o tuvalet olayı banada eziyetttt hiç sorma....sabahları kocam banyoda 10 saat süslenir bizim klozette orda normal tuvalete giremiyorummm bi git işe diye çıldırıyorummm çok sıkışıyorum kocam bendenm süslüüü makyajı hiç bitmiyooooKızlar hayırlı geceler, geçmişi okudum ama alıntı yapamadım çünkü hep cepten okudum, bide benim cepten giriş yaptığımda ben şifremi falan kaydetmiştim o yüzden her açtığımdan sanırım çevrimiçi gözüküyorum bunu yeni farkettim kızlar kusura bakmayın cepten yazmak zor siz de tahmin edersiniz ve sürekli yazacak fırsatta bulamıyorum cepten yazmaya çalışınca yarım saat geçmiş oluyo, yani okuyup okuyup hiç bişey yazmıyo selam vermıyo diye düşünmeyin, benim adım ağaşıda gözüküyo ve benden bi ses çıkmıyosa bilinki cepten okuyorum yada lafa dalıp cepten açık bırakmışımdırNeyse bukadar uzun açıklamadan sonra çoğunuz iyisiniz, sıkıntısı olup doktora gidenler geçmiş olsun... Evini temizleyemeyip kafasına takanlar ben de sizdenim ama yapacak bişey yok sadece genel işleri yapıyorum, camlarım çamur gibi, halılar berbat ve şimdi de oda kaapıları gözüme batmaya başladı leke leke olmuşlar silmek gerekiyo kim yapacak ama kimse yardıma gelmıyo kuzenlerim var, halam var ama onlar teklif bile etmedikten sonra ben hiç demem , eşimle kardeşim de ev süpürmek gibi işlerden başka bişeye yardım etmiyolar en son ben de kadın çağarmayı düşünüyorum doğum zamanı annem gelecek ama ona da ağır iş yaptıramam bel fıtığı var anca kıyıyı köşeyi toparlar toz alır annecim ki oda yeter bana
Zeynoo; Cnm ya maaşallah bebişine ne güzel kilo almışdaha da toplar 4 kilo doğar gibi geliyo nazar değmesin oğluşuna...
cnm ya dualarımız senle inşallah şu 34. haftayı atlatırsın cnm, doktorlar da her ihtimali düşünmüş o iğneleri vurulman iyi olmuş cnm bebek için erken doğarsa çok faydalıymış ciğerlerini geliştiriyomuş gerçektende...
Buarada kızlar nst ye sadece bu haftalarda riski olanları sokuyolar, mesela benim de rahim ağzım genişlemiş ve yumuşama başlamıştı kasıklarımda çok ağrıyodu o yüzden doktor nst ye soktu ve 10 gün sonra gel dedi... aslında haklısınız bu haftalardan sonra doğuma ne kaldıki bir ayda bir randevu vermeleri bana da fazla geldi ama demekki durumunuz iyi çok şükür demekki, Nilomun dediği gibi riskiniz olmasından daha iyidir.
Benim de bu perşembe kontrolüm var bakalım durumum ne , sancılarım da fazla yok ama geceleri çok sıkıntı çekiyorum geçen acil gittiğimde yürüyemez haldeydim şimdi çok şükür iyiyim işe gidip geliyorum.
Kızlar bugün bende hormonlarımın esiri olup ağladım biraz, nedeni de çok komikiş yerinde tuvalete gittim (belki 10 defa gitmek zorunda kaldım bugün sürekli geliyo) bunda ne var diyeceksiniz , işyerindeki tuvalet normal alaturka tuvalet ben normalde toplu tuvaletlerde hep böylesini tercih ederim oturaklı alafranga tuvaletten iğrenirim ama gel gelelim işler değişti bugün okadar zor çömeldim ki tuvalete hem kalçamdan bacağıma kramplar girdi hem karnım acıdı kasıklarım acıdı az kalsın doğru düzgün çökemediğimden üstüme yapıyodum ve yere düşme tehlikesi atlattım tuvalette, tabi ben bir sinirlen bir üzül acıdan sızıdan ve üstüme yapma korkusundan ağlamaya başladım, ağladım ağladım sonra çıktım tuvaletten ve aynı acıyı on defa yaşadım kızlar yaa ben napıcam herşeye dayanırım çalışırım diyodum hep ama daha da ağırlaşcam nasıl olacak bu tuvalet olayı offf ne çok yazdım ya sanki vatan millet meselesi
ben okuyorum okuyorumda yorgunluktan yazamıyorum. karnımı taşıyamıyorum artık. bu haftasonunu evde geçirmedim. cumartesi iyiydim önce. alışverişte kendimi yordum. o günden beride kendimde değilim. deminde iki göğsümden birden süt geldi.
