Canim senin esin de asker veya polis sanirim allah kolaylik versin sana da.. Dedigin gibi baba ogul yoruyor.. Esim isten geldigin de seni tüm gün uyutmamistir simdi oglum ben ilgileneyim de sen biraz uyu diyor 15 dk sonra bi bakmissin koltukta uyuyakalmis kendisi
Bu kiyafet yikama konusundan herkes nasibini aliyor anlasilan :) bende birtek benmi öyleyim diyordum.. Bebek yetmez birde esimin üniformalari var havalar da sicak terleyip terleyip geliyor gelde günlük camasir yikama
Zamanla bebegin kustugu kiyafetlerde ki koku gitmiyormus ne kadar yikansa da, eger ikinci bebekte kullanicam diyorsak bütün kiyafetlerini kaynatmak gerekiyormus ancak bu sekilde koku gidermis..
HKN2013 canim kusura bakma hatitlattigim icin :)
Ben 13. Gün oglumu tek basima yikadim canim ben becerebildiysem sen dünden yaparsin ikinci cocuk sonucta ve daha tecrübelisin illaki.. Biliyorsundur bunlari ama yine de söyleyeyim ben
Ayaklari bebegin küvetine tamamen degsin ve suya sokar sokmaz ilk saclarini-kafasini islat yoksa korkup aglar birde ben filesiz yikiyorum suyun icine sokunca vücudunu tamamen rahatliyor hatta suda bile uyuyor :)
canım çok küçük bide hasta ya nedense korkuyorum anlamıyorum niye böle oldum 2. çocuğum ama tırsağım ben yaa saol canımm bebekken hastalık çok zor damlasını damlatmak mesele şurubu içirmek mesele kıyamıyorum yavrumaa....Cok gecmis olsun canim, havalar da cok sicak bildigim kadariyla orda nasil grip olmus kiyamam, sen burnunu sık sık temizle rahat alsin nefesini annesi üzme kendini atlatir hemen insallah
Taliaa ve zeynoo gercekten ayip ettiler surda okadar cok sey paylasilmis bir iki kisiye kizip gitmek olmadi hic, bende üzüldüm gercekten
Zaten 3-5 kisi disin da kimseden de ses cikmaz oldu
sevindim canımm allahım bol bol süt versinn...bende 2 gündür bişi yemiyom inşallah kesilmez sütüm..Kizlar gunlerdir sutumu arttirma dwrdindetim bilitosunuzdur.artik baya artti bunu nasil yaptim
Hergün ikişer bardak rezene isirgan ve sur arttirici otlardan olusan bi cay ictim
Gunde uc bardak humana iciyorum
1 tabak marul yitorum ogunlare bolerek
2 tane kuru incir yiyorum
Ogun atlamiyorum
Malt icecegini ogunlere bolerek iciyorum
3-4 lt su iciyorum
Arada kv kek yapti onu humana ile yedim
Semiz otu yiyorum bol bol
Gece ve sabah ac karnina bir bardak sut iviyorum.yagli yada yagsiz hangizi denk gelirse
slm kızlar geçmişi okuyamadım 8 haziranda dogum yaptım günümden 15 gün önce doğumdan sonra psikolojim bozuldu resmen neden normal doguramadım diye erkenden suyum geldi doktor normal olmaz dedi her neyse tam düzeldim derken 3 gündür resmen cehennem azabı yaşıyorum.. bebegimden alınan topuk kanı örneginde fenilketonüriden şüphelenip tekrar kan aldılar ne yemek yiyebiliyoruz ne uyuyabliyoruz sizlerin dualarınızı bekliyoruz inşallah cocugumda bi şey cıkmaz cok zor ununla nasıl yaşarım bilmiyorum bu hastalıkta cocuklar sadece özel mamalarla beslenebiliyomus eger yemek yerlerse zeka geriligi başlıyomuş ve ömür oyu Allah ım o yemezse ben nasıl yerim nasıl yaşarım bilmiyorum aglamaktan gözlerim kurudu ne olur dua edin temiz çıksın sonuçları..
kızlar geçmiş olsunn allahım analı babalı büyütsün bebişleriniziii hayırlı uğurlu uzun ömürleri olsun...günaydın herkese...
bende oğluşumu kucağıma aldım. :119::119::119::122: 27 haziranda tamda gününde 3010 gr doğdu oğlumepudural sezaryen ile. Doğum hikayemi pek yazsam mı bilemiorum doğum yapıcaklarda okuor çünkü burayı kimseyi korkutmayayım :):) ama sonu çook güzel bugün 6. günümüz artık herşeyimi rahtalıkla kendim yapabiliorum hatta 4 günlükken alışverişe bile çıktık : ) çok darmadağınık yazıorum herşeyi uykusuzluk var tabi. size soracağım çook şey oluor ama fırsat bulup giremiorum.
