Ben sut olsun diye cig sogan yiyorum. Nete baktim annenin yedikleriyle cocuga gaz gectigine dair hicbir bilimsel baglanti yokmus. Cok sallamiyorum o yuzden. Yalniz kirkim cikana kadar bakliyattan uzak duracagim o da kendi dikislerim icinturp, soğan, kuru fasulye, brokoli, karnıbahar, sarımsak gaz yapıyormuş kızlar dikkat
Once memen bosalana kadar emzir. Bebek bos bos geveliyorsa memeyi sut bitmis demektir. Hicbir pompa bebek kadar cekemez ve kanallari o kadar iyi acamaz. Ondan sonra mama ver. Bebek mamaya guvenip zorlamiyor sanirim.ya kızlar ilk verdiğimde memeyi azıcık yutkunuyo ama bizim su içerkenki yutkunmamız gibi ses duymuyorum sonraki çekmeleri okadar güçsüzki o şekilde emdiğinde süt olsada gelmez bizimki memeyle kavga ediyo artık çoğunlukla mamayla besliyorum aptamil kullanıyodum kabız oldu doktor mamadan dedi bebelac önerdi onu kullnıyorum 1 haftadır (bugün kırkımızdı) artık günde 1 defada olsakaka yapıyor
sütten dolyı psikolojim çok bozuldu pompa alyım o zaman..o basit el pompasıyla denedim sağmayı biberonun dibini bile tamamen kapamadı elektirikli alıp dedeyeyim o zaman belki kanalları açar ya
Gogsunde gerginlik yoksa, bosaliyorsa sagmana gerek yok. Benim de sagmaya gerek kalmiyor. Sabahlari bazen sagiyorum cok dolmussa.kızlar benim göğüs uçlarım yara malumunuz.. tam geçiyor gibi oluyor ama oğlum memeyi alana kadar çok uğraştırdığı ve sürekli ucunu emmeye çalıştığı için tekrarlıyor maalesef.. ilk zamanlar oğlum iyi ememiyorken sütümü sağıyordum ama göğüs uçlarımı mahvetti süt sağma olayı.. zaten yara olduğu için gerdirdikçe daha kötü oluyor.. şimdi oğlum 15-20 dk emiyor bir göğsümü ama genelde tam boşalmasa da göğsümü yumuşatıyor şişkinliği gidiyor hatta bazen emdikten sonra elle sıkıyorum ucuna süreyim diye süt gelmiyor.. bende sütümü artık sağmıyorum uyanıksa saat başı uyuyorsa 2 saatte bir emziriyorum çok öyle açlık ağlaması falan yok yani doyduğunu düşünüyorum ya da anne olarak öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum :) diyeceğim o ki burada herkes sütünü sağıyor sağmak şart mı sizce yani bende sağmak isterdim ama meme uçlarımı daha kötü yapıyor gibi sağmazsam sütüm artmaz mı ki kızlar?
gecmis olsun. Yarali halde acisa da sag ki tamamen tatile cikmasin memenDoğum yapalı 43 gün oldu ama göğüs uçlarım hala iyileşemedi.Bu sabah sol göğsümü emzirmeye başlamıştım ki (aventin meme ucuyla emziriyorum) meme ucunun kırmızı olduğunu farkettim. Hemen çektim göğsümü şakır şakır kan geliyordu. Oğlumun ağzında kan yoktu daha bir iki yudum almıştı. Doktorumuzu aradım. Hiçbir şey olmaz, yutmuşsa kaka rengi değişebilir korkma önemli değil dedi.
Şimdi o göğsüm bir süreliğine tatile çıktı ne yazık ki. Mama takviyesine gerek olacak sanırım.:44:
normal tabi canım, yalnız emdikten sonra fazla sallamamaya dikkat edip hemen de yatırmazsan daha az kusar..kusması doyduğunu da gösterir ama fışkırır gibi ya da burun deliklerinden çıkan kusma tehlikeli..eğer her seferinde öyle ise hemen test yapılması gerkeiyormuşKizlar sizin bebeklerde emdikten sonra kusuyor m? Doktora sordm normal dedi.bide oglumun dudaklari emmekten renk degistirdi resmen burus burus oldu sizinkiler nasil
ben de gayet memnunumcanım ben lansinoh elektrikli kullanıyorum,130 liraya almıştı eşim 1 ay önce...
çekimi de iyi... memnunum.
