zulala her derde deva canım
sabah sabah çok iyi geldi zulala
oturduğum yerden oynuyodum baktım mersinli falan diyor üstüme
alındım kalktım oynadım oğlumda beni izleyip gülüyordu
.
kızlar şimdi size bişey danışıcamm biz bugün oğluma oda alıcaz yeni benm evim 4 oda bir salon şimdi benm iki çocuk odam bi oturma odam var ben çocuk odasının birini çamaşır odası yaptım biri kağanın odası ben yeni gelen odayı oturma odamı bozzup oraya koymayı düşünüyorum çamaşır odası olayı benm elim ayağımm ütüm herşeyim orda evi dağıtmamış oluyorum ama miletde oturma odasını bozma diyoo ben orayı normalde kullanmıyorum kırk yılda bir kadın erkek ayrı oturmak isterse ozaman kullanıyorum kağanın oyuncakları falan hep orda anlıcanız bana boşa dağınıklıkk kağanın şimdiki odasınada kızı yerleştiricemm oturma odasındaki tv falanda derinin odasına koyucam akşamları eşim salonda sigara içiyoo sabah ev havalanana kadar biz derinin odasında otururuzz ne diyosunuzzz:26:
dün gece kızım hiç uyumadı tıkanık burnundan dolayı üstelik kaç kere temizledim aspiratörle ama okadar doluki bitmiyoo nerden salgılıyo bukadar sümüğü bilmiyomm yanii...ayrıca yumruklarını bizimkide sürekli ağzına sokuyoo hırslanıyoo sısırmaya çalışıyo falan hepimizinki aynı canım katlanıcaz birazz
aaa bende çok şaşırdım bende seni böle daha az kilolu diye düşünmüştümm olsun hayatım verirsin nasıl olsaa..valla napıyım canım yaa yoksa evle başa çıkamam bende
ahh kuzummm ama sen böle geriden gelince hiç olmuyooo zeynoooben konudan kopuyom bakk:44:elbetteki gönüllerimiz birr şekerimm gönüller bir olunca kk seyran olurmuşş hadi bakalımmmm ohhh :129:
merhaba kizlar
oglum cok huzursuz ya...
burnu tikaniveriyor hemen acmaya calisiyorum acamadim da bu sabah sonra agzindan cikan salyalarda azicik cikti sumukleri. ne yapsam bilemedim.
emzirmek istiyorum agliyor burnu tikali diye
sanki gazi da var gibi
ellerini yutucak neredeyse oyle deli bir kasinma yasiyor anladigim kadariyla ama gorseniz yuzunu gozunu komple perisan ediyor. dislerine masaj yapayim dediim ben mi beceremedim bilmiyorum ama hic bir etkisi olmadi. hatta parmagimi buza surdum oyle kasidim yine de bana misin demiyor.
uyutuyorum yarim saat sonra uyaniyor ayni hizla tekrar ellerini emiyor.
ay cok dolmusum bu sabah kusura bakmayin
ben kalamıyom osaatlere uykum geliyoo hemen daha doğrudu kız uyurken ne kadar uyursam okadar kardır deyip yatıyomm bunlar nasıl dayanıyolar anlamıyom valla gıcık oluyom onlarra çok gıcık oluyom bakkk fesatım ben tamamı fesattt
Evet gördüm gördüm
Çok güzelsin maşallahh
Haklısın durumu abartıyorum ama keşke biraz daha anlayışlı davransa. Birazda kıskanıyorum galiba. Arkadaşları ile vakit geçiriyor işinde yükseldi etrafında hep süslü bebekler var ben ise evde kös kös ayağında çocuk sallayıp duran, bakımsız pijamalarla oturmuş, uykusuzluktan gözleri morarmış bir şekildeyim. İş mi o da nymiş unuttum. Kariyerim alt üst oldu. Benim şuan İngilterede tez çalışmam gerekirsen bir yandan makarna yiyorum bir yandan size yazıyorum
Halimden şikayetçi değilim Herşeyin başı sağlık Allah sağlık versin
bu sene tatil yapamadım ya hazır tur düzenlenmişken atim kendimi oralara dedim
canımsın zaten ben olmazsam tam eglenemezsinizgeridönüşüm gibi lanetlerim hepinizi
Anacım buralar çıtır kızlar dolmuş masallah hepinize denoz Süpersin canım
gündüz evinin kadını akşam tırıspısın yaniii
adam daha ne yapsın memişlerini bile uyutuyormus yazık adamaa
zulala her derde deva canım
denoooz akşam gel beraber söyleyeliim
kızlar şimdi size bişey danışıcamm biz bugün oğluma oda alıcaz yeni benm evim 4 oda bir salon şimdi benm iki çocuk odam bi oturma odam var ben çocuk odasının birini çamaşır odası yaptım biri kağanın odası ben yeni gelen odayı oturma odamı bozzup oraya koymayı düşünüyorum çamaşır odası olayı benm elim ayağımm ütüm herşeyim orda evi dağıtmamış oluyorum ama miletde oturma odasını bozma diyoo ben orayı normalde kullanmıyorum kırk yılda bir kadın erkek ayrı oturmak isterse ozaman kullanıyorum kağanın oyuncakları falan hep orda anlıcanız bana boşa dağınıklıkk kağanın şimdiki odasınada kızı yerleştiricemm oturma odasındaki tv falanda derinin odasına koyucam akşamları eşim salonda sigara içiyoo sabah ev havalanana kadar biz derinin odasında otururuzz ne diyosunuzzz:26:
cnm bence kullanmadıgın her odayı degerlendir bosuna oda beklemesin öyle boş boş..
