Tanam zararli hazir birakmisken tekrar baslamakta gereksiz bunun da farkindayiz ama firsatini bulsam hemen birtane yakicam bende sonra birtane daha birtane daha derken bi bakmissin tekrar basladik, yine de cok icmeyeye calis canim yeni bebegimiz icin hazirlik yapiyorsun malum birde ben sigarayi birakinca hemen kilo alirdim sende de oluyorsa yavas yavas hamile kalmadan birakmaya calis birde hamilelikte alinan okadar kilo var biliyorsun
Of of kış için zar zor hazırladığım konserve domateslerin 4tanesi bozuldu o kadarda kontrol ettim ama neden oldu anlamadım ayarsız kocam fazla sıkmış kapakları heralde hava almışlar
ben hergün yıkıyorum bi geçenlerde hava serin olunca 1 gün yıkamadım. artık kusmalara başladığı için kusmuk kokuyoKızlar malum havalar serinledi bebişlerinizi ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Kocaelideyim ben birsüredir serindi dünden buyana sıcak yine hasta olmak için en ideal zaman dikkatli olmak gerek :2:
bencede en iyi banyoda çıkıyorBurun tıkanıklığı bebekleri gercekten cok huzursuz ediyor.benim ogkumdavda dogdugundan beri burun tıkanıklığı var.ben sabah aksam banyodan sonra otri bebeyle temizliyorum.bilmiyorum sen nasil yapiyorsun ama burun damlalari banyo kadar yumusatmiyor burundaki pislikleri bence
canım banyoda iyi açılıyor banyoda burnuna su kaçmasını sağlıyorum bilerek banyodan çıkınca burnunu bir iki sıkıyorum sümükleri burnunun ucuna geliyo ve kulak çöpüyle çekip alıyorum aspiratörle almayı beceremiyorummerhaba kizlar
oglum cok huzursuz ya...
burnu tikaniveriyor hemen acmaya calisiyorum acamadim da bu sabah sonra agzindan cikan salyalarda azicik cikti sumukleri. ne yapsam bilemedim.
emzirmek istiyorum agliyor burnu tikali diye
sanki gazi da var gibi
ellerini yutucak neredeyse oyle deli bir kasinma yasiyor anladigim kadariyla ama gorseniz yuzunu gozunu komple perisan ediyor. dislerine masaj yapayim dediim ben mi beceremedim bilmiyorum ama hic bir etkisi olmadi. hatta parmagimi buza surdum oyle kasidim yine de bana misin demiyor.
uyutuyorum yarim saat sonra uyaniyor ayni hizla tekrar ellerini emiyor.
ay cok dolmusum bu sabah kusura bakmayin
ben de öyle düşünüyorum canım..biraz daha kilo verip bırakmayı...
hamile kalıp bırakınca çok kilo alınıyor..hem sigara içmemek hem de hamileliğin getirdiği hormonal değişiklikler ikisi birden kiloların fırlamasına sebep oluyor..
bu sefer hem eşime de bıraktırıcam önceden...
yok canım be 4 gündür hep kahverengi pantalonlarını giymiş millet yanlış anlıcakmış 4 gündür aynı pantalonu mu giyiyomuş gibi
belki akşam seni yemeğe çıkartır oyüzden şık olmak istiyoo bakk sende süslennn
canım hiçde kızılacak bir durum değil bence ohh en iyisini yapmışsınKızlar bugün iznimin son günü yarın iş başı yapmam gerekiyodu kara kara düşünüyodum hep ama sonra bi tanıdığımız sayesinde sinopta bi kadın doğumcudan bir aylık heyet raporu aldım bugün Ohhhh Ohhhhhhhh bir ay daha kızımlayim.
