2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bebişlerinizin uykus düzene girdi mi ben önceden 2 saatte bir uyandırıp emziriyodum son zamanlarda alarmı kuruyorum alarmın çalmasına 5 - 10 dakika kala mirayım mıkır mıkır yaparak uyanıyo
sizde durumlar ne
ha bide bugün 30 günlük olduk :)

zeytinyağı ver canım bi sakıncsı yok bende veriyorum hergün bi cay kasıgı yoksa çok sıkıyor kendini benimki kız maşallah 44 günlük oldu şu 3 ay gecsede bitse şu gaz illeti ya

Bende veriyorum ama bir işede yaramadığını düşünüyorum. Zaten nefret ediyor dili olsa saydıracak bana ama ben bakışlarından anlıyorum

Ne güzel maşallah biz 22 günlük olduk deliksiz 2 saat uyumuyoruz. En fazla 1 saat sonra tekrardan mızıldamalar ağlamalar ıkınmalar. Dün gece hiç uyumadım. Gece dua ediyorum Rabbim lütfen 1 saat uyusunda bende uyuyayım diye

tecrübeli anneler size bişi sorucam saat 5 ten beri adet ağrısı şklinde ağrım var normalmi acaba dra gidelimmi

kızlar yaaa benm oglum uyumuyo doğru düzgün
oğleden beri u uyanık vaziyette tam uyudu diyooruz başlıyo mızmızlanmaya
çok huzursuz gazımı var anlamadım
kucakta mıkırdanıp duruyo
daha 18 günlük bebek 8 saat uyanık kalırmı

Günde bebegin kiyafetini 4-5 defa degistirip en gec 2 günde bir camasir yikayan tek benmiyim.. Oglum son bir haftadir cok hafif olarak günde 3-5 defa kadar kusuyor genelde emzirdikten sonra her kusmasinda da illaki kiyafeti islanip kirleniyor ee bende o halde beklemesin diye hemen üzerini degistiriyorum bilseydim en az 50 parca kiyafet alirdim yeni dogan icin, oglusuma giydirecek kiyafet yetistiremez olduk

Yalniz degilsin bende varim

Yalniz degilsin

merak etme canım yalnız değilsin. birde bizim kıyafetler eklenince sıcaktan dolayı düşün artık hergün makina çalışıyor neredeyse

Çok sağol bende korkmuştum hep böyle mi kalacak diye...bizde de ilk 2 gün süt yoktu..sonra çok geldi ama yavrum alamadı..kv sağ ma alışır diyor..annem sağ diyor dayayalim biberola çocuk aç diyor..netice ben çalışan bir bayanı ikiside bakmayacaklar strese girdim..allahtan eşim sağolsun çok yardımcı oluyor. Bebeği ben duyuruyorum altını eşim alıyor..gelip pis pisliyo lar sonrada bakıyoruz diyorlar..çok yoruldum artık..

yok canım bizde de öyle,annem diyor ki "şarkıcılar gibi defalarca kıyafet değiştiriyor " bir de ben öyle altı başka üstü başka olunca uyuz oluyorum elim değmişken diğer parçaları da değiştiriyorum

gaz, kaka yapamama,hastalık,açlık,sıcak..gibi sorunları elediysen bazen aşırı yorgunluk da yapıyor öyle bebeklerin uyku döngüleri 40 dk. fln. Yani 40 dkda bir kalkabilir iki uyku arasında, bu zamanlarda uykuya geçmesine yardımcı olabilirsen işe yarıyor. Mızlanmaya başlamadan önce müdahale gerekiyor, geçişi yapınca rahatlayıp uyuyor. Hepsinin tercihi farklıdır, misal bizimki emzik istiyor ama sadece emzik değil bir nevi uyku arkadaşı olarak bir de elimizi istiyor sıpa. Bir haftadır fln şöyle bir alışkanlık geliştirdi, uykuya dalmak için (bazen herzaman değil) emziği veriyorsun yetmiyor bir de elinle emziği tutacaksın bu da kolunu ve bacağını elinin üstüne atacak öyle uyuyacak-paşam! ,müdahale etmiyorum sırf ileride uyku arkadaşına döndürürüz bunu diye.işte uyarnır gibi olduğunda hemen bunu yapıyoruz

valla canım mecbur kullanıyorum 2 gündür zaten kzım artık hiç nefes alamıyodu çünkü
Eki Görüntüle 747346 bu da benim Nisa'm maşallah demeyi unutmayın lütfen

canm çok tatlıı allahım bağışlasınn...
hayatım mecbur kullanıyorum artık dün doktora gittikk grip olmuşş kızımmm burnu çok kötüü arada hapşırıyoo oğlum sürekli ağzının içinde olursa böle olur...
aman canım ya bizde öleyizz bugün bebeğimi yıkıcam tek başıma nasıl yıkıcam onu düşünüyorumm benim 2. çocuğum ama daha önce yalnız hiç yıkamadım hep kocamla yıkadımm çamaşırları yıkanıcakk ütülenicekk off esra hatırlattın bak şimdii morelim bozulduu...