Ben de 4.paketi bitiriyorum. Sonra 2 numaraya gececegim.Guya 1 numaradan bir paket yeter diyorlardi KK da.bu arada bizde 2 numaraya geçeceğiz eski paketi bitirince
cnm süpersin baya deneyimli bir anne oldun sen verdiğin bilgiler icin çok teşekkürler. Bende fileyle yikiyodum ama artık yikamiycam çünkü gerçekten de doğru fileyle bebek Üşüyo ve suyun ferahlaticiligini hissedemiyo ve korkup ağlıyo bundan sonra filesiz yikiycam. Biberonla emzik konusunda da katiliyorum sana ben kizimi her ikisinide veriyorum ayni zamanda emziriyorum da bi sorun olmadi hiç.
taliaa, zeynoo, gerdonusumkutusu lütfen geri dönün sizsiz buralar cok tenha ve neguzel bize deneyimlerinizden faydalı bilgiler veriyodunuz. Hadi lütfen bak cekinip de donmemezlik ediyorsanız görüyorsunuz herkes sizi geri çağırıyo...
Ahsen n cnm benim annemlerde pazar günü gidecekler bende senin gibi kendimi cok garip hissediyorum ama burda arkadaşlarin sana yazdıklarından kendimede pay çıkardım haklılar gerçekten de biz bunu yapabiliriz herkesin yaninsa yardim edenimi var annesimi var sanki demi. Hem ben birazda evimde bebeğimle baş başa kalmak istediğinmide farkettim. Kalabalık ve misafirden sıkıntı geldi artık. Ben bitek bebisi tek başıma yikamaktan korkuyodum onda da mikailesranin yazdiklari sayesinde bi guc buldum kemdimde yapabilirim diyorum kendi kendime hem kocişkom da var o su döker ben yikarim olur biter.
Kizlar bana önerdiğiniz sudocrem adli pişik Kremini aldım şu an çok mucizevi bir iyileşme olmadiysada eskisinden iyi durumda poposu.bide geceleri haric gündüz sicak suya pamuğu batırıp öyle temizlemeye başladım altıni yavrumun inşallah pişik lerimizden kurtuluruz. Ha birde ağzı da pamukçuk oldu eczaneden bir ilac aldım bunun için dun başladım umarım etkili olur, ayni zamanda karbonatlisuya agiz mendilimizi batırıp ağzının icini de silmeye çalışıyorum ama ancak dudaklarındaki pamukçuklar gidiyo damaklarina ulaşamıyorum ertesi gün yine aynı oluyo dudaklarıda . Siz ne yapıyorsunuz pamukcuk için?
enesibel cnm maşallah oğlusuna büyümüş . İnşallah aşı acitmaz canını.
Acemiperi, ranana
Kızlar bebisleriniz cok tatlılarrr maşallahAllah nazarlardan korusun onları
canlar hep duyuyorum yurt dışında kullanılıyormuş kiraz çekirdeği torbası
türkiye de bulmak mümkün mü acaba nereden alabiliriz bilen var mı ki
slm teteler biz geldik :) bi gaz sorunu almış başını gidio sanırım bizde şuanlık yok 20 günlük olucaz yarın ydiklerinize dikkt edin humanann çyını içiorum ben yediklerimede dkkt ediorum kolasızlık başıma vurdu ama içmiorum 3 ay katlanıcaz snra sıkıntı olmazmış zaten bnm oğlan çok memeci ya 1 saat boşalsada memeyi bırakmıo bide çok kaka yapıo bez dayanmıo anacım 20 günde kaç paket bez bitirdik babasının parasına edio oğluşumbu arada dünyanın en güzel şeyiymiş evlat gerçekten ama şuda var ki hayatın çok değişio yemek pişirmeye vaktim olmuo o uyuyunca uyumanın derdine düşüorum buraya bile uğrayamıorum gece 2 den önce uyumuoruz malesef oda bizim gibi alıştı oturmaya tv izlio bide o çıktı başımıza oğlum emip memeyi bıraknca sarhoş gibi oluo çok komik bakıo ya sanki 1 şişe rakı içmiş gibi :) bayılıorum o haline 5 aylık olmasını istiorum bian önce ek gıdaya başlasa rahatlarız herhalde bu arada çoğu kişinin hastaneden çıkarken bebişlerin klosu düşmüş bnm nie düşmedi bi anormallikmi var bizde hatta kilo almışdı bnm oğlan kızlar önerim var size büyüklerden gelen bi öneri yağlı yemek yiyin sütünüz yağlı olsun bebekler güzel beslenio o şekilde bnm maşallah gürül gürül fışkırıo resmen yağlı sütümde eski kiloma döndüm hemde dümdüzüm artıkın süslenmeye fırsat kalmıo tabi oğlandan
