2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydınn kızlar 34. Haftaya girdim bunun mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum :))

Günaydın hanimlar,
Bebeğim icin almanyadan bebek arabasi getirtmek istiyoruz bir tanisimiz var su an orda ve Türkiye ye donmek uzere ama daha once kendi cocuguna bi tane getirdigi icin ikincisini getirmek sikinti mi oluyormuş??? Dogruluk payi nedir bilen var mi eger oyleyse baska bir cozumu var midir???

herkeslere günaydın. bugün artık bebeğe alınan herşeyi yıkayıp ütülemeye başlıyorum. çantamı bu hafta hazırlicam inşallah. haydi bakalım bana kolay gelsin...

çok güzel olmuş canım güle güle kullanın...

canım doktorlar her kontrolde bakıyorlar öyle az az hemen bitmez zaten sen rahat ol benim arkadaşımın 5.ayda azalmaya başladı 34.haftada aldılar kızını yani öyle birden gelmediği sürece allah korusun az az gelmeyle hemen bitmez korkma... sen zaten 34 tesin artık hiçbişey olmaz...

ayy içine mi doğdu yaa hadi inşallah....

Günaydınn kızlar 34. Haftaya girdim bunun mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum :))

nasıl özeniyorum size yaaa bizde oğluşumla hayırlısı ile 34 ü görsek çok içim ferahlayacak....

günaydın kızlarr

hava her ne kadar kapalı olsada günümüz çok çok güzel geçsin

Günaydın kızlar. Dün sabah saat 11 buçuktan beri hastanedeydim evime şimdi geldim. Dün sabah uzanırken birden su gibi bir şey aktı. Tuvalete gittim baktım iç çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde ıslaklık vardı. Tedirgin oldum. Kendi doktorum hastaneye bağlı çalışmadığından hemen doktorumun doğumumu yaptıracağı hastaneye gittim.

Doktor ultrasonla baktı suyun sınırda dedi. Toplamda 7 cm çıkmış sanırım doğru duyduysam. Her zaman mı böyleydi yoksa yeni mi azalmaya başladı doktorunla konuşmam lazım dedi. Doktorumu aradı yatış verdi. Turnusol kağıtlı bir ped koydular ve hemen nst ye aldılar. Hiç sancım çıkmadı. Bebeğin kalp atışları çok iyiydi. Birkaç saat sonra doktor pedi aldı ve gelenin su değil idrar olduğu anlaşıldı. Birde çok hafif bir mantarım varmış.

Doktorumla sürekli konuştuk ve sanırım beni muayene eden doktora pek güvenmedi. 10 gün önce suyun çok iyiydi. Sabah haricinde su geliyor gibi hissettiğin bir durumun oldu mu dedi hayır dedim.

Kasılma olduğu anda yapılan su ölçümü ya da bebeğin pozisyonuna bağlı ölçüm zaman zaman yanlış sonuç verebilir ben kendim bakmak istiyorum ama ihtimal vermiyorum ben dedi. En son gece 1 de aradı. Bana ulaşamamış hastaneyi aramış. Sabah gelmemi ister misin hastaneye yoksa sen bana mı gelirsin dedi. Ben gelirim dedim saat 3 te gidiyorum bakalım.

Doktorun ölçümü doğru dahi olsa çok büyük bir risk altında değilsin dedi. 5in altı riskliymiş sanırım.

Dua edin bize olur mu?

Muayenemi yapan doktor felaket tellalı gibi bir adamdı. Suyun sınırda ciğer geliştirici iğne yapalım ama önce bir profesöre soralım dedi gitti. O gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim. 10 dk sonra geldi, profesör şu an gerek yok iğneye demiş paşama.

tokoyay, çok şükür iyisiniz .. geçmiş olsunn..
su olsaydı devamı gelirdi zaten canım.. güzel haberlerle gelinn.. az kaldı yavrular sabretsin akıllı uslu dursunlar lütfen
kendinize iyi bakın annesiii,görüşürüzz:79:

bu arada bende evdeyim..benimde kasılmalarım vardı .. dinlenmedeyim.. celeston yapıldım 2 doz
şöyle bi 3 hafta daha geçse, epey rahatlayacağımm..
Allah'a emanet olun cümleten kızlar..