tuvalete gittiğimde de adet olurken açıklık hissi olur ya öle hissediyorum. korkuyorum. ev berbat durumda ve yapmaya halim yok. birşey olursa rezil oldum.
birde demin annemle konuştum. eşim hakkında az olumsuz bişi söledi. ben onların düşüncelerini bildiğim için kalanını zihnimde tamamladım zaten. oturdum ağladım.
Cnm çünkü kociş yatmaya gitti hemen bilgisayarı kaptım bilgisayardan yazdım yoksa cepten bu yazıyı anca bir saate yazardımDenizkizi cnm seni en iyi anlayan benimdir cunku ben hep cepten giriyorum ve cogu zamanda yanlış yazabiliyorum masallAh sana hiçde yanlış yazmamissin cok uzun yazmana rağmen
Tuvalet sorununa gelince bende alafranga tuvaleti pek tercih etmezdim ama su durumda cok makbule geçiyor normal tuvalete oturmak cok zor ve sıkıntılı Rabbim yardimcin olsun tatlim ne kadar daha çalışacaksın
Ben de sabahları çok sıkışıyorum patlayacak gibi oluyorum eğer tuvalet doluysa evde ver yansın ediyorum hemen çıkıyolar tuvaletteno tuvalet olayı banada eziyetttt hiç sorma....sabahları kocam banyoda 10 saat süslenir bizim klozette orda normal tuvalete giremiyorummm bi git işe diye çıldırıyorummm çok sıkışıyorum kocam bendenm süslüüü makyajı hiç bitmiyoooo
yok canım senin dediğin farklı bir türü buda bir kan uyuşmazlığı etkileri tehlikeli değil ama bebekte sarılık riskini çoğaltıyo anladığım kadarıyla annenin 0 olması ve babanında AB olması durumunda ortaya çıkıyo AB0 uyuşmazlığı diye araştırırsan görürsün neyse önemli değil gibi ama ben bunu doktorumla bi konışıyım...:26::26:
Kızlar hayırlı geceler, geçmişi okudum ama alıntı yapamadım çünkü hep cepten okudum, bide benim cepten giriş yaptığımda ben şifremi falan kaydetmiştim o yüzden her açtığımdan sanırım çevrimiçi gözüküyorum bunu yeni farkettim kızlar kusura bakmayın cepten yazmak zor siz de tahmin edersiniz ve sürekli yazacak fırsatta bulamıyorum cepten yazmaya çalışınca yarım saat geçmiş oluyo, yani okuyup okuyup hiç bişey yazmıyo selam vermıyo diye düşünmeyin, benim adım ağaşıda gözüküyo ve benden bi ses çıkmıyosa bilinki cepten okuyorum yada lafa dalıp cepten açık bırakmışımdırNeyse bukadar uzun açıklamadan sonra çoğunuz iyisiniz, sıkıntısı olup doktora gidenler geçmiş olsun... Evini temizleyemeyip kafasına takanlar ben de sizdenim ama yapacak bişey yok sadece genel işleri yapıyorum, camlarım çamur gibi, halılar berbat ve şimdi de oda kaapıları gözüme batmaya başladı leke leke olmuşlar silmek gerekiyo kim yapacak ama kimse yardıma gelmıyo kuzenlerim var, halam var ama onlar teklif bile etmedikten sonra ben hiç demem , eşimle kardeşim de ev süpürmek gibi işlerden başka bişeye yardım etmiyolar en son ben de kadın çağarmayı düşünüyorum doğum zamanı annem gelecek ama ona da ağır iş yaptıramam bel fıtığı var anca kıyıyı köşeyi toparlar toz alır annecim ki oda yeter bana
Zeynoo; Cnm ya maaşallah bebişine ne güzel kilo almışdaha da toplar 4 kilo doğar gibi geliyo nazar değmesin oğluşuna...
cnm ya dualarımız senle inşallah şu 34. haftayı atlatırsın cnm, doktorlar da her ihtimali düşünmüş o iğneleri vurulman iyi olmuş cnm bebek için erken doğarsa çok faydalıymış ciğerlerini geliştiriyomuş gerçektende...
