dururmuyum hiç hemen sildim hepsini tertemiz oldu
çarşambaya kadar bekleyeceğim gelir inşallah eksikler sonra yıkayıp ütleyip yerleştireceğim allah kısmet ederse çok sabırsızlanıyorum bebek koksun evim artık ay ne delisi canım onlar bilseler bizim bu günleri ne kadar hasretle beklediğimizi allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın....

AMİN CANIM AMİN.Rabbim kimseye arattırmasın çok zor valla
Birileri yardım edecek mi yoksa sen mi yapacakmısın yıkama ütüleme işlemini

Kızlar ben artık çıkıyorum çok uykum geldi birde yarın erken kalkacağım
İnş şu nstyide hayırlısıyla atlatırız:18:
İnşallah hiç bir problem yoktur güle oynaya geliriz evimize

evet cnm epey uzun bir liste yazdim verdim gercektende eline
erciyeste okudun yani cok güzelmis yazin ugra cnm bizim oralara beraber yeriz
benim kayinvalide hasta cnm kacirmadin ben yzamamistim daha önce sadece turkiyeye gitcegini soylemistim
hastaneyde yatiyor suan sanirim yarin cikartilacakmis ama durumu cok vahim iyi degilmis esimde bu yuzden gitti duramadi yoksa yazin beraber gitcegiz biletimiz fln hazir kayinvalidemin böbrekler iflas etmis durumda birde hepatip b varmis bedne aslinda bunu sorcaktim belki bilgisi olan vardir diye yazin ben bebekle gitcem kayinvalideye birsey olmazsa o gune kadar yani hayatta kalirsa biz onun yanina gitcegiz bu durumda bebege birsey olma ihtilami varmi acaba daha önce hasta oldugunu bilmuiyorduk bilseydim almazdim zaten biz bileti aldiktan sonra ortaya cikti hastaligi.simdi kafam cok karisik ne yapcam diye dusunuyorum

Evet orada okudum canım
hee çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Talıaacığım hiç öyle düşünme bende hepatit B hastalığı geçirdim
Şuan taşıyıcıyım yani no problem
Tabi sen genede doktoruna danış tedbirini al canım

canim insallah senin ki geckmez cabuk gelir . evet ya mervene guzelde demis nazari olsun buda uzulme insallah carsamba gelir cok gecikmezde. ohh ohhh anesi mis gibi yapmisin hemencik yerlestirisin artik yavas yavas hersey olur canim takma kafana fdaha var zamanimiz bebisler acelecilik etmez se insallahh

aminn insalllahhh hakkinda hayirlisini nasip etsin allah yatip kapiyada bakmasi kolay degil :)

aaa canim cok gcmis olsun sanada allah acil sifalar versin insallah gecer iyilsirsin sende
suan sende bir risk fln teskil etmiyordur insallahh hic bilmiyorum bu hastalik nasil birsey oluyor canim o yuzden cahiligime ver
bebek cok kucuk olcka daha iki aylik herhangi bir enfeskiyon fln kapmasindna korkuyorum simdi. bakalim artik ne olcak yaza kadar nasip kismet
.
canim sende cikiyordum demistin iyi geceler diliyorum san allah rahatliki versin kendine ve bebisine iyi bak bizde ytalim artik sabah okul var malum yarin grs hoscakalll

AMİN CANIM AMİN.Rabbim kimseye arattırmasın çok zor valla
Birileri yardım edecek mi yoksa sen mi yapacakmısın yıkama ütüleme işlemini
kendim yapıcam canım maalesef gurbette kimsem yok gerçi arkadaşlar falan var istesem gelirler sağolsunlar soruyorlar ama ben kendim yapmak istiyorum öyle daha çok içime siner ben pimpirikliyim de biraz yavaş yavaş yaparım artık

