2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Sut pompasi avent ekektrikli aldim ise yaramadi...cekim gucu cok az dunya para verdik... lansinoh el pompasi cekimi daha fazla onu deneyince bayagi işe yaradı. . Medela nasil bilmiyorum ama ise baslarken kiralama yapicam... bilginize

Sut pompasi avent ekektrikli aldim ise yaramadi...cekim gucu cok az dunya para verdik... lansinoh el pompasi cekimi daha fazla onu deneyince bayagi işe yaradı. . Medela nasil bilmiyorum ama ise baslarken kiralama yapicam... bilginize

canım ben lansinoh elektrikli kullanıyorum,130 liraya almıştı eşim 1 ay önce...
çekimi de iyi... memnunum.

Al bndn de o kadar avent bes para etmiyor.bi suru de para verdim.bana da bi marka onerin onu alayim

cnm benim güçlü olmak zorundayiz aslina bakarsan ev işi konusunu bende kara kara düşünüyorum ne güzel annem yemeğimi yapıyo, temizliğimi yapıyo şimdi ama pazar günü onlar gidince hem ev işi hem bebek artik iş başa düşecek.

cnm benim o ne tatlı bir kız öyle onun gülüşünü yerim ben maşallah nazar değmesin inşallah.

Süt sağma makinesi olarak bende Lansinoh un elektrikli pompasıni kullanılaniyorum çok memnunum güzel sağiyo tavsiye ederim.

kızlar ben çok hızlı kilo veriyorum sıcaklardan mı anlamadım iştah gitti. sizde durumlar nasıl

benim oğlum da ıkınıyor kakasını yapacağı zaman kıpkırmızı oluyor ama günde 3-4 defa yapıyor ondan ben zeytinyağı falan vermedim bide daha 14 günlüğüz ondan da cesaret edemedim. canım nasıl kontrol ediyorsun fıtık olayını bende kontrol edeyim nasıl anlaşılıyor?

Mrb. Annişler
Bugün itibariyle 14 günlük bebişim var. Erken dogum yaptim. Sütlerini sağan annişler , 2 saatte bir sağıp verdigimiz sütün miktari acaba kac ml olmalı? Doktora sormayi unutmusum. Kafama takildi , sizlere sorayim dedim. Ben kendimce göz kararı bir miktar tutturup giderken bebisimi aç bırakmayim

kızlar ben çok hızlı kilo veriyorum sıcaklardan mı anlamadım iştah gitti. sizde durumlar nasıl

24 günlük olduk biz 85 ile doğuma gitmiştim şimdi 71 kiloyum. 14 kilo verdim
Sütüm artsın diye tatlıya abandım şimdi kilom sabit.
Dün eski pantolonlarımı denedim hiç biri olmadı kapanmadılar
Hamilelik pantolonumu giyip dışarı çıktım. Doğum izni bitene kadar kiloları versek iyi. 10 kilo fazlam var. Sezeryanlıyım sporda yapamıyorum bekliycez

bende zeytinyağı veriyorum kakasını yapabilsin diye işe yarıyor. doğduğundan beri göğüslerim yara diye ucuna sürüyordum o da çok rahat gazınıda çıkarıyordu

teşekkür ederim cnm valla mı resmini koyda bi bakim bizim kızın oğlan versiyonununa
merhaba cnm nerelerdesin sen ya çok merak ettim nasılsın kuzun nasıl tatlım sütünün olması için sık sık emzir mama fazla verme emsin eğer emmiyorsa sağ sütünü ve sıcak su ile hergün duş al masaj yap ve bol bol sıvı hoşaf türü şeyler tüket kuzunuda yerime öp tatlım

amin cnm çok sağol Rabbim seninkinide korusun kollasın sağlık sıhhat versin inşallah
bugün bir aylık olduk teyzeleriiiii
ve bugün bir aylık aşımızı vurunmaya gidecegiz birazdannn...
boncuk gözlüm büyümüşmü teyzeleri
çok tatlı bi oğluş olmuş maşşallah Rabbim analı babalı büyütsün cnm
teşekkür ederim tatlım sende senin kızçenin yeni ahlini paylaş göreyim bu arada ben yoktum ne oldu tallia geridönüşümkutusu ve zeyyno nerelerde ne oldu ki
Allah analı babalı büyütsün maşallah oluna büyümüş kerata Rabbim sağlık sıhhat versin

