2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canim kani aldigi gunmu 15 gun sonra dedi:26:
yoksa 15 gun geçtikten sonrami

bebeğin kaç günlük oldu canım? bende 30luk amam veriyorum 2-3 saatte bir geceleri,gündüzde çıktığı kadar emziriyorum.60ccye ne zaman geçmek lazım acaba?kaç öğün veriyprsun 60 ccyi?
canim kani aldigi gunmu 15 gun sonra dedi:26:
yoksa 15 gun geçtikten sonrami
15 günlük olduğunda gel dediler canım:26:

hiim onu bilmiyorum canim arayip bi sor istersen 1 aylik olduğu zaman asisi var zaten..
allah korusun topuk kaninda bi sorun olduğu zman alindigi gunen 15 gun sonra ariyolar tekrar aliyolar eger bi sorun yoksa cagirmiyolar..
kayit için falan cagirmistir belki:26:

götür mutlaka bebegini çok önemli bu testler benide 10 gün sonra cagırdılar ama sonuclar cıktıktan sonra ve yine kan aldılar çünkü degerler yüksekmiş ve bebegim özürlü olabilirmiş o kadar kötüyümki Allah kimsenin başına vermesin mutlaka takibi yaptır inşallah bi şey cıkmaz

Arkadasım fışkıracak kusması gazını çıkarmadan yatırdığın için olabilir, bana doktorum öyle demişti.

sagol bilgiler icin
benim still tea bitmek uzere baska biseye baslamak icin sence ara vermeye gerrk var midir?
Malt icegini eczanede bulabilir miyim acaba.migrosta da vardi galiba ama emziren anneler icin olmasi gerekiyor degil mi?
ben içindeki bitkiye göre karar veriyorum misal rezeneli çay vs 10 gundur içmedim yrn başlıorum..maltları biz hello babyden aldık onların da içinde sut arttıran bitkiler var onlar da üç gün içilip sonra ara veriliyor

15.gunde ara kontrol oluyor cnm boy-kilo vs bakılıyor eğer başka dr yaptı ise tel açıp bilgileri verebilirsin biz öyle ypmıştık ama değerler vs normaldi hep (elacım geçmiş olsun bu arada)

Son düzenleme:
Kızlar ben asıl üçünüze de kırılacağım..ne olur yapmayın böyle -biliyorum okuyorsunuz üçünüzün de gönlü elvermez öyle çat diye çekip gitmeye-Bunca şey paylaştık bunca zor zamanı birlikte atlattık acımız sevincimiz kaç aydır birlikte oldu..Burada sizi seven insanlar var, lütfen bunu hatırlayın ve bırakmayın

geçmiş olsun canım, o görüntünün ne kötü olduğunu bilirim

canım tebrikler oğluşuna da sana da..maşallah, ne badireler atlattınız ama sonu güzel oldu

sabah oğlumun emdiği süt yine burnundan geldi (kelimenin tam anlamı ile) ben orada çocukla uğraşıyorum boğulmasın, sakinleştireyim burnunu açayım diye zaten gece hiç uyumamışız doğru düzgün sabahı etmişiz eşim de yattığı yerden demesin mi "oğlum biraz sessizz" diye cinlerim tepeme çıktı demediğimi bırakmadım hırsımı alamadım bir de gidip kitaplarını dağıttım çantasındaki (ki en nefret ettiği şeydir çanta ve kitaplarının ellenmesi) ohhh içim soğudu uyanınca çok kızdı tabi, o da hırsla işe gitti sonra bi de mesaj patlattım "şımarık bencil vs " diye kendine gelince işe geç kalıp eve geri döndü barışmaya, lohusalığıma verdi herhalde..şu kocadan beklentiyi düşürme işi hala olmadı bende. hakkını da yemişimdir belki, şununla bununla karşılaştırılınca ilgili bir baba gerçekten ama yine de erkek milletinin duyarlılığı bir yere kadar oluyor boşuna denmemiş cennet anaların ayaklarının altında diye bi de üstüne oğlan babacı sabaha kadar başında ben bekliyorum babanın kucağına gidince şıp diye susmalar,çapkın bakışlar gülücükler hep babaya ..beni memeden ibaret görüyor galiba sıpa-güzel zamanlar baba ile berbat zamanlar ana ile yaşanıyor resmenbaba oğul bir şikayet edeyim içimi dökeyim dedim

Benim oglumda aynen oyle gaz cikaramiyoruz bi de ustune
hemen de yatirsam kusuyor.

