2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm bence kullanmadıgın her odayı degerlendir bosuna oda beklemesin öyle boş boş..
bir tane boş oda cok güzel oluyor gercekten ama emir olunca orası onun odası olduuu

bende 2 tane banyo var ya biri kucuk biri büyük.. kücük olan tuvaleti iptal ettirip camasır makinasını oraya aldım dolap falan yaptırdım.. ıvır zıvır hep oraya koyuyorumm ortalık düzenlı oluyor böylee.
eger senınde 2 banyon varsa böylede yapabilirsın, yoksa eger bir tane odayı feda edeceksin mecburennn

canım bide bende baya sıkı sigara içen biriydim esimde öylee..ben hamileligimde eşimde hamileligim 8. aylarında bıraktıkk..
fakat biz hiç evin içinde sigara içmezdik, ya balkon yada mutfakta camda içerdik :26:
evin içinde sigara içilmesi biz sigara içenleri bile rahatsız ediyor eşin nasıl içebiliyor
hem 2 çcouk var kızsana içmesinnn

bilmiyorum ya bazen kendimi cok tecrubesiz hissediyorum sanki cocuguumu bir duzene oturtamiyormusum gibi hissediyorum...

evet ya geriden gelince bende sonradan yırtık dondan fırlamış gibi hissediyorum kendimii

Selam kızlarrrr ya bıde bır sey danısıcam size benim kızım ishal oldu ya dun aksam popusundan cıkan sese uyandım dıyebılırım amamn allahım neydi o öle Dişleride bayağı fena oldu kızardı ıyıce damakları böyle bır durum yaşayan varmı aranızda erken diş çıkartıyoruz biz 3,5 aylık oldu

Burun tıkanıklığı bebekleri gercekten cok huzursuz ediyor.benim ogkumdavda dogdugundan beri burun tıkanıklığı var.ben sabah aksam banyodan sonra otri bebeyle temizliyorum.bilmiyorum sen nasil yapiyorsun ama burun damlalari banyo kadar yumusatmiyor burundaki pislikleri bence

ayy benim koca bebk de bana fırsat vermiyor..yok film izleyelim yok beraber bişeyler yapalım o yüzden akşamları girdiğim zaman adamın saçları diken diken oluyor gerçi ben de onu gün içinde özlüyorum, yanına kıvrılmak istiyorum hep...

Evet gördüm gördüm

Çok güzelsin maşallahh

saol canım benimmmm

o açıdan çok haklısın canım...onlar tamamen hayatlarına devam ederken senin evin içinde sürekli bunalman, bazı şeylerden fedakarlık etmen (ki annelik böyle birşey heralde) insanı yorar..kıskançlık da cabası...ben bile rahat olduğum halde eski formumda olmadığım için eşimi kıskanıp duruyordum...doğumdan sonra tabii istediğim kıyafeti giyemeyince ve oda janti gibi ortada dolanınca çıkar o gömleği sen de benim gibi paçoz gez diyordum ki benimkisi çok küçük bir örnek ama geçecek bu zamanlar da hayatım..eskisinden çok güçlü bir şekilde işine sarılacak ve istediklerini yapacaksın..çünkü seni motive eden çooook tatlı bir evladın var....

bu sene tatil yapamadım ya hazır tur düzenlenmişken atim kendimi oralara dedim
canımsın zaten ben olmazsam tam eglenemezsiniz geridönüşüm gibi lanetlerim hepinizi

olmaz zeynommm eğlenemeyiz sen bu topiğin gülüsünnnnn

Anacım buralar çıtır kızlar dolmuş masallah hepinize denoz Süpersin canım

saol canım benim ama nerde ben de çıtırlık...ruhum öyleee
yaş 35 ziraa

gündüz evinin kadını akşam tırıspısın yaniii
adam daha ne yapsın memişlerini bile uyutuyormus yazık adamaa

zulala her derde deva canım

denoooz akşam gel beraber söyleyeliim

olur keepcim yoksa fesatımdan çatlıcammmmmm

Anam ne olmus buraya böyle kac sayfa ilerlemis dünden beri zaten 10-15 dk firsat gecmis elime hangi sayfada kaldimi da hatiamiyorum zaten kim gidip alinti yapicak simdi okadar sayfadan.. Aklimda kalanlara cevap vereyim bari bugünlük..

HKN: canim benimkinin uni askeri bir bölüm oldugu icin 200 km mesafe de ayda bir hafta gidip sinavlara girmesi gerekiyor bu süre icinde de otelde kaliyor malum cok uzak.. Zaten cok yardimi oluyordu ya simdi birde görevden gelince oturup ders calismasi lazim :S
Sebzelerimde firsat verse birisi yapip yiyecegim de hic durmuyor sirf kanguruya koyup hareket edince susuyor onuda ben iyice alisir diye sürekli kullanmak istemiyorum

Fotografa gelince de kesin görmüssündür hayatim ya 4-5 ay hep albümümdeyi ve biz seninle o siralar arkadastik yok hala görmedim diyorsan eklerim belki senin icin

DENOZ: saol canim insallah kisa sürede atlatir artik vücudumu zor ayakta tutuyormusum gibi hissediyorum ne cok zormus meger cocuk.. Fotograf icinde tesekkür ederim canim ayni seyler senin icinde gecerli kesinlikle yasini göstermiyorsun zaten masallah