gecmıs olsun canım benım yaaa
bence bısey yoktur benımde sıvı gıbı akıntım oluyor bu aylarda akıntıda bıraz fazla oluyor
özellıkle cınsel ılıskıden sonra falan.. zaten erken dogum olsa kasılman olurdu .. o doktor yanlış ölcmustur. bende bı doktora gıttım suyun 7 dedı ötekıne gıttım 9 dedı
uzulme stres olmaaa

Canım geçmiş olsun sana da kuzuna da. Haziran annelerinin bebişleri daha şimdiden dışarı çıkmaya niyetli sanırım. 34 bittiğinde ciğer gelişimi tamamlanıyor. Mümkünse sonuna kadar beklesinler ama illa beklemeyeceklerse 34 bitene kadar sabretsinler lütfen.

Kendi doktorum beni görmeden rahat etmicek içim. Doktoruma çok güveniyorum çok garantici. Ufacık bir riske bile tahammülü yok. Eğer bir azalma ölçersem suyunda Recep Has'a göndericem seni dedi. Recep Bey ikiili testimi ve ayrıntılımı yapan riskli gebelik uzmanı.

İnşallah 3 te güzel haberlerle gelirim.

Geçmiş olsun canım .İnş. bişi çıkmıcak içini ferah tut
benimde kafama takılıyo bu su durumu. sabahları ya da yürüdüğümde felan benimde ıslanıyo çamaşırım akıntımı su mu die takıyorum kafaya :44: bende gidiyim bari bunun için bi dr a

Gunaydin kizlar ...
Ben cogunlukta okuyorum uzun suredir yazmiyorum ..
Benimde sulu akintim var vajinal progestan kullaniyorum vede mantarim var bunlar nedenmis sulu akintiya ..
Eger mantariniz varsa oda sulu akinti yapar korkmayin kizlar..
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin..

Tokoyay geçmiş olsun canım. İnşallah normal seyrinde devam eder her şey.

Bugün güne çok kötü uyandım. Hamilelik depresyonu diye bir şey varsa ona girdim sanırım Neyse ki birkaç saat içinde toparladım biraz. Fazla alıngan ve hassas oldum. Bebeğim de sanki kıvranıyor gibi hareket ediyor ben böyle olunca. Hiç durmadı dünden beri. Allahtan iyi oldum. Babası elini göbeğime koyunca durdu, biz kolkola girince de durdu hareketleri Ben mi kurguluyorum yoksa duygularımı algılıyor mu bu çocuk bilmiyorum

Bebeğime oyuncak alacağım bugün. Biraz alışveriş moralimi daha da düzeltebilir

geçmiş olsun, kendi doktorunun görmesi en iyisi, endişe edilecek bişey yoktur büyük ihtimalle ama yine de randevu almakla en iyisini yapmışsın :)

kızlar hele sukur bebek arabamızı aldıkkk
travel sıstem olsun cok pahalı olmasın, karızmatık olsun , kullanıslı olsun falan fılan derken dun 550 tl ye sunny baby ultıma 700 travel sıstem bebek arabasını aldık. umarım kullanırda memnun kalırım :)

kızlar sabaha kadar rahmimim agrısından uyuyamadım çok sancııdı .rahmi sancıyan varmı aranızda :2::18:

cok uzelmış canm gule gule kullan
nerden aldın acaba?

konyada pembe mavı dıye bıyer var oradan aldım
satıcı cok önerdı
bırı almış ustune 3 komsusu daha alıp kullandı bu modelı bosyere cok para vermeye gerek yok dedı

Günaydın annişler !! bozmayın moralinizi yakında bebişlerimizle olucaz inşallah, bunu yaşayabilmeyi bekleyen bir sürü insan var şükredelim Allah'a inşallah sağlıkla güzel annişler olalım...bebişiniz için gülümseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…