bir tane boş oda cok güzel oluyor gercekten ama emir olunca orası onun odası olduuu
bende 2 tane banyo var ya biri kucuk biri büyük.. kücük olan tuvaleti iptal ettirip camasır makinasını oraya aldım dolap falan yaptırdım.. ıvır zıvır hep oraya koyuyorummortalık düzenlı oluyor böylee.
eger senınde 2 banyon varsa böylede yapabilirsın, yoksa eger bir tane odayı feda edeceksin mecburennn
canım bide bende baya sıkı sigara içen biriydim esimde öylee..ben hamileligimde eşimde hamileligim 8. aylarında bıraktıkk..
fakat biz hiç evin içinde sigara içmezdik, ya balkon yada mutfakta camda içerdik :26:
evin içinde sigara içilmesi biz sigara içenleri bile rahatsız ediyor eşin nasıl içebiliyor
hem 2 çcouk var kızsana içmesinnn
,Anam ne olmus buraya böyle kac sayfa ilerlemis dünden beri zaten 10-15 dk firsat gecmis elime hangi sayfada kaldimi da hatiamiyorum zaten kim gidip alinti yapicak simdi okadar sayfadan.. Aklimda kalanlara cevap vereyim bari bugünlük..
HKN: canim benimkinin uni askeri bir bölüm oldugu icin 200 km mesafe de ayda bir hafta gidip sinavlara girmesi gerekiyor bu süre icinde de otelde kaliyor malum cok uzak.. Zaten cok yardimi oluyordu ya simdi birde görevden gelince oturup ders calismasi lazim :S
Sebzelerimde firsat verse birisi yapip yiyecegim de hic durmuyor sirf kanguruya koyup hareket edince susuyor onuda ben iyice alisir diye sürekli kullanmak istemiyorum
Fotografa gelince de kesin görmüssündür hayatim ya 4-5 ay hep albümümdeyi ve biz seninle o siralar arkadastik yok hala görmedim diyorsan eklerim belki senin icin
DENOZ: saol canim insallah kisa sürede atlatir artik vücudumu zor ayakta tutuyormusum gibi hissediyorum ne cok zormus meger cocuk.. Fotograf icinde tesekkür ederim canim ayni seyler senin icinde gecerli kesinlikle yasini göstermiyorsun zaten masallah
HÜLYAERDEM: valla ne zaman senle konussak hep yanlis birsey yazarim alinirsin diye düsündüm genelde acaba bir alinganligina falandenk geldim de onun icinmi böyle hatirliyorum bilmiyorum.. Birde kilo konusundan bahsetmissin sende benim gibi cok kilo almistin bildigim kadariyla zaten 110
Falandin sanirim doguma giderken simdi 104 yazmissin hic kilo veremedinmi canim dogumdan sonra?
Bende tam 30 kilo almistim malesef :S
HKN: canim evinle ilgili bence boz gitsin odani madem fazla kullanilmiyor kafana göre yap hem degisiklik yapman evdekilere de pozitif bir enerji verir bence (ben genel de degisiklik yapinca böyle hissederim de hep )
3-5 misafir gelecek ihtiyac olup odayi kullanicam diye öyle durmasindan sa
canım bence çamaşır odanı kesinlikle tut..aynen ben de senin gibi düşünüyorum..
camaşır asma, ütü ıvır zıvır için öyle bi oda lazım..oturma odası olayını da sevmiyorum zaten...
bizim ev 3+1 biri kızımın odası, biri yatak diğerini de eşim çalışma odası yapmıştı ama ben ele geçirdim..açıyorum çamaşırlığı ütü de cabası..çıldırıyor odasını ele geçirdim diye..neymiş film odası yapacakmış orayı...hahaayyyyyytttttt
kız senin koca hakikaten kaynana tipiii heee
aslında erkekler ev temizligine falan o kadar karısmazlar :26:
o zaman sende bir kadın al canım belli zamanlarda.. temizligini yaptır..
