2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

olabilir cnm ondan tanidik gelmistir ama kim bilir belkide görmusumdur ben gelmistim 3-4 yil önce istanbula

olur tabiki canım el emeği güzel olmaz mı hiç resimleri bekliyoruz

iyi suçu bana atmadın

bir yorumda bana beni nasıl hayal ediyosunuz bakiim

olur tabiki canım el emeği güzel olmaz mı hiç resimleri bekliyoruz

iyi suçu bana atmadın

bir yorumda bana beni nasıl hayal ediyosunuz bakiim

kumral ela iri gözlu uzun yuzlu uzuna yakin boy incecik zarif bir bayan ayrica cok marifetli biraz ice dönük ayrica grz,eyi ve el isiyle ugrasmayi cok seven kokos ve cok guzellll birde kizi olanntutturdummm dimiiiii

anam sen tam tahmin ettiğim gibsin çıtı pıtı güzel bir kız
gözlerin renkli mi tam anlayamadım ama çok güzelsin şekerim

Cnm ben daha once kucukde olsa bir resmini görmüştüm onun icin fiziksel yorum yapmiyim
Ama karakter olarak kibar zarif iyi niyetli yardımsever cok cok samimi ve içten oldugunu düşünüyorum
Bu arkidisim olan melinnaz
Dünürcüm olan melinnaz ise kisaca cadolozun önde gideniii

Eee arkidislik baska dünürlük baskaaa

slm kızlar kaç gündür fırsat bulup giremiyorum salı günü sünnet yatağını yaptık koşuşturmam hiç bitmiyor yarın düğünnnnn büyük gün geldi çattı kaç gecedir uykusuzum yorgunum hayırlısı ile bir atlatsam ne olur bana dua edin insan içine çıkmak kolay değil ne yapıcam bilmiyorum

ay sen de az zilli değilsin şekerim aşk olsun kendi merakını gider bizi merakta bırak

zillii haaaa koptum gulmektennnn
uyaniklikmi desek acaba bunaa:26: ay sekerim valla merak edilecek bir tarafim yok ondan koymuyorumm rezil olmayim bari :26::26::26:

canim allah kolaylik versin rabbim yardimcin olsun insallah dugunuzde sünnetinizde hayirli olsun :)))

Hadi kizceler ben yatıyorum
Bugunde saat oldu 2.15 gunduzculer kiziyor sonraa
Operim siziiii mck

Hadi kizceler ben yatıyorum
Bugunde saat oldu 2.15 gunduzculer kiziyor sonraa
Operim siziiii mck

iyi geceler canim bende yatiyorum artik uykum geldi benimde gözler agrimaya basladii allah rahatlik versinn grs gunduzculer kizmasin yaaa bende gunduzcu olcaktim ama yine geceye kaydim ee napim gunduz acamiyorumki rahat rahat pc yii

Geçmiş olsun cnm grip çok zor yaaa emziriirken bide daha zor uyuz bi hastalık .çabuk atlatirsin inşallah.

Kizlar bu dis çıkarmak ne zormuş ve nekadar zaman süreceği de belli değil puf

canım bebeklerde genelde alttan yanyana iki diş çıkartır bunu sen iyi biliyosundur zatenn ama senin bi üst bi alt enterasanmış gerçektenn soğan olayına gelince yeşil soğanın beyaz kısmını kesip veriyosun eline o kaşınan yere sürtüyoo hem doğal antibiyotik hemde ağrıkesici uyuşturuyomuş rahatlatıyomuş bebeğii ben oğlumda vermiştimm tek kötü yanı iki diş çıktıktan sonra ısırmaya başlıyolarr leş gibi soğan kokuyooo

Evet dünden beri 4 olduk yokmu artiraaan
Sen bir arkadas olarak ekle de yükleyince görürsün zaten hayatim..

Bende varım beni de say

eskiden eşim hayal ederdi o da şimdi elde etti :26::26::26:

yarın bakıcaam yazın mutlaka

sisko demeyelim bence hala citi pitisin sende ben bu isten baya anlamaya basladim galiba tahminlerim dogru cikiyor
1.70 boyunda 66 kiloyum eskiye göre şişkoyum. eskiden 60 kilo 38 bedendim

bakan baksın canlar silicem sonradan tanıdık manıdık çıkar mazallah

Gerçekten bembeyazsın. Çokta güzelsin

Ve Taliaa

Kizlar resim isteyene mail atıyorum
Yazın ozelden maillerinizi

Bende istiyorum bende sana mailimi atayım

bakıcaz bakalım hayatımm artıkk iyice bunaldım ev işlerindenn

canım öle deme yaa hepimiz sorun yaşıyoruz gelip burda anlatıyoruz anlatmasak içimizde patlar ben seni çok iyi anlıyorumm mutlu olmak için büyük şeyleri bekleme arkadaşımm neyse takma kafana dilerim herşey istediğin gibi olur...

kız ben bunu yerimm maşallahhh nurgu bişi dicemde nazar değer diye korkuyorum...

maşallah canım oğluşun gayet iyi görünüyoo allah esirgesin maşallahhgülüşüde çok güzelmişş
seni anlatmaya kelimeler bulamıyorum hayatımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…