2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayyy bide temizlik işi var camlar halılar
cook tembelim cook

Cnm temizliği sen yapacak degilsin heralde nasil cam sileceksin bu halinle ki valla bende nisanin çıkmasını bekliyorum esım izin vermiyor kadın tutarız dedi bakalım ne yapcaz

Desty cnm hayırdır ne oldu

Cnm temizliği sen yapacak degilsin heralde nasil cam sileceksin bu halinle ki valla bende nisanin çıkmasını bekliyorum esım izin vermiyor kadın tutarız dedi bakalım ne yapcaz

Desty cnm hayırdır ne oldu

yok canm mümkün degil bu halde silemem camlar geniş dışarı çıkılması lazım
hamile olmadan önce bile korkuyodum
doguma yakın yaptırmak ıstıyorum temiz kalsın diye ama
insanın kafasında dönüp duruyo o yapılcak bu yapıcak diye
birde utanıyorum silcek kadından
hamile kaldıgımdan beri 1 kere silindi camlar
annem geldiginde silmiştii
hele bu son yagmurlardan sonra sırf camur nerdeyse gündüz tüle gerek yok hayatta görünmez içeri

Son düzenleyen: Moderatör:
aman canım yaa ben 2 haftda bir sildim ama yine aynı bende bu sefer bıraktımmm yağmurlar varmış zaten boşverrr takılsın camlar kendi çapındaaa ayrıca pisliğe konuşcak kadını ben niye çağırıyorum zatennn ev piss diye temiz olsa niye ona boşa para veriyim dimmmi ammmaaa

Canım her hangi bir riskiniz olmadığı için kontrollerinizin araları uzun olabilir, benim riskli olduğu için mesela ben 28. haftadan itibaren nst.ye giriyorum, p.tesi günü girdim, p.şembe yine çağırdı, yine nst.ye gireceğim, bence içinizi ferah tutun, benim durumum daha kötü, her an doğurabilirim düşünün artık, bebiş için ciğer geliştirici iğne bile oldum.. Keşke benimde herşeyim normal olsaydı kontrollerim ayda bir olsaydı valla... Ben sanki hergün doğuruyorum, yani dokuz doğuruyorum tabiri caizse...

maşşslh sana 2 haftada bi sildin haaa becerikli hatun seni
hepten utandım kendimden
ama gercekten zor benm camlar epey cıkman gerekıyo dışarı korktum bende
(yada öyle böyle diye bahane edip yan gelip yattım, bahanem de hazır
silen nasıl siliyooo tembelim işteee )

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla canım benimde camlar berbat, en son camları sileyim dedim, yani bundan iki ay önce, içerden sildim, akşama da
eşim gelince dışını ona sildiririm dedim, sonra ev temizliği falanda yaptım, ama akşama ağrıdan uyuyamadım ve ertesi gün kanamam oldu ve hastanelik oldum, bir gece yattım hastanede, serumlar, iğneler falan filan.. Tabi çok pişman oldum, keşke yapmasaydım, zaten eşimde silemedi, fırsatı olmadı ondan sonra, dışarıdan silinmeyince camlar yine berbat görünüyor, seninkinden farkı yok yani, bende temizlik için kadın alacağım, ama bir ay sonra büyük temizlik yaptırayım diyorum, şimdi zaten havalar yağmurlu, doğuma yakın olsun diyorum, ama inş. daha önce doğurmam...

bende ilk hamilelğimde erken dönemde girmiştim oyüzden merak ettim zaten...canım dilerim herşey yolunda giderrr üzülmee ben küvezlerde hastanelerde dolaştığım içinn iyi biliyorumm.. anlıyorumda üzme kendini..

canım valla sildim ama arada kadın falan da sildi anladıı üzülme yani bende okadar hamarat sayılmamben biraz cam konusunda takıntılıyım yağmur yağarken bile bazen elime bez alır siliveririm hemen ama bu ara artık yapamıyorum kadında alamadımmm yağmur varkennn paraya kıyamadım açıkçasııı zaten bebeğe masraf yapıyorummbu ara acayip kirlendim bildiğin gibi değil çok saldım çookkkkkk

. İyi akşamlar hepinize :)Aslında İstanbulda oturanlar özellikle Anadolu yakası dahada uyguna alabilir. Kozyatağın da Demsa Grubun (mothercare) outlet mağazazı var ve 7li badileri 11tlye 5li badiler 11_14tl seçenekleri var ben 3 set aldım 36tl verdim toplam 19 badi oluyor tanesi 1.90 tlye geliyor daha avantajlı

