2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben de öyle düşünüyorum canım..biraz daha kilo verip bırakmayı...
hamile kalıp bırakınca çok kilo alınıyor..hem sigara içmemek hem de hamileliğin getirdiği hormonal değişiklikler ikisi birden kiloların fırlamasına sebep oluyor..
bu sefer hem eşime de bıraktırıcam önceden...

Of of kış için zar zor hazırladığım konserve domateslerin 4tanesi bozuldu o kadarda kontrol ettim ama neden oldu anlamadım ayarsız kocam fazla sıkmış kapakları heralde hava almışlar

Of of kış için zar zor hazırladığım konserve domateslerin 4tanesi bozuldu o kadarda kontrol ettim ama neden oldu anlamadım ayarsız kocam fazla sıkmış kapakları heralde hava almışlar

offf geçen sene bana da kv. hazırlamıştı, heralde onun da öyle bişey oldu 12 tanesi heba olmuştu...
hem de çanakkale domatesleriydi ((

Kızlar malum havalar serinledi bebişlerinizi ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Kocaelideyim ben birsüredir serindi dünden buyana sıcak yine hasta olmak için en ideal zaman dikkatli olmak gerek :2:
ben hergün yıkıyorum bi geçenlerde hava serin olunca 1 gün yıkamadım. artık kusmalara başladığı için kusmuk kokuyo o yüzden hergün yıkıyorum

bencede en iyi banyoda çıkıyor
canım banyoda iyi açılıyor banyoda burnuna su kaçmasını sağlıyorum bilerek banyodan çıkınca burnunu bir iki sıkıyorum sümükleri burnunun ucuna geliyo ve kulak çöpüyle çekip alıyorum aspiratörle almayı beceremiyorum

En güzeli canim dün mesela ben cok pisman olmustum daha önce birakmadigim icin migde bulantisina ragmen ilk ay 4 kilo almistim sigara yüzünden..

belki akşam seni yemeğe çıkartır oyüzden şık olmak istiyoo bakk sende süslennn
yok canım be 4 gündür hep kahverengi pantalonlarını giymiş millet yanlış anlıcakmış 4 gündür aynı pantalonu mu giyiyomuş gibi

canım hiçde kızılacak bir durum değil bence ohh en iyisini yapmışsın
hoşbulduk canım ev işleri bitmiyo malumvalla temizlik işine karışırsa al eline süpürgeyi aç süpür diyorum. yemek işinide bi gün sallama yapıyosam ertesi gün iyi bişey yapıyorum çünkü bizimki boğazına çok düşkün
kzım bende öyle yaptım da ne oldu kimse başına tac etmiyo valla. sen ne yaptın işe başladınmı
tam dayaklıkmışş seninkide
loverin kocasıyla seninkine bir tane patlatıcammmm ohh sefam olsunnn
bazen dayağı hak ediyo ama ne yapalım koca işte

vaaav zeynooo bize ders versene kocayı nasıl dize getirilir

ben oğlumu hergün yıkıyorum .. burası hala sıcak.. ama son 4 gündür banyoda çok ağlıyor..
çok seviyordu halbuki..gülücükler saçıyordu banyo yaparken ..
ne oldu anlamadım.. biraz önce yıkadım yine..
ağlamaktan mosmor oldu köpüklü köpüklü aldım kucağıma biraz sakinleştirdim..
sonra su dökünce yine aynı oldu..
çıkıncada sızdı kaldı.. neden böyle oldu yaa..puffff

Bayanlar... Sizle paylaşmak istedigim bir konu var ki o da söyle... ?

tatlım bizim bu konuda bi sorunumuz olmadı ..
hamilelikte de ara vermedik..
benim gördüğüm ve duyduğum kadarıyla hamilelikte birlikte olmayınca
erkek de kadında soğuyormuş..
hamileyim diye bırakmak yanlış sanırım..
açıkça konuş.. sonuçta eşin o senin en yakının..
başka kimse yardım edemez..
bu durumun seni rahatsız ettiğini üzüldüğünü söyle..
birazcık ağla hatta emin ol konuşmak herşeyi değiştirir..
bu şekilde nereye kadar gidebilirki..
gittikçe uzaklaşırsınız Allah korusun ..
eşinle konuş bize de haber ver bakalım

Son düzenleme:
senin ayagin degil baska bir taraflarin acikta kalmis bence
Accıkta beni tahmin edin :78::76::76:
beni sen hep aavatarindaki resim gibi hayal ediyorumm nedense:26::26:uzun boylu ince esmer zarif bir bayan ayrica kivircik saclarinda olabilirr
bak bakk kız arada sende beni konuşta kendi kendine benmde uzasın boyumm öle beleşe yok boy uzatma ayrıca bodruma bende gelcem bananeeeekopalım gecelere akalım olarmıııı
tamm canim cektireyimde bence senin boya ihtiyaqcin yok gördugum kadariyla gayet iyi boyunn
gel canim gelll beraber akalim bodrumaa

