2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canm ben de erken olduğunu düşünüyorum ya
daha bebeklere alışaamadık zorlanıyoruz

canm göğüslerime senin deneklerini ben de denedm
almadığmz krem kalmadı
duyduğmz herşeyi uyguladık
ve sonunda gördm ki inan sadece emzirmeden önce ve sonra bol sütüne bula memeyi
ha bide açık gez
ben bi haftadır hep ama hep açık gezdim
bugün daha iyi artk kapattm
tamamen iyileşti denemez tabi
çok kötydü kanıyodu hep
ve komple siyah kısmını ver
yanlış verme hiç
bazen açamıyo miray ağzını
ağlıyo ağlarken sokuyorum tam verebilmek için...

evet canım eşim araştoroyo
iyi bi dr bulup gtcez inş
ama diyorum ya sütüm yeni artıyo iki gündür iyi
bide şişti şişi indi ancak yani
belki bu hafta alır daha 8 gün var ayımızı doldrumaya :44:
öyle deil mi...

sen hiç panik olma konuşarak onu da sakinleştrmeye çalış
senin paniğin ona da geçermiş...
ben elini tutmaya çalışıyorum sakinleşsin diye...
kafasını sıvazlıyorum konuşarak
sanki işe yarıyo biraz
ama tamamen sessiz durmaları imkansız
ağlıycak mecbur...

Son düzenleme:
biz üstüne tülbent sarmıştık ilk banyoda, ağlamıştı ama sanırım işe yaradı sonraki banyolarda ağlamadı çünkü..Başka sıkıntısı varsa ağlıyor canım ama banyo da rahatlatıyor yaptır sen yine..bizim banyo konusunda mantığımız şu; kısa olsun yalapşap olsun ama olsun

tabi ki canım, elbet alacak canını sıkma. Yine de doktor önemli..birinin dediği diğerini tutmuyor misal bizim 30gün kontrolümüzde sağlık ocağındaki dr. 900grı görünce mamaya tekrar başlayın dedi, diğeri "çok biliyor o" dedi. Nihayetinde başlamadık ve şimdi bakıyorum da çocuk doktorumuz hep doğru yönlendiriyor bizi. Yavaş yavaş yoluna girince kilo alınır. Bir de boy artışı da önemliymiş, eğer o güzel gidiyorsa o kadar da sorun değilmiş kilo. Şimdi emzirmeler oturunca kilo artışları da oturur

Son düzenleme:

kendini yırtıo benimki. morarıo hatta. annemle yıkadık ge elde. o bile panik oluyr

Topik senlenmis gidenler geri gelmis masallah

Ben oglumla bogusurken yine aksam ettim. Bugun kaka gunumuzdu. Bir bebek nasil o kadar cok kaka yapabilir anlamiyorum. Bir kez poposunu yikadim ucuncusunde ise tumden banyo yaptirmak zorunda kaldim Simdi uyuyo pasam

Gecmis olsun. 50 gram cok az canim yanlis olcmus olmasin. Bebeklerin birinci ay 750-1000 gram almasi gerekiyormus. Senin sut problemin vardi zaten. Iki memyi de 15 er dk emzirdikten sonra gazini cikarip mama verebilirsin. Ben bir iki gun boyle yapmistim sutum azken. Zamanla azaltirsin. Bu arada sen de gogsunu pompayla sag. Aslinda acisina dayanabilirsen en basit el pompasi ile sag biraz, muthis kanal aciyor, sut daha cok yerden geliyor

Benimki de hep yapiyordu bunu. Alt degistiriken aglamayi cabuk astik. Uctur kendim banyo yaptiriyorum ve neredeyse hic aglamiyor sukurler olsun. Zamanla alisiyorlar sanirim. Benim bebek iki gundur kakayla her yeri buladigi icin suclu gibi sessiz sessiz duruyor yikarken. Kurularken yine bagiriyor ama eskisi kadar degil. Bol bol konus bebginle, rahatlatici bir ses tonu kulan. Ellerinden tut. Once ayaklarini sok. Sonra vucudunu yika. Bu arada basina da su dokersen iyice rahatlar. Ben sevi bebe yikama minderi kullaniyorum. Tek basima cok rahat yikiyorum bebegimi

