2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hayırlı uğurlu olsun inşşş
zillii haaaa koptum gulmektennnn
uyaniklikmi desek acaba bunaa:26: ay sekerim valla merak edilecek bir tarafim yok ondan koymuyorumm rezil olmayim bari :26::26::26:
kısss koy sende biz bi görelim ozaman karar veririz merak edilmelimisin diyeee niye koymuyon bacım aşk olsun bakkk

günaydın arkadaşlarr gerçekten çok hastayım dün gecede yatılı misafirlerim vardı anlıcanız perişanımm siz yine döktürmüşsünüz tabi bütün gece öle olsun bakalım bi gece yetişcem sizeee

esra resim istiyoruzz
geridönüşüm seni hiç görmedim yine kaçırdım sanırım
pdnk çok tatlısın maşallahh
çıtı pıtı zeynoo
nurgu
sen niye koymadınn resimmm senide merak ediyozzz
valla bikaç koymayan daha varr haa bide keepp sende sende
bitti galibaa :26:

günaydınnnn...bizim mesaimiz 7.30da başladı.kaç gündür denizim huzursuz. bir gün çok uyuyor bir gün uyumamak için çoook direniyor.
biz de diş çıkaranlar kulübündeniz sanırım ön alt damakta beyaz noktalar var.masaj yapınca mest oluyor... ne yazık ki uyanıkken
bebişimi beslemek çok zorlaştı.biberonun memesini çiğnemeye çalışıyor.mamayı verene kadar göbeğim çatlıyor.hal böyle olunca açlıktanda huzursuzlanıyor.dengemiz şaştı...

allah gaz problemi olanlara sabırlar versin. ilk defa bu gece oğlum kesintisiz 1.5 saat ağladı emmekte istemedi nasıl gazı var zaten karnını ellesen anlaşılıyor.. doktorumuz antibiyotik ishalini geçirsin diye bi ilaç verdi probiyotikli ama kuvvetli bişey ağır geldi oğluma herhalde mahvetti oğluşumu gece 6 da bir başladı 7.30 da sustu kuzum oda bayıldı nerdeyse uykusuzluk ve ağlamaktan..

biraz sakinleşince buzluktaki sütlerden verdim biraz da emdi daha yeni kakasını yaptı ve uyudu şükür.. inşallah uzun uyur.. valla çok zormuş acemiperi seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin arkadaşım..

günaydın kızlar
geçmişe bakamadım ufaklık canımı alıyo bu ara giremiyorum bende rahatsızım ondan yapıyo
bende tahmin istiyorum bu arada benide bi hayal edin bakalım neler çıkacak :)

kızlar en kullanşlı silikon göğüs ucu hangisi acilll lütfen.beni hiç emmeyen oğlum emecek belkide.......
:18:

canım seni çok iyi anlıyorum benim bebegimdw zor bir bebek herkez allah sabır versin falan diyo benimde öyleleri yüzünden ne dışarı çıkasım var ne insan içine.galiba herkez nasıl çocuk büyüttügünü çok cabuk unutmuş...

kızlar gece oğlum bazen 5-5.5 saat kesintisiz uyuyor bende kaldırıp emzirmiyorum. bende o yattıktan 1-2 saat sonra ancak yatıyorum ve o uyanınca bir göğsümü emzirip diğerini sağıyorum. ama acaba yanlış mı yapıyorum. gece emzirmesinin süt üretiminde önemli olduğunu okumuştum acaba oğlum yattıktan 2 saat sonra kalkıp sağıp sonra yatıp tekrar o kalkınca onu mu emzirsem? yani bu şekilde uykumdan olacağım tabi uyumadığım içinde çok sütüm olmayacak gibime geliyor.. siz gece uykusunda 2-3 satte bir emziriyor musunuz? ya da hem emzirip hem sağan arkadaşlar gece de 2-3 satte bir sağıyor musunuz. bu arada benim göğsüm 6 satte falan ancak doluyor yani onu da söliimm...

ay ben kimseyi görmedim nerde paylaşıyosunuz neden hep kaçırıyorum ben yaaa...

cnm ben hep sağan biri olarak madem bi kaç saat sonra yatıyosun sağ ikisinide öyle yat kalkınca biriyle doymazsa diğerinide ver derim.uyarmak çok önmli.peşinden kalırsa birinden yine sağarsn bence.dolmasını bekleme bence böyle sütünde artar derim

bende öyle düşündüm aslında uyarmak önemli doğru ben böyle 6 saat bekletmiş oluyorum göğüsleri bir de öyle denemem lazım tabi benim için sağınca göğüsten çıkan miktar da çok önemli biriktiriyorum çünkü bir de diyelim yatmadan sağdım 2-3 saat sonra uyandığında mecbur iki göğsümü emziricem çünkü çok dolacağını sanmam bu sefer doğru düzgün süt biriktiremeyebilirim onu napçam yaaa...

HOSBULDUK canım hayırdır kizin memeyi mi birakti :26: anlamadim
Mama mi istiyor inşallah birakmaz memeni.mama verme inatlas ac kalınca tutat muhakkak memeni biraz.zor olur ama mecburen artık bende.mama verdim sevmedi bizimki tüküruyor cope gitti kutu

kumral ela iri gözlu uzun yuzlu uzuna yakin boy incecik zarif bir bayan ayrica cok marifetli biraz ice dönük ayrica grz,eyi ve el isiyle ugrasmayi cok seven kokos ve cok guzellll birde kizi olanntutturdummm dimiiiii
ya sen beni ne yanlış tanımışsın bazılarını tutturdun canım kumralım gözlerim mavi boyum 1.73 yok öyle pek ince sayılmamdiğer yorumların içinse çok teşekkür ederim arkadaşım çok naziksin ama pek içe dönük değilim sosyal biriyimdir yeni tanıştığım insanlar çok sıcak olduğumu sanki beni yıllardır tanıdıklarını hissettiklerini söylerler tabi herkese karşı değil karşı taraftan negatif elektrik alırsam çok soğuk biri de olabilirim

canım benim benim için böyle şeyler düşünmene sevindim dünür olarak ta azıcık yapayım dimi ama kız annesi olmak zor hayatımsöz arkadaş olarak takıldığımız zamanlarda cadılık yok

Kuzucum albüm yaptım bakabilirsin zaten arkadaşız senle ama akşama kocam bilgrı getirince silicem tedirgin oluyorum nedense böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…