2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benimki de o strafor boncukludan ama ben cok memnunum. Ben kuvetin icine koyuyorum ve bebegi uzerine yatiriyorum. Bebegin kucaga alismistir belki. Zamanla gececek insallah

Benim bebeğim banyoda ağlamıyor fakat altını temizlemek için açtığımızda ortalığı yıkıyordu adeta. Normalde bebeğim çok sakindir öyle kolay kolay ağlamaz. Nedenini ıslak havluya bağladım. Ne de olsa daha yeni sicak yerden çıkmışlar ıslak havlu üşütüyor diye düşündüm.
Ben de çözüm olarak saç kurutma makinesini kullanayım dedim. şimdi alt açma örtüsünün yanında sürekli prize takılı halde duran saç kurutma makinemiz hazır ol vaziyetinde bekliyor. Altını ıslak havluyla siler silmez orta ısıda uzaktan kurutuyorum. Çok keyifleniyor artık. Benim bebeğimde işe yaradı. Bebişimin rahatı için ne yapacağımızzı şaşırdık vallahi

Benimki de o strafor boncukludan ama ben cok memnunum. Ben kuvetin icine koyuyorum ve bebegi uzerine yatiriyorum. Bebegin kucaga alismistir belki. Zamanla gececek insallah

küvetin üstne taktığımızda çok çöktü. yere koyduğumda da su koyunca havaya kalkıyor. o yüzden kullanamadık pek.

canım tşk ediyorum, herkes elinden geldigi kadarı ile takip etmeye çalışıyor fakat dogum yapanlardan gelemeyenler var,
ben herzaman takip etmeye devam ettim, talia da öyle, sanırım onun için eksikligimiz hissedildi diye düşünüyorum.
kırgınlık yada küslük tabiki güzel şeyler degil, olmaması temennim,

cnm çok geçmiş olsun,

oğlumun türlü türlü yeni huyları ortaya çıkmaya başladıı

son 3 gündür elini yumruk yapıp baş parmagını emiyor, emzik veriyoruz almıyor hala hemen atıyor :44:
uyurken birdenbire gögsümü emiyor gibi conk conk agzını oynatıyor
gazı olunca ayaklarını gerginleştirip poposunu havaya kaldırıyor ve zooorttt diye gazını çıkarıyor
kendini çıkardıgı gaz sesinden korkup etrafa korku dolu bakışlar atıyor
onunla konuştugumda ıııhhhhh diye yüksek sesle bagırıyor sonrada bana hadi bişi söle der gibi bakıyor
annemmmmmmmmmm diyorum gülücükler atıyorrr

bilmiyorum ama sanırım büyüyorr

15 temmuzda 2. ayını bitirip 3. ayından gün alacak, way be zaman ne çabuk geçiyor gerçektennn

süt konusunda ise kesinlikle tek yapmanız gereken her emzirdikten sonra bol su içmek, ve uyumakk
onun dısında şunu yersen sütün olur gibi bişi sadece hurafeymiş,
anne sütü %90 sudan oluşurmuş.. uyku ise vücudu dinlendirdigi için süt üretimi hızlanırmış...

onun için önünüze geleni süt yapsın diye yemeye kalkmayınn

kızlar ne zamandır yazıyım diyorum zaman olmuyordu.
ben unibaby ıslak mendil kullanıyordum. doğumdan önce internetten yaptığım bi alışverişte kampanyada olan twins baby ıslatılabilir mendillerden aldım, denemek için. keşke stok yapsaymışım. o kadar memnunum ki anlatamam.
ıslak mendillerle 3 kere siliyorsam bu mendille 1 kere de bile temizliyor. suyla ıslatıp 2 parçaya bölüyorum. düşünün sadece su. galiba dokusu nedeniyle bu kadar etkili. reklam gibi oldu ama çok memnun kaldım.

aynen anacım biz depresyona girmeyelim de napalım biri mememde biri eteğimde kahvaltı etmeyi bırak kendimi geçtim oğluma zar zor yaptırıyorum kızı memeye alıyorum oğlum yanımda birde kendimi doyuruyorum bu arada görüntü felaket yarı çıplak zaten üstelik bizim kız geceleri uyumuyor hiç birde basıyo yaygarayı artık eşim çoğu zaman ayrı yatıyo bizden... ona da bi şey diyemiyorum gerçekten uyuyamıyo ve hep konsantre isteyen bi işi var.. benim arabam var birde kaç kere çıkıp gezdim: hiççç.... sadece bir kere annemi evine bıraktım.. ama dediğin gibi gülüyorum yine hiç bişi önemli değil. akşam eşim gelmeye birde süslenip püsleniyorum ohhh sefam olsun napalım yoksa çıldırmak elde değil biraz rahat olmak lazım ..

