yok canım, ben lansinohunkini kullanıyorum kesinlikle bebekten daha iyi çekiyor..doktora ya da sağlık ocağındaki hemşireye götürüp boş bir zamanında sana göstermesini rica edebilirsin belki
Sut pompasi avent ekektrikli aldim ise yaramadi...cekim gucu cok az dunya para verdik... lansinoh el pompasi cekimi daha fazla onu deneyince bayagi işe yaradı. . Medela nasil bilmiyorum ama ise baslarken kiralama yapicam... bilginize
Sut pompasi avent ekektrikli aldim ise yaramadi...cekim gucu cok az dunya para verdik... lansinoh el pompasi cekimi daha fazla onu deneyince bayagi işe yaradı. . Medela nasil bilmiyorum ama ise baslarken kiralama yapicam... bilginize
cnm benim güçlü olmak zorundayiz aslina bakarsan ev işi konusunu bende kara kara düşünüyorum ne güzel annem yemeğimi yapıyo, temizliğimi yapıyo şimdi ama pazar günü onlar gidince hem ev işi hem bebek artik iş başa düşecek.ohhhh guclu bir anne daha
annemlerin yanindayim ,kendimi guvende hissediyorum ama eve donunce ne yapacagim bilmiyorum. Hamilelik boyunca ev isi yapmamistim baya tembellige alistim. Simdi gozumde buyuyor butun isler. Hem cocuk hem is nasil olacak. 6 sene yalniz bekar, son 3 sene de cocuksuz evli kalmanin rahatligina alismisken...kendimi yorgun ve isteksiz hissediyorum
cnm benim o ne tatlı bir kız öyle onun gülüşünü yerim benGünaydın teyzeler... annelerrr...
kızım uyuyor,ve de ortalık yıktıran gaz sancılarımız azaldı şükür... bunu da kimyonlu rezene çayına bağlıyorum. kendiliğinden gaz çıkarıp çok ıkınmadan,renk değiştirmeden kakamızı yapıyoruz... eşimle artık çocuk her gaz çıkarıp kaka yaptığında sesli bi oh çekiyoruz...
bugün defnem 32 günlük... Eki Görüntüle 748565 minik gülücüğüm benim....
ahh canım bu yaralardan bende çok şikayetçiyim ama benmki geçer gibiydi ama tekrar başladı sinirlerim bozuluyo ağlıyorum bende bazende kızımı içime sokasım geliyoo mememi tutarkenn..canım ben emzirdikten sonra sağıyorumm ben tek göğsümü emziriyorum tek seferde tamamen boşaltıyoo nerdeyse diğer göğsümüde sağıp biberonla veriyorumm..
canım benm oğlumda ıkınırdı buda ıkınıyoo malsff bence doğal bişi bu demekki gazını böle çıkartıyoo benmkide kakasını yapana kadar ıkına ıkına bi hal oluyoo ama canım bişey söliyim benm olum okadar çok ıkınırdıki sonunda fıtık olduu mutlaka kjontrol et kasıklarını göbeğini falann ben şimdi kızmıda sürekli kontrol ediyorum..
canım benm kızında öle benm yediğim şeyler bile değiştiriyo kakasını dikkat ettimde bide mama verdiğim zaman değişiyo...
kızlar ben çok hızlı kilo veriyorum sıcaklardan mı anlamadım iştah gitti. sizde durumlar nasıl
bende zeytinyağı veriyorum kakasını yapabilsin diye işe yarıyor. doğduğundan beri göğüslerim yara diye ucuna sürüyordum o da çok rahat gazınıda çıkarıyordubenim oğlum da ıkınıyor kakasını yapacağı zaman kıpkırmızı oluyor ama günde 3-4 defa yapıyor ondan ben zeytinyağı falan vermedim bide daha 14 günlüğüz ondan da cesaret edemedim. canım nasıl kontrol ediyorsun fıtık olayını bende kontrol edeyim nasıl anlaşılıyor?