oyy aneemmm maşallah büyütmüşsün bak oğlanı canım :) ısırırım kız ben bunu tontiş maşallah maşallah
ayyy sağol ayşem yaa valla vakit bulamıorum haber veremedim rabbim senide kurtarsın inş ikinciyide oğluş versin sana :)
ben prima yeni bebek 3 - 6 kg kullanıorum cnm şuan rahat oluo ya esracım bizdede aynı sorun geçen doktor kontrolü vrdı bnm dikişlerin anneme geçtik ordan annem altını alırken oğlanın kaka etti kadının koltuğuna snra çiş yaptı kafası gözü çiş oldu çocuğun yıkadık hemen ama pipi havada gezio sanki ödüm kopuo işiycek die nevresim çarşaf yıkamaktan bi hal oldum hergün bazen günde 2 kere çarşaf değişioruz deterjan yetişmio o derece yani erkek çocuklarda bu sorun olurmuş 3 aya kadar pipisini örtüorum ben ıslak mendille öyle çözüm buldum
Kizlar sizin bebeklerde emdikten sonra kusuyor m? Doktora sordm normal dedi.bide oglumun dudaklari emmekten renk degistirdi resmen burus burus oldu sizinkiler nasil
Bu giydirme işinden ben bunaldım canım artık ya..her gittiğimiz doktor "fazla giydirmeyin" diyordu, annem aynen üşür de üşür diye tutturdu.. Bi iki gün çocuğun burnu tıkandı-tabi hemen "ben demiştim" modu..bu kez tekrar giydirmeye koyulduk bugün de doktordan azarı yedik çünkü isilik oldu çocuğun yüzü gözü.Bizim bebeğin sıcağa hassasiyeti varmış, burnu aksın sıcaklık daha zararlı dedi doktorTecrubeli anneler ve taze anneler
Bizim evdeki oda sicakligi 25-26 derece. Hava isininca 27-28 derece oluyor.Annemler bebek usur diye kat kat giydirmemi istiyor. Kolsuz body uzerine ince uzun kollu penye, altina corap ve patikli alt. Kisa kollu giydiremiyorum.
Siz nasil giydiriyorsunuz? Oda isilariniz kac derece?
Bebgimin cildi isilik gibi minik minik sivilcelerle doldu. Vucudunda yok sadece yuzunde var. Endise ediyorum :18:
Tecrubeli anneler ve taze anneler
Bizim evdeki oda sicakligi 25-26 derece. Hava isininca 27-28 derece oluyor.Annemler bebek usur diye kat kat giydirmemi istiyor. Kolsuz body uzerine ince uzun kollu penye, altina corap ve patikli alt. Kisa kollu giydiremiyorum.
Siz nasil giydiriyorsunuz? Oda isilariniz kac derece?
Bebgimin cildi isilik gibi minik minik sivilcelerle doldu. Vucudunda yok sadece yuzunde var. Endise ediyorum :18:
bu da benim oğluşumun son halive tabi aramadığımız yer kalmayan nihayet internette bulduğumuz siyah bodysi
Eki Görüntüle 749054
Bu arada başladığı kilolara dönenlere de birer maşallah demek istiyorum. Benim doğumdan sonra bir kilo gitmişti (bebek 3,350 doğdu)..Şimdi toplamda 7 kilo gitti ve orada durdu. Aşağı yukarı 15kg kadar fazlam var Şu emzirme işi hale yola girsin spor fln Allah ne verdiyse artık Bir arkadaş demişti "hamilelikte dikkat et fazla kilo alma,şimdi hamile kadınsın doğumdan sonra şişman kadın olacaksın" diye..evet evet işte o benim
Kızlar sutum kesiliyorgoguslerım kuculdu bugun hep mama verdik mememden sut gelmeyince cıldırmış gibi aglıyor kolik dedi doktor ama anlıyorumki cocuk acmış bunu farkedince iyice morelim bozuldu ve resmen sutum gittikçe azaldı.kendimi motive edemiyorum olmuyor iyice dirayetsiz oldum yalvarırım dua edin en azında 6 ay kızıma sut verebileyim.
