2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet tatlım ama ben çok normal görünüyorum insanların yanında onlar da heralde bundan yola çıkarak izlettiler..
bana psikoloğa git diyor arkadaşlarım (ki gitmeyi düşünüyorum) ben de diyorum ki ben o kadar mantıklı konuşuyorum ki psikolog bile normalsin diyebilir :)))) ki ilk gün beni bir psikiyatr kontrol etmişti adamla öyle bir konuştum ki sanırsın ben psikiyatrım ilaç falan vermedi adam sonra kaçgün gün hiç uyuyamadım :)))

neyse şaka bir yana gerçekten bir psikolog arıyorum profesyonel anlamda destek almam lazım...
istanbulda bildiğiniz iyi bir psikolog var mı??? bakırköy tarafları tercihim ama iyiyse psikolog neresi olursa olsun gidebilirim de...

bu sözlerin altına imzamı atıyorum canım.

denoz tatlım sen de iyiy ki varsın

Cnm sen aslinda cok guclusun tek başına bile altindan kalkabiliyosun :) sadece dun aksam ki gibi durumlarda hayir demeyi ogrenmen lazım hepsi bu. Izleyelim mi dediklerinde hayir izlemesek daha iyi olur diyebilmelisin. Kendini korumalisin yani simdi Hayır desem gucsuz goruncem herkes uzulecek gibi bi dusuncen olmasın. Sen basit kolay bisi yasamadin ki.. inanilmaz atlatmasi zor bi durum bu.
sen gercekten bu süreci inanılmaz yonetiyorsun. Mükemmelsin gerçekten :)
Yinede bakarım senin icin bulursam mutlaka haber veririm cnm :)

canım çok doğru söylüyorsun..aynen dediğin gibi yapmam lazımdı, yazdıkların tam olarak dün geceki halimi anlatmış:)))
aklında olsun tatlım yaaa, arkadaşlarımdan da psikolog tavsiyesi alıyorum ama tam içime sinsin istiyorum gideceğim kişi...

senin durumun bizimkine benziyor...gece uykusundan sonra sabah 4.30 dan itibaren ayaktayız bizde.gazı iyice birikmiş oluyor, beslediğimde gazını çıkarmak için omzuma aldığmda baygın baygın uyuyorda ondan :) mıkır mıkır derken saat 8 oluyor hadi yine besle iki saatte öyle oyunlar falan.10-11 gibi yine bayılıyor. çook yoruluyor işleri çook zor bu yavrucakların

Canim benim cok normal boyle hissetmen ama nacizane fikrim bu sekilde davranman daha kolay atlatmana yardim edecek

bilemedim ki ben de canım yaa hangi türlü davranmak daha iyi olacak...bazen diyorum üstüne gideyim bazen de gitmemek en iyisi...
o yüzden destek almam gerektiğini hissediyorum...

Destek almak iyi fikir bencede ama bazen acilarin uzerine gitmek bende ise yariyor ama arkadaslarinda biraz abartmis gibi geldi

bu arada geçen paylaştığın kitap isimlerinden aşk elif şafağın aşkımıydı canım???
benim de favorilerim arasındadır o da...hatta elif şafağın çoğu kitabını severim...
bi de pek bilinmeyen bir yazar var meltem arıkan onun da tüm kitapları hoşuma gider...
paylaşayım dedim belki okumak istersin...

Evet canim elif safak cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…