hully ucoon doğum yaptılar mı geçmişe bakamam heralde adını hatırlayamadığım bi kaç bekleyen vardı , sanırım kimse kalmamıştır doğum yapmayan. rabbim hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah hepsini de nazarlardan korusunanneleri de nazardan korusun rabbim
Cok gecmis olsun canim, havalar da cok sicak bildigim kadariyla orda nasil grip olmus kiyamam, sen burnunu sık sık temizle rahat alsin nefesini annesi üzme kendini atlatir hemen insallah
Taliaa ve zeynoo gercekten ayip ettiler surda okadar cok sey paylasilmis bir iki kisiye kizip gitmek olmadi hic, bende üzüldüm gercekten
Zaten 3-5 kisi disin da kimseden de ses cikmaz oldu
kızlar;
süt artırmada ananası duydum. bazılarında çok işe yaramış;
2 3 gündür sekin ananas suyunu içiyorum içinde meyve oranı düşük ama işe yaradı gibi geldi sanki. dün içmemiştim önceki günlere göre sütüm daha az.onunmu etkisi var bilemedim. yaa geceleri acıkıyomusunuz :) ben her bebeşimi emzirdikten sonra kendi karnımı doyuruyorum. sonra uykumda açılıyo tam uykuya dalıcam bizimki tekrar uyanıyo.gün içinde en son akşam 7de uyuyo 8de uyanıyo sonra gece 1 e kadar kesinlikle uyumuyo. gece tam 3de 4.30da 6da uyanıyo saatleri hiç şaşmıyo çalar saat gibi
bide sanırım fena alıştırdım gögsüme yatırmadan uykuya dalmıyo.
günaydın herkese...
bende oğluşumu kucağıma aldım. :119::119::119::122: 27 haziranda tamda gününde 3010 gr doğdu oğlumepudural sezaryen ile. Doğum hikayemi pek yazsam mı bilemiorum doğum yapıcaklarda okuor çünkü burayı kimseyi korkutmayayım :):) ama sonu çook güzel bugün 6. günümüz artık herşeyimi rahtalıkla kendim yapabiliorum hatta 4 günlükken alışverişe bile çıktık : ) çok darmadağınık yazıorum herşeyi uykusuzluk var tabi. size soracağım çook şey oluor ama fırsat bulup giremiorum.
hully ucoon doğum yaptılar mı geçmişe bakamam heralde adını hatırlayamadığım bi kaç bekleyen vardı , sanırım kimse kalmamıştır doğum yapmayan. rabbim hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah hepsini de nazarlardan korusunanneleri de nazardan korusun rabbim
artik akillandim altini actiktan sonra hemen temizleyip bezini altindan almayacagim diyorum bekliyorum bekliyorum birsey oldugu yok.. tam cisi yok sanirim diye bezi altindan alip poposunu havaya kaldiriyorum ki yapiveriyor..sadece bukadar da degil ne zaman bir misafir gelse poposu hic durmuyor zart zurrtt sesler büyük adam gibi yeter ki gaz sancisi cekmesin kabiz olmasin yapsin artik ne yapalim...
biz gectik canim bir hafta oldu 2 numara kullanali bizde öyle 7 paket kullandik en son artik almadim evde 2 numaralar vardi onu actm biraz buyuk geliyor ama 1 numarada kucuk gelirdi artik:)) birde senin tosuncuk hala nasil 1 numara kullaniyor sasirdim valla
kardesinin kiz arkadasinada cok guzel bir hatira birakmiss yaramaz oglunn belli cok capkin olcak simdiden kizlari hedef aliyor kakasiyla bilee
bugün sabah oğlum fışkırarak kustu, daha önce de iki defa olmuştu yine sabaha karşınetten baktım çok iç karartıcı şeyler yazıyor inşallah önemli birşey değilir, 4ünde kontrolü var soracağım doktora ..yoksa telefon edip şimdi mi sorsam???
iyi geceler kızlar inşeallah iyisinizdir
size bi sorum olcak bu konuda tecrübesizim cünkü daha önce büyük oglumda olmamıştı
bugün bebegimin yüzü hep sivilce oldu akşama kadrada o sivilceler iyice büyüdü ya cocuk sanki ergenlik sivilcesi gibi suratı çok pis görüntü oldu neden oldu acaba
dün apartmandaki çocuklar öpmüşlerdi acaba mikropmı kaptı yoksa sıcaktanmı oldu
neyse olan olduda bunun çözümü ne acaba ne sürmem lazım hangi kremi kullanmam lazım pişik kremi sürsem olmaz diye düşündüm.bildiginiz krem varmı yada başına gelen
Arkadaşlar benim sezeryan yerinin üstü kabarık duruyor.çizgi boyunca sizde böyle bise var mi acaba hep böyle mikalacak bi de geçen dr um beni plastik cerraha gönderdi.. Controctubex umarım yanlış yazmamisimdir..bu merhem ile çatlakları büyük oranda gececekmis sizlere de soyleyeyim dedim..
cuma günü 40+3 te normal doğumla kızımız dünyaya geldi çok şükürdoğum yapmayan kaldımı bilmiyorum ama herkes iyidir inşallah biz iyiyiz kızımla yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz
Bu kiyafet yikama konusundan herkes nasibini aliyor anlasilan :) bende birtek benmi öyleyim diyordum.. Bebek yetmez birde esimin üniformalari var havalar da sicak terleyip terleyip geliyor gelde günlük camasir yikama
Zamanla bebegin kustugu kiyafetlerde ki koku gitmiyormus ne kadar yikansa da, eger ikinci bebekte kullanicam diyorsak bütün kiyafetlerini kaynatmak gerekiyormus ancak bu sekilde koku gidermis..
HKN2013 canim kusura bakma hatitlattigim icin :)
Ben 13. Gün oglumu tek basima yikadim canim ben becerebildiysem sen dünden yaparsin ikinci cocuk sonucta ve daha tecrübelisin illaki.. Biliyorsundur bunlari ama yine de söyleyeyim ben
Ayaklari bebegin küvetine tamamen degsin ve suya sokar sokmaz ilk saclarini-kafasini islat yoksa korkup aglar birde ben filesiz yikiyorum suyun icine sokunca vücudunu tamamen rahatliyor hatta suda bile uyuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?