2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar uykusuzluktan olmayan şeyler gören duyan var mı aranızda? Gece ben bişey duydum, eşim inatla yok öyle birşey diyor ama o kadar netti ki, şimdi bile kulağımda..çok canım sıkıldı

kızlar uykusuzluktan olmayan şeyler gören duyan var mı aranızda? Gece ben bişey duydum, eşim inatla yok öyle birşey diyor ama o kadar netti ki, şimdi bile kulağımda..çok canım sıkıldı

bu gece ve daha önce evde bende garip şeyler gördüm.tuhaftı beyaz bazende karartı şeklinde.bu aralar fazla yorgunluk stresten uykusuzluktan olabilir.gördüğüm şey hiç bir canlıyada benzemiyor sadece karartı işte.ben bazen korkuyodum ama artık degil.bazı kötü insanlar bu karartıdan daha çok zarar veriyor.o yüzden pek korkmuyorum.lohusa insanı 40 gün bu tür şeyler zaten rahat bırakmaznış.dua ile yat kalk geçer canım.

Ben 2 gece üst üste bir şeyler duymuştum. Bebeğimi emzirip yatırdıktan sonra yattığım yerden piş piş diyordum. O kadar uykum vardı ki aman uyursa uyur deyip arkamı döndüm ve piş pişlemeyi kestim. Dalmışım bir ara uyandım yarım saat geçmiş ve pişleme pişleme sesi geliyor. Çok bariz ama. Eşim heralde dedim baktım eşim uyuyor. Ben yeniden uykuya dalana kadar o ses kesilmedi.

Bir kere de çocuk ağlıyormuş inatla kalkmıyorum. Eşim kalksana çocuk öldü açlıktan diyor. Ben daha şimdi emzirdim altını değiştirdim diyormuşum.

Teee kaç saat oldu diyen eşime birde iddia ediyorum hayır canım şimdi emzirdim, altını değiştirdim diye. Bariz yaşadım çünkü onu kendimce daha az önce.

Çok şükür artık uykularımız düzene girdi gibi ama daha iyiyiz.

canım benim, benim oğlumunda öyle.ilk sarıydı şimdi yeşilimsi sarı.dr a gittiğimizde sorcam sanada yazarım.

Canim az once altini degistirdim sariya donmus.benim yediklerimden sanirim.ablam ebe o normal oldugunu soyluyor.kan ve sumuksu olmadiktan sonra sorun degilmis ama yine de doktorun cvbini yazarsan cok sevinirim

Kızlar benim bebişin elleri kolları hiç durmuyor maşallah dr da dedi çok hareketli kızınız diye...Malum eli yüzünde olmadı orkestra şefi gibi bi aşağı bi yukarı... Ah o eller...Dün hemşire kundak için geç kaldınız baştan alıştıracaktınız dedi.Kızım 18 günlük oldu o kadarda geç kalmamışızdır herhalde ?! Kundak için neler düşünüyorsunuz, hakikaten geç mi kaldık? Birde modern tulumlar varmış bebişi sarıp sarmalayan, kundağa benzeyen.Onu nereden bulabilirim acaba? Kundak zararlı mı? Bi uyutmuyo kızım kendini gece boğuşmaktan bitap düşüyoruz:44:

canım sıktığında süt geliyorsa ve emerken yutma sesi geliyorsa bebeğin doyuyordur inş

canım ısrarla emzirmeye devam ett üstüne bide sağ mutlaka sütün artacaktır allah yardımcın olsun canım...

canım bebeğinin yattığı yatağın başına mutlaka kuran koy yani ikinizinde yattığı odada bi kuran bulunsunn bide lohusa kadını vesvese bırakmaz canımm rahat ol böle şeyler düşünmee dua okuu bende çok korkarım böle şeylerden aklıma getirmemeye çalışıyorum valla...:18:

günaydın millett dilerim gününz güzel başllamıştır...biz geceden beri ayaktaız kızımlaa perişanları oynuyoruz...sizde ne var ne yok kızlar...

bugün bir aylık olduk teyzeleriiiii
ve bugün bir aylık aşımızı vurunmaya gidecegiz birazdannn...
boncuk gözlüm büyümüşmü teyzeleri

Eklentiler

• $20130702_161606.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
günaydın millett dilerim gününz güzel başllamıştır...biz geceden beri ayaktaız kızımlaa perişanları oynuyoruz...sizde ne var ne yok kızlar...

bizde herzamanki gibi sabah 5te pörtledik az oyalayıp anneme teslim ama uyumak ne mümkün basıyo yaygarayı ve tabi saat başı emmek istiyo.

cnm süpersin baya deneyimli bir anne oldun sen verdiğin bilgiler icin çok teşekkürler. Bende fileyle yikiyodum ama artık yikamiycam çünkü gerçekten de doğru fileyle bebek Üşüyo ve suyun ferahlaticiligini hissedemiyo ve korkup ağlıyo bundan sonra filesiz yikiycam. Biberonla emzik konusunda da katiliyorum sana ben kizimi her ikisinide veriyorum ayni zamanda emziriyorum da bi sorun olmadi hiç.
taliaa, zeynoo, gerdonusumkutusu lütfen geri dönün sizsiz buralar cok tenha ve neguzel bize deneyimlerinizden faydalı bilgiler veriyodunuz. Hadi lütfen bak cekinip de donmemezlik ediyorsanız görüyorsunuz herkes sizi geri çağırıyo...