MaaşAllah bebişine kilosu yerinde olacak inşAllah. Listeyi merakla bekliyorum bende halen hazırlamadım

yada bide kızlarr 32 haftadan sonrakiler özellikle kaç kişi nstye girdiii acaba 32den sonra herkesi sokuyolarmı merak ettimde bide 32den sonraki herkesin kontrolleri 2 haftaya düştümü merak ettim...:26::26:

Canım benim doktor herkesi 31. haftadan sonra nst ye sokuyor ve 2 haftada bir çağırıyor ancak ultrasyona bir gidişte bakıp birinde bakmıyor.Geçen hafta girmiştim nst ye ama bebişimi göremedim merakla gelecek haftayı bekliyorum

canım gözün aydın maşallah tontiş olmuş oğluşun bu gidişle 4 kilo doğar gibi geliyor bana maşallah ona .
niye sinirlendirdiniz bakayım damadımı görebilmek için rahatsız mı ettiniz yoksa resim yokmu resim bakalım bizde sinirli tosuncuğa
canım liste çok iyi olur gerçekten bende çanta konusunda şaşkın balık gibiyim ne koysam bilemiyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/bilmiyorumkismile.gif

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine dinlen, bende ciğer geliştirici vuruldum 4 doz, şimdi nidilat içiyorum, progestan hep içiyorum zaten hiç bırakmadım.. İnş. iğne ve ilaçlar işe yarar ve biraz daha bebişlerimiz büyürler, zamanında doğarlar inş.

kızlar size bişi daha sorucam ben ilk gebeliğimde böle bişi duymadığımdan ve nasılda gözümden kaçtı bilmiyorum ab0 kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan varmı ben baya araştırdım ama doktoruma sormayı unuttum benm grubum 0 kocam AB oğlum Anegatiff yani ben bu uyuşmazlığın ne olduğunu bir türlü anlayamadım cidden.....:26::26::26:

Maşallah canım bebişine, allah nazarlardan saklasın.. bebişine iyi bak canım, bak kızmış sana :) yok yok sana kızmamıştır, doktor rahatsız ettiği için ona kızmıştır kesin... :) liste bizim içinde çok iyi olur, şimdiden teşekkürler...

Canım kan uyuşmazlığında grup önemli değil önemli olan negatif ve pozitif durumu, bizde var kan uyuşmazlığı, benim kan grubum A Rh (-) Negatif, eşimin ise A Rh (+) pozitif, iş bu durumda kan uyuşmazlığı oluyor, özellikle annenin kan grubu negatif ise mutlaka tedbir alınmalı, ilk çocuklarda genelde sorun olmuyor ancak ikinci çocuklarda tedbir alınmazsa sorun olabiliyor, tedbir şu şekilde oluyor canım, hamileliğinde düşük olursa, kanama olursa, yada hiçbirisi olmazda normal doğum yaparsan 72 saat içinde iğne vuruluyor, bu iğnenin vurulması şart, özellikle de benim mesela kan grubum A Rh negatif yaa, çocuğun kan grubu ise A rh pozitif ise benim kanıma geçtiği takdirde sorun başlıyor işte, normalde geçmiyor, ama kanama olduğu an geçebiliyor, bunu önlemek içinde hemen iğne vuruluyor, annenin kanına geçse dahi iğne sayesinde vücut ona tepki vermiyor, alışıyor gibi yani.. Benimde hamileliğin 16. haftasında kanamam olduğu için bu iğne hemen yapıldı bana.. doktoruma zaten söylemiştik kan uyuşmazlığımızı biliyordu, bu nedenle tedbir alındı, sanırım doğumda yine aynı iğneden vurulacak..