teşekkür ederim cnm valla mı resmini koyda bi bakim bizim kızın oğlan versiyonununaAy kızın çok tatlı maşallah. Benim oğlanın kız versiyonu resmen çok benziyor
Bizde gripe water aldık ama bize iyi geldi. Oğlum saatlerce sancı çekiyordu şimdi en azından birkaç saat sancı çekiyorAma bende bir gaz damlası alacağım
merhaba cnm nerelerdesin sen ya çok merak ettim nasılsın kuzun nasıl tatlım sütünün olması için sık sık emzir mama fazla verme emsin eğer emmiyorsa sağ sütünü ve sıcak su ile hergün duş al masaj yap ve bol bol sıvı hoşaf türü şeyler tüket kuzunuda yerime öp tatlımbu arada kızlar hepinizin bebişler ayrı ayrı çok güzeller..okadar masumlarki...Allah sevgiyle sağlıkla bolluk bereketle büyütmeyi nasip etsin.. sizleri takip ediyorum sürekli ama eşimin kıskançlığı yüzünden epeydir yazmayı bırakmıştım artık dayanamıyorum sütümün olmaması..çocuğumun sıkıntıları vs vs cevaplar arıyorum sizin yazdıklarınızda acaba benim gibi olan varmı diye ama baktım olmuyor bu şekilde sayfalar arasında dolaşıp cevap aramak yorucu..çocuk bu anında cevaba ihtiyaç oluyo
amin cnm çok sağol Rabbim seninkinide korusun kollasın sağlık sıhhat versin inşallahahh canım bu yaralardan bende çok şikayetçiyim ama benmki geçer gibiydi ama tekrar başladı sinirlerim bozuluyo ağlıyorum bende bazende kızımı içime sokasım geliyoo mememi tutarkenn..canım ben emzirdikten sonra sağıyorumm ben tek göğsümü emziriyorum tek seferde tamamen boşaltıyoo nerdeyse diğer göğsümüde sağıp biberonla veriyorumm..
aynen hayatım 2 gece uyumadıkk çok zor bişii bizde damlaya başladık bide burun aspiratörü kullanıyoruz baya işe yaradı rahatladı kuzum..
canım normalde bizde kullanmıyoruzda yalnız yıkarken becerebilirmiyim diye tırstımm ama hallettim bugün yıkadım kızımı komşuyuda çağırdım su döktüü çok zevkliydii özlemişim bikere yıkadım ya artık yıkarım ilk adım önemlibizim filemiz iki türlü kullanılıyoo hem küvetin dibinde hemde asabiliyosunn ben dibinde kullanıyorum soba bile yakıyorum odasına bizim buralarda evler serin oluyoo diye ama bebe hasta oldu şaka gibi yanii...
emzik ve biberon konusunda kesinlikle sana katılıyorumm bende nimet olduklarını düşünüyorumm ama kızımı alıştıramadım emziğe çok üzgünümm dilerim alışır...
canım kesinlikle bende öneriyorum bende otri bebe kullanıyorum şimdii çok memnun kaldımm kızım 2 gündür rahat uyuyoo önce damla damlatıyorum sonrada aspiratörle çekiyorum oh mis gibi oluyoo burnumuzun içi
ah canım ya geçmiş olsunn doktorunla kusma işini ciddi ciddi bir konuş canım ya mama yapar ama yinede için rahat eder belki bişiler verir..canını sıkma canım sütün kaçar bak ha...
canım benmki gideli 2gün oldu alıştık 2 çocuklu hallere valla sende alışırsın hatta daha güzel olur herşey emin ol bebeğinle bağın dahada kuvvetlenir rahat ol herşey çok güzell olucak bakda görr...
çok saol canımm allah herkesin evladını korusun inşallah...
canım bebeğin çok tatlı allahım esirgesin inşallah..
allahımmm korusun canım ya çok tatlı maşalalahh...
canım benm oğlumda ıkınırdı buda ıkınıyoo malsff bence doğal bişi bu demekki gazını böle çıkartıyoo benmkide kakasını yapana kadar ıkına ıkına bi hal oluyoo ama canım bişey söliyim benm olum okadar çok ıkınırdıki sonunda fıtık olduu mutlaka kjontrol et kasıklarını göbeğini falann ben şimdi kızmıda sürekli kontrol ediyorum..
canım benm kızında öle benm yediğim şeyler bile değiştiriyo kakasını dikkat ettimde bide mama verdiğim zaman değişiyo...