Ben bir ilcedeyim. Burada nerrde bulurum malt icecegini bilmiyorum.

Son düzenleme:
bzim pc coktu ya geçmişten bi haberim tallia ve Zeyno nereye gittiiki

Canim ufak bir kirginlik oldu onlar da daha gelmeyeceklerini söylediler.. Eminim okuyorlar ama israrla yazmiyorlar

Taliaaya sormussun ama ben cevap vereyim sanirsam oda benimle ayni paketi kullaniyor.. Burdaki 1 numaranin icin de 25 tane bez var belki oyüzdendir ..

Yikarken bende cok tereddüt ediyordum basta ama oglusum suyun icinde sakin olunca bende yavas yavas sakin bir sekilde yikiyorum.. Suana kadar 3 defa yalniz yikadim hepsinde de masallah suya girer girmez uyudu resmen :) onun disinda esimle banyo yaptiriyoruz hep,. Arkasindan birde güzel masaj yagiyla masaj yapiyorum 3-4 saat araliksiz uyuyor eger karnida tok olursa..

Osuruguna da gelen giden gülûyor baska ne yapicaklar birde her emzirme sonrasi bütün gücüyle sesli sesli ikinmasi var kaka yapmak icin babasi uykudan uyanip kahkaha atiyor bazan

Bende sımdı okudum boyle bı karar almalarına uzuldum sahsen kım kıme kırıldı konu nedır bılmıyorum ama keske gıtmeselerdı..

Uc haftadır annemler yanımda ve ben daha cuma gunu dogum yaptım dogal olarak daha fazla kalamayacaklar babam evde yalnız ramazan gırmek uzre ctesı donuyorlar bızde oglumla basbasa kalcaz :26: ıcımde cok buyuk bı korku var yalnız basıma ogluma bakamycam sanıyorum.. Nasıl atcam bu korkuyu uzerımden hep gozlerım dolu dolu.. Sezeryanlıyım hareketlerım ne zamana rahata ercek bılmıyorum gogus uclarım fena emzırırken aglaya aglaya emzırıyorum annemın varlıgı cok ıyı gelıyodu yalnız basına ne yapcam nasıl olcak dusundukce ıcım cok sıkılıyo dua edın kızlar bana ..
Uzattım bıraz ama yaznca rahatlarm dıye dusundum.kımse cevap vermese dahı bırılerının okuyup ufak bı duasını almıs olmayı dusunmek bıle bı nebze olsun hafıfletıyor ınsanı .. Hersey duayla ne de olsa

ahsen doğurdun mu cnm

Canim hic korkma yalniz kalmaktan sen ne düsünürsen o olur hep pozitif olmaya batdagin dolu kismindan bakmaya calis sürekli yapamam bakamam yalniz bebege diye gecirirsen aklindan yapamazsin.. Bak benim kimsem olmadi yanim da dogumdan sonra sadece esim vardi oda suan gündüz iste aksam geliyor geldigi gibi yorgunluktan sizip kaliyor garibim cok bir faydasi yok yani.. Bende sezeryan oldum bugün kacinci günün bilmiyorum ama ben 5. gün eve geldim tek basima bakmaya basladim ogluma.. Ilk gün bir ara oglum aglayinca hemen panikledim bende
aglayacaktim resmen elim ayagima dolasti ama o ilk ve son oldu kendimi sürekli gaza getirip cesaretlendirerek bas ediyorum cok sükür.. Birde gögüsünü verirken tam vermeye calis agzina bebekler neresi gelirse emiyorlar tamamini degil de bir kenarini emiyor olabilir bu sekilde iyilesmek yerine daha fazla yara oluyorlar her emzirme sonrasi mutlaka krem sür

