Benim bebegimin burnu da surekli tikali. Aglatarak da olsa ac cnaim. Biz her sabah aglama nobeti yasiyoruz ama acmazsam ememiyor, nefes almakta zorlaniyor.Serum fizyolojikle acip otri bebeyle cekiyorummerhaba kizlar
oglum cok huzursuz ya...
burnu tikaniveriyor hemen acmaya calisiyorum acamadim da bu sabah sonra agzindan cikan salyalarda azicik cikti sumukleri. ne yapsam bilemedim.
emzirmek istiyorum agliyor burnu tikali diye
sanki gazi da var gibi
ellerini yutucak neredeyse oyle deli bir kasinma yasiyor anladigim kadariyla ama gorseniz yuzunu gozunu komple perisan ediyor. dislerine masaj yapayim dediim ben mi beceremedim bilmiyorum ama hic bir etkisi olmadi. hatta parmagimi buza surdum oyle kasidim yine de bana misin demiyor.
uyutuyorum yarim saat sonra uyaniyor ayni hizla tekrar ellerini emiyor.
ay cok dolmusum bu sabah kusura bakmayin
Yazin her gun yikardim. Simdi 2-3 gunde bir. Gecen yikadiktan sonra usuttu kusuyor surekli. Bugun de yikadim hava iyi diye. Ankara havasi belli olmuyor. Bir de bizim ev daha serin oluyorKızlar malum havalar serinledi bebişlerinizi ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Kocaelideyim ben birsüredir serindi dünden buyana sıcak yine hasta olmak için en ideal zaman dikkatli olmak gerek :2:
kız senin koca hakikaten kaynana tipiii heee
aslında erkekler ev temizligine falan o kadar karısmazlar :26:
sonucta bu işler tek başlarına kolay gibi görünüyor ne varki yaparım 2 dakikada diyorsun ama üst üste birikince epey yoruyor.. yapmaktan cok düşüncesi bile yoruyor adamıı
demem o ki kendinizi bu kadar ezdirmeyin.. biraz sopanızı gösterin inanın işe yarıyor..
o açıdan çok haklısın canım...onlar tamamen hayatlarına devam ederken senin evin içinde sürekli bunalman, bazı şeylerden fedakarlık etmen (ki annelik böyle birşey heralde) insanı yorar..kıskançlık da cabası...ben bile rahat olduğum halde eski formumda olmadığım için eşimi kıskanıp duruyordum...doğumdan sonra tabii istediğim kıyafeti giyemeyince ve oda janti gibi ortada dolanınca çıkar o gömleği sen de benim gibi paçoz gez diyordumki benimkisi çok küçük bir örnek ama geçecek bu zamanlar da hayatım..eskisinden çok güçlü bir şekilde işine sarılacak ve istediklerini yapacaksın..çünkü seni motive eden çooook tatlı bir evladın var.... çok teşekkür ederim. Bende kendimi öyle avutuyorum işte
Dis cikaranlar kulubüne hosgeldin 1 haftadir da biz cekiyoruz gün boyu agla agla ne nasil avutacagimizi sasirdik bizim de alt damak sis hafif beyaz gözüküyor bildigim kadariyla aramiz da 1-2 hafta var
aslında herkes öyle diyor 100 kilo gibi durmuyosun diyolar ama göstermesemde kilom bu gerçek bu yani..
ama kararlıyım vericem ..
yürüyüşte yapamıyorum.. taban çökmesi varmış ayaklarımda ..
ortopedik terlik ayakkabı giyiyorum.. baya işe yaradı yakında geçer umarım..
yürüyüşe de başlarım sporada ..
bu arada eşinle 15 yaşından beri birliktemisiniz..
kaç yaşındasın bilmiyorum ama uzun zamandır birlikte olduğunuz belli..
ben eşimle sadece 2 senedir tanışıyorum.. bi senedirde evliyim..
üstüne üstlük bi senede bide çocuk yaptım..
asla evlenmem diyodum ne ara oldu bu kadar şey ..
27 yaşımda evlendim .. tren kaçmasın diye atladım heralde..
eşimle bizi tanıştırdılar bir hafta sonra evlenmeye karar verdik ..
bir hafta sonra aileler toplandı konuşuldu
ve bir hafta sonrada nişanlandık..
6 ay nişanlı kaldık sonrada aynı işte ..
bi oğlumuz var .. ben bu hızla seneye bitane daha doğurrum ..