çok tatlı bi oğluş olmuş maşşallah Rabbim analı babalı büyütsün cnmbugün bir aylık olduk teyzeleriiiii
ve bugün bir aylık aşımızı vurunmaya gidecegiz birazdannn...
boncuk gözlüm büyümüşmü teyzeleri
teşekkür ederim tatlım sende senin kızçenin yeni ahlini paylaş göreyim bu arada ben yoktum ne oldu tallia geridönüşümkutusu ve zeyyno nerelerde ne oldu kicnm süpersin baya deneyimli bir anne oldun sen verdiğin bilgiler icin çok teşekkürler. Bende fileyle yikiyodum ama artık yikamiycam çünkü gerçekten de doğru fileyle bebek Üşüyo ve suyun ferahlaticiligini hissedemiyo ve korkup ağlıyo bundan sonra filesiz yikiycam. Biberonla emzik konusunda da katiliyorum sana ben kizimi her ikisinide veriyorum ayni zamanda emziriyorum da bi sorun olmadi hiç.
taliaa, zeynoo, gerdonusumkutusu lütfen geri dönün sizsiz buralar cok tenha ve neguzel bize deneyimlerinizden faydalı bilgiler veriyodunuz. Hadi lütfen bak cekinip de donmemezlik ediyorsanız görüyorsunuz herkes sizi geri çağırıyo...
Ahsen n cnm benim annemlerde pazar günü gidecekler bende senin gibi kendimi cok garip hissediyorum ama burda arkadaşlarin sana yazdıklarından kendimede pay çıkardım haklılar gerçekten de biz bunu yapabiliriz herkesin yaninsa yardim edenimi var annesimi var sanki demi. Hem ben birazda evimde bebeğimle baş başa kalmak istediğinmide farkettim. Kalabalık ve misafirden sıkıntı geldi artık. Ben bitek bebisi tek başıma yikamaktan korkuyodum onda da mikailesranin yazdiklari sayesinde bi guc buldum kemdimde yapabilirim diyorum kendi kendime hem kocişkom da var o su döker ben yikarim olur biter.
Kizlar bana önerdiğiniz sudocrem adli pişik Kremini aldım şu an çok mucizevi bir iyileşme olmadiysada eskisinden iyi durumda poposu.bide geceleri haric gündüz sicak suya pamuğu batırıp öyle temizlemeye başladım altıni yavrumun inşallah pişik lerimizden kurtuluruz. Ha birde ağzı da pamukçuk oldu eczaneden bir ilac aldım bunun için dun başladım umarım etkili olur, ayni zamanda karbonatlisuya agiz mendilimizi batırıp ağzının icini de silmeye çalışıyorum ama ancak dudaklarındaki pamukçuklar gidiyo damaklarina ulaşamıyorum ertesi gün yine aynı oluyo dudaklarıda . Siz ne yapıyorsunuz pamukcuk için?
enesibel cnm maşallah oğlusuna büyümüş . İnşallah aşı acitmaz canını.
Acemiperi, ranana
Kızlar bebisleriniz cok tatlılarrr maşallahAllah nazarlardan korusun onları
Allah analı babalı büyütsün maşallah oluna büyümüş kerata Rabbim sağlık sıhhat versinGünaydın teyzeler... annelerrr...
kızım uyuyor,ve de ortalık yıktıran gaz sancılarımız azaldı şükür... bunu da kimyonlu rezene çayına bağlıyorum. kendiliğinden gaz çıkarıp çok ıkınmadan,renk değiştirmeden kakamızı yapıyoruz... eşimle artık çocuk her gaz çıkarıp kaka yaptığında sesli bi oh çekiyoruz...
bugün defnem 32 günlük... Eki Görüntüle 748565 minik gülücüğüm benim....
