2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Insallah almamissindir ya yoksa moralini birde o bozmasin simdi, kilolar yapisir diye birsey yok be hayatim bi spora düzenli beslenmeye basla verirsin ben verdimsem herkes verir cok hizli kilo alip cok zor veren biriyim

biz ahaha ve loverlover ile üçümüz 2 ay önce buluşmuştuk

Bulustunuz ama hic birlikte bir fotograf eklemediniz birdahaki bulusmaya unutmayin bi zahmet :)

Ekle de seni de görelim canim yaa bana kalsa bütün topigi göresim vardaa iste

ay şekerim koçişten gizli giriyom yarın işe gidiyo artık yarın bişiler yaparım şimdi ben gidiyim yokluğum anlaşılır kv yanında rezil olmayayım
bide sizler ekledinizmi ay ben görmedim çoook merak ettim şimdi of artık yarına

oooooo ne hamaratsınız yawf. ben bir haftadır kocamın pantalon paçasını yapamadım

ewt geldiiim nooldu ne var hayırdır. fermuarım açık mı kalmış yoksaa

ben hiç bu toplara çıkmazdım ama melinazı kıskandımmı ne .. bende yapcam diye giriştim ama
bakalım ne çıkacak.. bişeye benzer umarım..
.........
hee bacım kapatta üşümesin kuşun :76:

benmkide kızıyor gece girince.. uyuyakaldı .. ayağının ucunda pc.. usulca oturdum..
uyanmaz inş..
.......
hee valla en şişkoları benim ben bile bişey demiyorum..
olsun söyleyek te kalksın küçük popoları

Ilahi canim ya kocisten gizli takiliyorsun demek yakalanma bari dikkatli ol
Benim suan albüm de fotografim yok silmistim ama cok teklif gelirse tekrar yükleyebilirim de
Sen ekleyince haber ver bi zahmet

Yakisikli oglumu dun doktora goturdum. Cok sukur saglik sorunu yokmus. Doktor muayene ederken aglamaya basladi bu yuzden soracaklarimi soramadim. Kilosu olculurken hemsireler cok acidi bana ' ay yazik nasil agliyor bi emzir istersen' dediler. Benim cocugun dilinden anlamiyorlar.O aslinda 'burasi yabanci bir yer, her yer yabanci dolu, doktor bana elledi uhuuu ' diyor. Insanlar benim bebemin aglamasi karsisinda niye boyle tepki veriyor ya herkesin bebesi uslu, az aglayan cinsten de bir benimki mi boyle agliyor naz yapiyor anlamiyorum

Oglum bugun oyun halisinda bayagi oynadi. Uyku uyumadi ama 15-20 dk sonra kalkiyor hem de uykusunda aglayarak. Az once yine agladi uykusunda. Kucagima aldim ellerini serbest birakip yuzunu omzuma gomdu uyumaya devam etti. Kabus goruyor sanirim zavalli yavrum. Bugun dogru durust emmedi, emdigini de kustu zaten. Halbuki yine bugun annecigine binbir sesle ciglikla kahkahayla guldu, oynadi. Canim yavrum ya keske dilinden daha cok anlasam ne derdi var bilsem

Hop hop gelinime sahip cikmaya çalışanlar mi var ne himmm o bizim vermeyiz kimseye

Ilahi canim ya kocisten gizli takiliyorsun demek yakalanma bari dikkatli ol
Benim suan albüm de fotografim yok silmistim ama cok teklif gelirse tekrar yükleyebilirim de
Sen ekleyince haber ver bi zahmet

ben ısrar ediyorum .. hemde çok yoğun ısrar ediyorum .. bak

ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...

Ne bicim alıntı yapmışım ya başı bir yanda k.ci bir yanda mesajın

bir iki de evliliğimin ilk yıllarından foto koydum. fotolara bakarken o günleir özledim ya. iyi kötü gezioduk gene

Canim ya kesin gördün sen beni ama zaten iyi hatirla bak uzun sacli her resimde farkli bir sac rengim vardi neredeyse cünkü sen bana yazdiktan sonra ben senin albümüne bakmist iyi hatirliyorum yarin firsat bulunca ekleyeyim bari tekrardan

katılıyorum
ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar...ısrar........

saçlarımı bende kestirdim. her ne kafar yakışmasa da rahat ettim duş açısından. sık benim saçlar zor oluyordu.

resimler şimdi yüklendi demin becerememişim.

merve rezene beni sana benzetmişti. ben benzetmiyorum gerçi

Bilgisayarım gittii sistemini cokertmisim
Nasıl becerdiysem:26:
Hep bu kadınlar kulübü yüzünden
Eşim tamir ettirmeye götürmüştü abi çöpe at bunun sistemi çökmüş demis
yapacağım ben şimdi cepten de zor oluyor
Kadınlar kulübünün uygulaması var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…