Kızlar belki şimdi bana kizarsiniz ama bunu yapmaya mecburdum benim işim ağır ve yolum birbuçuk saat işe ve kizima bakacak kimse yok k.valideyi hem istemiyorum hemde çok hasta kadın bu aralar. Yani tanıdık vasıtasıyla rapor almak zorundaydim . Kvde bir iki aya iyi olursa yinede ona.birakicam sanırım.
hoşbulduk canım ev işleri bitmiyo malumAramıza hoş geldin.Ben ve hülya da aynı şeyleri yaşadık. Gerçi benimki hatırladı pastada aldı ama hediye almadı:96:
Dün gecede tartıştık. Küs uyuduk gece gece bağırdı ev b.k içinde. Tamam ev kirli ama okadarda değilBenim eşim hem titiz bir kadın olup evi tertemiz yapmamı, hem iyi bir aşçı, hem bakımlı hem de siz anladınız olmamı istiyor. Ama benim gücüm yok artık. Boşanmayı düşünüyorum ama sonrada abartma diyorum kendime hiç ama hiç keyfim yok. Sabah işe giderken yavrusunu görmeye bile gelmedi
kzım bende öyle yaptım da ne oldu kimse başına tac etmiyo valla. sen ne yaptın işe başladınmıCanım bende çok titiz bir insanım çokta lezzetli yemekler yaparım kötü alıştırdım tabi. Dokuz aylık hamile halimle her hafta cam silerdim. Çocuk 1 saat uyusa bir sürü iş yaparım ama nerdeeeee. uykusu 20 dk. 20 uyuyor 1-2 saat mızmızlık yapıp ağlıyor tekrar yatıyor 20 dk. Başından ayrılamıyorum ki
tam dayaklıkmışş seninkide
loverin kocasıyla seninkine bir tane patlatıcammmmohh sefam olsunnn
bazen dayağı hak ediyo ama ne yapalım koca işte
kız senin koca hakikaten kaynana tipiii heee
aslında erkekler ev temizligine falan o kadar karısmazlar :26:
o zaman sende bir kadın al canım belli zamanlarda.. temizligini yaptır..
bunu ekstra bişi olarak görme sonucta sorumlulukların cogaldıı...yanlış hatırlamıyorsam birde calışıyordun sen..
temizlik parasını elektirik su dogalgaz gibi zorunlu görmelisinn bence.. o zaman eksta bir para gidiyormus gibi hissetmiyorsun
evlendigimizde ilk zamanlar herseyi kendim yapmaya calışıyordum.. temizlik ütü yemek.. sonra bi baktım köle gibiyimm
e ben evlendim ama evlenmeden önce yemegim önüme geliyordu temizlik ütü yapmıyordum annem sagolsun.. çalışıyordum cünkü...
evlendim kendim birde kocamın tüm yükü üzerime kaldıı.. e ben o zaman niye evlendim kii diye büyük bir boşluga düştümm
evlendigimizin 3. ayıı adliyeye gidip boşanma dilekçesi verdimm hemde eşime hiç bişi söylemedenbu arad birde avukat bakıyorum tabiii
aynı akşam eşim bişeyler oldugunu farketti baskı yaptıı bana noldu noldu diye.. ben başladım aglamaya
hem aglıyorum hem boşanıyorum senden diye anlatıyorum
adam şoka girdi resmen
anlattım ona ben hem evde hem işde çalışıyorum gece 11 e kadar oturamıyorum, haftasonu temizlik ütü yapıyorumm.. senin yüzünden hayatım kaydı benim diyeeboşanalım flört edelim diyorum eskisi gibii
sarıldı bana sacmalama o dilekçeyi gidip yarın alalım anlatsaydın çözüm bulurduk falan dedi..
sonra annesine bi kadın ayarlatmış ayda bir defa geliyor dip köşe temizliyor.. yemek yapma derdim yok akşam çogu zaman kendi hallediyor.. işi dolayısıyla sürekli gömlek giyor gömlek ütüsüde yorucu biliyosnuz, biriktiriyor kuru temizlemeye götürüp hepsini toplu ütületiyorarada bir ben yapıyorumm
sonucta bu işler tek başlarına kolay gibi görünüyor ne varki yaparım 2 dakikada diyorsun ama üst üste birikince epey yoruyor.. yapmaktan cok düşüncesi bile yoruyor adamıı
demem o ki kendinizi bu kadar ezdirmeyin.. biraz sopanızı gösterin inanın işe yarıyor..