Canim yaninda birilerinin olmasi elbet cok guzel ama bebeginin de sana ihtiyaci var oyle dusun.kalsalar kalsalar 40 gin sonra yine yalniz olcaz.oyle dudun o yuzden rahatlamaya calis

seninde gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. evet sezeryanın ilk 2 günü çok fena bebeğimin ihtiyaçlarını hiç birzaman kendim karşılayamayacakmışım gibi gelmişti ama geçiomuş meğer hepsi

elacım geçmiş olsun . tekrarlansın bakalım testler yanılma payı vardır herşeyin bunu unutma. sen kalbini ferah tut dualarım seninle.

Sab-simpleks eczanede satiliyor canim yasak falan degil ruhsatli ilac. Aromasindan mi bilmem ama bebek onu tadinca rahatliyor ve memeye yapisiyordu. Simdi onsuz da emiyor sukurler olsun. Ama gaz icin hala kullaniyorum cunku cok fazla gazimiz var. Ben su an emzirme disinda bebek ac kalirsa biberonla mama veriyorum, sagdigim sutu de biberonla veriyorum. Memeden kopmadi cok sukur. Artik sagmalik sutum olmuyor oglum iciyor hep. Doysun da varsin sagmayim diyorum.

kızlar bu gaz için kullandıgınız damlalar vs kaçıncı günden itibaren kullanılıyo
bikaç gündür bizde de gaz sancısı var 18 günlügüz başlayabilirmiyiz artık
15.gunden itibaren kullaniliyor

Kalir kalir. Benimkinin daha fazla uyanik kalmisligi var.

Azicik kusmuk olunca hemen degistirme canim boyun tarafini islatiyorsa degistir. Bebegin kiyafetini degistiriken aglamiyor mu, benimki tam giydirirken sikilip agliyor. Bir de bu kusma ne zaman basliyor? benimki iki-uc gundur cok nadir de olsa kusuyor

Cok gecmis olsun. Minicik yavru hasta olmus Allah sifa versin

Dünürüm nasılsın damadım nasıl görüşemedik bı türlü iyisinizdir inşallah sen gelinini gördün mü bakım profilinde var

Ahsencim doğurmuşsun kusura bakma görmedim CNm Rabbim anali babali büyütsün
Sakın yapamam diye üzülme insan kendi evladını kendisinin ilgilenmesi yapması İnan daha güzel tabi tecrübeli değiliz ama yaşayarak ogrenicez inşallah bende tek basimayim hersey çok guzelgifiyor şimdilik nerdeyse 1 aylık olcaz

ahsen doğurdun mu cnm

Evet canım cuma gunu 41+1 de sunı sancı aldım sancı kısa surede kesılıp acılma cok az olunca bebegı rıske atmamak ıcın acıl sezeryana aldılar.
Normal dogum cok ıstedım ama oglum tosun gıbı ıstesem de doguramazmısım zaten herseyde bır hayır var dıyorum sımdı de..

Ah canım cok sagol ınan boyle tesellıler cok ıyı gelıyor .. Yalnızlıga alıstım burda ama smdı de annemlerın yokluguna alısmak artı ogluma alısmak zorlayacak gıbı gelıyor.dedıgın gıbı basarmalıyım dıyerek olumlu olmam lazım mutlaka zorlukları olcak bılıyorum ama sanırım bu ruh halını korkumun uzerıne gıderek atcam..
Senı de takdır ettım bu arada canım Allah yardımcın olsun zor ıs ve hıc sıkayetlenmeden ustesınden gelebılmıssın.
Emzırme mevzusunda da bugun farkettım bende gogus ucumun tamamını alınca acı yarı yarıya ınıyor.az once esımı saglık ocagına gonderdım doktorlar yokmus hemsıre bı bayan susam yagını tavsıye etmıs ben kullandm cok memnun kaldm demıs onu surdm az once bıde karbonatlı suyla sılıyorum artı lansınoh krem almıstım onu da suruyorum.ne kadar zamanda gecıyor bılmıyorum ama ıns gecer kısa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…