Benimde dikişimin başlangıç noktasındaki yara kabuğu kalkınca altından yarım santim kadar beyaz ip göründü bende tırnak makasıyla dibinden kestim:) seninki de öyle bişey mi acaba. Bu durum ne kadar normal bende bilmiyorum.Pazartesi bebeğimin duyu testi için hastaneye gidicem o zaman doktoruma sormak istiyorum bakalım ne diyecek...
Benimde dikişimin başlangıç noktasındaki yara kabuğu kalkınca altından yarım santim kadar beyaz ip göründü bende tırnak makasıyla dibinden kestim:) seninki de öyle bişey mi acaba. Bu durum ne kadar normal bende bilmiyorum.Pazartesi bebeğimin duyu testi için hastaneye gidicem o zaman doktoruma sormak istiyorum bakalım ne diyecek...
aynayla bakmadım nası bişi diye ama baya sert bi ip gibi bişi.yıkadığımda içten çıkıyor.benim kontrolüme daha 1 hafta var sen gidince sorarsan bana da bilgi verir misin cnım önemli bişise daha erken gidiyim dikiş atmasın bide.tekrar dikerler falan korkuyom ama gitmeye de korkuyom aslında
Tamam pazartesi buradan doktorumun cevabını yazarım ama ben çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum. Ben de doğum yapalı 20 gün oldu bu kadar zamandan sonra dikiş atmaz sanırım. bitek iltahaplanma falan yapar mı diye düşündüm. Seninde o sertlik dikişinin başlangıç ya da bitiş noktasındaysa fazlalık olabilir belki.
bu aralar saç kurutma makinasının sesiyle uyutabiliyorum çocuğu. önceden ninni açıyordum. şimdi ninni kesmiyor. gerçek saç kurutma makinasıyla azıcık uyuyor.
çok az uyuyor ama. anlamıyorum. çözemedim bu işi ben. benim bildiğim yenidoğan çocuk sürekli uyur. o uyuduğu her an bende uyuyorum. o kadarlık uyku bana yetmiyor ona nasıl yetiyor anlamıyorum.
kızlar oğlum pazar gününden beri çok huzursuz sürekli ağlama durumunda emerken savaşarak emiyor ve sürekli emmek istiyor yatırıyorum kalkıyor kucağa alınca az susar gibi olup 5 dk sonra kucakta olmasına rağmen gene ağlıyor doymuyor mu acaba diyorum sütüm var öyle aman aman taşıp akıcak kadar değil ama var acaba kalitesizmi ki doymuor diyorum kaka yapmasıda azaldı pazardan beri 4-5 defa yapardı şimdi 1 defa yaparsa yapıyor ıkın ıkın bir hal oluyor gazıda var ama onuda alttan üstten çıkarıyor genede rahatlamıyor noldu anlamadım pazar gününden önce 22-3 saatte bir emip 2 saat uyurdu gazı vardı ama böyle huzursuz değildi memede kavga olayı yoktu hiç kakası düzenliydi ne derdi var emin olamıyorum doymadığını nasıl anlarım yada ne derdi olduğunu çok üzülüyorum o öyle yaptıkça
maşallah bebişine...İlk doğduğunda kilosu ve boyu kaçtı birde sadece anne sütüyle mi bu kiloya geldi?
Onuda dusundum, ama tanisirim belki anlarim oyle biri olup olmadigini.Odaklaniyorum var diye hatta cidden stres yapmiyorum ama suan sagdim 5 cc bile cikmadi 3 yada 5 damla bagisikligi icin 6 ay anne sutu alsaydi iyiydi.
kızlar ben bebeğimi emzirmeye başladığım zaman diğer göğsüm akmaya başlıyor bebeğimin üstü ıslanıyor bu normal mi yaa sizde böyle oluyor mu birde iki memeyi her emzirmede veriyormunuz yoksa önce birini aradan 2 saat falan geçice diğerini mi benim bebeğim ikisini de emse elimi ağzına götürünce başlıyor emmeye doymuyor mu acaba diyorum zaten göğüslerimin yarası hala geçmedi ağlayarak emziryorum birde böyle yapıca doymadı diye üzülüyorum bugün yalancı meme verdim ne rahat şeymiş yaaa ama herkes alıştırma diyor sizler veriyor musunuz ? devit 3 damlası vermişti hemşire bugün başldık 3 damla kaşıkla verdim bu şekilde olucak dimi kızlar ne zamana kadar vericez bunu
tatlış 60 kiloyum ama bende ata demirer gibi ekvatoryal olarak kilo aldım kollarımı bacaklarımı görsen üflesen kırılır kemiklerim çok incedir bide 48in pek üstünü görmemişimdir hamileliğe doğru kilo alışım başladı şuan göbek ve dötten ibaretim
ya bu ne tatlı bu ne tombiş bişi nasıl sevimli maşaalh maşallahhoşgeldin dünyaya bebek