ben en az 70 veriyorum canımMrb. Annişler
Bugün itibariyle 14 günlük bebişim var. Erken dogum yaptim. Sütlerini sağan annişler , 2 saatte bir sağıp verdigimiz sütün miktari acaba kac ml olmalı? Doktora sormayi unutmusum. Kafama takildi , sizlere sorayim dedim. Ben kendimce göz kararı bir miktar tutturup giderken bebisimi aç bırakmayim
benim pantalonlarda olmuyodu ama şimdi oluyo 55 olarak kalmak istiyordum ben ya24 günlük olduk biz 85 ile doğuma gitmiştim şimdi 71 kiloyum. 14 kilo verdim
Sütüm artsın diye tatlıya abandım şimdi kilom sabit.
Dün eski pantolonlarımı denedim hiç biri olmadı kapanmadılar
Hamilelik pantolonumu giyip dışarı çıktım. Doğum izni bitene kadar kiloları versek iyi. 10 kilo fazlam var. Sezeryanlıyım sporda yapamıyorum bekliycez
sağmak şart değil canım ya sende yemeni içmeni arttırkızlar benim göğüs uçlarım yara malumunuz.. tam geçiyor gibi oluyor ama oğlum memeyi alana kadar çok uğraştırdığı ve sürekli ucunu emmeye çalıştığı için tekrarlıyor maalesef.. ilk zamanlar oğlum iyi ememiyorken sütümü sağıyordum ama göğüs uçlarımı mahvetti süt sağma olayı.. zaten yara olduğu için gerdirdikçe daha kötü oluyor.. şimdi oğlum 15-20 dk emiyor bir göğsümü ama genelde tam boşalmasa da göğsümü yumuşatıyor şişkinliği gidiyor hatta bazen emdikten sonra elle sıkıyorum ucuna süreyim diye süt gelmiyor.. bende sütümü artık sağmıyorum uyanıksa saat başı uyuyorsa 2 saatte bir emziriyorum çok öyle açlık ağlaması falan yok yani doyduğunu düşünüyorum ya da anne olarak öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum :) diyeceğim o ki burada herkes sütünü sağıyor sağmak şart mı sizce yani bende sağmak isterdim ama meme uçlarımı daha kötü yapıyor gibi sağmazsam sütüm artmaz mı ki kızlar?
cnm süpersin baya deneyimli bir anne oldun sen verdiğin bilgiler icin çok teşekkürler. Bende fileyle yikiyodum ama artık yikamiycam çünkü gerçekten de doğru fileyle bebek Üşüyo ve suyun ferahlaticiligini hissedemiyo ve korkup ağlıyo bundan sonra filesiz yikiycam. Biberonla emzik konusunda da katiliyorum sana ben kizimi her ikisinide veriyorum ayni zamanda emziriyorum da bi sorun olmadi hiç.
taliaa, zeynoo, gerdonusumkutusu lütfen geri dönün sizsiz buralar cok tenha ve neguzel bize deneyimlerinizden faydalı bilgiler veriyodunuz. Hadi lütfen bak cekinip de donmemezlik ediyorsanız görüyorsunuz herkes sizi geri çağırıyo...
Ahsen n cnm benim annemlerde pazar günü gidecekler bende senin gibi kendimi cok garip hissediyorum ama burda arkadaşlarin sana yazdıklarından kendimede pay çıkardım haklılar gerçekten de biz bunu yapabiliriz herkesin yaninsa yardim edenimi var annesimi var sanki demi. Hem ben birazda evimde bebeğimle baş başa kalmak istediğinmide farkettim. Kalabalık ve misafirden sıkıntı geldi artık. Ben bitek bebisi tek başıma yikamaktan korkuyodum onda da mikailesranin yazdiklari sayesinde bi guc buldum kemdimde yapabilirim diyorum kendi kendime hem kocişkom da var o su döker ben yikarim olur biter.