canm bizde pamukçuktan muzderibizz doktorumuzözel bim karışım hazırladı damla onu veriyorum bide karbonatlı suyla siliyorum..pişik için bide basiscreme var oda acayip etkili geçmesse aklında bulunsuncnm süpersin baya deneyimli bir anne oldun sen verdiğin bilgiler icin çok teşekkürler. Bende fileyle yikiyodum ama artık yikamiycam çünkü gerçekten de doğru fileyle bebek Üşüyo ve suyun ferahlaticiligini hissedemiyo ve korkup ağlıyo bundan sonra filesiz yikiycam. Biberonla emzik konusunda da katiliyorum sana ben kizimi her ikisinide veriyorum ayni zamanda emziriyorum da bi sorun olmadi hiç.
taliaa, zeynoo, gerdonusumkutusu lütfen geri dönün sizsiz buralar cok tenha ve neguzel bize deneyimlerinizden faydalı bilgiler veriyodunuz. Hadi lütfen bak cekinip de donmemezlik ediyorsanız görüyorsunuz herkes sizi geri çağırıyo...
Ahsen n cnm benim annemlerde pazar günü gidecekler bende senin gibi kendimi cok garip hissediyorum ama burda arkadaşlarin sana yazdıklarından kendimede pay çıkardım haklılar gerçekten de biz bunu yapabiliriz herkesin yaninsa yardim edenimi var annesimi var sanki demi. Hem ben birazda evimde bebeğimle baş başa kalmak istediğinmide farkettim. Kalabalık ve misafirden sıkıntı geldi artık. Ben bitek bebisi tek başıma yikamaktan korkuyodum onda da mikailesranin yazdiklari sayesinde bi guc buldum kemdimde yapabilirim diyorum kendi kendime hem kocişkom da var o su döker ben yikarim olur biter.
Kizlar bana önerdiğiniz sudocrem adli pişik Kremini aldım şu an çok mucizevi bir iyileşme olmadiysada eskisinden iyi durumda poposu.bide geceleri haric gündüz sicak suya pamuğu batırıp öyle temizlemeye başladım altıni yavrumun inşallah pişik lerimizden kurtuluruz. Ha birde ağzı da pamukçuk oldu eczaneden bir ilac aldım bunun için dun başladım umarım etkili olur, ayni zamanda karbonatlisuya agiz mendilimizi batırıp ağzının icini de silmeye çalışıyorum ama ancak dudaklarındaki pamukçuklar gidiyo damaklarina ulaşamıyorum ertesi gün yine aynı oluyo dudaklarıda . Siz ne yapıyorsunuz pamukcuk için?
enesibel cnm maşallah oğlusuna büyümüş . İnşallah aşı acitmaz canını.
Acemiperi, ranana
Kızlar bebisleriniz cok tatlılarrr maşallahAllah nazarlardan korusun onları
bebeğin çok tatlı canım maşallahh...Günaydın teyzeler... annelerrr...
kızım uyuyor,ve de ortalık yıktıran gaz sancılarımız azaldı şükür... bunu da kimyonlu rezene çayına bağlıyorum. kendiliğinden gaz çıkarıp çok ıkınmadan,renk değiştirmeden kakamızı yapıyoruz... eşimle artık çocuk her gaz çıkarıp kaka yaptığında sesli bi oh çekiyoruz...
bugün defnem 32 günlük... Eki Görüntüle 748565 minik gülücüğüm benim....
kızlar ben çok hızlı kilo veriyorum sıcaklardan mı anlamadım iştah gitti. sizde durumlar nasıl
canım altını açtığında kasıklarını pipisinin üst kımlarını masaj yapar gibi yuvarlayarak kontrol et çok bastırmana gerek yok zaten varsa anlarsın hatta ilerlemişse ıkındığında ortaya çıkıyo top gibi...benim oğlum da ıkınıyor kakasını yapacağı zaman kıpkırmızı oluyor ama günde 3-4 defa yapıyor ondan ben zeytinyağı falan vermedim bide daha 14 günlüğüz ondan da cesaret edemedim. canım nasıl kontrol ediyorsun fıtık olayını bende kontrol edeyim nasıl anlaşılıyor?
