teşekkür ettim canlar
hülya kız çok güldüm koreli klip kızı ha
talia canım birbirimize kanımız ısındı ya ondan tanıdık gelmişimdir yoksa nerede görücen kız tee alamanyalardan
lise 2 de teyzemin yanında kalmıştım orada 3 ay ama stuttgart taydım (ay doğru mu yazdım ki :))
Ve Taliaa
Kizlar resim isteyene mail atıyorum
Yazın ozelden maillerinizi
olur tabiki canım el emeği güzel olmaz mı hiç resimleri bekliyoruzmelinaz oyun minderi yapmış ya.. bana da aşk geldi akşam üstü kalktım minder yapmaya koyuldum..
benim neyime oyun minderi..
parmağım acıdı dikmekten..
dahada bitmedi ama bitiremessem uyuyamam ben şimdi..
yarın atarım resimlerini.. inşallah güzel olur..
iyi suçu bana atmadınbu akşam minder yapcam diye yemekte yapmadım ..
adam geldi hani yemek diyo..
dedim ben diyetteyim sende yeme ..
çay demledi kahvaltı yaptı garibim ..
sabahada minderi yeriz artık :76:
aman şu yakışıklıya bakın siz .. maşallah büyük adam gibi uyuyo bu ..
........
ben upuzun saçlarımı kestirdim doğumdn sonra.. bakması zor oluyo diye sonrada pişman oldum ..
olur tabiki canım el emeği güzel olmaz mı hiç resimleri bekliyoruz
iyi suçu bana atmadın
bir yorumda bana beni nasıl hayal ediyosunuz bakiim
Ay bayıldım cok güzel olmusss
Insan bi tanede damadina yaparr
Cok kiskandim bende istiyorum. . Cubuk olarak ne kullandin sevgili dünürcüm
zeynooo cok citi pitisin cnmmmm masallahhhhhhhhhhhh
Saol bebisimmm cok tskler
Sende koy bir resim hep istemekle olmuyor
bende resim yokkkkben bebislerimin resmini koymustum artik onla idare etcennn
ay sen de az zilli değilsin şekerim aşk olsun kendi merakını gider bizi merakta bırak
slm kızlar kaç gündür fırsat bulup giremiyorum salı günü sünnet yatağını yaptık koşuşturmam hiç bitmiyor yarın düğünnnnn büyük gün geldi çattı kaç gecedir uykusuzum yorgunum hayırlısı ile bir atlatsam ne olur bana dua edin insan içine çıkmak kolay değil ne yapıcam bilmiyorum
Hadi kizceler ben yatıyorum
Bugunde saat oldu 2.15gunduzculer kiziyor sonraa
Operim siziiii mck
Geçmiş olsun cnm grip çok zor yaaa emziriirken bide daha zor uyuz bi hastalık .çabuk atlatirsin inşallah.
Kizlar bu dis çıkarmak ne zormuş ve nekadar zaman süreceği de belli değil puf
Sanirim bizim topik kalsiyum acisindan cok iyi beslenmissbugunlerde herkesin sorunu dis cikartmak canim bizimkininde sag alt ve ust it disi cikiyorr baya kiazrmis ikiside benim cocuklarin huyu galiba hep ayni yerden cikartiyorlar ilk
ANNEM BUGUN SOGANI DILIP BIR PARCA ELINE VERELIM DEDI DISINE IYI GELIYORMUS ÖYLE GÖRMUS BIRISINDE ACISINI ALIYORMUSS DISIN BIZDE ÖYLE YAPTIK AMA KIZIM COK BEGENMEDI TADINI ÖGGG YAPTI HEMENNbirde siz deneyin belki size iyi gelirr en azindan agrisini hafifletir :)) birde dis kasiyicilarini buzlukta soguttuktan sona dislerine masaj yapiyorsun cok iyi geliyorr
Evet dünden beri 4 olduk yokmu artiraaan
Sen bir arkadas olarak ekle de yükleyince görürsün zaten hayatim..
eskiden eşim hayal ederdi o da şimdi elde etti :26::26::26:
yarın bakıcaam yazın mutlaka
1.70 boyunda 66 kiloyum eskiye göre şişkoyum. eskiden 60 kilo 38 bedendimsisko demeyelim bence hala citi pitisin sende ben bu isten baya anlamaya basladim galiba tahminlerim dogru cikiyor
bakan baksın canlar silicem sonradan tanıdık manıdık çıkar mazallah
Ve Taliaa
Kizlar resim isteyene mail atıyorum
Yazın ozelden maillerinizi
bakıcaz bakalım hayatımm artıkk iyice bunaldım ev işlerindennkendinede vakit ayır bence erkeklerede hak vermeli resmen alt üst olduk tamam anne olduk onun çocuguna bakıyoruz ama eşi olduğunuzuda unutmayın gönlünü doldur biraz adamcazın cicimm
Bende akşama kadar pijamalarla geziyorum kocişin gelmesine yakın bi duş alıp iki cici giyinip
öyle çıkıyorum karşısına
aynı şey bizim başımıza gelse bizde ister istemez uzaklaşırız dimi ama
Hatta geçenlerde bi olay anlattı çok zoruma gitti
arkadaşıyla geziyolarmış,kadının kucağında 3 aylık çocuk varmış hatunda zayıfmış tabi
arkadaşı demişki abi ya milletin karılarına bak doğum yapmış ama taş gibi bizimkilerde doğumdan
sonra 100 kilo oluyolar demiş.
Kolaysa gelsinde o doğursun dedim
evinin ihtiyacını en iyi sen bilirsin tatlım ama anlattıkların mantıklı geldi
canım öle deme yaa hepimiz sorun yaşıyoruz gelip burda anlatıyoruz anlatmasak içimizde patlar ben seni çok iyi anlıyorumm mutlu olmak için büyük şeyleri bekleme arkadaşımm neyse takma kafana dilerim herşey istediğin gibi olur...Canım benim olur mu öyle şey düşüncesizlik etmedin sadece içinden geçenleri söyledin ama bunlar zaten biliyorum benAfetmek ne demek yaaa canımmm Ay walla ben artık girmeyim topige kimsede neşe bırakmadım
Özür dilerim herkesten :105:
işte sacını öperken agzıma gelen tüylerden canım sıklıp makina ile sufıra verdim ogluşumu
bide kameranın kilolu gösterdigini aldanmayın kamera 3 kilo flan büyük kilolu gösteriyor suan 6 kilo ve zayıf
seni anlatmaya kelimeler bulamıyorum hayatımmmben kaçıyorum kızlar. yarın dr a gidicez şuu sünnet işini konuşmaya :18::18::18:
iki gün de kv de kalıcam fırsat buldukça gelirim öpüldünüz.
haaaa bu arada beni nasıl hayal ediyosunuz yazıın yaaa nolllur
beni hayal eden yok mu yaaaw
eskiden eşim hayal ederdi o da şimdi elde etti :26::26::26:
yarın bakıcaam yazın mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?