Benimki de o strafor boncukludan ama ben cok memnunum. Ben kuvetin icine koyuyorum ve bebegi uzerine yatiriyorum. Bebegin kucaga alismistir belki. Zamanla gececek insallahaynısı mı bilmiyorum ama bende sevibebenin straforlu filesini almıştım. hiç kullanışlı değil ama. kullanmıyoruz onu. sünger olsa daha iyiymiş sanırım. banyo yaptırdık. gene yıktı ortalığı. bi su döküp çıkardım gibi oldu. inş zamanla alışır. önce ataklarını soktum sonra ensesine su döktüm ama işe yaramadı.
bizimkinde bi güvensizlik falan var sanırım. uyuyorken ben odadan çıkmışsam uyanıp ağlıyor. beni yanında istiyor hep. banyoda ve altını açtığımızda da ondan ağlıyor sanırım. hatta sürekli emmek istemesini bile buna bağlar oldum artık :)
şimdi banyo yaptırcam oğlumu. ama korkuyorum. kendini paralarcasına ağlıyor. internetten araştırma yapıyorum ağlamamasını sağlamanın yolu var mıdır diye. sizin bildiğiniz bi yöntem var mı.
her altını açtığımızda da ağlıyor benimki.
Benimki de o strafor boncukludan ama ben cok memnunum. Ben kuvetin icine koyuyorum ve bebegi uzerine yatiriyorum. Bebegin kucaga alismistir belki. Zamanla gececek insallah
hoşgeldiniz kızlar
ben de uğrayamıyodum uzun zamandır
yani çok sessizdi bakıp çıkıyodum
bugün bi şenlik havası gerçekten
lütfen herkes zaman buldukça pıtrcklardan grsn
birbirimize destek olalım
küslükler olmasın sevgyle kalalım
benm Mirayım uyandı
emzrmeye çalışayım...
kızlar merhaba,
gaz problemı, pişik, uykusuz geceler hepımızın derdı ..
ancak benım dun baska bır derdım daha cıktı.
21 gun olmuştu ben sezaryen olalı dıkışlerımde enfeksıyon olmuş
antıbıyotık verdı doktor
tekrar pansumana baslıyacaz gunde 3 kere yapacaksınız gece lambasıylada dıkışlerı yakmadan tutun o enfeksıyonlu bölgeyı kurutsun dedı
antıbıyotıgın yan etkılerını faln okudum emzıren anneler kullanmamalıymış
cok moralım bozuk
kızımda etkılenıyor antıbıyotıkden sutten dolayı..
annem yanımda pazar gunu oda gıdecek
başına gelen var mı ?? dr amelıyat teknıgındekı hatadan yada kılodan dolayı olmuş olabılır dedı
ben suan 70 kıloyum
zaten 62 ıle hamıle kalmıştım
normalım yanı.. neden oldu bılmıyorum ..
altını bağlıyorsun dimiaaa evet bak onu unutmuşum ben banyo sonrasında bol meme..havluya sarıp sarmalayıp hiç bir şey yapmadan memeye aldım uzun zaman. O zamanları çok seviyor, belki onun da faydası olmuştur.
hayatım onu bende düşünüyorum ikinci çocuk için ben kocamla 15 gün küs kaldım ama şimdi keşke onu dinleseydim yapmasaydım aslında çocuk istemiyomuşum falan diyorum özellikle uyumadığıı gazlandığı sürekli ağladığı zamanlar benm 2 çocuğum var annem yanımda değil gitme gibi bi şansım yokk şimdilikk k.v kendine göre zatenn napalımm ağlıyorum bunalıma giriyorum çıkıyorumm kimsenin umrunda bile değill sende öle düşünn deprosyandayım dedikçe girersin hayatımm benm kızımda gazlıı sürekli ıkınıyoo sürekli uyanık ve kucak istiyoo ıkınıyyooo gaz çıkarmaya çalıştıkça aynı anda emmek istiyoo göğüslerim yara canım çok fazla acıyyooo ve oğlum bu arada sürekli konuşuyooo bişeyler istiyoo kocam doğurduğumdan beri sürekli meşgul ve 10 gündür akşamları geç geliyoo bana hiçbir yardımı yokkk yani canım anlıcan benimde sende geri kalır yanım yokk az kaldı kırkın çıkınca psikilojik olarak düzeliceksin bakta gör ben artık sürekli çıkıyorum dışarı yoksa daha kötü olucam sende çık bebeğinide al hava güzel yürüyüş yapp en önemliside güll kahkaha att uzun zamandır yapmadığın bişey sanırımm dilerim anlatabilmişimdir yada ne biliyim çok uykusuzum saçmalamışda olabilirimm
kızlar ne zamandır yazıyım diyorum zaman olmuyordu.
ben unibaby ıslak mendil kullanıyordum. doğumdan önce internetten yaptığım bi alışverişte kampanyada olan twins baby ıslatılabilir mendillerden aldım, denemek için. keşke stok yapsaymışım. o kadar memnunum ki anlatamam.