valla hayatım nette falan 90 cc yazıyo ama benm kız 110la bile doymuyoo ben doyana kadar veriyorum...Mrb. Annişler
Bugün itibariyle 14 günlük bebişim var. Erken dogum yaptim. Sütlerini sağan annişler , 2 saatte bir sağıp verdigimiz sütün miktari acaba kac ml olmalı? Doktora sormayi unutmusum. Kafama takildi , sizlere sorayim dedim. Ben kendimce göz kararı bir miktar tutturup giderken bebisimi aç bırakmayim
kızlar benim göğüs uçlarım yara malumunuz.. tam geçiyor gibi oluyor ama oğlum memeyi alana kadar çok uğraştırdığı ve sürekli ucunu emmeye çalıştığı için tekrarlıyor maalesef.. ilk zamanlar oğlum iyi ememiyorken sütümü sağıyordum ama göğüs uçlarımı mahvetti süt sağma olayı.. zaten yara olduğu için gerdirdikçe daha kötü oluyor.. şimdi oğlum 15-20 dk emiyor bir göğsümü ama genelde tam boşalmasa da göğsümü yumuşatıyor şişkinliği gidiyor hatta bazen emdikten sonra elle sıkıyorum ucuna süreyim diye süt gelmiyor.. bende sütümü artık sağmıyorum uyanıksa saat başı uyuyorsa 2 saatte bir emziriyorum çok öyle açlık ağlaması falan yok yani doyduğunu düşünüyorum ya da anne olarak öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum :) diyeceğim o ki burada herkes sütünü sağıyor sağmak şart mı sizce yani bende sağmak isterdim ama meme uçlarımı daha kötü yapıyor gibi sağmazsam sütüm artmaz mı ki kızlar?
Doğum yapalı 43 gün oldu ama göğüs uçlarım hala iyileşemedi.Bu sabah sol göğsümü emzirmeye başlamıştım ki (aventin meme ucuyla emziriyorum) meme ucunun kırmızı olduğunu farkettim. Hemen çektim göğsümü şakır şakır kan geliyordu. Oğlumun ağzında kan yoktu daha bir iki yudum almıştı. Doktorumuzu aradım. Hiçbir şey olmaz, yutmuşsa kaka rengi değişebilir korkma önemli değil dedi.
Şimdi o göğsüm bir süreliğine tatile çıktı ne yazık ki. Mama takviyesine gerek olacak sanırım.:44:[/QUOTE...
geçmiş olsun canımm benim bi arkadaşımda öle olmuştuu kanayan göğsünü sürekli sağdı sende onu sağmaya devam ett sütün gitmesin..azıcık mamadan bişicik olmaz morelini bozma...
olsun hayatım mamayıda ver ben ilk bebeğimde hem emzirdim hemde mama takviyesi yaptım sütüm çok azdı ilk başta inat ettim sadece emziricem diyee çocuğu aç bırakmışımm sonra mayada başladık ama benide 13 ay emdii sen devam ett ikisinin yeri ayrı ondakabızlık genelde oluyo ama bu aralar atlattım.. sütü etkilermiki
canım emziriyorum ama doymuyorki 5 dk sonra çok şiddetli ağlayarak uyanıyo ve meme tutmuyo bu kez okadar kötü ağlıyorki mama yapıyorum sonra nasıl yiyo işte o zaman lok lok diye yutkunma sesi geliyo
yok anacım elimle öle bir sıkıyorumki ancak ozaman süt geliyorki bu aralar artmış hali ama yutkunma ilk bir iki dakikada oluyo sonra emzik gibi hafif hafif emiyor. sanırım benim süt olayı sizinkinden daha vahim ama benim hatam başlarda hemen hemen hiç süt yoktu mama verdik hep sarılık polunca aç bırakmaktanda korktuk bide ben 36 haftalık doğum yaptım ha geldi ha gelecek derken 40 olduk..bu şekilde en kötü 6 ay dayansak yine iyidir.