Seninki de benimki gibi yapmis. Benim bebis evdeydi Allahtan. Ne body kaldi ne bez ne alt acmasi. Bezin hali icler acisiydi zaten.Sirtina kadar cikmis kaka. Yikamak ne kelime bebegimi ovdum resmen

ben azıcık eziriyorum sakinleşiyo sonra soyup küvet filesinin üzerine yatırıyoruz eşim su dökerken bende yıkıyorum bu arada eşim de bi elini tutuyo ordan ona asılıp destek alıyo sanırım en so başını yıkayıp alıyorum havluya işte o zaman çığlığı basıyo bizim ki hemen hızlıca giydirip memeye

hoooop uyku moduna geçiyoruz :9

canm sen doktoru dinle en azından günde 3 defa verebiirsin emzirdikten sonra sadece 30 cc ver sütün arttıysa sıksıkta emzirr
...
canm hiç sorma ya
sinirlerm zıpladı zaten
ben serum yiyodum üşütmüşüm
o da uzun sürdü
kv ye 30 cc mama ver gelnce emzrcem dedim
60 vermiş emmedi çocuk uyudu ya
göğüslerim de zaten yeni yeni süt oluyo
o da azalır diye korkuyorum
işte işine 3. kişileri karştrmıcaksın

hoşbulduk canım

gelmezmiyizzz ama benim ki öle sıkı bir diyet degil beyaz ekmek,şeker,kızartma yok sadece,
diger türlü önüme geleni menüye aldım
bnm de şöyle bir kararım oldu, ekmek azalacak,tatlı kesilecek,kızartma zaten yoktu bir de akşamları yarım saatlik yürüyüşler yapılacak oğluşla ve de gece kalkıp yenmeyecek yalnız memeyi boşalttığında elim ayağım boşalıyor bazen benim, tatlı ile doping yapıyordum ona çözüm bulmam lazım bir şekil.

hoşbulduk canım

gelmezmiyizzz ama benim ki öle sıkı bir diyet degil beyaz ekmek,şeker,kızartma yok sadece,
diger türlü önüme geleni menüye aldım

Hoş geldin zeYynom nasılsın bakalım oğluşun nasillar

aaa evet bak onu unutmuşum ben banyo sonrasında bol meme..havluya sarıp sarmalayıp hiç bir şey yapmadan memeye aldım uzun zaman. O zamanları çok seviyor, belki onun da faydası olmuştur.

ben sadece emzirdikten sonra acayip susuyorum, 2 kocaman bardakla su içiyorum o kadar
iştahım da pek yok zaten geceleri zaten yiyemem sende yeme sakınnnn

hoşgeldiniz kızlar
ben de uğrayamıyodum uzun zamandır
yani çok sessizdi bakıp çıkıyodum
bugün bi şenlik havası gerçekten
lütfen herkes zaman buldukça pıtrcklardan grsn
birbirimize destek olalım
küslükler olmasın sevgyle kalalım
benm Mirayım uyandı
emzrmeye çalışayım...

canım geçmiş olsunn bencede 3. kişiler sen ne dersen de dinlemiyolar malsff...

aynende devam ediyo valla pırtlata pırtlata gazlı kızım benm

aynısı mı bilmiyorum ama bende sevibebenin straforlu filesini almıştım. hiç kullanışlı değil ama. kullanmıyoruz onu. sünger olsa daha iyiymiş sanırım. banyo yaptırdık. gene yıktı ortalığı. bi su döküp çıkardım gibi oldu. inş zamanla alışır. önce ataklarını soktum sonra ensesine su döktüm ama işe yaramadı.

bizimkinde bi güvensizlik falan var sanırım. uyuyorken ben odadan çıkmışsam uyanıp ağlıyor. beni yanında istiyor hep. banyoda ve altını açtığımızda da ondan ağlıyor sanırım. hatta sürekli emmek istemesini bile buna bağlar oldum artık :)

aaa evet bak onu unutmuşum ben banyo sonrasında bol meme..havluya sarıp sarmalayıp hiç bir şey yapmadan memeye aldım uzun zaman. O zamanları çok seviyor, belki onun da faydası olmuştur.

bende havluya hemen sarıp sakinleştirmek için emziriyorum mecburen. bebe yağı falan onları süremiyoruz cazgırlığından.

kızlar merhaba,
gaz problemı, pişik, uykusuz geceler hepımızın derdı ..
ancak benım dun baska bır derdım daha cıktı.
21 gun olmuştu ben sezaryen olalı dıkışlerımde enfeksıyon olmuş
antıbıyotık verdı doktor
tekrar pansumana baslıyacaz gunde 3 kere yapacaksınız gece lambasıylada dıkışlerı yakmadan tutun o enfeksıyonlu bölgeyı kurutsun dedı
antıbıyotıgın yan etkılerını faln okudum emzıren anneler kullanmamalıymış
cok moralım bozuk
kızımda etkılenıyor antıbıyotıkden sutten dolayı..
annem yanımda pazar gunu oda gıdecek
başına gelen var mı ?? dr amelıyat teknıgındekı hatadan yada kılodan dolayı olmuş olabılır dedı
ben suan 70 kıloyum
zaten 62 ıle hamıle kalmıştım
normalım yanı.. neden oldu bılmıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…