ıslak mendillerle 3 kere siliyorsam bu mendille 1 kere de bile temizliyor. suyla ıslatıp 2 parçaya bölüyorum. düşünün sadece su. galiba dokusu nedeniyle bu kadar etkili. reklam gibi oldu ama çok memnun kaldım.
canım diyet demek aç kalmak değil zaten ben bunu güzel bi elden geçirdim emzirme için gayet uygunn benim kendimicanm ben de erken olduğunu düşünüyorum ya
daha bebeklere alışaamadık zorlanıyoruz
canm göğüslerime senin deneklerini ben de denedm
almadığmz krem kalmadı
duyduğmz herşeyi uyguladık
ve sonunda gördm ki inan sadece emzirmeden önce ve sonra bol sütüne bula memeyi
ha bide açık gez
ben bi haftadır hep ama hep açık gezdim
bugün daha iyi artk kapattm
tamamen iyileşti denemez tabi
çok kötydü kanıyodu hep
ve komple siyah kısmını ver
yanlış verme hiç
bazen açamıyo miray ağzını
ağlıyo ağlarken sokuyorum tam verebilmek için...
evet canım eşim araştoroyo
iyi bi dr bulup gtcez inş
ama diyorum ya sütüm yeni artıyo iki gündür iyi
bide şişti şişi indi ancak yani
belki bu hafta alır daha 8 gün var ayımızı doldrumaya :44:
öyle deil mi...
arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum moral uyku ve suu süt kaynaklarıısüt konusunda ise kesinlikle tek yapmanız gereken her emzirdikten sonra bol su içmek, ve uyumakk
onun dısında şunu yersen sütün olur gibi bişi sadece hurafeymiş,
anne sütü %90 sudan oluşurmuş.. uyku ise vücudu dinlendirdigi için süt üretimi hızlanırmış...
onun için önünüze geleni süt yapsın diye yemeye kalkmayınn
umarım değildir ama kolik bebekler genelde akşam saatlerinde ağlarmış. tabii ağlaması tek gösterge değildir:44:kızlar oğlum 3 gundur aksam 6dan 9 akadar aglıyo ama ne aglama paralıyo kendini esim iftarını fln yapamıyo dogru duzgun napim bana bı akıl verın cıglıklar arası yazıyorum bunu
aynen anacım biz depresyona girmeyelim de napalımbiri mememde biri eteğimde kahvaltı etmeyi bırak kendimi geçtim oğluma zar zor yaptırıyorum kızı memeye alıyorum oğlum yanımda birde kendimi doyuruyorum bu arada görüntü felaket yarı çıplak zaten üstelik bizim kız geceleri uyumuyor hiç birde basıyo yaygarayı artık eşim çoğu zaman ayrı yatıyo bizden... ona da bi şey diyemiyorum gerçekten uyuyamıyo ve hep konsantre isteyen bi işi var.. benim arabam var birde kaç kere çıkıp gezdim: hiççç.... sadece bir kere annemi evine bıraktım.. ama dediğin gibi gülüyorum yine hiç bişi önemli değil. akşam eşim gelmeye birde süslenip püsleniyorum ohhh sefam olsun napalım yoksa çıldırmak elde değil biraz rahat olmak lazım ..
kızlar oğlum 3 gundur aksam 6dan 9 akadar aglıyo ama ne aglama paralıyo kendini esim iftarını fln yapamıyo dogru duzgun napim bana bı akıl verın cıglıklar arası yazıyorum bunu
kızlar oğlum 3 gundur aksam 6dan 9 akadar aglıyo ama ne aglama paralıyo kendini esim iftarını fln yapamıyo dogru duzgun napim bana bı akıl verın cıglıklar arası yazıyorum bunu
ahh canım sende bendensin ne yaparsan yap susmuyolar youtubedan bir sürü ses ninni dinletiyom yok anam araba bile fayda etmiyoo daha çok ağlıyoo sıpa...benmki biraz saallamyla sakinleşiyoo o yüzden artık ayakta sallanmaya alıştık hayırlı uğpurlu olsun teteleri...
canım bencde üşütmeyle alakalı bizimde oldu doktor hemen gözyaşı kanalları tıkalı olabilir dedi ama ben anlamıştım sonra damla kullandık ılık suyla pamukla temizledik 2 günde geçtii ha bide masaj göstermişti doktorumuz ama geçer korkma...göğüs için bende aynı dertten muzderibim denemediğim şey kalmadıı arkadaşım bikrem önerdi onda varmış sürdüm bakalım iyi gelicekmi hemen geçiriyomuş öle dedi ben burda bulamadım internetten getirticem ismini veriyim sen bulabilirsen bide onu dene lanocure kremin ismi bu inşaşalh işe yarar bide karbonatlı suyla sil göğsünü sütünlede beklett
yok canım ben pek karşı sayılmam oğlumda öle uyurdu ama ilk 6 ay kendi kendine uyurduu oda dahada güzel oyüzden sallmaya alıştırmamak lazım ama benm ki alıştı bile şimdiden napalımm sallıcaz mecburrr...ay bende ayakta sallayarak uyutmayı çok seviyorumm
bizimkiler alıştırma dediler ama bende ne var hemen uyuyor zaten diye öyle alıştırdım,
niye bu kadar karşı herkes sallamaya pek anlamıyorum
inş.bi kaç gün daha sileyim geçmezse doktora götürürüm hastaneden çıkmadan da olmuştu yeni doğduğunda normal sil geçer demişlerdi geçmişti bugün yine olmuş birde isilik oldu bogazı yanakları çok değil ama korkuyorum artarsa diye göbeği daha düşmedi düşsün hergün yıkıcam sıcakta bunaldı iyice yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?