ay denoz'un albüm yaptığını gördüm bide baktım anaaaaaaaaaam bu ne fıstık bi hatunmuş
ben hiç öle hayal etmemiştim
nasıl hayal ettin deseniz onuda bilmiyorum ya
ay bu aralar mala bağladım
1.60 boyla 62 kiloyum hayatım
kilolu değilsin ki deme sakın çünkü hayatımın en şişko zamanlarını yaşıyorum
27 beden pantolonlarım kaldı öyle bakıyorlar melül melül
ideal kilom 50-52
yani daha 10 kilom var Allah ım nasıl gidecek bunlar
daha önce hiç diyet yapmak zorunda kalmamıştım çok zorlanıyorum onun için
yapamıyorum da zaten üf yeyip duruyorum
demin bir sürü hoşbeş yedim halley yedim iki tane
ben adam olmam
Ben sene de en az bir defa diyet yaptigim icin alisigim okadar cok aklima gelmiyor ama son siralar canim bol kasarli yaninda da mayonez ve pasta istiyor inatla yememeye calisiyorum bakalim
62 yine de cok degil canim ya ben 95le dogurdum kendi rekorumi kirdim düsün
Bak yedigin halde almiyorsan eger diyete basladigin gibi kolaylikla verirsin kilolarini simdilik yiyip yiyip ardindan pisman olmaya bak madem kilo almiyorsun
ay denoz'un albüm yaptığını gördüm bide baktım anaaaaaaaaaam bu ne fıstık bi hatunmuş
ben hiç öle hayal etmemiştim
nasıl hayal ettin deseniz onuda bilmiyorum ya
ay bu aralar mala bağladım
Ben sene de en az bir defa diyet yaptigim icin alisigim okadar cok aklima gelmiyor ama son siralar canim bol kasarli yaninda da mayonez ve pasta istiyor inatla yememeye calisiyorum bakalim
62 yine de cok degil canim ya ben 95le dogurdum kendi rekorumi kirdim düsün
Bak yedigin halde almiyorsan eger diyete basladigin gibi kolaylikla verirsin kilolarini simdilik yiyip yiyip ardindan pisman olmaya bak madem kilo almiyorsun
Ekle de seni de görelim canim yaa bana kalsa bütün topigi göresim vardaa iste
işte sacını öperken agzıma gelen tüylerden canım sıklıp makina ile sufıra verdim ogluşumu
bide kameranın kilolu gösterdigini aldanmayın kamera 3 kilo flan büyük kilolu gösteriyor suan 6 kilo ve zayıf
sen nası zayıfladın esra.. bi formülü varsa banada sööle..
sabahları aç karna elma sirkeli su içiyorum farklı olarak..
onun dışında klasik diyet yapıyorum .. haşlanmış sebze falan..
işte sacını öperken agzıma gelen tüylerden canım sıklıp makina ile sufıra verdim ogluşumu
bide kameranın kilolu gösterdigini aldanmayın kamera 3 kilo flan büyük kilolu gösteriyor suan 6 kilo ve zayıf
bu arada millet hamileyken 2 kere aşı olmuştuk ya
bana çocuk 3 aylık oluncada gelceksin demişlrdi..
aşı kartımada 7 eylül yazmışlardı ..
ama ben gitmedim.. ne aşısıydı o..
olan varmı aranızda..
arkadaşız ama senle.. 3 -4 tane resm var .. ben görüyorumhülya ben göremedim seni
hülya o aşı tetenozdu beni hemşire onu bana 2 ay önceden vurdu. inş bişi olmaz.
çok pozitif görünüosun. bide seni bi arkadaşıma benzettim bana sıcak geldin ondan.
benimde canım skılıo bu akşama özel bende foto yükleyeyim bari :)
kızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere
cok guzel hayal etmisin canim ama malesef tutmadiimavi göz kumral beyaz ten tmm benim kizi tarif etmisinn cevreme karsi cok neseli odlugum söylenemez aslinda cok soguk zannederler benii cekingen bir yapim oldugu icin hemen giremem bir ortama sicak davranamam ama son yazdigin cumleler tamamiyle dogruu orasini cok dogru tahmin etmisin firtinalar kopar icimde ama disariya cok belli etmeden yasarim
bu arada im saclarim simsiyah kömur gibi cok yogun yani kalin ( kuaförler nefret ediyor benim sacimi yapmaktan; hemde öve öve bitiremezler cok kaliteli cok guzel saclariniz var diye ) hafif dalgali dumduz degil asla cok gicigim bunada( ela gözlü ( bal köpügüne daha cok yakin :) Bugday (beyaza) yakin tenli.kiraz dudakli elma yanakli, sisko kisa boylu birisiym iste
Bebegimu uyutuyor sandi galibaa okuyunca nasil bir kahkaha atttim binadakiler bebege birsey oldu sanip gelcekler diye cok korktumm
Canım benim olur mu öyle şey düşüncesizlik etmedin sadece içinden geçenleri söyledin ama bunlar zaten biliyorum benAfetmek ne demek yaaa canımmm Ay walla ben artık girmeyim topige kimsede neşe bırakmadım
Özür dilerim herkesten :105:
konu kocalardan açılmışken benimki de resmen uyurgezerdir
çok enteresandır böyle fiziksel olarak tamamen uyanır kalkar benle konuşur ama mental olarak hala rüyadadır
bazen uyanıp gece gece kızıyor bana ben mi koydum o malları oraya diyor numuneleri getirdiniz mi diyor kafa işte kalmış yani
gece uyandırıyorum bazen horlayınca sussun diye çünkü resmen uykumdan uyanıyorum onun kükremelerine
uyandığında otomatiğe bağlamış oluyor ayağa kalkıyor pişş pişş diye boş kollarını uyutuyor
hele bazen uykusunda konuşuyor gülüyor gece gece gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
sonra bilinci açılınca da gülüyor kendine ne saçmaladım ben yine diye
kız zaten canımız hep uyku çekiyooo. bu fıstıkın resimlerine gerek yook ama nasıl güzel uyumuş maaşallah
oooooo ne hamaratsınız yawf.melinaz oyun minderi yapmış ya.. bana da aşk geldi akşam üstü kalktım minder yapmaya koyuldum..
benim neyime oyun minderi..
parmağım acıdı dikmekten..
dahada bitmedi ama bitiremessem uyuyamam ben şimdi..
yarın atarım resimlerini.. inşallah güzel olur..
ben saçları kestirdim gitti valla. az önce de duştan çıktım hemen kuruyoo zaten. tavsiye ederim canım. uzun saç çocuk olunca çok zor geldi bana.Dusa girilecek, mutfak toplanicak, birde uzun sac dustan sonra 1 saat kurutulacak nasil üseniyorum ya yarin da kocis geliyor üstüm basim süt kokusu böyle de karsilamak istemiyorum
spirele karşıyım daha önce burda defalarca konuşuldu. ama yara kurutma yapıldı bana kolay ağrısız acısız bi işlemdi.spral taktıranınız varmı aranızda acaba yada daha önce rahim yarası yaktıran ?
meraklı melahat vardı bi zamanlar hatırlar mısın canım. neden se o geldi aklımabir konu daha açıklığa kavuşmuş oldu
ewt geldiiim nooldu ne var hayırdır. fermuarım açık mı kalmış yoksaaaaaaaaaaa seyzen gelmiş diolarrrrr
ben denoz u ekledmde kabul etmedi !!!!
nazar değdirir bu karı dedi kesin ...
bak güzel dedin ya merak ettim şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?