Buarada kızlar nst ye sadece bu haftalarda riski olanları sokuyolar, mesela benim de rahim ağzım genişlemiş ve yumuşama başlamıştı kasıklarımda çok ağrıyodu o yüzden doktor nst ye soktu ve 10 gün sonra gel dedi... aslında haklısınız bu haftalardan sonra doğuma ne kaldıki bir ayda bir randevu vermeleri bana da fazla geldi ama demekki durumunuz iyi çok şükür demekki, Nilomun dediği gibi riskiniz olmasından daha iyidir.
Benim de bu perşembe kontrolüm var bakalım durumum ne , sancılarım da fazla yok ama geceleri çok sıkıntı çekiyorum geçen acil gittiğimde yürüyemez haldeydim şimdi çok şükür iyiyim işe gidip geliyorum.
Kızlar bugün bende hormonlarımın esiri olup ağladım biraz, nedeni de çok komikiş yerinde tuvalete gittim (belki 10 defa gitmek zorunda kaldım bugün sürekli geliyo) bunda ne var diyeceksiniz , işyerindeki tuvalet normal alaturka tuvalet ben normalde toplu tuvaletlerde hep böylesini tercih ederim oturaklı alafranga tuvaletten iğrenirim ama gel gelelim işler değişti bugün okadar zor çömeldim ki tuvalete hem kalçamdan bacağıma kramplar girdi hem karnım acıdı kasıklarım acıdı az kalsın doğru düzgün çökemediğimden üstüme yapıyodum ve yere düşme tehlikesi atlattım tuvalette, tabi ben bir sinirlen bir üzül acıdan sızıdan ve üstüme yapma korkusundan ağlamaya başladım, ağladım ağladım sonra çıktım tuvaletten ve aynı acıyı on defa yaşadım kızlar yaa ben napıcam herşeye dayanırım çalışırım diyodum hep ama daha da ağırlaşcam nasıl olacak bu tuvalet olayı offf ne çok yazdım ya sanki vatan millet meselesi
slm kızlar doktordan şimdi geldik. nidilat erken dogum hapı içiyordumya doktorum bugün ciger geliştirici 4 tane igne verdi 2 sini bugün vurdular ikisinide yarın akşam vurcaklarmış.bebegimin kiloso 1800 küsür dedi boyu 42 cm nts de yine sancılarım çıkıyor allahtan hayırlısı :26:
kızlar size bişi daha sorucam ben ilk gebeliğimde böle bişi duymadığımdan ve nasılda gözümden kaçtı bilmiyorum ab0 kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan varmı ben baya araştırdım ama doktoruma sormayı unuttum benm grubum 0 kocam AB oğlum Anegatiff yani ben bu uyuşmazlığın ne olduğunu bir türlü anlayamadım cidden.....:26::26::26:
Canım teş.ederim öncelikle güzel dileklerin için ve iç açıcı sözlerin için.. tuvalet olayı gerçekten zor, bende hiç sevmiyorum klozet olayını ve halen inatla normal tuvalet kullanıyorum, eşimde kızıyor bana klozeti kullan diyor, bende ne zaman zorlanırsam o zaman kullanırım diyorum, bakalım şimdilik idare ediyorum ben pek zorlanmıyorum, benim kramp olmuyor hiç çok rahatım, magnezyumda kullanmıyorum, sadece hergün soda içiyorum ve çok memnunum.. ama canım şunu söyleyeyim, nette de uzman tv.de izlemiştim sanırım, 32. haftada gebelerin izne ayrılmasının daha iyi olacağını söylüyordu, 37. haftaya kadar çalışmanın sakıncaları olduğunu söylüyordu, 32. haftada izne ayrılmak ve dinlenmek bebeğin gelişimi için daha iyiymiş, benim işyerinden bir arkadaşım vardı, çalışabilir raporu almıştı, 35. haftaya kadar zor dayanmış ve 35'te ayrılmış artık, ama 35+5'te erken doğum yaptı, kendini çok yormuş, bebeğin ciğerleride gelişmemiş küvöze almışlardı, önce çok sancı çekmiş, sonra ise sezeryana almışlar mecburen.. Eğer zorlanıyorsan biraz erken ayrıl derim izne.. ben ise zaten hep raporluyum, 3.5 aydır raporluyum, zaten çalışamazmışım, evdeyken bile çok sorun yaşıyorum, haftaya ise yani 31+5'te doğum iznim başlayacak...