hatuny canım ya bebişle sanki aramızda bağ yok..geridönüşümkutusu burda yazmıştı aynen onun hissettikleri gibi hissediyorum tek benmiyim diye kendimi paraladım onuda görünce biraz rahatlamıştım..sanırım kv şu an bizde kaldığı için böyle oldu ağlayınca o alıyor o ilgileniyor.. bide süt olmadığı için ilk zamanlar geceleri kv bıraktım 'sen yat dinlen yarına sütün olsun ben bakarım' deyince bıraktım çok yorgun düşüyordum acaba bunlarmı etkiledi..benim kucağımda benim sesimde uyumasını istiyorum oysaki..ama zilli kayınvalidemde uyuyor..Allahtan kadını seviyorum anlaşıyoruz yoksa vay benim halime
rananacım canım sizi hep takip ediyordum ama giriş yapıp yazmıyordum malum bizim herifin kıskançlığı yüzünden yazmaktan vazgeçmiştim ama çocuk hamilelik gibi değil akıl danışacak birileerine ihtiyacın oluyo ilk defa bi çocukla muhattap oluyorum.kızında çok tatlı maşallah..yükleyen herkesin bebeişleri ayrı tatlı ya..arrada girip bakıyordum doğum yapan varmı foto yüklenmişmi diye herbişri okadar güzel okadar masumki..bide hemen hemen bekbekler birbirine benziyr ya..benimki oğlan çocuklarına benziyor
slm teteler biz geldik :) bi gaz sorunu almış başını gidio sanırım bizde şuanlık yok 20 günlük olucaz yarın ydiklerinize dikkt edin humanann çyını içiorum ben yediklerimede dkkt ediorum kolasızlık başıma vurdu ama içmiorum 3 ay katlanıcaz snra sıkıntı olmazmış zaten bnm oğlan çok memeci ya 1 saat boşalsada memeyi bırakmıo bide çok kaka yapıo bez dayanmıo anacım 20 günde kaç paket bez bitirdik babasının parasına edio oğluşumbu arada dünyanın en güzel şeyiymiş evlat gerçekten ama şuda var ki hayatın çok değişio yemek pişirmeye vaktim olmuo o uyuyunca uyumanın derdine düşüorum buraya bile uğrayamıorum gece 2 den önce uyumuoruz malesef oda bizim gibi alıştı oturmaya tv izlio bide o çıktı başımıza oğlum emip memeyi bıraknca sarhoş gibi oluo çok komik bakıo ya sanki 1 şişe rakı içmiş gibi :) bayılıorum o haline 5 aylık olmasını istiorum bian önce ek gıdaya başlasa rahatlarız herhalde bu arada çoğu kişinin hastaneden çıkarken bebişlerin klosu düşmüş bnm nie düşmedi bi anormallikmi var bizde hatta kilo almışdı bnm oğlan kızlar önerim var size büyüklerden gelen bi öneri yağlı yemek yiyin sütünüz yağlı olsun bebekler güzel beslenio o şekilde bnm maşallah gürül gürül fışkırıo resmen yağlı sütümde eski kiloma döndüm hemde dümdüzüm artıkın süslenmeye fırsat kalmıo tabi oğlandan
oyy aneemmm maşallah büyütmüşsün bak oğlanı canım :) ısırırım kız ben bunu tontiş maşallah maşallah
ayyy sağol ayşem yaa valla vakit bulamıorum haber veremedim rabbim senide kurtarsın inş ikinciyide oğluş versin sana :)
ben prima yeni bebek 3 - 6 kg kullanıorum cnm şuan rahat oluo ya esracım bizdede aynı sorun geçen doktor kontrolü vrdı bnm dikişlerin anneme geçtik ordan annem altını alırken oğlanın kaka etti kadının koltuğuna snra çiş yaptı kafası gözü çiş oldu çocuğun yıkadık hemen ama pipi havada gezio sanki ödüm kopuo işiycek die nevresim çarşaf yıkamaktan bi hal oldum hergün bazen günde 2 kere çarşaf değişioruz deterjan yetişmio o derece yani erkek çocuklarda bu sorun olurmuş 3 aya kadar pipisini örtüorum ben ıslak mendille öyle çözüm buldum
canm ya inanamıyorum çıtır oldun yani yine tebrikler valla ben tek kuruş bişimin içine giremiyom hepsi 25 beden small sinir bozucuu neyse kızlar her zaman annelerine hediye bırakırmış zatenn hayırlı kızlarr...
canm kusması normalse doyduğunu gösterir korkmaa...benm bebeninde dudakları su toplamış gibi oldu emmektenn..tabi evdekiler direk bak üşütmüssün çocuğa geçmiş dedilerrKizlar sizin bebeklerde emdikten sonra kusuyor m? Doktora sordm normal dedi.bide oglumun dudaklari emmekten renk degistirdi resmen burus burus oldu sizinkiler nasilüşütmek çocuğa nasıl geçebilir acaba orda takıldım benn...