Bayanlar... Sizle paylaşmak istedigim bir konu var ki o da söyle... ?
senin ayagin degil baska bir taraflarin acikta kalmis benceGecenin bu saati oglum dikti beni ayaga
3 de uyandi yarim saat once sanirim ikimizde benim yatakta sizmişiz. Bwnim ayak acikta kalmis ruyamda oğlumun emzigini emiyordum
sonra diyorum bu uyanirsa emzik lazim olacak gideyim emzigi kaynatayim. Mutfaga b giriyorum caycim icinde susuz agzinda kapaksiiz calisiyor.fosur fosur bozuldu bozulacak. Su koyup salona geciyorum esim yatmis kanepeye tv nin yeri degismis heryer darmadaginik tv izliyor. Bu saatte ben ne yapiyorum sen ne yapiyorsun diyorum. Esimin elle tacizinden kosarak uzaklasiyorum.bi uyandim oglumla sızmışız
Su anda ogluma teessuflerimi bildiriyorum. Sabaha karsi bunlai bana yazdirdigi icin.
beni sen hep aavatarindaki resim gibi hayal ediyorumm nedenseAccıkta beni tahmin edin :78::76::76:
tamm canim cektireyimde bence senin boya ihtiyaqcin yok gördugum kadariyla gayet iyi boyunnbak bakk kız arada sende beni konuşta kendi kendine benmde uzasın boyumm öle beleşe yok boy uzatmaayrıca bodruma bende gelcem bananeeee kopalım gecelere akalım olarmıııı
ahh canim benim cok tsk ederim benide buralara kadar almaya gelceginiz icinHayır olmazzzz sensiz olmazzzzzzzz
Ordan da hep beraber bodruma geçeriz, bizden rahat yok sana
Almazmıyız yaaaa, önce yozgata sonra izmire hatta taliaa yı da almanyadan alırızzzz
ayy erkek milleti degilmii hemen baska seyler anlarlarrhele şunu anlatmadan geçemicemmyine ben böle uyumuşum benmki gelmişş bişi sormuş yatıyomuş oda ama ben hatırlıyorum birüya görüyomm kuşlar falan varrr ben eşime diyomuşumki kuşları bıraktın falan kuşum nerde tabi bizimki başka kuş zannetmişş ne diyon ya falan diyo tabi ben sallamaya devamm ayy kaltığımda çok gülmüştüm eşim zaten kırılmışş videoyaya almış beni konuşturmuşş konuşturmuşşş neyse analtıyım dedim aklıma geldii hala gülüyommm
dogum günün kutlu olsun hayatim nice mutlu seneleree insallahhbugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadıhesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı
ay tatlıım benim oğlan mıgırdandı. onu pişpişlerken ben de sızmışım
ben seni anneme benzetiyorum
açık kumral, mavi veya yeşil göz, beyaz ten
çevresine karşı çok neşeli, hayat dolu amaaaaa içinde fırtınalar kopan, hep kaygılı ve çok fedakar
tutturabildim mi bişiler:44:cok guzel hayal etmisin canim ama malesef tutmadiimavi göz kumral beyaz ten tmm benim kizi tarif etmisinn cevreme karsi cok neseli odlugum söylenemez aslinda cok soguk zannederler benii cekingen bir yapim oldugu icin hemen giremem bir ortama sicak davranamam ama son yazdigin cumleler tamamiyle dogruu orasini cok dogru tahmin etmisin firtinalar kopar icimde ama disariya cok belli etmeden yasarim
bu arada im saclarim simsiyah kömur gibi cok yogun yani kalin ( kuaförler nefret ediyor benim sacimi yapmaktan; hemde öve öve bitiremezler cok kaliteli cok guzel saclariniz var diye ) hafif dalgali dumduz degil asla cok gicigim bunada( ela gözlü ( bal köpügüne daha cok yakin :) Bugday (beyaza) yakin tenli.kiraz dudakli elma yanakli, sisko kisa boylu birisiym iste
ay canim bilmiyordum belki söylemisindir ama benim hafisa cok zayif oldugu icin cabuk unutuyorum bazi seyleri cok gecmis olsun, rabbim hayirlisini nasip etsin insallah :))amin ,nşallah bende kan pıhtılaşması var tatlım hamişken cıvıklaştırıcı kullandım daha öncede bu sebepten 2 düşük yaptım
o üzden 2 yeterli nasipse
kızz günaah yapmayın video falaan. eşim bana da yapmıştı bikeree hain köfteee
ama bende şunu anlatmadan geçemiycem
geçen gece eşim uyudu ben daha uyanığım tam dalmamışım. birden göğsüm de bir el. dairesel hareketlerle okşuyor eşim. baktım gözleri kapalıbi süre okşadı sonra pişpişlediii en sonunda da uzandı öptüüü vee dönüp uyumayaa devam ettii
yaniii anlıycaanız benim memeyii uyuttu sevgili kocacıımmBebegimu uyutuyor sandi galibaa okuyunca nasil bir kahkaha atttim binadakiler bebege birsey oldu sanip gelcekler diye cok korktumm
ay canim ne diye sucluluk hissediyorsunki sen mecbursun kalmisin kv dende hastaymis zaten annen babanla ugrasiyordu bakamazKızlar bugün iznimin son günü yarın iş başı yapmam gerekiyodu kara kara düşünüyodum hep ama sonra bi tanıdığımız sayesinde sinopta bi kadın doğumcudan bir aylık heyet raporu aldım bugün Ohhhh Ohhhhhhhh bir ay daha kızımlayim.
