2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aynayla bakmadım nası bişi diye ama baya sert bi ip gibi bişi.yıkadığımda içten çıkıyor.benim kontrolüme daha 1 hafta var sen gidince sorarsan bana da bilgi verir misin cnım önemli bişise daha erken gidiyim dikiş atmasın bide.tekrar dikerler falan korkuyom ama gitmeye de korkuyom aslında

aynayla bakmadım nası bişi diye ama baya sert bi ip gibi bişi.yıkadığımda içten çıkıyor.benim kontrolüme daha 1 hafta var sen gidince sorarsan bana da bilgi verir misin cnım önemli bişise daha erken gidiyim dikiş atmasın bide.tekrar dikerler falan korkuyom ama gitmeye de korkuyom aslında

Tamam pazartesi buradan doktorumun cevabını yazarım ama ben çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum. Ben de doğum yapalı 20 gün oldu bu kadar zamandan sonra dikiş atmaz sanırım. bitek iltahaplanma falan yapar mı diye düşündüm. Seninde o sertlik dikişinin başlangıç ya da bitiş noktasındaysa fazlalık olabilir belki.

canım tırnak makasıyla kesmek riskli olmaz mı mikrop kapmasın bide.belki kendi düşer ip ise dedim ama 3 4 gündür dik dik elime gelince bilmiyom iltihap olsa şiş falan olur herhalde bilmiyorum ben de yorum yapmıyım gene de.tamam cnm bilgi paylaşırsan sevinirim

BEBEĞİNİZ AĞLAMASIN KOLİK BEBEKLER İÇİN ANNE KARNINDAKİ SESLER - YouTube
canım birde bunu dene istersen anne karnındaki seslere benzediği için rahatlatıyormuş ben denedim işe yarıyor :)

benim kızımda da aynı sorun var birkaç gündür memeyi emmemek için direniyor ama süreklide elini yada kucağımızdayken omzumuzu emme telaşında emzik vermeye başladım en sonunda dayanamadım onuda atıp duruyor ağzından. 40ımız çıktıktan sonra böyle oldu. az önce zar zor uyuttum saatlerce ağladı yavrum

bu kabızlık beni delirtcek bitircek ((((

ne doğum ne hamilelik ne göğüs ucu acıları ne dikişler beni hiçbiri bu kadar zorlamadı(((

kızlar bugün 3. gün ve ben 5 gün yapmadığımı biliyorum
aslında ilk başlarda hoşuma gidiyodu dikişlerim acımıyodu ama sonradan gece geliyor ve içerde inanılmaz ağrı yapıyo
tam anüsümde dışardan hiçbişey yok hemaroit yada anal fistür varmı diye elimle yokladım yok aynayla baktım gene yok şçerden inanılmaz bi acı zonklama

burda şey okumuştum bebeklerde kaka yapmak için kulak çöpünü zeytnyağına batırıp uyarın diye onu kendimde deneyeim dedim sabaha karşı acıya dayanamadım

ve kulak çöpü girmedi o kadar kasılmışki kulak çöpü girmeyen yerden nasıl çıkıcak zaten
yarın doktora gidicem dayanamıyorum
ızdırabın en dibi resmen

Onuda dusundum, ama tanisirim belki anlarim oyle biri olup olmadigini.Odaklaniyorum var diye hatta cidden stres yapmiyorum ama suan sagdim 5 cc bile cikmadi 3 yada 5 damla bagisikligi icin 6 ay anne sutu alsaydi iyiydi.

canim sagarken sadece pompanin akisina birakma ellerinle gögsünüde SIK bildigin bincikla süt olan yerler belli zaten sert sert oralara baski yaparrak sagarsan daha cok sut cikiyor . bende öyle sagiyorum yoksa bendede en fazla 40 cc sut cikar hatta bir ara oyle olmustu saatlerde emzirmemistim kizimi gögsum dolu dolu duruyordu sagdim 30-40 cc ancak cikti pompanin akisiyla sonra elime bastira bastira sagmaya basladim pompayida kullaniyorsun tabi ayni anda pompaya basarken ellerinlede sagyiorsun sanirim seninki elektirikli ozaman tmm cekecegi sirada sag elinle neyse öyle yaptim bir baktim 120 cc olmus demeki pompa cokda ise yaramyior :)) ben öyle sagdigim icin gögüslerim agriyor ama olsun hem bu skeidle sutumu cogaltim hemde kizim doymaya basladi :)) insalöah seninkide cogalirr yilmadan sen sagmaya devam et moralini yuksek tut :))

canim benimkide akiyor gögüs pedi kullaniyorum ondna bile tastigi oluyor hic sutyensiz duramiyorum yopksa sipir sipir akmaya basliyor hemen gecen kizimi emzirince yatakta uyuya kalmisim gögsum acik olarak yatak göle dönmuss (( neyseki alez var altina gecmiyor :)) canim bebekler ac olmasada emmek istiyorlar yinede sen her istediginde ver :)) yalanci meme cideen hayat kurrtariyo r sanlisin aldigi icin devit burda biz hap olarka veriyoruz onu bilmiyorum kac damla olmasi gerek :))
ama bir yasina kadar verilmesi gerekiyor

tsk ederiz teyzesiiii hosbuldukk .:)) senin bebisnde hosgeldi sende hosgeldin

kizlar gecen gun rota asisi konusulmustu bende kararsiz kalmistim yaptirip yaptirmamak konusunda bugun doktora gidip konustuk yaptirmak istedim ama cok pahaliya geldi 3 asi yapilacak her asi 50 euro ( turkiyede fiyati neydi bendemi acaba gitmisken orda yaptirsam bu asiyi :)))

birde herke4s ilk asini yaptirdim diyince bizde sorduk daha erken dedi 2 aylik bebek icin dedi ama ben tr ye gitcegimi 5 hafta kalcagimi soyleyince haftaya carsambaya randevu verdi asimizi olcak :)) ama cuma ucuyoruz acaba cok mu gec oluyor asi icin 2 de iyilesmese ateslenirse diyede endiseleniyorum ( gerci sadece ilk gun ateslenir kesin sonra insallah birsey olmaz :))

