2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay denoz'un albüm yaptığını gördüm bide baktım anaaaaaaaaaam bu ne fıstık bi hatunmuş
ben hiç öle hayal etmemiştim
nasıl hayal ettin deseniz onuda bilmiyorum ya
ay bu aralar mala bağladım

ben denoz u ekledmde kabul etmedi !!!!
nazar değdirir bu karı dedi kesin ...
bak güzel dedin ya merak ettim şimdi..

Ben sene de en az bir defa diyet yaptigim icin alisigim okadar cok aklima gelmiyor ama son siralar canim bol kasarli yaninda da mayonez ve pasta istiyor inatla yememeye calisiyorum bakalim
62 yine de cok degil canim ya ben 95le dogurdum kendi rekorumi kirdim düsün
Bak yedigin halde almiyorsan eger diyete basladigin gibi kolaylikla verirsin kilolarini simdilik yiyip yiyip ardindan pisman olmaya bak madem kilo almiyorsun

sen nası zayıfladın esra.. bi formülü varsa banada sööle..
sabahları aç karna elma sirkeli su içiyorum farklı olarak..
onun dışında klasik diyet yapıyorum .. haşlanmış sebze falan..

ay denoz'un albüm yaptığını gördüm bide baktım anaaaaaaaaaam bu ne fıstık bi hatunmuş
ben hiç öle hayal etmemiştim
nasıl hayal ettin deseniz onuda bilmiyorum ya
ay bu aralar mala bağladım

Ekle de seni de görelim canim yaa bana kalsa bütün topigi göresim vardaa iste

valla en son hala 62 ydim tatlım evdeki tartı bozuk yarın kızımı sağlık ocağına götürücem orada tartılırım bakayım almış mıyım :18:
aslında hazır emziriyorken vermeliyim ya ne kadar uzun süre bu kilolarla yaşarsam o kadar üzerime yapışacak :18:
bu halime alışmaktan da korkuyorum onun için vermem lazım ama nasıl

işte sacını öperken agzıma gelen tüylerden canım sıklıp makina ile sufıra verdim ogluşumu
bide kameranın kilolu gösterdigini aldanmayın kamera 3 kilo flan büyük kilolu gösteriyor suan 6 kilo ve zayıf

Eklentiler

• $1233553_10151860666993516_1206534483_n.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 61

çok tatlıı maşallah. saçsızlık yakışmış :)

bu arada millet hamileyken 2 kere aşı olmuştuk ya
bana çocuk 3 aylık oluncada gelceksin demişlrdi..
aşı kartımada 7 eylül yazmışlardı ..
ama ben gitmedim.. ne aşısıydı o..
olan varmı aranızda..

sen nası zayıfladın esra.. bi formülü varsa banada sööle..
sabahları aç karna elma sirkeli su içiyorum farklı olarak..
onun dışında klasik diyet yapıyorum .. haşlanmış sebze falan..

Icinde seker olan yiyecek icecek ekmek&hamur isi bir de kizartmayi tamamen cikardim hayatimdan onun disin da et olsun sebze olsun canim istedigi kadar tükettim vakit buldukca 1 saatte spor yapiyordum ama artik biraktim son bir aydir yapmiyorum birde cok su iciyorum canim günde en az 3 litre böyle böyle gitti kilolar baska birsey yapmadim

aman sala gitsin boşver önemli olsalardı ararlardı banada demişlerdi 3 eylül diye gitmedim aramadılarda
çokta önemli degşl zaten

hülya o aşı tetenozdu beni hemşire onu bana 2 ay önceden vurdu. inş bişi olmaz.

çok pozitif görünüosun. bide seni bi arkadaşıma benzettim bana sıcak geldin ondan.

benimde canım skılıo bu akşama özel bende foto yükleyeyim bari :)

ben göremedim sen nası gördün kızz..
kahretsin galiba öyleyim
koyda gözümüz gönlümüz açılsın

Son düzenleme:
geçmişten geliyoruuuum
kızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere
bu nerden çıktı şimdi canım bakkal osman amca buraya giremez burası kk

ayyy kiraz dudaklarını yesinleeeer
muhtemelen bebeği uyutuyordu. benim eşim biraz uyur uyuturdur da

haydaaaaaa ne özürü yawf. herkes buraya kafa dağıtmaya geliyo sonuçtaa sende sıkıntılarıını yazacaksın tabii.

yaaa hakiikaten bu adamların ne rahatsızlığı var acabaa. benmiki de böyle şeyleri çok sık yapar.
hatta bi gece -daha yeni evliyiz- beni öptü kokladı falan ben de uyandım biraz ileri gittik sonra giyindi uyuduu. sabah soruyorum hatırlamıyorum diyoo e yuh artık dedim.

kız zaten canımız hep uyku çekiyooo. bu fıstıkın resimlerine gerek yook ama nasıl güzel uyumuş maaşallah

oooooo ne hamaratsınız yawf. ben bir haftadır kocamın pantalon paçasını yapamadım
Dusa girilecek, mutfak toplanicak, birde uzun sac dustan sonra 1 saat kurutulacak nasil üseniyorum ya yarin da kocis geliyor üstüm basim süt kokusu böyle de karsilamak istemiyorum
ben saçları kestirdim gitti valla. az önce de duştan çıktım hemen kuruyoo zaten. tavsiye ederim canım. uzun saç çocuk olunca çok zor geldi bana.
spral taktıranınız varmı aranızda acaba yada daha önce rahim yarası yaktıran ?
spirele karşıyım daha önce burda defalarca konuşuldu. ama yara kurutma yapıldı bana kolay ağrısız acısız bi işlemdi.

bir konu daha açıklığa kavuşmuş oldu
meraklı melahat vardı bi zamanlar hatırlar mısın canım. neden se o geldi aklıma
aaaaaaaaa seyzen gelmiş diolarrrrr
ewt geldiiim nooldu ne var hayırdır. fermuarım açık mı kalmış yoksaa

ben denoz u ekledmde kabul etmedi !!!!
nazar değdirir bu karı dedi kesin ...
bak güzel dedin ya merak ettim şimdi..

ay koçişten gizli giriyorum çok tırsıyorum
nette çok vakit geçiriyom diye kızıyo diğer odadan yazıyorum
valla ben yeni gördüm ama çok güzel denoz akşamları olmyo genelde belki ondandır
ay bu sitede herkes güzel anacım
bide yok şöyleyim yok böyleyim diyorlar sırf biz
ay canım yok sen öle değilsin çok güzelsin diyelimde totoları kalksın diye nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…