Bilgisayarım gittii sistemini cokertmisim
Nasıl becerdiysem:26:
Hep bu kadınlar kulübü yüzünden
Eşim tamir ettirmeye götürmüştü abi çöpe at bunun sistemi çökmüş demis
yapacağım ben şimdi cepten de zor oluyor
Kadınlar kulübünün uygulaması var mi
Yeniden kuramamismi sistemi anacigim ne bicim tamirci o öyle meslegi bilgisayar olan kocasi olunca insanin az cok anliyor iste :)
Ben normal internet üzerinden griyorum telefondan uygulamasina hic bakmadim varmi ki
Canim ya kesin gördün sen beni ama zaten iyi hatirla bak uzun sacli her resimde farkli bir sac rengim vardi neredeyse cünkü sen bana yazdiktan sonra ben senin albümüne bakmist iyi hatirliyorum yarin firsat bulunca ekleyeyim bari tekrardan
Yeniden kuramamismi sistemi anacigim ne bicim tamirci o öyle meslegi bilgisayar olan kocasi olunca insanin az cok anliyor iste :)
Ben normal internet üzerinden griyorum telefondan uygulamasina hic bakmadim varmi ki
Var cnm.. iptal etmişlerdi ama bugun tesadufen bir girim dedim baktim acildii.. tekrar kullanima acmislar sanirim.. sadecee alintilarimda null yazıyor galiba :44:
Olsun boyle pc dende kolayy oluyor
sarı uzun saçlı .. salaş giyinen entel kızlar olur ya .. çok zayıf.. (tek doğru tahminim bu)
ama çok naif çok kibar çok tatlı bi hatunmuşsn . ben yeni resim koydum bu arada
ben kaçıyorum kızlar. yarın dr a gidicez şuu sünnet işini konuşmaya :18::18::18:
iki gün de kv de kalıcam fırsat buldukça gelirim öpüldünüz.
haaaa bu arada beni nasıl hayal ediyosunuz yazıın yaaa nolllur
beni hayal eden yok mu yaaaw
eskiden eşim hayal ederdi o da şimdi elde etti :26::26::26:
sarı uzun saçlı .. salaş giyinen entel kızlar olur ya .. çok zayıf.. (tek doğru tahminim bu)
ama çok naif çok kibar çok tatlı bi hatunmuşsn . ben yeni resim koydum bu arada
ay böyle güzel sözler duyacaksam hergün resim koyayım. moral oluyor :)
giyim tarzım çok salaş olmasa da salaştır aslında ama artık öyle giyinmek mümkün olmuyor. spor ayakkabı giymeyi bile bıraktım bu yıl. öyle giyinince iş hayatında ciddiye alınmıyorsun
zayıf değilim ya. bütün kilom altta. şu anda 75 kiloyum. boyum 160.
kızlar doktordan geliyoruz oğlumun bitmek blmeyen ağlamaları ve elini kemirmeleri ve salyaları üzerine doktora gittik bnm oğlan diş çıkarıo ve 20 güne patlatır dedi altta çıkıo beyazlamış bayağı sivri bide yavrum nasıl ağlıo ağzını tutA Tuta uslu bi bebektir normalde böle olunca üzüldüm erken diş çıkarmada her bebekte olmazmış annesi bebeği hamileyken kalsiyum olarak iyi beslemişse erken çıkması mümkünmüş yani dişimiz gelio teteler inş çabuk patlatırda rahatlarz brz dün btn gün yatmadı gece ise sabaha kdr uyanmadı yorucu idi bnm için dün o ağladıkça bnde ağladım
Sanirim bizim topik kalsiyum acisindan cok iyi beslenmissbugunlerde herkesin sorunu dis cikartmak canim bizimkininde sag alt ve ust it disi cikiyorr baya kiazrmis ikiside benim cocuklarin huyu galiba hep ayni yerden cikartiyorlar ilk
ANNEM BUGUN SOGANI DILIP BIR PARCA ELINE VERELIM DEDI DISINE IYI GELIYORMUS ÖYLE GÖRMUS BIRISINDE ACISINI ALIYORMUSS DISIN BIZDE ÖYLE YAPTIK AMA KIZIM COK BEGENMEDI TADINI ÖGGG YAPTI HEMENN birde siz deneyin belki size iyi gelirr en azindan agrisini hafifletir :)) birde dis kasiyicilarini buzlukta soguttuktan sona dislerine masaj yapiyorsun cok iyi geliyorr
Var cnm.. iptal etmişlerdi ama bugun tesadufen bir girim dedim baktim acildii.. tekrar kullanima acmislar sanirim.. sadecee alintilarimda null yazıyor galiba :44:
Olsun boyle pc dende kolayy oluyor
yuvarlak yüzlü buğday tenli..
siyah kısa saçlı .. hafif poposu büyük ..
üst bedeni zayıf .. açık kahve gözler..
hatta gözlük kullanıyosun gibi geliyo..:82:
1.62 boy..
ellerin küçük .. iş konusunda ağırsın..
ama ağırda yapsan çok titizlenirsin..