Hayır olmazzzz sensiz olmazzzzzzzz
Ordan da hep beraber bodruma geçeriz, bizden rahat yok sana
Almazmıyız yaaaa, önce yozgata sonra izmire hatta taliaa yı da almanyadan alırızzzz
ahh canim benim cok tsk ederim benide buralara kadar almaya gelceginiz icin

ayy erkek milleti degilmii hemen baska seyler anlarlarrküs desen kus anlarlarr dün bende kizimi susturmaya calsiyorum yataktaa uyusun diye ugrasiyorum bizimkinnde eli benim bir taraflarimda geziyorr
icimden sunun suratinin ortasn bi cakacam uyku sersemi nerdne geldigini biel anlamiyacak dedim
bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadı hesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı
dogum günün kutlu olsun hayatim nice mutlu seneleree insallahh:119::119::119::119::119:

evet bende karısmayı pek sevmiyorum ama evde sigara içilmesi yetişkinleri bile etkiliyor yaaa bide o evde 2 cocuk var, ben hkn yerinde olsam sopayla pataklardım kocasınııı

ay evet sşimdi düşününce büyük aptallık, ne diye hemen adliyeye koşuyorsam önce bi konus dimii
demekki büyük tramva yaşamısım

haklıyım tabiii

bravooo valla ne güzel becerebiliyorsun, ama ziyan olmasına üzüldüm o kadar emekk sonuctaa

evet burda koca nasıl dize getirilir diye ders vermeye başlıcam galibaa
bizim kızlar ezdiriyor kendinii baksanaa

kızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere

ay bende pazar tezgahından yeşil elma çalmıştım tam ısırırken pazarcı yakalamıştı beniii
annemde bi güzel pataklamıştıııı sanki evde yok diyee
evet vardı ama adrenalin olsun demiştim herhaldee

gecmis olsunn canim yzaik olmuss ziyan olmuss ( bende cok var gönderim sana istersen:)))
kızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere
ne oldu kiz birden bire vijdaninmi sizladii

ESRAA canim allah kolaylik versin sana esinde yaninda yokmuss artik oglusunda cok yaramaz degildi aslinda karnindayke yerinden kimildamiyordu dogunca huy degisti galiba ay ne cok ugrasmistin dönsün diye simdide uyusun diye ugrasiyorsun allah yardimcin olsunn:))

ZEYNOOO 3 aylik evliyken mahkemeye dilekce vermende bir alem ya neyseki öyle yapip kocayi dize getirmisinn valla helal olsunn

kizlar benim korktugum basima geldi galibaa benim kiz secimini yapiyor memeyi reddediyor mama istiyorr dün gecede yapti biraz önce aynisini yine yapti zorla emzirmeye calisiyorum almiyor isiriyorr koparacak gibi hirsla cekiyorr sündüroyor ama emmiyormama yaptim siseyi görunce verdigi tepkiyi bir görsenin o nasil bir sevinc cigliklari alllahim allahimm gulermisin aglarmisin durumuna düstümm yaa napcam ben bir daha emmezsee zaten doymuyordu sutum yetersiz geliyordu turkiyedede iyice mamaya alistirdim galibaa arada emzrisemde onunla sanki oyalaniyormuss ancak mamayla doyuyormuss annem söyleyip duruyordu mamayi verdin emmeyi birakacak bu diyee simdi dedigi cikacaksa artik basimin etini yer ben demedimmi sana diyee

doğum günün kutlu olsun tatlım.. bebeğinle nice nice senelere...

tam dayaklıkmışş seninkide
loverin kocasıyla seninkine bir tane patlatıcammmm ohh sefam olsunnn
benimkide var .. benimkinede patlat .. ellerine sağlık ...
yok bee .. rahat olabilirsin .. sorun yok..
hamileliğim boyunca 30 kiloda ben aldım..
hassas baskülüm var 113.1 kiloyla doğuma girdim..
3280 oğlum oldu .. 3 gün hastanede yattım sürekli iğne ilaç serum ..
gaz sancısı sandılar meğersem saframmış işte neyse eve geldim tartıldım 110 kiloyum ..
yuh dedim bu çocuğun suyuda mı yokmuş hiç.. şok oldum..
oturdum ağladım ben böyle şişko kalıcam diye..
sonra hastalandım işte 15 gün boyunca serum serum
hiç bişey yedirmiyolardı su bile ama orda geldiğimde de 106 dı..
şimdi diyete başladım 2 kilo verdim .. bakalım daha çook uzun bi diyet bekliyor beni..
zayıflayınca sizinle resimlerimi paylaşcam inşallah..
before after diyerekten

hamile olduğumu öğrenmeden bi gün önce bırakma kararı almıştım..
midem bulanmıştı en son içtiğimde..hamileyken 1 kere içtim sonra çok pişman olmuştum..
ama bebeğim emmeyince geri başladım