Kızlar belki şimdi bana kizarsiniz ama bunu yapmaya mecburdum benim işim ağır ve yolum birbuçuk saat işe ve kizima bakacak kimse yok k.valideyi hem istemiyorum hemde çok hasta kadın bu aralar. Yani tanıdık vasıtasıyla rapor almak zorundaydim . Kvde bir iki aya iyi olursa yinede ona.birakicam sanırım.
canim senin yerinde bende olsam kizimi birakip suan icin ise gidemezdim (Gitmek zorunda kalanlarinda rabbim yardimcisi olsun )
Bosu bosuna sucluluk hissetme hayirli olsun keyfini cikar bu gunlerin tadina var :))
Denoz guzel yazmis canim madem hersey dört dörtluk olmasini istiyor o halde oda elini yilanin deligine sokacak ya kendisi yapcak yada yapcak briisni bulcakk herseyi senin uzerine atamazz sen de insansin robot degilsinnAramıza hoş geldin.Ben ve hülya da aynı şeyleri yaşadık. Gerçi benimki hatırladı pastada aldı ama hediye almadı:96:
Dün gecede tartıştık. Küs uyuduk gece gece bağırdı ev b.k içinde. Tamam ev kirli ama okadarda değilBenim eşim hem titiz bir kadın olup evi tertemiz yapmamı, hem iyi bir aşçı, hem bakımlı hem de siz anladınız olmamı istiyor. Ama benim gücüm yok artık. Boşanmayı düşünüyorum ama sonrada abartma diyorum kendime hiç ama hiç keyfim yok. Sabah işe giderken yavrusunu görmeye bile gelmedi
buna da katılıyorum..biz de eşimle içiyoruz ikimiz de ama sadece balkonda..
evin içinde çocuk olmadığı halde ben de içirmiyorum...
hkncım çocuklar için sen de ısrar et eşine içmesin içerde..
bu konularda karışmayı pek sevmiyorum ama çocuklar açısından diye şeyettim ben de
allah seni naapmasın 3. ayda avukata mı gittin hemen
ama baştan sona da haklısın..dediğin gibi yapmadığımız sürece onlar hep bizim görevimiz oluyor...
ben de hafta içi çalışıp cumartesi tüm günü temizlik ve ev işlerine ayırırdım...temizlikçi falan da almazdım o zamanlar...yok ütüydü yok yemekti, pazar günleri de zaten hiç evde durmak istemez bizimki gerçi ben de öyleyim ama..neyse bi baktım hiçç kendime ayırdığım zamanım kalmıyor...nooluyo dedim ben sana hizmetçilik yapmak için evlenmedim, ki benimki aslında bayaa bir yardımcıdır..ama yine de bunların hepsi benim görevimmiş gibi algılanıyor...