Kizlar bana önerdiğiniz sudocrem adli pişik Kremini aldım şu an çok mucizevi bir iyileşme olmadiysada eskisinden iyi durumda poposu.bide geceleri haric gündüz sicak suya pamuğu batırıp öyle temizlemeye başladım altıni yavrumun inşallah pişik lerimizden kurtuluruz. Ha birde ağzı da pamukçuk oldu eczaneden bir ilac aldım bunun için dun başladım umarım etkili olur, ayni zamanda karbonatlisuya agiz mendilimizi batırıp ağzının icini de silmeye çalışıyorum ama ancak dudaklarındaki pamukçuklar gidiyo damaklarina ulaşamıyorum ertesi gün yine aynı oluyo dudaklarıda . Siz ne yapıyorsunuz pamukcuk için?
enesibel cnm maşallah oğlusuna büyümüş . İnşallah aşı acitmaz canını.
Acemiperi, ranana
Kızlar bebisleriniz cok tatlılarrr maşallahAllah nazarlardan korusun onları
kızlar benim göğüs uçlarım yara malumunuz.. tam geçiyor gibi oluyor ama oğlum memeyi alana kadar çok uğraştırdığı ve sürekli ucunu emmeye çalıştığı için tekrarlıyor maalesef.. ilk zamanlar oğlum iyi ememiyorken sütümü sağıyordum ama göğüs uçlarımı mahvetti süt sağma olayı.. zaten yara olduğu için gerdirdikçe daha kötü oluyor.. şimdi oğlum 15-20 dk emiyor bir göğsümü ama genelde tam boşalmasa da göğsümü yumuşatıyor şişkinliği gidiyor hatta bazen emdikten sonra elle sıkıyorum ucuna süreyim diye süt gelmiyor.. bende sütümü artık sağmıyorum uyanıksa saat başı uyuyorsa 2 saatte bir emziriyorum çok öyle açlık ağlaması falan yok yani doyduğunu düşünüyorum ya da anne olarak öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum :) diyeceğim o ki burada herkes sütünü sağıyor sağmak şart mı sizce yani bende sağmak isterdim ama meme uçlarımı daha kötü yapıyor gibi sağmazsam sütüm artmaz mı ki kızlar?
bizde 24 günlük olduk aynı gün doğum yapmışız demek ki bende 67 ile hamile kaldım doğuma 78 kilo ile gittim ve şuanda hamile kaldığım kilodayım 67 kilo hiç kilo almamışım ben bebek doğunca hepsi gitti24 günlük olduk biz 85 ile doğuma gitmiştim şimdi 71 kiloyum. 14 kilo verdim
Sütüm artsın diye tatlıya abandım şimdi kilom sabit.
Dün eski pantolonlarımı denedim hiç biri olmadı kapanmadılar
Hamilelik pantolonumu giyip dışarı çıktım. Doğum izni bitene kadar kiloları versek iyi. 10 kilo fazlam var. Sezeryanlıyım sporda yapamıyorum bekliycez
kızlar benim göğüs uçlarım yara malumunuz.. tam geçiyor gibi oluyor ama oğlum memeyi alana kadar çok uğraştırdığı ve sürekli ucunu emmeye çalıştığı için tekrarlıyor maalesef.. ilk zamanlar oğlum iyi ememiyorken sütümü sağıyordum ama göğüs uçlarımı mahvetti süt sağma olayı.. zaten yara olduğu için gerdirdikçe daha kötü oluyor.. şimdi oğlum 15-20 dk emiyor bir göğsümü ama genelde tam boşalmasa da göğsümü yumuşatıyor şişkinliği gidiyor hatta bazen emdikten sonra elle sıkıyorum ucuna süreyim diye süt gelmiyor.. bende sütümü artık sağmıyorum uyanıksa saat başı uyuyorsa 2 saatte bir emziriyorum çok öyle açlık ağlaması falan yok yani doyduğunu düşünüyorum ya da anne olarak öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum :) diyeceğim o ki burada herkes sütünü sağıyor sağmak şart mı sizce yani bende sağmak isterdim ama meme uçlarımı daha kötü yapıyor gibi sağmazsam sütüm artmaz mı ki kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?