bende alternatif bir ıslak mendil arıyordum. daha sağlıklı diye unibaby almıştım ben. ama o çok zor temizliyor. o bitince diğer ıslak mendillerden aldım ama onlarlada içim rahat değil. aslında pamuk almıştım pamukla temizlerim diye ama eriniyorum ona. bi süre pamukla temizledim ama özellikle geceleri zor oluyor.

kızlar oğlum 3 gundur aksam 6dan 9 akadar aglıyo ama ne aglama paralıyo kendini esim iftarını fln yapamıyo dogru duzgun napim bana bı akıl verın cıglıklar arası yazıyorum bunu

canım diyet demek aç kalmak değil zaten ben bunu güzel bi elden geçirdim emzirme için gayet uygunn benim kendimi
iyi hissedebilmem için önceki hayatıma sıkı bi dönüş yapmamagerekiyoo bence artık zamanı geldii...

arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum moral uyku ve suu süt kaynaklarıı öle yediriyolar süt olsun diye sonra şişiyoz öleee...

kızlar oğlum 3 gundur aksam 6dan 9 akadar aglıyo ama ne aglama paralıyo kendini esim iftarını fln yapamıyo dogru duzgun napim bana bı akıl verın cıglıklar arası yazıyorum bunu
umarım değildir ama kolik bebekler genelde akşam saatlerinde ağlarmış. tabii ağlaması tek gösterge değildir:44:

ayy benmki bide her akşam saat 8e doğru bi başlıyo iki dakka kucaktan indiremiyoz şimdide başladı yanımda ötekesi ona keza valla 12 ye kadar çıldırıcak gibi oluyorummm sanırım kucağa alıştı ve sanırım kolikkkk

ahh canım sende bendensin ne yaparsan yap susmuyolar youtubedan bir sürü ses ninni dinletiyom yok anam araba bile fayda etmiyoo daha çok ağlıyoo sıpa...benmki biraz saallamyla sakinleşiyoo o yüzden artık ayakta sallanmaya alıştık hayırlı uğpurlu olsun teteleri...

bazı bebekler belli saatlerde sebepsiz yere aglarlarmış, buda kolik kategorisine giriyor
bizimkide son 4 gündür akşam 9 dan 11 e kadar hep huzursuz, illaki kucakta oda oda gezdirmemiz gerekiyor, yoksa susmuyor
1 saat ben 1 saat eşim gezdiriyor ondan sonra da uyuyor

kızlar ben kaçar kolikli kızımla salata yapıcazz kucaktaaa tabii...malum burda iftara 1 saat kaldıı hayırlı iftarlarr tutan yoktur tabi ama...

ay bende ayakta sallayarak uyutmayı çok seviyorumm
bizimkiler alıştırma dediler ama bende ne var hemen uyuyor zaten diye öyle alıştırdım,
niye bu kadar karşı herkes sallamaya pek anlamıyorum

inş.bi kaç gün daha sileyim geçmezse doktora götürürüm hastaneden çıkmadan da olmuştu yeni doğduğunda normal sil geçer demişlerdi geçmişti bugün yine olmuş birde isilik oldu bogazı yanakları çok değil ama korkuyorum artarsa diye göbeği daha düşmedi düşsün hergün yıkıcam sıcakta bunaldı iyice yavrum

ay bende ayakta sallayarak uyutmayı çok seviyorumm
bizimkiler alıştırma dediler ama bende ne var hemen uyuyor zaten diye öyle alıştırdım,
niye bu kadar karşı herkes sallamaya pek anlamıyorum
yok canım ben pek karşı sayılmam oğlumda öle uyurdu ama ilk 6 ay kendi kendine uyurduu oda dahada güzel oyüzden sallmaya alıştırmamak lazım ama benm ki alıştı bile şimdiden napalımm sallıcaz mecburrr...ama dışarda falan zor oluyo ben olumu plajda arabada otobüste çok salladım ayağımnda bazen komik oluyoo

canm yıkamak için göbğinin düşmesini beklemene gerek yok banyosunu yaptır göbeğini güzelce kurula ıslak kalmasın yeterr pişirme çocuğuu yinede sen bilrisin tabide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…