o yüzden bıraktım valla...arada bi yemek yapıyorum, temizlikçi alıyorum...nasıl olsa öyle de bişey buluyorlar söyleyecek böyle de
Of of kış için zar zor hazırladığım konserve domateslerin 4tanesi bozuldu o kadarda kontrol ettim ama neden oldu anlamadım ayarsız kocam fazla sıkmış kapakları heralde hava almışlar
yok canım be 4 gündür hep kahverengi pantalonlarını giymiş millet yanlış anlıcakmış 4 gündür aynı pantalonu mu giyiyomuş gibi
canım hiçde kızılacak bir durum değil bence ohh en iyisini yapmışsın
hoşbulduk canım ev işleri bitmiyo malumvalla temizlik işine karışırsa al eline süpürgeyi aç süpür diyorum. yemek işinide bi gün sallama yapıyosam ertesi gün iyi bişey yapıyorum çünkü bizimki boğazına çok düşkün
kzım bende öyle yaptım da ne oldu kimse başına tac etmiyo valla. sen ne yaptın işe başladınmı
vaaav zeynooo bize ders versene kocayı nasıl dize getirilir
kızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere
gecmis olsunn canim yzaik olmuss ziyan olmussOf of kış için zar zor hazırladığım konserve domateslerin 4tanesi bozuldu o kadarda kontrol ettim ama neden oldu anlamadım ayarsız kocam fazla sıkmış kapakları heralde hava almışlar
ne oldu kiz birden bire vijdaninmi sizladiikızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere
benimkide var .. benimkinede patlat .. ellerine sağlık ...tam dayaklıkmışş seninkide
loverin kocasıyla seninkine bir tane patlatıcammmmohh sefam olsunnn
yok bee .. rahat olabilirsin .. sorun yok..HÜLYAERDEM: valla ne zaman senle konussak hep yanlis birsey yazarim alinirsin diye düsündüm genelde acaba bir alinganligina falandenk geldim de onun icinmi böyle hatirliyorum bilmiyorum.. Birde kilo konusundan bahsetmissin sende benim gibi cok kilo almistin bildigim kadariyla zaten 110
Falandin sanirim doguma giderken simdi 104 yazmissin hic kilo veremedinmi canim dogumdan sonra?
Bende tam 30 kilo almistim malesef :S
hamile olduğumu öğrenmeden bi gün önce bırakma kararı almıştım..Sigara demeyin yaa burnumda tütüyor vallahi ne icerdim yanin da keyif kahvesiyle gecen yil istanbul bogazina karsi otelin terasin da offf hamile oldugumu ögrendigim an bütün paketi cöpe attim o gündür dumanini icime cekmisligim yok
powerr !!!kızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere
kızlar şimdi size bişey danışıcamm biz bugün oğluma oda alıcaz yeni benm evim 4 oda bir salon şimdi benm iki çocuk odam bi oturma odam var ben çocuk odasının birini çamaşır odası yaptım biri kağanın odası ben yeni gelen odayı oturma odamı bozzup oraya koymayı düşünüyorum çamaşır odası olayı benm elim ayağımm ütüm herşeyim orda evi dağıtmamış oluyorum ama miletde oturma odasını bozma diyoo ben orayı normalde kullanmıyorum kırk yılda bir kadın erkek ayrı oturmak isterse ozaman kullanıyorum kağanın oyuncakları falan hep orda anlıcanız bana boşa dağınıklıkk kağanın şimdiki odasınada kızı yerleştiricemm oturma odasındaki tv falanda derinin odasına koyucam akşamları eşim salonda sigara içiyoo sabah ev havalanana kadar biz derinin odasında otururuzz ne diyosunuzzz:26:
kizlar benim korktugum basima geldi galibaa benim kiz secimini yapiyor memeyi reddediyor mama istiyorr
canım çok üzüldüm inşallah bırakmaz emmeyi senin sütün iyiydi hatırladığım kadarıyla neden öyle oldu ki biraz inatlaşsan mama vermesen acıkınca emer belki benimde aynı şey başıma geldi bırakacak diye düşündüm sütüm de azdı inatlaştım bağıra çağıra tıktım memeyi ağzına sonra emmeye başladı özellikle gece ne bağırıyordu bi görsen etinden et kopuyor sanki..gecmis olsunn canim yzaik olmuss ziyan olmuss( bende cok var gönderim sana istersen:)))