16 haziran doğumluyuz cnm valla bizimkinde 4-5gündür huzursuzluk var ama dün tavan yaptı ağla ağla durmadı yavrum hiç gece sokaklardaydık o derece yani bizdede alt damakta ortada değil ama yan brz daha.Patlatsalarda yavrucaklar rahatlasa eline bez veriyorum temiz bitane kemiriyor resmen çocuk uykuları düzensizleşti 5 dk uyuyo kalkıo tilki uykusu resmen napıcağımı şaşırdım kendimi bile besleyemiorum sütüm azalıcak die korkuorum su içerek nereye kdr
canım hiçde kızılacak bir durum değil bence ohh en iyisini yapmışsın
hoşbulduk canım ev işleri bitmiyo malumvalla temizlik işine karışırsa al eline süpürgeyi aç süpür diyorum. yemek işinide bi gün sallama yapıyosam ertesi gün iyi bişey yapıyorum çünkü bizimki boğazına çok düşkün
kzım bende öyle yaptım da ne oldu kimse başına tac etmiyo valla. sen ne yaptın işe başladınmı
beni sen hep aavatarindaki resim gibi hayal ediyorumm nedense:26::26:uzun boylu ince esmer zarif bir bayan ayrica kivircik saclarinda olabilirr
Denoz guzel yazmis canim madem hersey dört dörtluk olmasini istiyor o halde oda elini yilanin deligine sokacak ya kendisi yapcak yada yapcak briisni bulcakk herseyi senin uzerine atamazz sen de insansin robot degilsinn
ben kızmadım canım tebrik ettim. bu bir ayın tadını çıkar
en güzel yaşlardasın canım...yaşlanmak ne demek ben burda dururkenb
bak hala çıtır hissediyorum kendimi
misal bennnnn
hkn ın dediği gibi akşam bi yere çıkaracaktır, sen ütünü yap da noolur noolmaz...tava faslını sonraya bırak
valla gece gelicem ben de çok kıskandım
bak hala çalıyor yaaaaaaa...
meme olayına da koptummmm
iyi sevindim canım...bir ay bir aydır...
bunu yapan ne ilk kişi sensin nede son kişi olucaksın canım oyüzden takma bencee gözün aydınn napıcan canım bakıcak kimse yok baksın tabi hem daha güvenilir...
aynen canım bende öle kimsem yok burdaa bizdede kuş uçtuuuu
akşam bıraktım sayfalar dolmuş yine.. bende katılacaktım sohbete .. benim herif başladı hadi yatalım diye.. oğlunu ayrı uyut babasını ayrı.. gece nete girilmezmiş.. iyi değilmiş.. vaktinde yatıp vaktinde kalkmak lazımmış.. hacı dedem gibi konuşma dedim ama o kazandı kalktım yattım..
sabah sabah çok iyi geldi zulala
oturduğum yerden oynuyodum baktım mersinli falan diyor üstüme
alındım kalktım oynadım oğlumda beni izleyip gülüyordu
yok tatlım yaa ben resmini görmedim.. ben seni rüyamda görmüştüm doğumdan önce ..
rüyamda öyleydin sanırım ondan öyle hatırlıyorum..
tahminine gelince hiç alıngan değilimdir ağır şakaları bile kaldırırm ..
hatta kendimle çok dalga geçerim.. hiç sessiz değilim aksine gevezeyim..
eşim bazen biraz nefes al hülya diyor .. nefes alıpğ devam ediyorum
sakinde değilim çok heyecanlıyım sabırsızım..
eşimle resmim vardı evet hala var özelde duruyorlar..
saçlarım düz siyah evet ama kapalıyım
165 boyum 104 kiloyum..toparlacık bi hatunum yani..
ama diyetteyim vercem inş..
evlenmeden öncede zayıf değildim ama bukadarda değildim 71 kiloydum..
evlilk çook yaradı bana çook
çok girişkenimdir .. ben burda fazla zaman geçiremiyorum .. pc başında uzun süre oturamıyorum..
genelde okuyup bazen yorum yapmadan çıkıyorum..
her zaman takip etmeyincede konulara uzak kalıyorum bazen ..
o yüzden sessizmişim gibi görünüyo ama öyle değil..
tutumluluk yanımdan geçmez ..
elimde varsa anında yerim ..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:82:
giyinip süslenip bide şapa oturmak vAr .. ben abartmadan makyajımı falan yaptım giyeceklerimi ayarladım ama giymedim
oturdum bekledimde ne oldu :95:sen genede çok ümitlenme..
hatırlamış olsalar sabahtan belli edip gün içinde gerilmemize izin vermezler emin ol..
