2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi.bebeğimle hasret giderdik.kızım 1390 gr 38 cm olmuş.doktorum 3 kilo civarı doğacak dedi.biraz daha kilolu olsaydı bakımı kolay olurdu ya neyse bu aralar biraz daha besin değeri yüksek şeyler yiyeyim.doğum şekli hakkında adam hiç yönlendirmiyor.son 1-2 hafta çatı muayenesi sonrası ben size her iki doğum şekli hakkında bilgi vericem dedi.şimdilik normal doğum için sakınca yok gibi görünüyor dedi.kızım zaten baş aşağı dönmüş.artık kolay kolay dönmez geri dedi.spinal anastezininde dezavantajları var dedi.ağrıları hissetmediğin için yeterince ıkınamıyormuşsun çocuğu vakumla çekme karından bastırma gibi durumlar olabiliyormuş.ondanda soğudum.neyse bu çocuk bişekilde çıkıcak.şimdiden korkmanın bir anlamı yok.

Günaydınnn.. Arkadaşlar göbek deliğinin çevresi koyulaşan varmı ? Benim göbek deliğimin çevresi resmen kahverengi bir renk aldı .sizdede oldumu bu durum

geçmiş olsun canım.bencede doktor boş yere seni teleşlendırmış gibi geldi.inşallah kendi doktorundan güzel haberler alacaksın bugün inşallah.

günaydınnn.. Arkadaşlar göbek deliğinin çevresi koyulaşan varmı ? Benim göbek deliğimin çevresi resmen kahverengi bir renk aldı .sizdede oldumu bu durum

benimde göbek deligimin içi simsiyah oldu ve içi yok zaten dümdüzzz :26: Birde kahverengi çiller var .

Doktora göstermiştim normal dokunma sadece demiştii.

Günaydın kızlar.....
Bu hafta tüm haftalarımızdan daha güzel geçsinnnnnnnn......
Artık sonlara geliyoruz, umarım hepimiz zamanında acısız doğum yaparız...

Tokoyaycım geçmiş olsun...senin bebiş sana şaka yapıp duruyor bence:))) merak etme annesi 3te kendi doktorun da gayet iyisin diyecek sana:)))

candy188 sen sorduktan sonra ben de dikkat ettim benimki de koyulaşmaya başlamış hatta zeynonun söylediği gibi kahverengi çiller olmuş kenarında...

repla hayırlı olsun bebişinin arabası...güzel günlerde sürün inşallah...

gölgen ve uconnn maşallah bebişlerinize...

canımm çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca olurmu sakın davran

Günaydin hayirli bir hafta basi olsun insallah hepimize

Bu aralar cok nadir bakiyorum buraya gecmise bakayim dedim ama 1 haftalik gecmisi okuyana kadar dogurabilirim diye vazgectim umarim herkes iyidir hersey yolundadir...

Benim son siralar hic keyfim yok bacaklarim cok kötü agriyor tam vajina civari da ayni sekilde bazan gece saga sola dönerken cat küt sesler cikiyor kalcalarin oldugu kisimlardan falan :44: eskisi gibi spor falan da yapamiyorum bir harekette olmasa digerin de takilip kaliyorum iyice hareketsiz kaldim hayirlisiyla su son haftalati anlatiriz insallah artik cok zor geliyor hem oglumu cok özledim hem dogum korkulari artti hemde vücudumu tasiyamiyorum aynalara küstüm resmen yetmez gibi...

canım geçmiş olsun ama yanlıştır o takılma sen kesin yanlış ölçtü salak doktor.. çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım dinlen bol bol...

ay yerim ben onu yaaa.. benim oğlan kendini ağırdan satıyo sıpaaaaa....

ne tatlı bı bebek masallah
kocamannn olmus
ayyy kız bıde kucagımıza alsak bu tatlıcıkları ne guzel olcakkk

TokoYay ve asesulfam kizlar cok gecmis olsun bol bol dinlenin insallah Rabbim yardımcımız olsun hepimizin insallah guzel sonuclar alırsınız

Uconn cnm bebisin cok guzel poz vermiş masallAh herbiseyi belli annesine de gülümsemiş masallAh ya

Mikailesra cnm cok gecmis olsun hepimizde benzer sıkıntılar var Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Selam Hayirli haftalar kizlar nasilsiniz insallah bu günlerde uyumu uyuyaniyorum gece yine uyuyanadim sag bacağımda tarif edemediğim ama beni rahatsız eden birsey var kazılmamı desem uyusmami anlayamadım ama beni uyutmadı saga sola dondüm durdum esimize uyutmadın en donunda kalktım gece evin icinde dolandım sonra gittim yattım nasil uyumuşum anlamadım şimdide sancımı ağrımı ne var karnımın icinde sanki yara var bizim kiz hareket ettikçe de acıyor artık

bende oleyım ozellıle gecelerı ole bı acıo kı saga sola donerken anlatamam

adaım attıkca agrı artıyor yürüyemiyorum resmen.napcaz peki canım ya.dogum yakınmı dersin :18:
sen söyledinmi doktoruna? benim carsamba günü daha randevum ozammana kadar bekleyememde

Selam anneler muayene olduk oğluşumu gördük geldikkk
Bebişim 1670 gr 42 cm lık bi tosun olmuş
Suyumuz yine fazlaymış ama aşırı değilmiş.Nidilatı şimdilik bıraktık magnormu da 2 günde 1 alcakmışız yürüme iş yapma serbest normal hayatına dönebilirsin dedi doktor amca

canım sen nidilatı neden içiyorsun bende içiyorumda sana niçin verdi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…