Kızlar ben artık çıkıyorum çok uykum geldi birde yarın erken kalkacağım
İnş şu nstyide hayırlısıyla atlatırız:18:
İnşallah hiç bir problem yoktur güle oynaya geliriz evimize
iyi geceler tatlım merak etme herşey güzel olacak yarın hemen haber ver bize merak ederiz öpüyoruz kızımla kocaman

canım çok geçmiş olsun inşallah atlatır kadıncağız eşine de allah kavuştursun canım bu arada gittiğii gibi gelsin inşallah .hepatit in birçok çeşiti var canım bazıları bulaşıcı olabiliyor eşin kayınvalidenin doktoruna sorsun en iyisi böyle bir risk olup olmadığını inşallah bulaşıcı bir şey değildir ...

aminnn canim cok saoll insallahh iyilesir.cok tsk ederim guzel sözlerin icin :) ayy insallah bulasici degildir sabah aradiginda soyleyimde sorsun bari simdi esim icind endiselnmeye basladim ya offff insallah birsey olmaz:26:

canim bende cikiyorum artik iyi geceler diliyorum sanada allah rahatlik versin kendine ve kizcene hoscakalinnnn

inşallah canım korkuyorum erken doğar hazırlıksız yakalanırım diye son kontrolde suyum sınırda çıkmıştı o korkutuyor beni hergün konuşuyorum kızım sabret sakın gelmeye kalkma diye inşallah hepimiz gününde alırız kucağımıza meleklerimizi

ayy canim hepimizde bir korku var artik bu aralar bende hamilelik sekeri oldugu icin erken gelir diye korkuyorum . insallah seninde suyun normallesmitir bol bol su ic ihmal etme sakin heleki havalarda isinmaya basladi daha dikkatli olmak gerekir. bende konusuyorum kizimla gele daha bekle diye, insallah canim aminn hepimiz zamaninda aliriz kucagimiza.
allah rahatlik versin tekrardan iyi geceelr canim yarin grs byee

kızlar günaydın ; geçmişi okuıyup geliyorum ama bayaaa bibirikmiş

32 . hafta çalışabilir raporumu aldım bende ,2 kg olmuş benim tosunum hersey normal dedi doktor ama benim kasık ağrıları halen devam ediyooo , bebişim normal doğum pozisyonuna almış çok sükür , inş hersey yolunda giderr kızlarrr

günaydın kızlar iyi haftalar herkese ...
son 1 ayım kaldı çalışma hayatıma uzun bir ara vermeye. bi yandan seviniorum bi yandan da bi burukluk var :44:
yalnız çok güzel bir rüya gördüm bu gece . rüyamda sabah gazeteleri okuyorum ve gazetede doğum izni 6 ay olmuş kesinleşmiş diye bakanın açıklamasını okuyorum aç tavuk kendini darı ambarında görürürmüş misali oldu biraz ama sabah uyandığımda gerçek gibiydi

Günaydın canım 32.hafta raporunu tam 32+0 damı alıyorsun yoksa sonu olsa farkediyorum yani bize hangisi faydalı benim için 1gün bile önemli canım ya sence nasıl yapmalıyım

bende özzeniyorum kaç haftadır şehirdışına çıkalım diyorum bebeğe bişiler alıcam diyorum umrunda bile değil adamın valla benmde o umrumda değil artık küstüm onaa

ölede canımm ben bu kadar bencil olmasını hazmedemiyorum zaten 2 ay sonra benm ona sarıcak zamanım olmıcak oğlumla bebek beni yeterince meşgul edicek azıcık zamanını ayırsın istiyorummm zaten küstüm ona doğurana kadar konuşmıcam onlaaa

günaydın kızlarrr geçmişe şöle bi göz attım geldimmmm...merveyle talıaaa yine kaynatmışalr gece gece...
bu arada talıaacımm allah kavuştursunnn...dilerim kocana çabuk kavuşursun sakın doğurma haa...
mervecim seninde kontrolün varmış hayırlısı olsun dilerim herşey güzel çıkarrrr....
valla görebildiklerim bunlar onca geçmişten ben şimdi çıkıyorum kahvaltıya davetliyim hem yürüyüş yapıyım azcık grşrz millet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…