2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim bebegimin burnu da surekli tikali. Aglatarak da olsa ac cnaim. Biz her sabah aglama nobeti yasiyoruz ama acmazsam ememiyor, nefes almakta zorlaniyor.Serum fizyolojikle acip otri bebeyle cekiyorum

Kızlar malum havalar serinledi bebişlerinizi ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Kocaelideyim ben birsüredir serindi dünden buyana sıcak yine hasta olmak için en ideal zaman dikkatli olmak gerek :2:
Yazin her gun yikardim. Simdi 2-3 gunde bir. Gecen yikadiktan sonra usuttu kusuyor surekli. Bugun de yikadim hava iyi diye. Ankara havasi belli olmuyor. Bir de bizim ev daha serin oluyor

Ahh zeyno ahh Allah mutluluğunuzu daim etsin. Kaç kere istedim yok efendim neymiş eve yabancı biri girip temizlik yapamazmış boşa masrafmış. Bütün gün boş boş oturuyormuşum kendim yapabilirmişim. Halılarımı bile yıkamaya göndermeme izin vermedi. Kaynanam ile birlikte yıkadık. Kaldı ki çalışan kendi ayakları üzerinde duran biriyim ama neden bu kadar pısırığım anlamadım.

Senden özel ders almak istiyorum :76: Ben o dilekçeyi verseydim avukatı da kendi tutardı herhalde

Dis cikaranlar kulubüne hosgeldin 1 haftadir da biz cekiyoruz gün boyu agla agla ne nasil avutacagimizi sasirdik bizim de alt damak sis hafif beyaz gözüküyor bildigim kadariyla aramiz da 1-2 hafta var

16 haziran doğumluyuz cnm valla bizimkinde 4-5gündür huzursuzluk var ama dün tavan yaptı ağla ağla durmadı yavrum hiç gece sokaklardaydık o derece yani bizdede alt damakta ortada değil ama yan brz daha.Patlatsalarda yavrucaklar rahatlasa eline bez veriyorum temiz bitane kemiriyor resmen çocuk uykuları düzensizleşti 5 dk uyuyo kalkıo tilki uykusu resmen napıcağımı şaşırdım kendimi bile besleyemiorum sütüm azalıcak die korkuorum su içerek nereye kdr

kızlar oğlum baya haraketlendi. bi yandan seviniyorum bi yandan da tehlikeli olmaya başladığı için korkuyorum.

benim yatağım baya geniş. tehlike oluşturabilecek tarafa yastık koydum. lavaboya gittim geldim bi uçtan bi uca geçmiş. normalde kafasını ve ayaklarını kullanarak haraket ediyordu ama bu sefer baya yol almış. az daha geç gelsem kötü şeylerde olabilirmiş.

deminde sırtüstü yatırdım. hazır mantı paketini açtım tencereye koydum mutfakta. geldiğimde yüzüstüne tamamen dönmüştü. şaşırdım. bunu ilk kez yapıyor. mutlu da oldum

Önce saglik tabiki simdilik yediklerine dikkat et kendini spor icin hazir hissedince baslarsin nasilsa hic gitmeyecek gibi kafaya takiyor insan ama zamanla istedikten sonra veriliyor ben hamileyken siskoyum da siskoyum hep böyle kalicam diye az söylenmedim burda hatirlayanlar vardir ama suan saskinim bosuna okadar üzülüp günlerce kafaya takmisin cok kilo aldim diye esime kac defa agladigimi bile biliyorum :)) simdi hamile kaldigim kilodan 1 kilo fazlam var 29 kilo verdim 3 ayda sükür
Ayagin icin de gecmis olsun en kisa zaman da düzelir insallah

Esimle 15 yasinda tanistik evet o bir yas büyük benden.. Mayista 24 e girdim 8-9 yildir beraberiz 1 yil sevgili 1 yil nisanli kalip evlendik
Görücü usulu olmus senin ki anladigim kadariyla suan mutluysan o yeter canim bir ömür mutlu olun insallah