çünkü o gerilim başlarına patlıyo bilirler..
ben kızmadım tatlım.. aksine sevindim.. gayet gerekli bi durum bu .. her yol mübah .. canın sağolsun..
bende kanguruyla süpürüyorum çoğu zaman .. zor oluyor ama hiç yapamamaktan iyidir..
yok canım be 4 gündür hep kahverengi pantalonlarını giymiş millet yanlış anlıcakmış 4 gündür aynı pantalonu mu giyiyomuş gibi
canım hiçde kızılacak bir durum değil bence ohh en iyisini yapmışsın
hoşbulduk canım ev işleri bitmiyo malumvalla temizlik işine karışırsa al eline süpürgeyi aç süpür diyorum. yemek işinide bi gün sallama yapıyosam ertesi gün iyi bişey yapıyorum çünkü bizimki boğazına çok düşkün
kzım bende öyle yaptım da ne oldu kimse başına tac etmiyo valla. sen ne yaptın işe başladınmı
vaaav zeynooo bize ders versene kocayı nasıl dize getirilir
senin ayagin degil baska bir taraflarin acikta kalmis bence
beni sen hep aavatarindaki resim gibi hayal ediyorumm nedense:26::26:uzun boylu ince esmer zarif bir bayan ayrica kivircik saclarinda olabilirr
tamm canim cektireyimde bence senin boya ihtiyaqcin yok gördugum kadariyla gayet iyi boyunn
gel canim gelll beraber akalim bodrumaa
ahh canim benim cok tsk ederim benide buralara kadar almaya gelceginiz icin
ayy erkek milleti degilmii hemen baska seyler anlarlarrküs desen kus anlarlarr dün bende kizimi susturmaya calsiyorum yataktaa uyusun diye ugrasiyorum bizimkinnde eli benim bir taraflarimda geziyorr
icimden sunun suratinin ortasn bi cakacam uyku sersemi nerdne geldigini biel anlamiyacak dedim
dogum günün kutlu olsun hayatim nice mutlu seneleree insallahh:119::119::119::119::119:
ay tatlıım benim oğlan mıgırdandı. onu pişpişlerken ben de sızmışım
ben seni anneme benzetiyorum
açık kumral, mavi veya yeşil göz, beyaz ten
çevresine karşı çok neşeli, hayat dolu amaaaaa içinde fırtınalar kopan, hep kaygılı ve çok fedakar
tutturabildim mi bişiler:44:cok guzel hayal etmisin canim ama malesef tutmadiimavi göz kumral beyaz ten tmm benim kizi tarif etmisinn cevreme karsi cok neseli odlugum söylenemez aslinda cok soguk zannederler benii cekingen bir yapim oldugu icin hemen giremem bir ortama sicak davranamam ama son yazdigin cumleler tamamiyle dogruu orasini cok dogru tahmin etmisin firtinalar kopar icimde ama disariya cok belli etmeden yasarim
bu arada im saclarim simsiyah kömur gibi cok yogun yani kalin ( kuaförler nefret ediyor benim sacimi yapmaktan; hemde öve öve bitiremezler cok kaliteli cok guzel saclariniz var diye ) hafif dalgali dumduz degil asla cok gicigim bunada( ela gözlü ( bal köpügüne daha cok yakin :) Bugday (beyaza) yakin tenli.kiraz dudakli elma yanakli, sisko kisa boylu birisiym iste
ay canim bilmiyordum belki söylemisindir ama benim hafisa cok zayif oldugu icin cabuk unutuyorum bazi seyleri cok gecmis olsun, rabbim hayirlisini nasip etsin insallah :))
Bebegimu uyutuyor sandi galibaa okuyunca nasil bir kahkaha atttim binadakiler bebege birsey oldu sanip gelcekler diye cok korktumm
ay canim ne diye sucluluk hissediyorsunki sen mecbursun kalmisin kv dende hastaymis zaten annen babanla ugrasiyordu bakamaz
canim senin yerinde bende olsam kizimi birakip suan icin ise gidemezdim (Gitmek zorunda kalanlarinda rabbim yardimcisi olsun )
Bosu bosuna sucluluk hissetme hayirli olsun keyfini cikar bu gunlerin tadina var :))
Denoz guzel yazmis canim madem hersey dört dörtluk olmasini istiyor o halde oda elini yilanin deligine sokacak ya kendisi yapcak yada yapcak briisni bulcakk herseyi senin uzerine atamazz sen de insansin robot degilsinn
Kızlar yorumlarınız için Sağolun bugün huzurlu ve mutluyum çünkü kızımla bir ay daha fazlaberaber olabilicem . Yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz önce bir hafta izmitte k.validelere gitcez sonra evim evim güzel evime bugün hep okudum yorum yapamadım çünkü sabahtan öğleden sonraya kadar hastanede rapor işi sonra son gün olduğu için oraya buraya koştur koştur pert oldum. Eve geldim ter içinde çocuğu uyuttum tam uzandim yatağa benim kociş geldi benden tirispilik bekliyo hiç sulanma bittim ben dedim höhhh yani robot zannediyo bu adamlar bizi kaca bölünelim ya şimdi de küstü arkasını döndü uyuyo gece o emziriyo o uyanıyo ya çok yorgun
aynen canım yaa aklıma geldi birdengecmis olsunn canim yzaik olmuss ziyan olmuss( bende cok var gönderim sana istersen:)))
ne oldu kiz birden bire vijdaninmi sizladii
aman bu saatten sonra söylesen ne olacakdoğum günün kutlu olsun tatlım.. bebeğinle nice nice senelere...