powerr !!!
ben Bakkal Osman Amcanın kızıyım .. Seni babama söyliiiceeeemmmmm

canım bizdede aynı durum sözkonusuydu benim ev 3+1 biri yatak odası biri oturma odası biri çamaşır odası(ben dağınık odası da diyorum) bebek odası yaparken birini iptal etmek gerekti bende oturma odasını iptal ettim çünkü çamaşır odası benim kurtarıcım orayı iptal edersem birsürü ıvır zıvır ortada kalacaktı oturma odasını da çok fazla kullanmıyordum dediğin gibi yaptım bozdum linaya oda yaptım bence oturma odanı kullanmıyorsan boz gitsin zaten artık oturma odasımı kaldı yahu:))
kağanın odası da hayırlı olsun alınca resmini paylaş olar mı

kizlar benim korktugum basima geldi galibaa benim kiz secimini yapiyor memeyi reddediyor mama istiyorr

tatlım ben hastaneden gelince mamaya alışmıştı istemiyodu ağlıyordu ..
ben mememin üzerine mamadan döküyordum .. yada pekmez sürüyordum ..
bi müddet emiyordu sonra yine mama veriyodum öyle öyle alıştı aldı sonunda..
ama ne kaderki sütüm bitti..
bırakmasına izin verme .. ay ben çok üzülüyorum emmiyo dedi,klerinde..

canım çok üzüldüm inşallah bırakmaz emmeyi senin sütün iyiydi hatırladığım kadarıyla neden öyle oldu ki biraz inatlaşsan mama vermesen acıkınca emer belki benimde aynı şey başıma geldi bırakacak diye düşündüm sütüm de azdı inatlaştım bağıra çağıra tıktım memeyi ağzına sonra emmeye başladı özellikle gece ne bağırıyordu bi görsen etinden et kopuyor sanki..

kızlar doktordan geliyoruz oğlumun bitmek blmeyen ağlamaları ve elini kemirmeleri ve salyaları üzerine doktora gittik bnm oğlan diş çıkarıo ve 20 güne patlatır dedi altta çıkıo beyazlamış bayağı sivri bide yavrum nasıl ağlıo ağzını tutA Tuta uslu bi bebektir normalde böle olunca üzüldüm erken diş çıkarmada her bebekte olmazmış annesi bebeği hamileyken kalsiyum olarak iyi beslemişse erken çıkması mümkünmüş yani dişimiz gelio teteler inş çabuk patlatırda rahatlarz brz dün btn gün yatmadı gece ise sabaha kdr uyanmadı yorucu idi bnm için dün o ağladıkça bnde ağladım

Dis cikaranlar kulubüne hosgeldin 1 haftadir da biz cekiyoruz gün boyu agla agla ne nasil avutacagimizi sasirdik bizim de alt damak sis hafif beyaz gözüküyor bildigim kadariyla aramiz da 1-2 hafta var

ben sütümden damlatıp temizliyorum otri bebeyle mecbursam da serum damlatıyorum

Bende 15 yasinda ozaman sevgilim suan kocamla telefonda konusabilmek icin halamin telefonundan kendime kontür atmistim birdefa ayni gün kontürü bitirdim nasil pisman olmustum 1 ay sonra halama itiraf ettim birde güzel annemden dayak yemistim zilli basima hirsizmi olup cikican hicbir allahin kulu almaz seni basima kalirsin tursunu kurarim diye saclarimi yola yola dövmüstü

Diyete basladinsa verirsin canim bir müddet sonra spora da baslarsin insallah, suan neredeyse hepimiz kilolarla mücadele ediyoruz ama tam 99 kiloyken fotografini görmüstüm hamileyken bacaklarina falan bakarak hic okadar kilolu göstermiyordun.. Resimleri en kisa sürede görebiliriz umarim hadi bakalim :)

TALİAA: kiz benim oglanin uyku düzeni falan yerine oturdu oldukca uslu bir bebek olmustu suan hem büye atagi hemde erken dis cikarma cilesi yüzünden gündüzleri en fazla yarim saat uyuyor onun disin da hep huysuz aksam en gec 8 oldugu gibi yatiyor ama yorgunluktan en azindan

aslında herkes öyle diyor 100 kilo gibi durmuyosun diyolar ama göstermesemde kilom bu gerçek bu yani..
ama kararlıyım vericem ..
yürüyüşte yapamıyorum.. taban çökmesi varmış ayaklarımda ..
ortopedik terlik ayakkabı giyiyorum.. baya işe yaradı yakında geçer umarım..
yürüyüşe de başlarım sporada ..
bu arada eşinle 15 yaşından beri birliktemisiniz..
kaç yaşındasın bilmiyorum ama uzun zamandır birlikte olduğunuz belli..
ben eşimle sadece 2 senedir tanışıyorum.. bi senedirde evliyim..
üstüne üstlük bi senede bide çocuk yaptım..
asla evlenmem diyodum ne ara oldu bu kadar şey ..
27 yaşımda evlendim .. tren kaçmasın diye atladım heralde..
eşimle bizi tanıştırdılar bir hafta sonra evlenmeye karar verdik ..
bir hafta sonra aileler toplandı konuşuldu
ve bir hafta sonrada nişanlandık..
6 ay nişanlı kaldık sonrada aynı işte ..
bi oğlumuz var .. ben bu hızla seneye bitane daha doğurrum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…