Kızlar hayırlı geceler, geçmişi okudum ama alıntı yapamadım çünkü hep cepten okudum, bide benim cepten giriş yaptığımda ben şifremi falan kaydetmiştim o yüzden her açtığımdan sanırım çevrimiçi gözüküyorum bunu yeni farkettim kızlar kusura bakmayın cepten yazmak zor siz de tahmin edersiniz ve sürekli yazacak fırsatta bulamıyorum cepten yazmaya çalışınca yarım saat geçmiş oluyo, yani okuyup okuyup hiç bişey yazmıyo selam vermıyo diye düşünmeyin, benim adım ağaşıda gözüküyo ve benden bi ses çıkmıyosa bilinki cepten okuyorum yada lafa dalıp cepten açık bırakmışımdır Neyse bukadar uzun açıklamadan sonra çoğunuz iyisiniz, sıkıntısı olup doktora gidenler geçmiş olsun... Evini temizleyemeyip kafasına takanlar ben de sizdenim ama yapacak bişey yok sadece genel işleri yapıyorum, camlarım çamur gibi, halılar berbat ve şimdi de oda kaapıları gözüme batmaya başladı leke leke olmuşlar silmek gerekiyo kim yapacak ama kimse yardıma gelmıyo kuzenlerim var, halam var ama onlar teklif bile etmedikten sonra ben hiç demem , eşimle kardeşim de ev süpürmek gibi işlerden başka bişeye yardım etmiyolar en son ben de kadın çağarmayı düşünüyorum doğum zamanı annem gelecek ama ona da ağır iş yaptıramam bel fıtığı var anca kıyıyı köşeyi toparlar toz alır annecim ki oda yeter bana
Zeynoo; Cnm ya maaşallah bebişine ne güzel kilo almış daha da toplar 4 kilo doğar gibi geliyo nazar değmesin oğluşuna...

cnm ya dualarımız senle inşallah şu 34. haftayı atlatırsın cnm, doktorlar da her ihtimali düşünmüş o iğneleri vurulman iyi olmuş cnm bebek için erken doğarsa çok faydalıymış ciğerlerini geliştiriyomuş gerçektende...
Buarada kızlar nst ye sadece bu haftalarda riski olanları sokuyolar, mesela benim de rahim ağzım genişlemiş ve yumuşama başlamıştı kasıklarımda çok ağrıyodu o yüzden doktor nst ye soktu ve 10 gün sonra gel dedi... aslında haklısınız bu haftalardan sonra doğuma ne kaldıki bir ayda bir randevu vermeleri bana da fazla geldi ama demekki durumunuz iyi çok şükür demekki, Nilomun dediği gibi riskiniz olmasından daha iyidir.
Benim de bu perşembe kontrolüm var bakalım durumum ne , sancılarım da fazla yok ama geceleri çok sıkıntı çekiyorum geçen acil gittiğimde yürüyemez haldeydim şimdi çok şükür iyiyim işe gidip geliyorum.
Kızlar bugün bende hormonlarımın esiri olup ağladım biraz, nedeni de çok komik iş yerinde tuvalete gittim (belki 10 defa gitmek zorunda kaldım bugün sürekli geliyo) bunda ne var diyeceksiniz , işyerindeki tuvalet normal alaturka tuvalet ben normalde toplu tuvaletlerde hep böylesini tercih ederim oturaklı alafranga tuvaletten iğrenirim ama gel gelelim işler değişti bugün okadar zor çömeldim ki tuvalete hem kalçamdan bacağıma kramplar girdi hem karnım acıdı kasıklarım acıdı az kalsın doğru düzgün çökemediğimden üstüme yapıyodum ve yere düşme tehlikesi atlattım tuvalette, tabi ben bir sinirlen bir üzül acıdan sızıdan ve üstüme yapma korkusundan ağlamaya başladım, ağladım ağladım sonra çıktım tuvaletten ve aynı acıyı on defa yaşadım kızlar yaa ben napıcam herşeye dayanırım çalışırım diyodum hep ama daha da ağırlaşcam nasıl olacak bu tuvalet olayı offf ne çok yazdım ya sanki vatan millet meselesi

canım annenin kan grubu negatif babanın kan grubu pozitif olduğunda kan uyuşmazlığı oluyor sen 0 negatifsen eşin ab pozitifse kan uyuşmazlığı olur doktorun mutlaka bakmıştır ilk gebelik tahlillerinde kan grubuna bakıyor doktorlar anne negetifse uyarıyorlar kan uyuşmazlığı olabilir diye..

yok canım senin dediğin farklı bir türü buda bir kan uyuşmazlığı etkileri tehlikeli değil ama bebekte sarılık riskini çoğaltıyo anladığım kadarıyla annenin 0 olması ve babanında AB olması durumunda ortaya çıkıyo AB0 uyuşmazlığı diye araştırırsan görürsün neyse önemli değil gibi ama ben bunu doktorumla bi konışıyım...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…