slm herkese iyi aksamlar nasilsiniz kizlar bugun bizim kontrolumuz vardi, iyi geceti hic bir sorun cikmadi cok sükür hersey yolundaymis
yine 3d olayi hayal oldu bize benim inatci kizim yine göstermedi kendisini bu defada almis elini kordonunu burnunun öne getirmis yuzu gözukmuyordu malesefiki hafta sonra son kez denenecek ama bende artik ne hves kaldi ne birsey neyse sorun bu olsun dedik yine kafaya takmadik :)) doktorda dayken cepten girip okuduk gecmisi ama malesef benim hattim da sorun var snairim cok gec aciiyor o yuzdne ne begen butonuna basabilyioruz nede yorum yapabilyioruz. aklimdada okuduklarimdan cok sey kalmadi kusura bakmayin yorum yazamiyacam o yuzden . kalan bir kac sayfamiz var onlarida okuyup geliyoruz :))))
:18: Cnm artık hayırlısı dedim akışına bıraktım bakalım nekadar dayanabilirsem artık, zaten kendimi yoracak bişey yapmıyorum işyerinde de evde olduğum gibi oturuyorum tek sorun git gel derdi otobüse inme binme ... eğer sancılanırsam zaten 33. haftada bile izne ayrılabilirim eşimle öyle karar verdik şimdilik iyi gibiyim, tuvalet işine de katlanmaya çalışcam neyse cnm öpüyorum seni ben yatayım artık geç oldu.
Hepinize iyi geceler kızlaaaaaaaaaar biz uyumaya gidiyoruz kızıcımla.....size de tatlı rüyalar...
ay hadi inş cnm ultrasona girdiğinde söyler doktorun zaten yürüyüş yap bide tam pozisyonunu alır bebek zaten 34. haftalardan snra dönmesi güç oluyor büyüdüğü için yeri daraldığından sabit kalıyor masajla fln döndrüolar bazı bebekleri :) ultrasondan snra net bilgi ver bana bakalım dönmüş mü :)
dilca; tatlım evet yere bişi ser yumuşakca.Sonra belinin altına yastık koy uzan ayaklarını duvara ya da koltuğa dik öyle çok çok değil hafif bir kavis olucak şeklde bunu günde 4,5 kere yap 15 dk bekle o şeklde tv izlerken fln mesela zaman geçiyor anlamıosun ama bebeğin döndüğünü anlarsın bnm gebelik haftam çok küçüktüde anlamıştım siz şmdi daha kolay anlarsınız kafa vücut büyüdü sonuçta yavruşların :)
slm herkese iyi aksamlar nasilsiniz kizlar bugun bizim kontrolumuz vardi, iyi geceti hic bir sorun cikmadi cok sükür hersey yolundaymis
yine 3d olayi hayal oldu bize benim inatci kizim yine göstermedi kendisini bu defada almis elini kordonunu burnunun öne getirmis yuzu gözukmuyordu malesefiki hafta sonra son kez denenecek ama bende artik ne hves kaldi ne birsey neyse sorun bu olsun dedik yine kafaya takmadik :)) doktorda dayken cepten girip okuduk gecmisi ama malesef benim hattim da sorun var snairim cok gec aciiyor o yuzdne ne begen butonuna basabilyioruz nede yorum yapabilyioruz. aklimdada okuduklarimdan cok sey kalmadi kusura bakmayin yorum yazamiyacam o yuzden . kalan bir kac sayfamiz var onlarida okuyup geliyoruz :))))
:18: Cnm artık hayırlısı dedim akışına bıraktım bakalım nekadar dayanabilirsem artık, zaten kendimi yoracak bişey yapmıyorum işyerinde de evde olduğum gibi oturuyorum tek sorun git gel derdi otobüse inme binme ... eğer sancılanırsam zaten 33. haftada bile izne ayrılabilirim eşimle öyle karar verdik şimdilik iyi gibiyim, tuvalet işine de katlanmaya çalışcam neyse cnm öpüyorum seni ben yatayım artık geç oldu.
