canım ya ev tipi ana kucağı aldım demişsin bende almak istiyorum ama aklım karıştı o kadar çok model var ki bizde daha yeni 1 aylık olduk oğluş uyumadığı zamanlarda ona koyuyum sağa sola baksın istiyorum ama şimdi daha oturtamıyoruz onun için tam yatar pozisyonuolsun istiyorum istediğim gibi bulamadım daha senin ki ne acaba memnun musun birde :)
merhaba kızlar ara ara giriyorum bakınıyorum ama yorum yazamıyorum kızım fırsat vermiyor umarım herkesler iyidir
yeni doğum yapan anneleri tebrik ederim hala yapamayanlar var onlarıda allah bir avazda kurtarsın inşallah
bizim göbeğimiz 5 günlükken düştü ama hala iyileşmedi iki kere doktora götürdük gümüş nitrat sürdü bizde evde alkolle temizliyoruz ama yinede aynı bugün 11 gün oldu ve hala kızımı banyo yaptıramadım bu nedenden ve boynu ufaktan isilik oldu kuzumun ne yapacağımı şaşırıyorum pazartesi başka bir doktora götürecem
birde kaka sorunumuz var kakası cıvık olduğu halde yaparken zorlanıyor kızarıyor kendini kasıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı
sancı olayı zaten felaket canım bir de üstüne suni sancı verilince tam oluyor
doğum anında çektiğim acınınsa tarifi yok rabbim kimseye yaşatmasın
bana en başından deseydi sezaryen isterdim ama koca gün sancıdan kıvranmışım
10 cm açıklık olmuş ama bebek hala yukarı kaçıyor
bana o anda söylüyor gel seni sezaryene alayım diye
e o zaman ne anladım ben o işten
çok şükür o acıyla can havliyle tamam demedim
neyse ki geride kaldı o gün
hatırlamak bile canımı sıkıyor
sen nasıl oldun canım sezaryen zorladı mı seni dikişler filan?
merhaba kızlar ara ara giriyorum bakınıyorum ama yorum yazamıyorum kızım fırsat vermiyor umarım herkesler iyidir
yeni doğum yapan anneleri tebrik ederim hala yapamayanlar var onlarıda allah bir avazda kurtarsın inşallah
bizim göbeğimiz 5 günlükken düştü ama hala iyileşmedi iki kere doktora götürdük gümüş nitrat sürdü bizde evde alkolle temizliyoruz ama yinede aynı bugün 11 gün oldu ve hala kızımı banyo yaptıramadım bu nedenden ve boynu ufaktan isilik oldu kuzumun ne yapacağımı şaşırıyorum pazartesi başka bir doktora götürecem
birde kaka sorunumuz var kakası cıvık olduğu halde yaparken zorlanıyor kızarıyor kendini kasıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı
canım bence göbegini gerekirse bi poşetle sar ve yıka çocugu, yıkanınca kuş gibi hafiflicektir
nasıl dayanıyorsunuz yıkamadan yaaa :44: ben altını kirletince bile yıkamamak için zor tutuyorum kendimi
bu kaka yaparken ıkınma sıkınma problemi bizdede var maleseff, sırf bu yüzden zorlamadan göbegi haifi dışarı çıktııı
çok aşırı zorlanırsa artık poposuna zeytinyagı sürdügüm kulak çubuguyla dokunuyorum artık,
yoksa çatlayacak gibi oluyor.. doktorumuzda ilaç yerine bu şekilde yap demişti...
bir süre daha böyle devam eder sonra düzelir diyorlar
canım benim oğluşumda da aynı sorun var.kaka yapmak için bir saat ıkınıyo nerdeyse sonrada cıvık çıkıyo.zorlanıyo bebişler.dr gittiğimde soracağım.
