Kizlarrr ne cok yazmissiniz,misafirim vqrdi bugun giremedim,50 sayfadan fazla birikmis ben gecmise giderrrt yarina anca donerim heralde :)))
Eki Görüntüle 685917 Eki Görüntüle 685915 Eki Görüntüle 685916 Eki Görüntüle 685918
kızım halinden çok memnun gibi görünüyor...
ayyy bide temizlik işi var camlar halılar
cook tembelim cook
Cnm temizliği sen yapacak degilsin heralde nasil cam sileceksin bu halinle ki valla bende nisanin çıkmasını bekliyorum esım izin vermiyor kadın tutarız dedi bakalım ne yapcaz
Desty cnm hayırdır ne oldu
aman canım yaa ben 2 haftda bir sildim ama yine aynı bende bu sefer bıraktımmm yağmurlar varmış zaten boşverrr takılsın camlar kendi çapındaaa ayrıca pisliğe konuşcak kadını ben niye çağırıyorum zatennn ev piss diye temiz olsa niye ona boşa para veriyim dimmmi ammmaaayok canm mümkün degil bu halde silemem camlar geniş dışarı çıkılması lazım
hamile olmadan önce bile korkuyodum
doguma yakın yaptırmak ıstıyorum temiz kalsın diye ama
insanın kafasında dönüp duruyo o yapılcak bu yapıcak diye
birde utanıyorum silcek kadından
hamile kaldıgımdan beri 1 kere silindi camlar
annem geldiginde silmiştii
hele bu son yagmurlardan sonra sırf camur nerdeyse gündüz tüle gerek yok hayatta görünmez içeri
ya valla bu doktorlar beni öldürecek yaaaben bu kadar rahatlığıda sevmiyorum benm doktorum da muhtemelen aynı şekilde yapıcak gibi ya bakalım benm kontolümde perşembee ben oğlumda problemli olduğu için okadar sık doktora gittimki bunun kontol araları bana baya uzak geliyoo bide ilkinden dolayı huyluyum zatenn hoşş bundan 2 hafta sonra doğurmuştum zaten yaa
aman canım yaa ben 2 haftda bir sildim ama yine aynı bende bu sefer bıraktımmm yağmurlar varmış zaten boşverrr takılsın camlar kendi çapındaaa ayrıca pisliğe konuşcak kadını ben niye çağırıyorum zatennn ev piss diye temiz olsa niye ona boşa para veriyim dimmmi ammmaaa
yok canm mümkün degil bu halde silemem camlar geniş dışarı çıkılması lazım
hamile olmadan önce bile korkuyodum
doguma yakın yaptırmak ıstıyorum temiz kalsın diye ama
insanın kafasında dönüp duruyo o yapılcak bu yapıcak diye
birde utanıyorum silcek kadından
hamile kaldıgımdan beri 1 kere silindi camlar
annem geldiginde silmiştii
hele bu son yagmurlardan sonra sırf camur nerdeyse gündüz tüle gerek yok hayatta görünmez içeri
bende ilk hamilelğimde erken dönemde girmiştim oyüzden merak ettim zaten...canım dilerim herşey yolunda giderrr üzülmee ben küvezlerde hastanelerde dolaştığım içinn iyi biliyorumm.. anlıyorumda üzme kendini..Nilom
Canım her hangi bir riskiniz olmadığı için kontrollerinizin araları uzun olabilir, benim riskli olduğu için mesela ben 28. haftadan itibaren nst.ye giriyorum, p.tesi günü girdim, p.şembe yine çağırdı, yine nst.ye gireceğim, bence içinizi ferah tutun, benim durumum daha kötü, her an doğurabilirim düşünün artık, bebiş için ciğer geliştirici iğne bile oldum.. Keşke benimde herşeyim normal olsaydı kontrollerim ayda bir olsaydı valla... Ben sanki hergün doğuruyorum, yani dokuz doğuruyorum tabiri caizse...