benim kizim aksam 6 oldumu uyaniyor ve surekli huysuzlaniyordu aglamiyorda ama mizmizlaniyor iste( taki aksam 10 a kadar saat 10 oldumu pat diye uyuyor uyku saatini öyle almisti galiba o saatlerde banyo yaptirip yatiyordum bugun 8 de yaptirdim ne yalan söyleyim 3 gundur de yikayamamistim esimi bekliyorum yikiyalim diye oda oruc oldugu icin ustune ugramiyordu bende artik agirlasti tek basima tutamiyorum mecbur birisi gerekiyor artik ( bugun ben girdim banyoya aldim kucagima yikadim esimde geldi yardima sonra cikarti banyodan fln emzirdim bir saat sonra huysuzlanmaya aglamaya basladi tekrar emzirmek istiyorum reddediyor bugunlerde bire o huyu edinde emmek istemediginde bagiriyor kafasini cekiyor itiyor bende al kizim al kizim em diyorum gözume bakiyor sessiz sessiz basliyor emmeye birazcik emdikden sonra yien itti beni bende verdim agzina emzigi uyudu 11 de tekrar uyandi emzirdim yine baya emdi birde uyaninca gulucukler atmaya basladi o huyuz cocuk emdi geri uyudu ve suan hala uyuyyor bende uyanirmi diye salak gibi bekledim surekli huysuz bebegi olan anneler bebekleriniz ne istediigni aslinda size anlatiyor artik
emmek istemiyorsa emmiyor uyumak istiyorsa bunu cok iyi anlatiyor artik :)) aglama sesini dikkate alin her aglamasi farklidir ve istedigi seye göre aglama sesi var :)) belki size yardimci olur diye soylyuorum ama cok da iyi anlatamiyorum galiba kusura bakmayin lütfen :))
pompoayla sut saganla kesinlikle eleriylede minciklayarak sagmayi deneyin sutu artiyor cok faydasi oluyor insallah herkesin sutu bol bol artar :) yagli yemekle alakasi varmi bilmem ben yagli yemeyci cok sevmem cunku , sadece cok tatli seyler yiyorum maleseff hem sabh hemde aksam mutlaka tatli seylr yiyorum :))
kızlar ben bebeğimi emzirmeye başladığım zaman diğer göğsüm akmaya başlıyor bebeğimin üstü ıslanıyor bu normal mi yaa sizde böyle oluyor mu birde iki memeyi her emzirmede veriyormunuz yoksa önce birini aradan 2 saat falan geçice diğerini mi benim bebeğim ikisini de emse elimi ağzına götürünce başlıyor emmeye doymuyor mu acaba diyorum zaten göğüslerimin yarası hala geçmedi ağlayarak emziryorum birde böyle yapıca doymadı diye üzülüyorum bugün yalancı meme verdim ne rahat şeymiş yaaa ama herkes alıştırma diyor sizler veriyor musunuz ? devit 3 damlası vermişti hemşire bugün başldık 3 damla kaşıkla verdim bu şekilde olucak dimi kızlar ne zamana kadar vericez bunu
bu kabızlık beni delirtcek bitircek((((
ne doğum ne hamilelik ne göğüs ucu acıları ne dikişler beni hiçbiri bu kadar zorlamadı(((
kızlar bugün 3. gün ve ben 5 gün yapmadığımı biliyorum
aslında ilk başlarda hoşuma gidiyodu dikişlerim acımıyodu ama sonradan gece geliyor ve içerde inanılmaz ağrı yapıyo
tam anüsümde dışardan hiçbişey yok hemaroit yada anal fistür varmı diye elimle yokladım yok aynayla baktım gene yok şçerden inanılmaz bi acı zonklama
burda şey okumuştum bebeklerde kaka yapmak için kulak çöpünü zeytnyağına batırıp uyarın diye onu kendimde deneyeim dedim sabaha karşı acıya dayanamadım
ve kulak çöpü girmedi o kadar kasılmışki kulak çöpü girmeyen yerden nasıl çıkıcak zaten
yarın doktora gidicem dayanamıyorum
ızdırabın en dibi resmen
heyyyyyyyyy uyanın biz beşte hortladık bileeeeee
bende karnını doyurdum altını temizledim sallıyorum ama dalamıyor bırakınca uyanıyor zaten tek göz hep açıkBiz daha erkenciyiz 4 te uyandıkBanyo yaptırdım şuan ayağımda sallıyorum uyusun diye.
tatlış 60 kiloyum ama bende ata demirer gibi ekvatoryal olarak kilo aldım kollarımı bacaklarımı görsen üflesen kırılır kemiklerim çok incedir bide 48in pek üstünü görmemişimdir hamileliğe doğru kilo alışım başladı şuan göbek ve dötten ibaretim
ya bu ne tatlı bu ne tombiş bişi nasıl sevimli maşaalh maşallahhoşgeldin dünyaya bebek
kizlar gecen gun rota asisi konusulmustu bende kararsiz kalmistim yaptirip yaptirmamak konusunda bugun doktora gidip konustuk yaptirmak istedim ama cok pahaliya geldi 3 asi yapilacak her asi 50 euro( turkiyede fiyati neydi bendemi acaba gitmisken orda yaptirsam bu asiyi :)))
birde herke4s ilk asini yaptirdim diyince bizde sorduk daha erken dedi 2 aylik bebek icin dedi ama ben tr ye gitcegimi 5 hafta kalcagimi soyleyince haftaya carsambaya randevu verdi asimizi olcak :)) ama cuma ucuyoruz acaba cok mu gec oluyor asi icin 2 de iyilesmese ateslenirse diyede endiseleniyorum( gerci sadece ilk gun ateslenir kesin sonra insallah birsey olmaz :))
Eki Görüntüle 759173
BAKIN KIZLAR DONDURMA KUTUSUNU NASIL DEGERLENDIRMISLERBEN HEP COPE ATIYORDUM ANNEMDE BANA KIZIYORDU KULLAN DIYE BUNU GÖRSE BAK MILLET NASIL AKILLI NASIL BECEREKLI DER
birde taşınma işi çıktı hadi bakalım allah yardımcımız olsun
bende karnını doyurdum altını temizledim sallıyorum ama dalamıyor bırakınca uyanıyor zaten tek göz hep açık
bende karnını doyurdum altını temizledim sallıyorum ama dalamıyor bırakınca uyanıyor zaten tek göz hep açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?