Eki Görüntüle 685699 senin için smdi çektm canm :)
Hamileyken tam bir eziyet zaten bacaklarımı bile zar zor aldım epilasyon aletiyle çünkü yetişmiyor kollarım karnımdan dolayı
Ne bileyim suyum felan geldide ben mi farketmiyorum diye takıyorum bazen ya bebek susuz kaldıysa diye korkuyorum
günaydın kızlar iyi haftalar herkese ...
son 1 ayım kaldı çalışma hayatıma uzun bir ara vermeye. bi yandan seviniorum bi yandan da bi burukluk var :44:
yalnız çok güzel bir rüya gördüm bu gece . rüyamda sabah gazeteleri okuyorum ve gazetede doğum izni 6 ay olmuş kesinleşmiş diye bakanın açıklamasını okuyorumaç tavuk kendini darı ambarında görürürmüş misali oldu biraz ama sabah uyandığımda gerçek gibiydi
Günaydınn kızlar 34. Haftaya girdim bunun mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum :))
Günaydın kızlar. Dün sabah saat 11 buçuktan beri hastanedeydim evime şimdi geldim.Dün sabah uzanırken birden su gibi bir şey aktı. Tuvalete gittim baktım iç çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde ıslaklık vardı. Tedirgin oldum. Kendi doktorum hastaneye bağlı çalışmadığından hemen doktorumun doğumumu yaptıracağı hastaneye gittim.
Doktor ultrasonla baktı suyun sınırda dedi. Toplamda 7 cm çıkmış sanırım doğru duyduysam. Her zaman mı böyleydi yoksa yeni mi azalmaya başladı doktorunla konuşmam lazım dedi. Doktorumu aradı yatış verdi. Turnusol kağıtlı bir ped koydular ve hemen nst ye aldılar. Hiç sancım çıkmadı. Bebeğin kalp atışları çok iyiydi. Birkaç saat sonra doktor pedi aldı ve gelenin su değil idrar olduğu anlaşıldı. Birde çok hafif bir mantarım varmış.
Doktorumla sürekli konuştuk ve sanırım beni muayene eden doktora pek güvenmedi. 10 gün önce suyun çok iyiydi. Sabah haricinde su geliyor gibi hissettiğin bir durumun oldu mu dedi hayır dedim.
Kasılma olduğu anda yapılan su ölçümü ya da bebeğin pozisyonuna bağlı ölçüm zaman zaman yanlış sonuç verebilir ben kendim bakmak istiyorum ama ihtimal vermiyorum ben dedi.En son gece 1 de aradı. Bana ulaşamamış hastaneyi aramış. Sabah gelmemi ister misin hastaneye yoksa sen bana mı gelirsin dedi. Ben gelirim dedim saat 3 te gidiyorum bakalım.
Doktorun ölçümü doğru dahi olsa çok büyük bir risk altında değilsin dedi. 5in altı riskliymiş sanırım.
Dua edin bize olur mu?
Muayenemi yapan doktor felaket tellalı gibi bir adamdı. Suyun sınırda ciğer geliştirici iğne yapalım ama önce bir profesöre soralım dedi gitti. O gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim. 10 dk sonra geldi, profesör şu an gerek yok iğneye demiş paşama.
tokoyay, çok şükür iyisiniz .. geçmiş olsunn..
su olsaydı devamı gelirdi zaten canım.. güzel haberlerle gelinn.. az kaldı yavrular sabretsin akıllı uslu dursunlar lütfen
kendinize iyi bakın annesiii,görüşürüzz:79:
bu arada bende evdeyim..benimde kasılmalarım vardı .. dinlenmedeyim.. celeston yapıldım 2 doz
şöyle bi 3 hafta daha geçse, epey rahatlayacağımm..
Allah'a emanet olun cümleten kızlar..
gecmıs olsun canım benım yaaa
bence bısey yoktur benımde sıvı gıbı akıntım oluyor bu aylarda akıntıda bıraz fazla oluyor
özellıkle cınsel ılıskıden sonra falan.. zaten erken dogum olsa kasılman olurdu .. o doktor yanlış ölcmustur. bende bı doktora gıttım suyun 7 dedı ötekıne gıttım 9 dedı
uzulme stres olmaaa
Günaydın kızlar. Dün sabah saat 11 buçuktan beri hastanedeydim evime şimdi geldim.Dün sabah uzanırken birden su gibi bir şey aktı. Tuvalete gittim baktım iç çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde ıslaklık vardı. Tedirgin oldum. Kendi doktorum hastaneye bağlı çalışmadığından hemen doktorumun doğumumu yaptıracağı hastaneye gittim.
Doktor ultrasonla baktı suyun sınırda dedi. Toplamda 7 cm çıkmış sanırım doğru duyduysam. Her zaman mı böyleydi yoksa yeni mi azalmaya başladı doktorunla konuşmam lazım dedi. Doktorumu aradı yatış verdi. Turnusol kağıtlı bir ped koydular ve hemen nst ye aldılar. Hiç sancım çıkmadı. Bebeğin kalp atışları çok iyiydi. Birkaç saat sonra doktor pedi aldı ve gelenin su değil idrar olduğu anlaşıldı. Birde çok hafif bir mantarım varmış.
Doktorumla sürekli konuştuk ve sanırım beni muayene eden doktora pek güvenmedi. 10 gün önce suyun çok iyiydi. Sabah haricinde su geliyor gibi hissettiğin bir durumun oldu mu dedi hayır dedim.
Kasılma olduğu anda yapılan su ölçümü ya da bebeğin pozisyonuna bağlı ölçüm zaman zaman yanlış sonuç verebilir ben kendim bakmak istiyorum ama ihtimal vermiyorum ben dedi.En son gece 1 de aradı. Bana ulaşamamış hastaneyi aramış. Sabah gelmemi ister misin hastaneye yoksa sen bana mı gelirsin dedi. Ben gelirim dedim saat 3 te gidiyorum bakalım.
Doktorun ölçümü doğru dahi olsa çok büyük bir risk altında değilsin dedi. 5in altı riskliymiş sanırım.
Dua edin bize olur mu?
Muayenemi yapan doktor felaket tellalı gibi bir adamdı. Suyun sınırda ciğer geliştirici iğne yapalım ama önce bir profesöre soralım dedi gitti. O gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim. 10 dk sonra geldi, profesör şu an gerek yok iğneye demiş paşama.
Dua edin bize olur mu?
kızlar hele sukur bebek arabamızı aldıkkk
travel sıstem olsun cok pahalı olmasın, karızmatık olsun , kullanıslı olsun falan fılan derken dun 550 tl ye sunny baby ultıma 700 travel sıstem bebek arabasını aldık. umarım kullanırda memnun kalırım :)Eki Görüntüle 685883 Eki Görüntüle 685882
cok uzelmış canm gule gule kullan
nerden aldın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?