ne oldu kiz birden bire vijdaninmi sizladii
ESRAA canim allah kolaylik versin sana esinde yaninda yokmuss artik oglusunda cok yaramaz degildi aslinda karnindayke yerinden kimildamiyordudogunca huy degisti galiba ay ne cok ugrasmistin dönsün diye simdide uyusun diye ugrasiyorsun allah yardimcin olsunn:))
ZEYNOOO 3 aylik evliyken mahkemeye dilekce vermende bir alem yaneyseki öyle yapip kocayi dize getirmisinn valla helal olsunn
kizlar benim korktugum basima geldi galibaa benim kiz secimini yapiyor memeyi reddediyor mama istiyorr dün gecede yapti biraz önce aynisini yine yapti zorla emzirmeye calisiyorum almiyor isiriyorr koparacak gibi hirsla cekiyorr sündüroyor ama emmiyormama yaptim siseyi görunce verdigi tepkiyi bir görsenin o nasil bir sevinc cigliklari alllahim allahimm gulermisin aglarmisin durumuna düstümm yaa napcam ben bir daha emmezsee zaten doymuyordu sutum yetersiz geliyordu turkiyedede iyice mamaya alistirdim galibaa arada emzrisemde onunla sanki oyalaniyormuss ancak mamayla doyuyormuss annem söyleyip duruyordu mamayi verdin emmeyi birakacak bu diyee simdi dedigi cikacaksa artik basimin etini yer ben demedimmi sana diyee
kızlar doktordan geliyoruz oğlumun bitmek blmeyen ağlamaları ve elini kemirmeleri ve salyaları üzerine doktora gittik bnm oğlan diş çıkarıo ve 20 güne patlatır dedi altta çıkıo beyazlamış bayağı sivri bide yavrum nasıl ağlıo ağzını tutA Tuta uslu bi bebektir normalde böle olunca üzüldüm erken diş çıkarmada her bebekte olmazmış annesi bebeği hamileyken kalsiyum olarak iyi beslemişse erken çıkması mümkünmüş yani dişimiz gelio teteler inş çabuk patlatırda rahatlarz brz dün btn gün yatmadı gece ise sabaha kdr uyanmadı yorucu idi bnm için dün o ağladıkça bnde ağladım
Burun tıkanıklığı bebekleri gercekten cok huzursuz ediyor.benim ogkumdavda dogdugundan beri burun tıkanıklığı var.ben sabah aksam banyodan sonra otri bebeyle temizliyorum.bilmiyorum sen nasil yapiyorsun ama burun damlalari banyo kadar yumusatmiyor burundaki pislikleri bence
kızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere
doğum günün kutlu olsun tatlım.. bebeğinle nice nice senelere...
benimkide var .. benimkinede patlat .. ellerine sağlık ...
yok bee .. rahat olabilirsin .. sorun yok..
hamileliğim boyunca 30 kiloda ben aldım..
hassas baskülüm var 113.1 kiloyla doğuma girdim..
3280 oğlum oldu .. 3 gün hastanede yattım sürekli iğne ilaç serum ..
gaz sancısı sandılar meğersem saframmış işte neyse eve geldim tartıldım 110 kiloyum ..
yuh dedim bu çocuğun suyuda mı yokmuş hiç.. şok oldum..
oturdum ağladım ben böyle şişko kalıcam diye..
sonra hastalandım işte 15 gün boyunca serum serum
hiç bişey yedirmiyolardı su bile ama orda geldiğimde de 106 dı..
şimdi diyete başladım 2 kilo verdim .. bakalım daha çook uzun bi diyet bekliyor beni..
zayıflayınca sizinle resimlerimi paylaşcam inşallah..
before after diyerekten
hamile olduğumu öğrenmeden bi gün önce bırakma kararı almıştım..
midem bulanmıştı en son içtiğimde..hamileyken 1 kere içtim sonra çok pişman olmuştum..
ama bebeğim emmeyince geri başladım
powerr !!!
ben Bakkal Osman Amcanın kızıyım .. Seni babama söyliiiceeeemmmmm
Diyete basladinsa verirsin canim bir müddet sonra spora da baslarsin insallah, suan neredeyse hepimiz kilolarla mücadele ediyoruz ama tam 99 kiloyken fotografini görmüstüm hamileyken bacaklarina falan bakarak hic okadar kilolu göstermiyordun.. Resimleri en kisa sürede görebiliriz umarim hadi bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?