yuvarlak yüzlü buğday tenli..
siyah kısa saçlı .. hafif poposu büyük ..
üst bedeni zayıf .. açık kahve gözler..
hatta gözlük kullanıyosun gibi geliyo..:82:
1.62 boy..
ellerin küçük .. iş konusunda ağırsın..
ama ağırda yapsan çok titizlenirsin..
hülya çok güzelsin maşallah. bi işve çişve de var sanki :)
ben senin profil fotonu görmüştüm ama körmüyüm neyim farklı sanıodum seni :)
gözlük kısmı hariç sanki beni anlatmışsıno seyzen değil benim benim
Hadi banada bakin geri d.kutusuyla benziyor muyuz
Insallah almamissindir ya yoksa moralini birde o bozmasin simdi, kilolar yapisir diye birsey yok be hayatim bi spora düzenli beslenmeye basla verirsin ben verdimsem herkes verir cok hizli kilo alip cok zor veren biriyim
Bulustunuz ama hic birlikte bir fotograf eklemediniz birdahaki bulusmaya unutmayin bi zahmet :)
Cnm ben telefondan google play store den indirdim. . Senin telinde var mi?
Yoksa googleden kk mobil yazip oyle bak :44:
bugun 3 yil aradan sonra bende icmek istedim ama sigara yoktu icmedim cok sinrilerim bozulmustuu iyide yoktuu iyikide icmedimSigara demeyin yaa burnumda tütüyor vallahi ne icerdim yanin da keyif kahvesiyle gecen yil istanbul bogazina karsi otelin terasin da offf hamile oldugumu ögrendigim an bütün paketi cöpe attim o gündür dumanini icime cekmisligim yok
tatlım ben hastaneden gelince mamaya alışmıştı istemiyodu ağlıyordu ..
ben mememin üzerine mamadan döküyordum .. yada pekmez sürüyordum ..
bi müddet emiyordu sonra yine mama veriyodum öyle öyle alıştı aldı sonunda..
ama ne kaderki sütüm bitti..
bırakmasına izin verme .. ay ben çok üzülüyorum emmiyo dedi,klerinde..
insallah birakmaz canimm sütüm iiyi olmustu baya hatta fazla fazla buz dolaba atiyordum turkiyeye gitme olayi kvde olayi sinirlerimi cok gerdii gitmeme yakin baya bir azalmisti sutum turkiyede de dikkat edemedim sagamadim herzmana emziremedim haliyle daha cok azaldi. canim bende bugun baya mama vermedim emsin diye ama yok uyumuyor emmiyor ac oldugu halde emmek istemiyorr okadar hirslaniyor sinirleniyorkii hem bagiriyor hemde gözumun icine bakip sundure sundure isiriyorr cok can yakisi oluyor artik isirmasi disleri cikmis gibi aciyorcanım çok üzüldüm inşallah bırakmaz emmeyi senin sütün iyiydi hatırladığım kadarıyla neden öyle oldu ki biraz inatlaşsan mama vermesen acıkınca emer belki benimde aynı şey başıma geldi bırakacak diye düşündüm sütüm de azdı inatlaştım bağıra çağıra tıktım memeyi ağzına sonra emmeye başladı özellikle gece ne bağırıyordu bi görsen etinden et kopuyor sanki..
bu erken dis olayi hepimizde var sanirim bizimkininde baya kizarmis disleri herhalde yakinda cikar insallah cikar birde cok zor cikartirsa yandikkTALİAA: kiz benim oglanin uyku düzeni falan yerine oturdu oldukca uslu bir bebek olmustu suan hem büye atagi hemde erken dis cikarma cilesi yüzünden gündüzleri en fazla yarim saat uyuyor onun disin da hep huysuz aksam en gec 8 oldugu gibi yatiyor ama yorgunluktan en azindan
sisko demeyelim bence hala citi pitisin sende ben bu isten baya anlamaya basladim galiba tahminlerim dogru cikiyorevet aynı beni tarif etmişsinZarif kısmından emin değilim Şişko diyelim
oyyyy kuzucumm ne guzelde uyuyor masallahhhhhhhhhh
merhaba kızlar nasılsınız ben iyice giremez oldum ya .
siz beni özledinizmi bilmem ama ben o hamileyken gece yarılarına kadar sohbetlerimizi özledim
kesinlikle cocuktan girememezlil degil
tam 2 aydır kaynanam ve kayınpederim bendelerdi. bayramdada 15 gün eşimin memleketindeydik.
sonunda kaynpederler gitti.2 aylık maratondan kurtuldum
cok dertliyim anlıycagınız.
neyse bebişleriniz iyidir inşallah
biz biraz küçük kaldık ya byüyemioruz galiba
2700 kilo dogmuştu şimdi 6 kilo
etrafımdaki herkes bebek cok zayıf dediler bende onlara inan anca mama veriorum cabucak kilo alın bebegim diye hemde anne sütü ikisini veriorum bilmniorum iyimi yapıorum ama
işte sacını öperken agzıma gelen tüylerden canım sıklıp makina ile sufıra verdim ogluşumu
bide kameranın kilolu gösterdigini aldanmayın kamera 3 kilo flan büyük kilolu gösteriyor suan 6 kilo ve zayıf
bu arada millet hamileyken 2 kere aşı olmuştuk ya
bana çocuk 3 aylık oluncada gelceksin demişlrdi..
aşı kartımada 7 eylül yazmışlardı ..
ama ben gitmedim.. ne aşısıydı o..
olan varmı aranızda..
Ben sevmedim bu uygulamayı cok vasat
Hadi banada bakin geri d.kutusuyla benziyor muyuz
Kocaelili haziran anneleri olarak kaç kişiyiz bizdemi buluşsak
bakan baksın canlar silicem sonradan tanıdık manıdık çıkar mazallah
var hayatım albüm yaptım görünüyor bendeama ben baktım resim yooook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?