kızlar uykusuzluktan olmayan şeyler gören duyan var mı aranızda? Gece ben bişey duydum, eşim inatla yok öyle birşey diyorama o kadar netti ki, şimdi bile kulağımda..çok canım sıkıldı
kızlar uykusuzluktan olmayan şeyler gören duyan var mı aranızda? Gece ben bişey duydum, eşim inatla yok öyle birşey diyorama o kadar netti ki, şimdi bile kulağımda..çok canım sıkıldı
Kizlar oglumun kakasi sariydi.simdi sarimsi bi yesil oldu.neden acaba yaa
canım benim, benim oğlumunda öyle.ilk sarıydı şimdi yeşilimsi sarı.dr a gittiğimizde sorcam sanada yazarım.
canım ya benimde sütüm yok denemediğim kalmadı. şimdi çocuk doktorumuz laktamax diye bitkisel bi ilaç önerdi onu kullanıyorum sanki iyi geliyor gibi ama ben iki elimle göğsümü sıktığımda ancak ucundan biraz süt geliyor sizinkide öylemi..ben hiç anlamıyorum emdiğinde süt geliyormu gelmiyormu annemler kv soruyor emerken süt geliyormu diye bilmiyorum diyoum...hiç anlamıyorum..acaba göğüs pompası mı alsam işe yararmı..bilemedim şimdi...benim gibi olupta kullanan varmı
canım ısrarla emzirmeye devam ett üstüne bide sağ mutlaka sütün artacaktır allah yardımcın olsun canım...canım ya bulguru falanda denedim işe yaramadı et sürekli yiyorum zaten, duş masaj yok yok.. 40 gün oldu ama tık yok olsa simdiye kadar olurdu diyorlar bende artık öyle düşünüyorum..bide süt dolunca göğüs acırmış bende öyle bişi yok ilk bebek olunca nasıl olduğunu sütün olup olmadığını anlayamıyorum ama sürekli arandığı için aç olduğuna kara veriyrm ve mam yapıyrm
siz mamayı kesmişsiniz benim şöyle oluyo emziriyorum 15 20 dk bazen daha fazla sürüyo sonra 5 dk geçiyo ağlıyo gene emziriyorm sonra ağlamaya başlıyo oda iyi zamanımızdaysak bazende emiyo epey uyuyor.ama bu aralar artık pek tutmuyo gibi meme ucu ağzımnda ağlıyo aranıyo huysuz uykusuz ben susturamıyrm kv kucağına aldığında susuyo beni annesi olarak bilmiyor sanırım ve bu moralimi bozuyo kayınvalideme bu seni annesi biliyor galiba diyrum
günaydın millett dilerim gününz güzel başllamıştır...biz geceden beri ayaktaız kızımlaa perişanları oynuyoruz...sizde ne var ne yok kızlar...
cnm süpersin baya deneyimli bir anne oldun sen verdiğin bilgiler icin çok teşekkürler. Bende fileyle yikiyodum ama artık yikamiycam çünkü gerçekten de doğru fileyle bebek Üşüyo ve suyun ferahlaticiligini hissedemiyo ve korkup ağlıyo bundan sonra filesiz yikiycam. Biberonla emzik konusunda da katiliyorum sana ben kizimi her ikisinide veriyorum ayni zamanda emziriyorum da bi sorun olmadi hiç.Yok hayatim ben file kullanmiyorum almamistim zaten hastanedeyken cocuk doktoru dogum yapanlarin hepsini bir odaya cagirip bebegin altini temizleme, göbek bakimi ve banyo yaptrmayi uygulamali anlatiyor burda.. Bebegi sankinlestirmek icin yikayacagiz derken üsütüp korkutup iyice huysuzlastirirsiniz fileyle,vücudu kesinlikle 38-39 derece suyun icinde olmali ve ayaklari küvete degmeli yoksa hem cok üsür hemde korkup aglar diye..
Bu bebegin biberona-emzige alismasindan neden bukadar korkuyorsunuz kizlar.. Ben oglumu gün icin de emziriyorum gecede sagdigim sütü biberonla veriyorum gün boyu da emzik var agzin da ama hic birisini almamazlik etmedi suana kadar cok sükür
Bence emzik ve biberon nimet gibi gercekten..