HÜLYAERDEM: valla ne zaman senle konussak hep yanlis birsey yazarim alinirsin diye düsündüm genelde acaba bir alinganligina falandenk geldim de onun icinmi böyle hatirliyorum bilmiyorum.. Birde kilo konusundan bahsetmissin sende benim gibi cok kilo almistin bildigim kadariyla zaten 110
Falandin sanirim doguma giderken simdi 104 yazmissin hic kilo veremedinmi canim dogumdan sonra?
Bende tam 30 kilo almistim malesef :S

HKN: canim evinle ilgili bence boz gitsin odani madem fazla kullanilmiyor kafana göre yap hem degisiklik yapman evdekilere de pozitif bir enerji verir bence (ben genel de degisiklik yapinca böyle hissederim de hep )
3-5 misafir gelecek ihtiyac olup odayi kullanicam diye öyle durmasindan sa

canım bence çamaşır odanı kesinlikle tut..aynen ben de senin gibi düşünüyorum..
camaşır asma, ütü ıvır zıvır için öyle bi oda lazım..oturma odası olayını da sevmiyorum zaten...
bizim ev 3+1 biri kızımın odası, biri yatak diğerini de eşim çalışma odası yapmıştı ama ben ele geçirdim..açıyorum çamaşırlığı ütü de cabası..çıldırıyor odasını ele geçirdim diye..neymiş film odası yapacakmış orayı...hahaayyyyyytttttt

buna da katılıyorum..biz de eşimle içiyoruz ikimiz de ama sadece balkonda..
evin içinde çocuk olmadığı halde ben de içirmiyorum...
hkncım çocuklar için sen de ısrar et eşine içmesin içerde..
bu konularda karışmayı pek sevmiyorum ama çocuklar açısından diye şeyettim ben de

Sigara demeyin yaa burnumda tütüyor vallahi ne icerdim yanin da keyif kahvesiyle gecen yil istanbul bogazina karsi otelin terasin da offf hamile oldugumu ögrendigim an bütün paketi cöpe attim o gündür dumanini icime cekmisligim yok

,

esracım canlan biraz at üzerindeki yorgunlugu seni böyle görmek hiç hoşuma gitmiyorr
ben eski esramı istiyorummmmmmmmmmmmm :84::84::84:

film odasıda neymişşş otursun salonda izlesinnn neyine yetmiyorr
benimde 3+1 biri salon biri yatak odası biri emirin odası biride oturma odasııı,
dedgim gibi ben bir banyoyu iptal edip çamasır odası yaptıgım için oturma odamı bozmaya gerek kalmadı eger 2 bir bebişim olursa bu oturma odasıda onun olur zaten oturma odamda bir köşe koltuk, pufu ve duvara monte tv var.. bozması çok kolay yaniii

ütü masası, çamasır askısı, süpürge makinasını hep oraya koyuyorum,,, yoksa bunlar evin içinde olunca dagınık ve kötü görüntü
oluşturuyor

allah seni naapmasın 3. ayda avukata mı gittin hemen
ama baştan sona da haklısın..dediğin gibi yapmadığımız sürece onlar hep bizim görevimiz oluyor...
ben de hafta içi çalışıp cumartesi tüm günü temizlik ve ev işlerine ayırırdım...temizlikçi falan da almazdım o zamanlar...yok ütüydü yok yemekti, pazar günleri de zaten hiç evde durmak istemez bizimki gerçi ben de öyleyim ama..neyse bi baktım hiçç kendime ayırdığım zamanım kalmıyor...nooluyo dedim ben sana hizmetçilik yapmak için evlenmedim, ki benimki aslında bayaa bir yardımcıdır..ama yine de bunların hepsi benim görevimmiş gibi algılanıyor...
o yüzden bıraktım valla...arada bi yemek yapıyorum, temizlikçi alıyorum...nasıl olsa öyle de bişey buluyorlar söyleyecek böyle de

canım bende ögrendigim anda bıraktım,
dogum yaptıktan sonra 2 tanecik içtimmmm
sanırım emzirme olayım olmasaydı daha fazlada içebilirdimmm

Tatlim tam gaz vericem biri hemen yandan frenliyor göz actirmiyor vallahi.. Gecen hafta da sen emirden cekiyordun iyi bilirsin simdilik anca bukadar ama dönüsüm muhtesem olucak )

tatlım ben de aynen öyle hamile kaldığımı öğrendiğim an hepsini atmıştım ve hamilelikte bi daha içmemiştim...
ne güzel bırakırım diyordum ki...
o felaket gün..dikişli halimle hastane dışına çıkarak ilk sigaramı yaktım..yakış o yakışşşş

hava da serinledi ya her gun yikamiyorum acikcasi... yikasam daha iyi olacak galiba...

Tanam zararli hazir birakmisken tekrar baslamakta gereksiz bunun da farkindayiz ama firsatini bulsam hemen birtane yakicam bende sonra birtane daha birtane daha derken bi bakmissin tekrar basladik, yine de cok icmeyeye calis canim yeni bebegimiz icin hazirlik yapiyorsun malum birde ben sigarayi birakinca hemen kilo alirdim sende de oluyorsa yavas yavas hamile kalmadan birakmaya calis birde hamilelikte alinan okadar kilo var biliyorsun

Kızlar malum havalar serinledi bebişlerinizi ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Kocaelideyim ben birsüredir serindi dünden buyana sıcak yine hasta olmak için en ideal zaman dikkatli olmak gerek :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…