ben en az 70 veriyorum canım

kızlar benim göğüs uçlarım yara malumunuz.. tam geçiyor gibi oluyor ama oğlum memeyi alana kadar çok uğraştırdığı ve sürekli ucunu emmeye çalıştığı için tekrarlıyor maalesef.. ilk zamanlar oğlum iyi ememiyorken sütümü sağıyordum ama göğüs uçlarımı mahvetti süt sağma olayı.. zaten yara olduğu için gerdirdikçe daha kötü oluyor.. şimdi oğlum 15-20 dk emiyor bir göğsümü ama genelde tam boşalmasa da göğsümü yumuşatıyor şişkinliği gidiyor hatta bazen emdikten sonra elle sıkıyorum ucuna süreyim diye süt gelmiyor.. bende sütümü artık sağmıyorum uyanıksa saat başı uyuyorsa 2 saatte bir emziriyorum çok öyle açlık ağlaması falan yok yani doyduğunu düşünüyorum ya da anne olarak öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum :) diyeceğim o ki burada herkes sütünü sağıyor sağmak şart mı sizce yani bende sağmak isterdim ama meme uçlarımı daha kötü yapıyor gibi sağmazsam sütüm artmaz mı ki kızlar?

benim pantalonlarda olmuyodu ama şimdi oluyo 55 olarak kalmak istiyordum ben ya

sağmak şart değil canım ya sende yemeni içmeni arttır

selam kızlar hepimizin ortak sorunu olan gaz propleminden bugün doktora gittim artık gece hiç uyumuyor gazından e malum bende uyumuyorum sabahları baş ağrılarımdan duramıyordum neyse doktora gittik bi baktı karnı çok sert ıkınıyor ama yapamıyor dedim doktor yan yatırıp merdane gibi bi eli ile döndüre döndüre masaj yaptı sert bi şekilde sağdan sola doğru gazını sola doğru biriktırdi ve sonra iki bacağını tutup sert bi şekilde karnına doğru bastırdı kızım öyle bi gaz çıkardı ki o esnada karnının şişi indi yumuşadı ilaç vermedi günde 3-4 defa 2-3 kaşık papatya çayı ver dedi rahatlatsın ve karnına masaj yap dedi bende yapıyordum ama nazik bir şekilde değil dedi sert yap ama morarmamasına da dikkat et dedi gaz problemi yaşayan annelere öneririm şimdi kuzu gibi uyuyo valla hepinize bol kakalı ve gazlı günler dileriz

İkizler Burcu Bebeği (21 Mayıs

İkizler burcu bebekleri zekalarını küçük yaşlarda ortaya koyarlar. Parlak gözleriyle kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. Çok hareketli ve meraklılardır. Dikkatini çeken yerlere, yükseklere bir şekilde ulaşıp, dokunmaktan çok hoşlanırlar. Daha bebekken beşiğinin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı deneybilir, aman dikkat…Genelde az uyurlar. Konuşmayı erken yaşta öğrenirler.
Onların çift karakterli olduğu söylenir bu nedenle ebeveynleri onları anlamakta, tanımakta zorlanırlar.
İkizler burcunda doğan çocuk küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini de ortaya koyar. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun eder. Hassas ve duygusal bir yapıya sahiptir. Onu sevgi ve şefkatle yatıştırmak gerekir. Bu arada ikizler çocuğu, geniş hayali yüzünden abartıyı sever ve zaman zaman da yalan da söyleyebilir. Ona yalanın iyi bir şey olmadığını tatlılıkla anlatmalısınız.
Ayrıca o her şeyden çabucak sıkılıp bıkacaktır. Fazla zeki olması diğer çocuklar gibi bir konuyu uzun uzun incelemesini engeller. Ona dikkatli olmasını öğretmeli ve sevdiği bir konuya ilgisini çekerek, yavaş yavaş sabretmesini de öğretmelisiniz.
Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Yeni kelimeleri büyük bir hızla hafızalarına yerleştirirler. Ikizler çocukları zeki ve kıskançtırlar. Hiç durmadan sorular sorarlar. Kendilerine bilgisayar ya da boyama gibi türlü uğraşlar edinirler. Genellikle sevgi dolu ve iyi huyludurlar ama disiplin gerektiği zaman bunun neden uygulandığını bilmeye ihtiyaçları vardır.