BAKIN KIZLAR DONDURMA KUTUSUNU NASIL DEGERLENDIRMISLER BEN HEP COPE ATIYORDUM ANNEMDE BANA KIZIYORDU KULLAN DIYE BUNU GÖRSE BAK MILLET NASIL AKILLI NASIL BECEREKLI DER

benim kizim aksam 6 oldumu uyaniyor ve surekli huysuzlaniyordu aglamiyorda ama mizmizlaniyor iste ( taki aksam 10 a kadar saat 10 oldumu pat diye uyuyor uyku saatini öyle almisti galiba o saatlerde banyo yaptirip yatiyordum bugun 8 de yaptirdim ne yalan söyleyim 3 gundur de yikayamamistim esimi bekliyorum yikiyalim diye oda oruc oldugu icin ustune ugramiyordu bende artik agirlasti tek basima tutamiyorum mecbur birisi gerekiyor artik ( bugun ben girdim banyoya aldim kucagima yikadim esimde geldi yardima sonra cikarti banyodan fln emzirdim bir saat sonra huysuzlanmaya aglamaya basladi tekrar emzirmek istiyorum reddediyor bugunlerde bire o huyu edinde emmek istemediginde bagiriyor kafasini cekiyor itiyor bende al kizim al kizim em diyorum gözume bakiyor sessiz sessiz basliyor emmeye birazcik emdikden sonra yien itti beni bende verdim agzina emzigi uyudu 11 de tekrar uyandi emzirdim yine baya emdi birde uyaninca gulucukler atmaya basladi o huyuz cocukemdi geri uyudu ve suan hala uyuyyor bende uyanirmi diye salak gibi bekledim surekli huysuz bebegi olan anneler bebekleriniz ne istediigni aslinda size anlatiyor artik

emmek istemiyorsa emmiyor uyumak istiyorsa bunu cok iyi anlatiyor artik :)) aglama sesini dikkate alin her aglamasi farklidir ve istedigi seye göre aglama sesi var :)) belki size yardimci olur diye soylyuorum ama cok da iyi anlatamiyorum galiba kusura bakmayin lütfen :))

pompoayla sut saganla kesinlikle eleriylede minciklayarak sagmayi deneyin sutu artiyor cok faydasi oluyor insallah herkesin sutu bol bol artar :) yagli yemekle alakasi varmi bilmem ben yagli yemeyci cok sevmem cunku , sadece cok tatli seyler yiyorum maleseff hem sabh hemde aksam mutlaka tatli seylr yiyorum :))

Benimde canım hep tatlı istiyor ve kesinlikle sütüm artıyor tatlı yiyince ama bu seferde kilo veremiyorum. İki arada bi derede kaldım. Kilo vermeyi bir süre unutucam sanırım oğlum daha önemli.
Bu arada baby acne konusunu araştırdım bebek sabunuyla sık sık pamukla yüzünü silip kurulayıp pudra sürmek iyileştiriyormuş ben deniycem bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim ilk başlarda sütüm çok azdı , hatta bir kaç kere hazır mama vermek zorunda kalmıştım. Sonra medela ile sağdım , sütüm çok arttı , çok şükür. Aynı senin söylediğin gibi oluyor. Tek göğsümü emzirirken diğer göğsümdeki sütler akıyor . Bebeğimin üstü ıslandı , bir kac kez değiştirmek zorunda kaldım. Ben tek göğsümü emziriyorum , digerini de sağıyorum. Sağmazsam çok müthiş ağrı yapıyor. Bir daha emzirme saati gelene kadar iki göğsüm birden doluyor.

Çok geçmiş olsun. Ben de yaşamıştım benzer durumları. Her gün mutlaka kaysı ve elma tüketmeye çalış. İleri safadaysa sinameke de iyi geliyor. 5 gün çok uzun bir süre. Bağırsakların icinde katılaşmış resmen. Canim küvetin icine sıcak su doldur ve icine otur uzun süre bekle kasların gevşesin. Sonra yapmayı dene

olsun canım abartı değil yavaş yavaş gider merak etme sen 6 aylık olsunlarda vücut toparlanmaya başlar zaten

canım aşı bildiğim kadarıyla burdada ücretli 140-150 tl olabilir ebeden öyle bişiler duydum sanki
hatta türkiyede pek uygulanmıyor isteğe bağlı bu amerikanın başlattığı uygulama ama tavsiye ederim falan diye yanımdaki kadına anlatıyodu...

birde taşınma işi çıktı hadi bakalım allah yardımcımız olsun

darısı başımaaa

bende karnını doyurdum altını temizledim sallıyorum ama dalamıyor bırakınca uyanıyor zaten tek göz hep açık

bizdede durumlar aynı ama oğluşum uyuyor uyanmak istiyor ben sallıyorum tekrar uykuya dewaam

bende karnını doyurdum altını temizledim sallıyorum ama dalamıyor bırakınca uyanıyor zaten tek göz hep açık

bizdede durumlar aynı. Netten araştırıyordum uykuya dalamama sorununu. Bebeğe şimdiden uyku rutini oluşturmak gerekiyormuş. Kendi kendine sallamadan uyumayı öğrenmesi gerekiyormuş. Bizimki ne uyuyor ne uyanık gözler baygın bi kapatıyor bi bağırıp ağlıyor. Sürekli sallamak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…