Disari cikarken, doktora giderken biberonunu illaki cantam da bulunduruyorum icinde sagilmis sütümle birlikte ortalik yerde agladigi zaman hemen veriyorum uyuyor tekrardan
ohhhh guclu bir anne dahacnm süpersin baya deneyimli bir anne oldun sen verdiğin bilgiler icin çok teşekkürler. Bende fileyle yikiyodum ama artık yikamiycam çünkü gerçekten de doğru fileyle bebek Üşüyo ve suyun ferahlaticiligini hissedemiyo ve korkup ağlıyo bundan sonra filesiz yikiycam. Biberonla emzik konusunda da katiliyorum sana ben kizimi her ikisinide veriyorum ayni zamanda emziriyorum da bi sorun olmadi hiç.
taliaa, zeynoo, gerdonusumkutusu lütfen geri dönün sizsiz buralar cok tenha ve neguzel bize deneyimlerinizden faydalı bilgiler veriyodunuz. Hadi lütfen bak cekinip de donmemezlik ediyorsanız görüyorsunuz herkes sizi geri çağırıyo...
Ahsen n cnm benim annemlerde pazar günü gidecekler bende senin gibi kendimi cok garip hissediyorum ama burda arkadaşlarin sana yazdıklarından kendimede pay çıkardım haklılar gerçekten de biz bunu yapabiliriz herkesin yaninsa yardim edenimi var annesimi var sanki demi. Hem ben birazda evimde bebeğimle baş başa kalmak istediğinmide farkettim. Kalabalık ve misafirden sıkıntı geldi artık. Ben bitek bebisi tek başıma yikamaktan korkuyodum onda da mikailesranin yazdiklari sayesinde bi guc buldum kemdimde yapabilirim diyorum kendi kendime hem kocişkom da var o su döker ben yikarim olur biter.
Kizlar bana önerdiğiniz sudocrem adli pişik Kremini aldım şu an çok mucizevi bir iyileşme olmadiysada eskisinden iyi durumda poposu.bide geceleri haric gündüz sicak suya pamuğu batırıp öyle temizlemeye başladım altıni yavrumun inşallah pişik lerimizden kurtuluruz. Ha birde ağzı da pamukçuk oldu eczaneden bir ilac aldım bunun için dun başladım umarım etkili olur, ayni zamanda karbonatlisuya agiz mendilimizi batırıp ağzının icini de silmeye çalışıyorum ama ancak dudaklarındaki pamukçuklar gidiyo damaklarina ulaşamıyorum ertesi gün yine aynı oluyo dudaklarıda . Siz ne yapıyorsunuz pamukcuk için?
enesibel cnm maşallah oğlusuna büyümüş . İnşallah aşı acitmaz canını.
Acemiperi, ranana
Kızlar bebisleriniz cok tatlılarrr maşallahAllah nazarlardan korusun onları
humanayı dedndim bi işe yaramadı ama ben sıvı çok tüketmiyorum şimdi zorlamaya çalışıyorum kendimi umarım olur benim vücut süt üretmiyor galiba....eşim benim yediklerimi yeseydin şimdi onda bile süt olurdu heralde
Günaydın teyzeler... annelerrr...
kızım uyuyor,ve de ortalık yıktıran gaz sancılarımız azaldı şükür... bunu da kimyonlu rezene çayına bağlıyorum. kendiliğinden gaz çıkarıp çok ıkınmadan,renk değiştirmeden kakamızı yapıyoruz... eşimle artık çocuk her gaz çıkarıp kaka yaptığında sesli bi oh çekiyoruz...
bugün defnem 32 günlük... Eki Görüntüle 748565 minik gülücüğüm benim....
yok canım, ben lansinohunkini kullanıyorum kesinlikle bebekten daha iyi çekiyor..doktora ya da sağlık ocağındaki hemşireye götürüp boş bir zamanında sana göstermesini rica edebilirsin belkiMerhaba hanımlar, bugün kızım 15 günlük oldu.. Sağlık durumu da iyi şükürler olsun, tek sorun sütümü bir türlü makineyle sağamıyorum.. AVENT in elektrikli süt pompası var bende, günlerdir deniyorum fakat en fazla bir iki damla.. Bebeğim emerken gayet güzel süt akışı fakat makineyi kullanmayı beceremedim mi, yoksa ayarlayamadımmı anlamadım..
Benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?