2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Evet dünden beri 4 olduk yokmu artiraaan
Sen bir arkadas olarak ekle de yükleyince görürsün zaten hayatim..

Yeniden kuramamismi sistemi anacigim ne bicim tamirci o öyle meslegi bilgisayar olan kocasi olunca insanin az cok anliyor iste :)
Ben normal internet üzerinden griyorum telefondan uygulamasina hic bakmadim varmi ki

belki görsem hatırlarım.. ama şimdi çıkaramıyorum niyeyse.. hadi koyuver tatlım .. bak çok yoğun istek var..
hayranların alınmasın sonra

bir iki de evliliğimin ilk yıllarından foto koydum. fotolara bakarken o günleir özledim ya. iyi kötü gezioduk gene

aaaaaaaaaaaaaaa... ben seni çok farklı tahmin etmiştim ...çok masum bi yüzün var ..

bende düğünümden bi resi,m koyayım da görün..
neydim ne oldum :2: bu adam beni çökertti beee..

:) nasıl tahmin etmiştin. onu merak ettim şimdi de. öğrenmezseem uyuyamam

Yeniden kuramamismi sistemi anacigim ne bicim tamirci o öyle meslegi bilgisayar olan kocasi olunca insanin az cok anliyor iste :)
Ben normal internet üzerinden griyorum telefondan uygulamasina hic bakmadim varmi ki

Yaaa yeniden kuruluyor mu
Kandirmislar o zaman saf kocami
CEPTEN zor oluyor girmek ruhum daralıyor
Bilmiyorum canım bi bakayım var mi uygulama

Var cnm.. iptal etmişlerdi ama bugun tesadufen bir girim dedim baktim acildii.. tekrar kullanima acmislar sanirim.. sadecee alintilarimda null yazıyor galiba :44:
Olsun boyle pc dende kolayy oluyor

ayy mervecim senin yazdığında bişii yok da ben koptum öyle işte geldiler bana herhalde

ben kaçıyorum kızlar. yarın dr a gidicez şuu sünnet işini konuşmaya :18::18::18:
iki gün de kv de kalıcam fırsat buldukça gelirim öpüldünüz.

haaaa bu arada beni nasıl hayal ediyosunuz yazıın yaaa nolllur
beni hayal eden yok mu yaaaw
eskiden eşim hayal ederdi o da şimdi elde etti :26::26::26:

yarın bakıcaam yazın mutlaka

sarı uzun saçlı .. salaş giyinen entel kızlar olur ya .. çok zayıf.. (tek doğru tahminim bu)
ama çok naif çok kibar çok tatlı bi hatunmuşsn . ben yeni resim koydum bu arada

ay böyle güzel sözler duyacaksam hergün resim koyayım. moral oluyor :)

giyim tarzım çok salaş olmasa da salaştır aslında ama artık öyle giyinmek mümkün olmuyor. spor ayakkabı giymeyi bile bıraktım bu yıl. öyle giyinince iş hayatında ciddiye alınmıyorsun

zayıf değilim ya. bütün kilom altta. şu anda 75 kiloyum. boyum 160.

Sanirim bizim topik kalsiyum acisindan cok iyi beslenmissbugunlerde herkesin sorunu dis cikartmak canim bizimkininde sag alt ve ust it disi cikiyorr baya kiazrmis ikiside benim cocuklarin huyu galiba hep ayni yerden cikartiyorlar ilk

ANNEM BUGUN SOGANI DILIP BIR PARCA ELINE VERELIM DEDI DISINE IYI GELIYORMUS ÖYLE GÖRMUS BIRISINDE ACISINI ALIYORMUSS DISIN BIZDE ÖYLE YAPTIK AMA KIZIM COK BEGENMEDI TADINI ÖGGG YAPTI HEMENN birde siz deneyin belki size iyi gelirr en azindan agrisini hafifletir :)) birde dis kasiyicilarini buzlukta soguttuktan sona dislerine masaj yapiyorsun cok iyi geliyorr

hülya çok güzelsin maşallah. bi işve çişve de var sanki :)

ben senin profil fotonu görmüştüm ama körmüyüm neyim farklı sanıodum seni :)

ayy mervecim senin yazdığında bişii yok da ben koptum öyle işte geldiler bana herhalde
Ay bende gecen zeynonun ka.validesinim dediğine cok gülmustum sanal se. Lafına gunduzde akkima gekdi geldi güldüm
Var cnm.. iptal etmişlerdi ama bugun tesadufen bir girim dedim baktim acildii.. tekrar kullanima acmislar sanirim.. sadecee alintilarimda null yazıyor galiba :44:
Olsun boyle pc dende kolayy oluyor
Evet daha pratik bakayim cikacak mi uygulama Sağol

yarın bakıcaam yazın mutlaka
yuvarlak yüzlü buğday tenli..
siyah kısa saçlı .. hafif poposu büyük ..
üst bedeni zayıf .. açık kahve gözler..
hatta gözlük kullanıyosun gibi geliyo..:82:
1.62 boy..
ellerin küçük .. iş konusunda ağırsın..
ama ağırda yapsan çok titizlenirsin..

BİLDİMMİ ? BİLDİMMİ ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…