sagol bilgiler icin
benim still tea bitmek uzere baska biseye baslamak icin sence ara vermeye gerrk var midir?
Malt icegini eczanede bulabilir miyim acaba.migrosta da vardi galiba ama emziren anneler icin olmasi gerekiyor degil mi?

küçücük kızım grip oldu morelim bozuk o öle nefes almaya çalıştıkça canım sıkıldı biyanda olum öle off anne olmak nasıl güzel bişiidün akşamdan beri biraz rahatladı kuzumm bende psikilojik olarak rahatladım ama hep yorgunumm o uyusada ben uyayamıyorumm iyileşicek inşallah....
bu arada günaydın kendi derdime düştüm unuttum bu arada talıa ve zeynoo ciddi ciddi gittiler yaa üzüldümm haaa....

temizlik yapmalıyım yoksa uyumalımıyım ayyy ne yapsamkii kalkıyımda iş yapıyım azcıkk tembellik yapmıyım...

Bu kiyafet yikama konusundan herkes nasibini aliyor anlasilan :) bende birtek benmi öyleyim diyordum.. Bebek yetmez birde esimin üniformalari var havalar da sicak terleyip terleyip geliyor gelde günlük camasir yikama
Zamanla bebegin kustugu kiyafetlerde ki koku gitmiyormus ne kadar yikansa da, eger ikinci bebekte kullanicam diyorsak bütün kiyafetlerini kaynatmak gerekiyormus ancak bu sekilde koku gidermis..

HKN2013 canim kusura bakma hatitlattigim icin :)
Ben 13. Gün oglumu tek basima yikadim canim ben becerebildiysem sen dünden yaparsin ikinci cocuk sonucta ve daha tecrübelisin illaki.. Biliyorsundur bunlari ama yine de söyleyeyim ben
Ayaklari bebegin küvetine tamamen degsin ve suya sokar sokmaz ilk saclarini-kafasini islat yoksa korkup aglar birde ben filesiz yikiyorum suyun icine sokunca vücudunu tamamen rahatliyor hatta suda bile uyuyor :)

O uniformalar su gunlerde beni de cok yoruyor inan.baba ogul ayri yoruyor beni

Cok gecmis olsun canim, havalar da cok sicak bildigim kadariyla orda nasil grip olmus kiyamam, sen burnunu sık sık temizle rahat alsin nefesini annesi üzme kendini atlatir hemen insallah

Taliaa ve zeynoo gercekten ayip ettiler surda okadar cok sey paylasilmis bir iki kisiye kizip gitmek olmadi hic, bende üzüldüm gercekten
Zaten 3-5 kisi disin da kimseden de ses cikmaz oldu

O uniformalar su gunlerde beni de cok yoruyor inan.baba ogul ayri yoruyor beni

Canim senin esin de asker veya polis sanirim allah kolaylik versin sana da.. Dedigin gibi baba ogul yoruyor.. Esim isten geldigin de seni tüm gün uyutmamistir simdi oglum ben ilgileneyim de sen biraz uyu diyor 15 dk sonra bi bakmissin koltukta uyuyakalmis kendisi

Kizlar gunlerdir sutumu arttirma dwrdindetim bilitosunuzdur.artik baya artti bunu nasil yaptim
Hergün ikişer bardak rezene isirgan ve sur arttirici otlardan olusan bi cay ictim
Gunde uc bardak humana iciyorum
1 tabak marul yitorum ogunlare bolerek
2 tane kuru incir yiyorum
Ogun atlamiyorum
Malt icecegini ogunlere bolerek iciyorum
3-4 lt su iciyorum
Arada kv kek yapti onu humana ile yedim
Semiz otu yiyorum bol bol
Gece ve sabah ac karnina bir bardak sut iviyorum.yagli yada yagsiz hangizi denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…