canım bizde yıkamak için can atıyoruz annem çocuklar yıkandıkça gelişir büyür diyor ama göbeğinden ceserat edemiyoruz göbeği kakası sıkışınca kanıyor sende yazmışsın dışarı çıktı hafif diye işte kakasını yapmaya çalışırken kanıyor orası ama yarın yıkamaya karar verdik belkide daha iyi olucak kızım rahatlayacak hala daha hastanede sildikleriyle duruyor ama mis gibi kokuyor teyzesi
maşallah senin oğluşuna canım güzel kilo almış gibi duruyoor sütün iyimi baya
Ben iyice psikopata bağladım sanırım :44: bebeğim sarılık olup 1 gün terapiye girmişti iki gün önce değerine tekrar bakıldı 11 di. Şimdi sürekli kızım bana sarı görünüyor.Her yaptığını buna bağlar oldum.Bebeğim ağlar,uyur,uyanır,bakınır,gark yapar gurk yapar herşeyi sarılığa bağlar oldum.Yok çok mu uyudu yok ağladı falan...Bu aralar eşimde yoğun çalışıyor nerdeyse hiç görüşemiyoruzki onunda fikrini alayım.En son kontrolünde dr sütümden sonra mama vermemi söyledi 30luk.İlk kez bugün verebildim kabul etmiyordu, sanırım doyuyordu.Neyse o bana bakar ben ona idare edip gidiyoruz.Dün birikmiş ütülerimi bitirdim peyderpey bebişimden fırsat buldukça.Bugün kendime izin verdim tv seyredip çerez yiyorum
Yerimde oturdukça fenalık basıyor bana hareket ettikçe açılıyorum sanki.Bir tek şuna üzülüyorum ama en sonunda ya patlıcam ya iyi zamanıma denk gelecek düzgünce anlatıcam.Annemle görüşmüyorum, bebeğime tek bakıyorum.Malum herkes eşime soruyormuş annesi geldi mi diye.Eşim, anlatamıyorum insanlar anlamıyorlar nasıl gelmez nasıl aramaz sormaz nasıl anne bu diyorlar diyor.Tabi kendisi iyi niyetle benle bunu paylaşıyor ama ben üzülüyorum.Yorumda yapmıyorum.Belki böylesi çok daha iyidir.Herşeyin bir nedeni vardır diyorum, hayırlısı... Ne eşimin ne bebeğimin yükü bana ağır gelmez.Sağlığım yerinde olduğu sürece herşeye yeterim alimallah
canım psiloljileri bozuldu yazık o an akıllarına gelirmiş hep .
yatagına koyurdum düşcem zannetti heralde gözünü bi kocaman actı kollarını titretti benden tutunmak istedi yavrum
evet gercektende benimkide aglaması felaket oldu
Öncelikle hayırlı olsun CNm Rabbim amalı babali büyütsün ben hastaneden gelir gelmez yıkadın sonra gün asiri göbeğini dusurunceye kadar yıkadın 1 hafta sonra göbeği düştü alkol ile temizledim hep sonra doktor kontrolumuz vardı göbeği o gunü kanadı ağızdan K vitamini verdiler ve doktor artık alkol ile pansuman yapmayı bırak dedi eğer göbeği düştü ise sende pansumani bırak ve doktora götür iğne yapıyorlar CNm yıkamaya gelince ben şimdi hergun yıkıyorum havalar çok dicak çok iyi geliyor çok rahatlıyor sende yıla bol bolmerhaba kızlar ara ara giriyorum bakınıyorum ama yorum yazamıyorum kızım fırsat vermiyor umarım herkesler iyidir
Benimki hala evde umreye giden bı arkadasım var bende kabeye göndermeyi düşünüyordum bencede çok güzel Rabbim birgun bizlerinde oraya gitmesini nasip etsin cnmGöbek derken kızlar bebişleriniz göbeklerini naptınız nereye gömdünüz?
Ben kabeye yolluyorum ramazanda bi komşu mekkeye umreye gidiyor dedimki medineye gömermisin tgabiki götürürüm dedi ayy nasıl duygulamnım bedenlerinden bir parcası bile orda olması çok güzel bence
Kizlar oglumum gobegi dustu az once ici hala yesil gobegin normal mi bu napcaz simdi
doktora götürdün mü canım, acaba götürsem mi diye düşünüyorum, ya da ne yapmak lazım acaba? kusma yok ara ara uykusunda ağlıyor ama gaz gibi gözüküyor. bu arada bugün 20 günlük oldu Alya Göksu'm.
Korkma cnm normal günden güne kuruyacak o benim kızında öyleydi şimdi düzeldi seninkide gecer normal bı durum
Kizlar oglumum gobegi dustu az once ici hala yesil gobegin normal mi bu napcaz simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?