kızlar sabaha kadar rahmimim agrısından uyuyamadım çok sancııdı .rahmi sancıyan varmı aranızda :2::18:
geçmiş olsun canım.bencede doktor boş yere seni teleşlendırmış gibi geldi.inşallah kendi doktorundan güzel haberler alacaksın bugün inşallah.Günaydın kızlar. Dün sabah saat 11 buçuktan beri hastanedeydim evime şimdi geldim.Dün sabah uzanırken birden su gibi bir şey aktı. Tuvalete gittim baktım iç çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde ıslaklık vardı. Tedirgin oldum. Kendi doktorum hastaneye bağlı çalışmadığından hemen doktorumun doğumumu yaptıracağı hastaneye gittim.
Doktor ultrasonla baktı suyun sınırda dedi. Toplamda 7 cm çıkmış sanırım doğru duyduysam. Her zaman mı böyleydi yoksa yeni mi azalmaya başladı doktorunla konuşmam lazım dedi. Doktorumu aradı yatış verdi. Turnusol kağıtlı bir ped koydular ve hemen nst ye aldılar. Hiç sancım çıkmadı. Bebeğin kalp atışları çok iyiydi. Birkaç saat sonra doktor pedi aldı ve gelenin su değil idrar olduğu anlaşıldı. Birde çok hafif bir mantarım varmış.
Doktorumla sürekli konuştuk ve sanırım beni muayene eden doktora pek güvenmedi. 10 gün önce suyun çok iyiydi. Sabah haricinde su geliyor gibi hissettiğin bir durumun oldu mu dedi hayır dedim.
Kasılma olduğu anda yapılan su ölçümü ya da bebeğin pozisyonuna bağlı ölçüm zaman zaman yanlış sonuç verebilir ben kendim bakmak istiyorum ama ihtimal vermiyorum ben dedi.En son gece 1 de aradı. Bana ulaşamamış hastaneyi aramış. Sabah gelmemi ister misin hastaneye yoksa sen bana mı gelirsin dedi. Ben gelirim dedim saat 3 te gidiyorum bakalım.
Doktorun ölçümü doğru dahi olsa çok büyük bir risk altında değilsin dedi. 5in altı riskliymiş sanırım.
Dua edin bize olur mu?
Muayenemi yapan doktor felaket tellalı gibi bir adamdı. Suyun sınırda ciğer geliştirici iğne yapalım ama önce bir profesöre soralım dedi gitti. O gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim. 10 dk sonra geldi, profesör şu an gerek yok iğneye demiş paşama.
günaydınnn.. Arkadaşlar göbek deliğinin çevresi koyulaşan varmı ? Benim göbek deliğimin çevresi resmen kahverengi bir renk aldı .sizdede oldumu bu durum
Eki Görüntüle 685917 Eki Görüntüle 685915 Eki Görüntüle 685916 Eki Görüntüle 685918
kızım halinden çok memnun gibi görünüyor...
günaydın kızlar. Dün sabah saat 11 buçuktan beri hastanedeydim evime şimdi geldim.Dün sabah uzanırken birden su gibi bir şey aktı. Tuvalete gittim baktım iç çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde ıslaklık vardı. Tedirgin oldum. Kendi doktorum hastaneye bağlı çalışmadığından hemen doktorumun doğumumu yaptıracağı hastaneye gittim.
Doktor ultrasonla baktı suyun sınırda dedi. Toplamda 7 cm çıkmış sanırım doğru duyduysam. Her zaman mı böyleydi yoksa yeni mi azalmaya başladı doktorunla konuşmam lazım dedi. Doktorumu aradı yatış verdi. Turnusol kağıtlı bir ped koydular ve hemen nst ye aldılar. Hiç sancım çıkmadı. Bebeğin kalp atışları çok iyiydi. Birkaç saat sonra doktor pedi aldı ve gelenin su değil idrar olduğu anlaşıldı. Birde çok hafif bir mantarım varmış.
Doktorumla sürekli konuştuk ve sanırım beni muayene eden doktora pek güvenmedi. 10 gün önce suyun çok iyiydi. Sabah haricinde su geliyor gibi hissettiğin bir durumun oldu mu dedi hayır dedim.
Kasılma olduğu anda yapılan su ölçümü ya da bebeğin pozisyonuna bağlı ölçüm zaman zaman yanlış sonuç verebilir ben kendim bakmak istiyorum ama ihtimal vermiyorum ben dedi.En son gece 1 de aradı. Bana ulaşamamış hastaneyi aramış. Sabah gelmemi ister misin hastaneye yoksa sen bana mı gelirsin dedi. Ben gelirim dedim saat 3 te gidiyorum bakalım.
Doktorun ölçümü doğru dahi olsa çok büyük bir risk altında değilsin dedi. 5in altı riskliymiş sanırım.
Dua edin bize olur mu?
Muayenemi yapan doktor felaket tellalı gibi bir adamdı. Suyun sınırda ciğer geliştirici iğne yapalım ama önce bir profesöre soralım dedi gitti. O gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim. 10 dk sonra geldi, profesör şu an gerek yok iğneye demiş paşama.
Günaydın kızlar. Dün sabah saat 11 buçuktan beri hastanedeydim evime şimdi geldim.Dün sabah uzanırken birden su gibi bir şey aktı. Tuvalete gittim baktım iç çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde ıslaklık vardı. Tedirgin oldum. Kendi doktorum hastaneye bağlı çalışmadığından hemen doktorumun doğumumu yaptıracağı hastaneye gittim.
Dua edin bize olur mu?
tokoyay, çok şükür iyisiniz .. geçmiş olsunn..
su olsaydı devamı gelirdi zaten canım.. güzel haberlerle gelinn.. az kaldı yavrular sabretsin akıllı uslu dursunlar lütfen
kendinize iyi bakın annesiii,görüşürüzz:79:
bu arada bende evdeyim..benimde kasılmalarım vardı .. dinlenmedeyim.. celeston yapıldım 2 doz
şöyle bi 3 hafta daha geçse, epey rahatlayacağımm..
Allah'a emanet olun cümleten kızlar..
Eki Görüntüle 685917 Eki Görüntüle 685915 Eki Görüntüle 685916 Eki Görüntüle 685918
bende oleyım ozellıle gecelerı ole bı acıo kı saga sola donerken anlatamam
Selam anneler muayene olduk oğluşumu gördük geldikkk
Bebişim 1670 gr 42 cm lık bi tosun olmuş
Suyumuz yine fazlaymış ama aşırı değilmiş.Nidilatı şimdilik bıraktık magnormu da 2 günde 1 alcakmışız yürüme iş yapma serbest normal hayatına dönebilirsin dedi doktor amca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?