bunu ekstra bişi olarak görme sonucta sorumlulukların cogaldıı...yanlış hatırlamıyorsam birde calışıyordun sen..
temizlik parasını elektirik su dogalgaz gibi zorunlu görmelisinn bence.. o zaman eksta bir para gidiyormus gibi hissetmiyorsun
evlendigimizde ilk zamanlar herseyi kendim yapmaya calışıyordum.. temizlik ütü yemek.. sonra bi baktım köle gibiyimm
e ben evlendim ama evlenmeden önce yemegim önüme geliyordu temizlik ütü yapmıyordum annem sagolsun.. çalışıyordum cünkü...
evlendim kendim birde kocamın tüm yükü üzerime kaldıı.. e ben o zaman niye evlendim kii diye büyük bir boşluga düştümm
evlendigimizin 3. ayıı adliyeye gidip boşanma dilekçesi verdimm hemde eşime hiç bişi söylemedenbu arad birde avukat bakıyorum tabiii
aynı akşam eşim bişeyler oldugunu farketti baskı yaptıı bana noldu noldu diye.. ben başladım aglamaya
hem aglıyorum hem boşanıyorum senden diye anlatıyorum
adam şoka girdi resmen
anlattım ona ben hem evde hem işde çalışıyorum gece 11 e kadar oturamıyorum, haftasonu temizlik ütü yapıyorumm.. senin yüzünden hayatım kaydı benim diyeeboşanalım flört edelim diyorum eskisi gibii
sarıldı bana sacmalama o dilekçeyi gidip yarın alalım anlatsaydın çözüm bulurduk falan dedi..
sonra annesine bi kadın ayarlatmış ayda bir defa geliyor dip köşe temizliyor.. yemek yapma derdim yok akşam çogu zaman kendi hallediyor.. işi dolayısıyla sürekli gömlek giyor gömlek ütüsüde yorucu biliyosnuz, biriktiriyor kuru temizlemeye götürüp hepsini toplu ütületiyorarada bir ben yapıyorumm
sonucta bu işler tek başlarına kolay gibi görünüyor ne varki yaparım 2 dakikada diyorsun ama üst üste birikince epey yoruyor.. yapmaktan cok düşüncesi bile yoruyor adamıı
demem o ki kendinizi bu kadar ezdirmeyin.. biraz sopanızı gösterin inanın işe yarıyor..
Sigara demeyin yaa burnumda tütüyor vallahi ne icerdim yanin da keyif kahvesiyle gecen yil istanbul bogazina karsi otelin terasin da offf hamile oldugumu ögrendigim an bütün paketi cöpe attim o gündür dumanini icime cekmisligim yok
,
esracım canlan biraz at üzerindeki yorgunlugu seni böyle görmek hiç hoşuma gitmiyorr
ben eski esramı istiyorummmmmmmmmmmmm :84::84::84:
film odasıda neymişşş otursun salonda izlesinnn neyine yetmiyorr
benimde 3+1 biri salon biri yatak odası biri emirin odası biride oturma odasııı,
dedgim gibi ben bir banyoyu iptal edip çamasır odası yaptıgım için oturma odamı bozmaya gerek kalmadıeger 2 bir bebişim olursa bu oturma odasıda onun olur zaten oturma odamda bir köşe koltuk, pufu ve duvara monte tv var.. bozması çok kolay yaniii
ütü masası, çamasır askısı, süpürge makinasını hep oraya koyuyorum,,, yoksa bunlar evin içinde olunca dagınık ve kötü görüntü
oluşturuyor
Sigara demeyin yaa burnumda tütüyor vallahi ne icerdim yanin da keyif kahvesiyle gecen yil istanbul bogazina karsi otelin terasin da offf hamile oldugumu ögrendigim an bütün paketi cöpe attim o gündür dumanini icime cekmisligim yok
Burun tıkanıklığı bebekleri gercekten cok huzursuz ediyor.benim ogkumdavda dogdugundan beri burun tıkanıklığı var.ben sabah aksam banyodan sonra otri bebeyle temizliyorum.bilmiyorum sen nasil yapiyorsun ama burun damlalari banyo kadar yumusatmiyor burundaki pislikleri bence
canım bende ögrendigim anda bıraktım,
dogum yaptıktan sonra 2 tanecik içtimmmm
sanırım emzirme olayım olmasaydı daha fazlada içebilirdimmm
tatlım ben de aynen öyle hamile kaldığımı öğrendiğim an hepsini atmıştım ve hamilelikte bi daha içmemiştim...
ne güzel bırakırım diyordum ki...
o felaket gün..dikişli halimle hastane dışına çıkarak ilk sigaramı yaktım..yakış o yakışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?