powerr !!!
ben Bakkal Osman Amcanın kızıyım .. Seni babama söyliiiceeeemmmmm
iyi dayak yemişsin valla. küçükken böyle küçük tırnakçılık yapmayan yoktur herhaldeBende 15 yasinda ozaman sevgilim suan kocamla telefonda konusabilmek icin halamin telefonundan kendime kontür atmistim birdefa ayni gün kontürü bitirdim nasil pisman olmustum 1 ay sonra halama itiraf ettim birde güzel annemden dayak yemistim zilli basima hirsizmi olup cikican hicbir allahin kulu almaz seni basima kalirsin tursunu kurarim diye saclarimi yola yola dövmüstü
canım gelmeden taze taze balık yeeeKızlar yorumlarınız için Sağolun bugün huzurlu ve mutluyum çünkü kızımla bir ay daha fazlaberaber olabilicem . Yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz önce bir hafta izmitte k.validelere gitcez sonra evim evim güzel evime bugün hep okudum yorum yapamadım çünkü sabahtan öğleden sonraya kadar hastanede rapor işi sonra son gün olduğu için oraya buraya koştur koştur pert oldum. Eve geldim ter içinde çocuğu uyuttum tam uzandim yatağa benim kociş geldi benden tirispilik bekliyo hiç sulanma bittim ben dedim höhhh yani robot zannediyo bu adamlar bizi kaca bölünelim ya şimdi de küstü arkasını döndü uyuyo gece o emziriyo o uyanıyo ya çok yorgun
oküzzz aramışş bana koyu renkli pantalon ütülesene diyoo
hoşbulduk bebişimmmmnurgu cnm bu arada sende hoşgeldin loverla senin derdine düşmüştük bı kız yok ortada diye
Belki akşam seni yemeğe çıkartır oyüzden şık olmak istiyoo bakk sende süslennn
yazacağım cewabı hkn yzmış
hoşbulduk bebişimmmm
ayneeeeeennnn
canım karnı aç oluncada ağlıyorlar yada üşüyomu acaba:44:ben oğlumu hergün yıkıyorum .. burası hala sıcak.. ama son 4 gündür banyoda çok ağlıyor..
çok seviyordu halbuki..gülücükler saçıyordu banyo yaparken ..
ne oldu anlamadım.. biraz önce yıkadım yine..
ağlamaktan mosmor oldu köpüklü köpüklü aldım kucağıma biraz sakinleştirdim..
sonra su dökünce yine aynı oldu..
çıkıncada sızdı kaldı.. neden böyle oldu yaa..puffff
allah kolaylık versin canım sizler anlattıkça tırsıyorum valla:18: geçenlerde tvde gördüm parmağa geçen silikoın kıllardan oluşan bebek diş fırçası daha önce görmemiştim. doktor bununla bebeğin diş etlerine masaj yapın diyodukızlar doktordan geliyoruz oğlumun bitmek blmeyen ağlamaları ve elini kemirmeleri ve salyaları üzerine doktora gittik bnm oğlan diş çıkarıo ve 20 güne patlatır dedi altta çıkıo beyazlamış bayağı sivri bide yavrum nasıl ağlıo ağzını tutA Tuta uslu bi bebektir normalde böle olunca üzüldüm erken diş çıkarmada her bebekte olmazmış annesi bebeği hamileyken kalsiyum olarak iyi beslemişse erken çıkması mümkünmüş yani dişimiz gelio teteler inş çabuk patlatırda rahatlarz brz dün btn gün yatmadı gece ise sabaha kdr uyanmadı yorucu idi bnm için dün o ağladıkça bnde ağladım
ay canım bana kızma ama senin kocanın ağzına ağzına vurasım geldi
ay nasıl laflar onlar öyle ya hem izin vermemek de nedir o senin kocan eşin sahibin değil sen de onun kölesi değilsin. Senin yanında durması gerekirken önünden yürüyor canım bence biraz kendini savunmalısın kendine sahip çıkmalısın o ne öyle be aşağılar gibi konuşmalar filan ay kusuruma bakma nolur ama çok sinir oldum
Canım ya ateşe barutla gelme ağlaya ağlaya okudum resmen. Boşver sen sıkma canını
Özünde çok iyidir ama ev işi şuydu buydu konularında çok anlayışsız. "Kadının işi ev" "Kadınlar yorulmaz, fedakardır" modunda biraz
bide nedense her zaman haklı olan odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?