bu da benim oğluşumun son halive tabi aramadığımız yer kalmayan nihayet internette bulduğumuz siyah bodysi
Eki Görüntüle 749054
ah ben senin oğlunu yerimm bu ne yaa siyah badiside süper olmuşş bayıldım.....Bu arada başladığı kilolara dönenlere de birer maşallah demek istiyorum. Benim doğumdan sonra bir kilo gitmişti (bebek 3,350 doğdu)..Şimdi toplamda 7 kilo gitti ve orada durdu. Aşağı yukarı 15kg kadar fazlam var Şu emzirme işi hale yola girsin spor fln Allah ne verdiyse artık Bir arkadaş demişti "hamilelikte dikkat et fazla kilo alma,şimdi hamile kadınsın doğumdan sonra şişman kadın olacaksın" diye..evet evet işte o benim maşallah canımm....
al bendende okadar kilolar yapıştı banaaaaa...
canm hiç üzülme inşallah artar emzirmeye devam ett sık sık emzir sonra mama verr ayrıca yetmesede dünyanın sonu değill kendini çok üzme bak senin mutlu olmandan mutlu olucak bi bebeğin var artık unutmaa ama sen bol bol su içmeye bitki çayları içmeye devam et bırakma bunlarıı...Kızlar sutum kesiliyorgoguslerım kuculdu bugun hep mama verdik mememden sut gelmeyince cıldırmış gibi aglıyor kolik dedi doktor ama anlıyorumki cocuk acmış bunu farkedince iyice morelim bozuldu ve resmen sutum gittikçe azaldı.kendimi motive edemiyorum olmuyor iyice dirayetsiz oldum yalvarırım dua edin en azında 6 ay kızıma sut verebileyim.
canım ne olur bırakma kendini..her şeyin çaresi var gün gün azalabiliyor süt artmayacak diye birşey de yok. Bir arkadaş bahsediyordu sütü arttırmak için reçeteli ilaçlar bile varmış, doktoruna bir danış istersen. Olmasın ama ne olur en kötü ihtimalle mama alır bir süre, sen de sağarsın biraz zorluk olur ama şükür gayet sağlıklı bir kızın var..mama,anne sütü neyse ne yine sağlıklı, güzel, zeki bir kızın olacakKızlar sutum kesiliyorgoguslerım kuculdu bugun hep mama verdik mememden sut gelmeyince cıldırmış gibi aglıyor kolik dedi doktor ama anlıyorumki cocuk acmış bunu farkedince iyice morelim bozuldu ve resmen sutum gittikçe azaldı.kendimi motive edemiyorum olmuyor iyice dirayetsiz oldum yalvarırım dua edin en azında 6 ay kızıma sut verebileyim.
evet ya, çok komik adam yataktan yapılı saçla kalkıyor, neden öyle oluyor anlamadık düzeltmeye çalışıyorum elimle olmuyorCanim masallah oglusuna ne kadar tatli öyle saclari benim oglusuma cok benziyor tek fark seninki biraz acik renk, oglusumun da saclarinin tam ortasi sanki jöle sürülüp yapilmis gibi hep yukari dogru duruyor :)
Kilo konusun da bende cok dertliyim ama biryandan süt olsun diger yandan spor olmuyor iste ben 14 günde toplam 18 kilo verdim bir 12 kilo daha fazlam var 14.günde kaldi öyle daha gitmedi hic eski kiyafetlerime, fotograflarina bakip bakip icimi cekiyorum sürekli
aa sen şimdiden başladın mı sporahamileyken hep moral verdim ben ilkinde bütün kilolarımı vermiştim diyee şimdi yapıştı kaldıı emziriyorum diye korkumdan çok dikkat edemiyorum iki çocukla spora inemiyorumm ayy evde başladım onlarıda bebe rahat bıraktıukça yapabiliyorumm off neyse ya dolabımı değiştiricem baştan aşağı yada ben bu kiloları vericem başka yolu yok....
yarın düğüne gidicem kıyafet almak zorunda kaldım bebeğime eltim bakıcak bebek bakımını iyi bilir sağıp süt bırakıcam 240 ml falan bırakmayı düşünüyorum sanırım yeterli olucaktır akşam saatlerindeki huysuzluğuyla biraz baş edicek artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?