canım valla sildim ama arada kadın falan da sildi anladıı üzülme yani bende okadar hamarat sayılmamahaha
maşşslh sana 2 haftada bi sildin haaa becerikli hatun seni
hepten utandım kendimden
ama gercekten zor benm camlar epey cıkman gerekıyo dışarı korktum bende
(yada öyle böyle diye bahane edip yan gelip yattım, bahanem de hazır
silen nasıl siliyooo tembelim işteee)
. İyi akşamlar hepinize :)Aslında İstanbulda oturanlar özellikle Anadolu yakası dahada uyguna alabilir. Kozyatağın da Demsa Grubun (mothercare) outlet mağazazı var ve 7li badileri 11tlye 5li badiler 11_14tl seçenekleri var ben 3 set aldım 36tl verdim toplam 19 badi oluyor tanesi 1.90 tlye geliyor daha avantajlıkızlar biliyosunuz en çok ihtiyaç duyulan şey çıtçıtlılar mış.. https://www.modagurusu.com/catinfo.asp?cid=35burada mothercare ürünleri 5 li setler 41 ve 35 tl. üstelik üye olunca 100 tl ye 20 tl indirim veriliyor.. kargoda ücretsiz.ben az önce üye olup 3 tane 5 li set aldım. 41+41+35 = 117 tl 20 tl indirim = 97 tl ye 15 tane badi almış oldum. yani tanesi 6,4 tl ye gelmiş oldu... kaçırmayın derim mutlaka bakın
kızlar bende hastaneden geliyorum
bebegim 2.500 kilo olmuş3 boyutlu baktık kaşlarını çatmış sinirli sinirli bakıyordu bize
doktorumuz neye kızdı acaba dediisinirli bakışlarını yerim onunnn
oradaki asistan kızla ve hemşireyle baya bir sohbet etme şansım oldu.. çantaya koyduklarımı söyledim.çok abartma sakın diye elime bir liste verdiler, herkes dolu dolu çantayla geliyor ama açmadan geri götürüyorlar dedi.. listeyi ve datayları yarın yazıcamliste arabada kaldı
yada bide kızlarr 32 haftadan sonrakiler özellikle kaç kişi nstye girdiii acaba 32den sonra herkesi sokuyolarmı merak ettimde bide 32den sonraki herkesin kontrolleri 2 haftaya düştümü merak ettim...:26::26:
bebegim 2.500 kilo olmuş3 boyutlu baktık kaşlarını çatmış sinirli sinirli bakıyordu bize
oradaki asistan kızla ve hemşireyle baya bir sohbet etme şansım oldu.. çantaya koyduklarımı söyledim.çok abartma sakın diye elime bir liste verdiler, herkes dolu dolu çantayla geliyor ama açmadan geri götürüyorlar dedi.. listeyi ve datayları yarın yazıcamliste arabada kaldı
slm kızlar doktordan şimdi geldik. nidilat erken dogum hapı içiyordumya doktorum bugün ciger geliştirici 4 tane igne verdi 2 sini bugün vurdular ikisinide yarın akşam vurcaklarmış.bebegimin kiloso 1800 küsür dedi boyu 42 cm nts de yine sancılarım çıkıyor allahtan hayırlısı :26:
kızlar size bişi daha sorucam ben ilk gebeliğimde böle bişi duymadığımdan ve nasılda gözümden kaçtı bilmiyorum ab0 kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan varmı ben baya araştırdım ama doktoruma sormayı unuttum benm grubum 0 kocam AB oğlum Anegatiff yani ben bu uyuşmazlığın ne olduğunu bir türlü anlayamadım cidden.....:26::26::26:
Canım her hangi bir riskiniz olmadığı için kontrollerinizin araları uzun olabilir, benim riskli olduğu için mesela ben 28. haftadan itibaren nst.ye giriyorum, p.tesi günü girdim, p.şembe yine çağırdı, yine nst.ye gireceğim, bence içinizi ferah tutun, benim durumum daha kötü, her an doğurabilirim düşünün artık, bebiş için ciğer geliştirici iğne bile oldum.. Keşke benimde herşeyim normal olsaydı kontrollerim ayda bir olsaydı valla... Ben sanki hergün doğuruyorum, yani dokuz doğuruyorum tabiri caizse...
kızlar size bişi daha sorucam ben ilk gebeliğimde böle bişi duymadığımdan ve nasılda gözümden kaçtı bilmiyorum ab0 kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan varmı ben baya araştırdım ama doktoruma sormayı unuttum benm grubum 0 kocam AB oğlum Anegatiff yani ben bu uyuşmazlığın ne olduğunu bir türlü anlayamadım cidden.....:26::26::26:
canım annenin kan grubu negatif babanın kan grubu pozitif olduğunda kan uyuşmazlığı oluyor sen 0 negatifsen eşin ab pozitifse kan uyuşmazlığı olur doktorun mutlaka bakmıştır ilk gebelik tahlillerinde kan grubuna bakıyor doktorlar anne negetifse uyarıyorlar kan uyuşmazlığı olabilir diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?