Ahsen n cnm benim annemlerde pazar günü gidecekler bende senin gibi kendimi cok garip hissediyorum ama burda arkadaşlarin sana yazdıklarından kendimede pay çıkardım haklılar gerçekten de biz bunu yapabiliriz herkesin yaninsa yardim edenimi var annesimi var sanki demi. Hem ben birazda evimde bebeğimle baş başa kalmak istediğinmide farkettim. Kalabalık ve misafirden sıkıntı geldi artık. Ben bitek bebisi tek başıma yikamaktan korkuyodum onda da mikailesranin yazdiklari sayesinde bi guc buldum kemdimde yapabilirim diyorum kendi kendime hem kocişkom da var o su döker ben yikarim olur biter.

Kizlar bana önerdiğiniz sudocrem adli pişik Kremini aldım şu an çok mucizevi bir iyileşme olmadiysada eskisinden iyi durumda poposu.bide geceleri haric gündüz sicak suya pamuğu batırıp öyle temizlemeye başladım altıni yavrumun inşallah pişik lerimizden kurtuluruz. Ha birde ağzı da pamukçuk oldu eczaneden bir ilac aldım bunun için dun başladım umarım etkili olur, ayni zamanda karbonatlisuya agiz mendilimizi batırıp ağzının icini de silmeye çalışıyorum ama ancak dudaklarındaki pamukçuklar gidiyo damaklarina ulaşamıyorum ertesi gün yine aynı oluyo dudaklarıda . Siz ne yapıyorsunuz pamukcuk için?

enesibel cnm maşallah oğlusuna büyümüş . İnşallah aşı acitmaz canını.

Acemiperi, ranana
Kızlar bebisleriniz cok tatlılarrr maşallah Allah nazarlardan korusun onları

ohhhh guclu bir anne daha
annemlerin yanindayim ,kendimi guvende hissediyorum ama eve donunce ne yapacagim bilmiyorum. Hamilelik boyunca ev isi yapmamistim baya tembellige alistim. Simdi gozumde buyuyor butun isler. Hem cocuk hem is nasil olacak. 6 sene yalniz bekar, son 3 sene de cocuksuz evli kalmanin rahatligina alismisken...kendimi yorgun ve isteksiz hissediyorum

canım tahminimce sende de bebekteki gibi kabızlık sorunu vardır,sıvı çok önemli...bebek doysun herşeyden öte...

Kundaklama

Ben bebegimi ilk 10 gun kundakladim. Sonra uyku sirasinda ogllum ne yapti ne etti kolunu bir sekide cikardi.simdi kundakladigimizda cok huzursuzlaniyor. İlk gunler baya yarari olmustu. Uykusu sirasinda irkerek uyanmasini elinin yuzune carpip uyanmasini engeliyordu.

Son düzenleme:
Günaydın teyzeler... annelerrr...
kızım uyuyor,ve de ortalık yıktıran gaz sancılarımız azaldı şükür... bunu da kimyonlu rezene çayına bağlıyorum. kendiliğinden gaz çıkarıp çok ıkınmadan,renk değiştirmeden kakamızı yapıyoruz... eşimle artık çocuk her gaz çıkarıp kaka yaptığında sesli bi oh çekiyoruz...

bugün defnem 32 günlük... minik gülücüğüm benim....

MaaşAllah, çok tatlı.. Allahım nazarlardan saklasın..

Merhaba hanımlar, bugün kızım 15 günlük oldu.. Sağlık durumu da iyi şükürler olsun, tek sorun sütümü bir türlü makineyle sağamıyorum.. AVENT in elektrikli süt pompası var bende, günlerdir deniyorum fakat en fazla bir iki damla.. Bebeğim emerken gayet güzel süt akışı fakat makineyi kullanmayı beceremedim mi, yoksa ayarlayamadımmı anlamadım..
Benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

yok canım, ben lansinohunkini kullanıyorum kesinlikle bebekten daha iyi çekiyor..doktora ya da sağlık ocağındaki hemşireye götürüp boş bir zamanında sana göstermesini rica edebilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…