Bizimkisi alt taraf tam orta da agri kesici falan da hic fayda etmiyor 1 haftadir gündüzleri ne yapacagimi sasirdim bende en uzun uykusu yarim saat aksam 7-8 gibi yorgunluktan resmen baygin düsüyor neyseki geceleri uyuyor
bende yardim edicek kimse de yok su icmeye vaktim olmuyor sürekli kucakta sütüm azaliyor diye ayni korku var malum aramiz da 6 gün varmis sadece bizde 10.06 dogumluyuz
Hem bu dis ciksa rahatlamaz canim kolay kolay bundan sonra biri cikar digeri baslar uzun bir süre disten cekicek yavrular

esra
neredeyse oğlum 10 gündür öyle gündüz uykusu nedir bilmiyo

talia
dediğin doğru benim k... m açıkta kalmış

zeyyno eşin sana niye öyle diyo kız

Haklısın walla kimsenin beni başına tac ettiği yok. Taç olmayı bıraktım paspas olmayayım yeter

evet aynı beni tarif etmişsin Zarif kısmından emin değilim Şişko diyelim

ben kızmadım canım tebrik ettim. bu bir ayın tadını çıkar

gecmis olsunn canim yzaik olmuss ziyan olmuss ( bende cok var gönderim sana istersen:)))

ne oldu kiz birden bire vijdaninmi sizladii
aynen canım yaa aklıma geldi birden
doğum günün kutlu olsun tatlım.. bebeğinle nice nice senelere...

powerr !!!
ben Bakkal Osman Amcanın kızıyım .. Seni babama söyliiiceeeemmmmm
aman bu saatten sonra söylesen ne olacak parası neyse veririz

iyi dayak yemişsin valla. küçükken böyle küçük tırnakçılık yapmayan yoktur herhalde

canım gelmeden taze taze balık yeee hayırlı yolculuklar

Profildeki senin oğlan mı. Çoook tatlı çıkmış ya. Kocaman olmuş görüşmeyeli. Görüşmeyeli dedim de aklıma geldi ne zaman görüşüyoz

................................................

Son düzenleme:
canım karnı aç oluncada ağlıyorlar yada üşüyomu acaba:44:

allah kolaylık versin canım sizler anlattıkça tırsıyorum valla:18: geçenlerde tvde gördüm parmağa geçen silikoın kıllardan oluşan bebek diş fırçası daha önce görmemiştim. doktor bununla bebeğin diş etlerine masaj yapın diyodu

Son düzenleme:

Canım ya ateşe barutla gelme ağlaya ağlaya okudum resmen. Boşver sen sıkma canını
Özünde çok iyidir ama ev işi şuydu buydu konularında çok anlayışsız. "Kadının işi ev" "Kadınlar yorulmaz, fedakardır" modunda biraz

bide nedense her zaman haklı olan odur

Son düzenleme:
kızlar aklıma gelmişken söyliyim belki bilmeyen falan vardı. bebeğinizin p.sini banyoda falan derisini arada bir geriye doğru sıyırın. ucunda kreçlenmeler olur ve tıkanır benim bi tanıdığım bilmediği için yapmamış geçenlerde bebek 6 aylıkken sıkıntılı bir sünnet oldu. bebek çişini yapamıyormuş bilginize.

aman ne ağlıyon bacım.. bakma hepsi aynı aslında ..
dişini geçirenler inatlarını yeniyo o kadar..
benimkide eve temizlikçi almayı gereksiz buluyo..
açıkça söylemiyo da evini yabancı birinin temizlemesi garip geliyomuş..
hamileyken yapamıyodum ısrar ettim ..
gitmiş k.v ile görümceye söylemiş..
geldiler bana yardıma .. sağolsun ama onlar yaparken ben yatamam heralde..
bende yaptım onlarla .. sonrada bi daha ses etmedim..
kendim temizliyorum .. Allahtan ev pis diye sitem etmiyo ..
dağınık olmaz benim evim sürekli toparlar tıkıştırrım bi yerlere ama genel temizlik tek başına zor oluyor ..:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…