Büyük ve mutlu bir ailenin parçası olmaktan çok hoşlanırlar. Çok hareketli ama hassas Ikizler çocuklarının ailesinden beklediği, sürekli bir anlayış ve sevgidir. Ilgi alanları çabuk değişen bu çocukları oyalamak gerekir. Onlarla konuşmak, ruhlarının derinliğine inmek ve onları dinlemek hoşlarına gider. Tenkit yerine doğru yolu başka bir metot ile anlatmak daha iyi olacaktır. Eleştirilmekten çok sıkılan bu çocuklar dırdırcı ebeveyn karşısında ileride ailelerinden kopma eğilimi gösterebilirler. Eğlenceli ve destekleyici bir aile ortamı onlar için idealdir. Aile içinde hep onun sözü dinlensin, hep onun istedikleri yapılsın diye, ön plana atlarlar. Kalabalık bir aile toplantısında herkesin gözbebeği olmak isterler. Zeka yarışmaları ve çeşitli oyunlar oynamaktan hoşlanırlar. Iyi bir ruh halinde başarılı bir tartışmacıdırlar. Çünkü kelimelerle araları çok iyidir ve onlara istedikleri şekli rahatlıkla veririler. Doğal olarak çok sosyaldirler. Her zaman yeni arkadaşlar edinirler. Mutluluklarını kız kardeş veya erkek kardeşleri ile paylaşmaktan mutluluk duyarlar.

Bende gun gectıkce alısıyorum annemlerın gıtme fıkrıne canım ıns kendımı alıstırdıgım gıbı sızlerın soyledıgı gıbı kolay olur hersey..aslında ben kendmı ıyı hıssettıkce guzel dusunmeye basladıgımı farkettım agrılarım gectıkce kendme guvenım artıyor..Rabbım yavrularımıza saglık versın bıze de bakabılme gucu gerısı de kolayca gelır ıns..

Canım ben sutumu sagmıyorum bebegın duzenlı emdıgı surece bence sagmana da gerek yok.dedıgın gıbı sıskınlık varsa ve bebısın emdıkce yumusuyorsa zaten sutun yeterınce var demektır.

Gogus ucu yarası ıcın de dun gece cıglık cıglıga oglumu emzırdıkten sonra esımı saglık ocagına gonderdım susam yagını onermısler her emzırdıkten sonra pamukla suruyorum ınan dunden bugune acım yarıya ındı sıddetle tavsıye ederım ıns sana da faydası olur ve bısey daha bebegın emerken gogus ucunun tumunu agzına vermeye calıs emdıgı alan buyudukce de acı hafıflıyor.

Bırde gazlı bebekler ıcın bı onerım var.oglum ıkı gun once sancıdan aglaya aglaya sesı kısıldı doktorumuz Bıo Gaıa dıye bır damla verdı onun da cok faydasını gorduk aklınızda bulunsun Allahın da ıznıyle kesın cozum gıbı oldu dıyebılırım

bizde 24 günlük olduk aynı gün doğum yapmışız demek ki bende 67 ile hamile kaldım doğuma 78 kilo ile gittim ve şuanda hamile kaldığım kilodayım 67 kilo hiç kilo almamışım ben bebek doğunca hepsi gitti

cnm sağman şart değil benin 3-4 gün sağdım benim kız sütümü bitiremedi ilk günler göğüslerim şişmişti doktor sağ dedi ama ben elimi süremiordum nasıl sert olmuştu günde 2-3 defa sağıyordum sonra doktor kontrolüne gittim doktor bebeğin emme gücü iyi ise artık sağma sen sağdıkça daha da sütün çok gelir dedi gerçekten de sağmak çok canımı yakıyordu uçlarıda zaten yaraydı ve bıraktım 1-2 gün sonra düzeldi sütün yetiyorsa eğer sağmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…