Hepinize iyi geceler kızlaaaaaaaaaar biz uyumaya gidiyoruz kızıcımla.....size de tatlı rüyalar...
ben okuyorum okuyorumda yorgunluktan yazamıyorum. karnımı taşıyamıyorum artık. bu haftasonunu evde geçirmedim. cumartesi iyiydim önce. alışverişte kendimi yordum. o günden beride kendimde değilim. deminde iki göğsümden birden süt geldi.
tuvalete gittiğimde de adet olurken açıklık hissi olur ya öle hissediyorum. korkuyorum. ev berbat durumda ve yapmaya halim yok. birşey olursa rezil oldum.
birde demin annemle konuştum. eşim hakkında az olumsuz bişi söledi. ben onların düşüncelerini bildiğim için kalanını zihnimde tamamladım zaten. oturdum ağladım.
2 haftada bir cam silmek valla helal olsun ben normal halimde bile yapmam bunumaşşslh sana 2 haftada bi sildin haaa becerikli hatun seni
hepten utandım kendimden
ama gercekten zor benm camlar epey cıkman gerekıyo dışarı korktum bende
(yada öyle böyle diye bahane edip yan gelip yattım, bahanem de hazır
silen nasıl siliyooo tembelim işteee)
hosbulduk cnm tsk ederim saol cnm bende iyim allah iyiligini versin seninde evet cnm cok nazli cikti benim kiz her defasinda baska bir yöntem buluyor yuzunu saklamak icinAnladım cnm valla benim esın pc'yi bana hic bırakmıyor sagolsun benimde belim cok ağrıtır oturamiyorum cepten rahat oluyor ama yavaş ve zorda oluyor idare ediyoruz kapalım iste masallAh o cesaret var sende insallah bı sorun olmaz da çalışırsın evet ya artık iyice ağırlaşıyorlar büyüdüler grlar kiloya dondü birde bazen kendimi cok hafif hissediyorum bazende cok agir buda bebegin pozisyonu ile alakalı imiş cnm eğer bebek bas aşağı duruyorsa hafif ayaklar asagida bas yukarıda ise agir oluyormuş
Talliacim his geldiniz iyiyim cok şükür sende iyisindir insallah artık göstermiyorlar pek bı Nazlı oldular sorma neyseki gersey yolunda canları sagolsun doğduklarında bol bol görürüz insallah
hosbulduk canm sanirim öyle oldu gec oldu malesef ancak zaman bulabildim bende insallah ben yazana kadar sende cikmamisndir :) ay öyle valla cok nazli kizim ya kendisini göstermemekte inat ediyor illaki dogumda görun diyor ilk zamanlardada cinsiyetini göstermiyordu hep secde pozisyonunda uyuyordu görememistik uzun sureMerh. canım hoşgeldin ama sanırım geç geldin valla, benim uykum geldi direniyorum ama, bakalım biraz daha durur giderim herhalde yatmaya, senin kızın size sürpriz yapacak herhalde annesi, sır gibi saklıyor yüzünü, sağlıklı olsun da doğunca nasılsa hep göreceksiniz, allah uzun ömürler versin inş. bizim bebiş de önce yüzünü göstermemişti, iki eli yüzünde uyuyordu, birde ben girmeden önce çikolata yemiştim hareketli olsun diye ama nerdee, doktor karnımı sallaya sallaya azıcık açtı yüzünü de biraz görebildik, burada yayınlamıştım hatta o resmini, yandan profilini gördük ama kime benziyor çözemedik halen... yani anlayacağın bizim de merakımız halen geçmedi, merakla doğmasını bekliyoruz, ama bekleyiş de heyecanlı, bu heyecanı yaşaması da çok güzel...
saol tsk ederimm zaten haftaya son kez denenecek olmazsa bir daha doguma kadar ultrasoyna bakilmiyacakmasallah bebişine canm :) üzülme bzde dha yeni gördük pasanın yuzunu annelerine inat yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?