kendinede vakit ayır bence erkeklerede hak vermeli resmen alt üst olduk tamam anne olduk onun çocuguna bakıyoruz ama eşi olduğunuzuda unutmayın gönlünü doldur biraz adamcazın cicimm
Bende akşama kadar pijamalarla geziyorum kocişin gelmesine yakın bi duş alıp iki cici giyinip
öyle çıkıyorum karşısına
aynı şey bizim başımıza gelse bizde ister istemez uzaklaşırız dimi ama
Hatta geçenlerde bi olay anlattı çok zoruma gitti
arkadaşıyla geziyolarmış,kadının kucağında 3 aylık çocuk varmış hatunda zayıfmış tabi
arkadaşı demişki abi ya milletin karılarına bak doğum yapmış ama taş gibi bizimkilerde doğumdan
sonra 100 kilo oluyolar demiş.
Kolaysa gelsinde o doğursun dedim
evinin ihtiyacını en iyi sen bilirsin tatlım ama anlattıkların mantıklı geldi
Canım benim olur mu öyle şey düşüncesizlik etmedin sadece içinden geçenleri söyledin ama bunlar zaten biliyorum benAfetmek ne demek yaaa canımmm Ay walla ben artık girmeyim topige kimsede neşe bırakmadım
Özür dilerim herkesten :105:
işte sacını öperken agzıma gelen tüylerden canım sıklıp makina ile sufıra verdim ogluşumu
bide kameranın kilolu gösterdigini aldanmayın kamera 3 kilo flan büyük kilolu gösteriyor suan 6 kilo ve zayıf
ben kaçıyorum kızlar. yarın dr a gidicez şuu sünnet işini konuşmaya :18::18::18:
iki gün de kv de kalıcam fırsat buldukça gelirim öpüldünüz.
haaaa bu arada beni nasıl hayal ediyosunuz yazıın yaaa nolllur
beni hayal eden yok mu yaaaw
eskiden eşim hayal ederdi o da şimdi elde etti :26::26::26:
yarın bakıcaam yazın mutlaka
slm kızlar kaç gündür fırsat bulup giremiyorum salı günü sünnet yatağını yaptık koşuşturmam hiç bitmiyor yarın düğünnnnn büyük gün geldi çattı kaç gecedir uykusuzum yorgunum hayırlısı ile bir atlatsam ne olur bana dua edin insan içine çıkmak kolay değil ne yapıcam bilmiyorum
kısss koy sende biz bi görelim ozaman karar veririz merak edilmelimisin diyeee niye koymuyon bacım aşk olsun bakkkzillii haaaa koptum gulmektennnn
uyaniklikmi desek acaba bunaa:26:ay sekerim valla merak edilecek bir tarafim yok ondan koymuyorumm rezil olmayim bari :26::26::26:
Yakisikli oglumu dun doktora goturdum. Cok sukur saglik sorunu yokmus. Doktor muayene ederken aglamaya basladi bu yuzden soracaklarimi soramadim. Kilosu olculurken hemsireler cok acidi bana ' ay yazik nasil agliyor bi emzir istersen' dediler. Benim cocugun dilinden anlamiyorlar.O aslinda 'burasi yabanci bir yer, her yer yabanci dolu, doktor bana elledi uhuuu' diyor. Insanlar benim bebemin aglamasi karsisinda niye boyle tepki veriyor ya herkesin bebesi uslu, az aglayan cinsten de bir benimki mi boyle agliyor naz yapiyor anlamiyorum
Oglum bugun oyun halisinda bayagi oynadi. Uyku uyumadi ama 15-20 dk sonra kalkiyor hem de uykusunda aglayarak. Az once yine agladi uykusunda. Kucagima aldim ellerini serbest birakip yuzunu omzuma gomdu uyumaya devam etti. Kabus goruyor sanirim zavalli yavrum. Bugun dogru durust emmedi, emdigini de kustu zaten. Halbuki yine bugun annecigine binbir sesle ciglikla kahkahayla guldu, oynadi. Canim yavrum ya keske dilinden daha cok anlasam ne derdi var bilsem
günaydın arkadaşlarr gerçekten çok hastayım dün gecede yatılı misafirlerim vardı anlıcanız perişanımm siz yine döktürmüşsünüz tabi bütün gece öle olsun bakalım bi gece yetişcem sizeee
esra resim istiyoruzz
geridönüşüm seni hiç görmedim yine kaçırdım sanırım
pdnk çok tatlısın maşallahh
çıtı pıtı zeynoo
nurgu sen niye koymadınn resimmm senide merak ediyozzz
valla bikaç koymayan daha varr haa bide keepp sende sende
bitti galibaa :26:
kızlar gece oğlum bazen 5-5.5 saat kesintisiz uyuyor bende kaldırıp emzirmiyorum. bende o yattıktan 1-2 saat sonra ancak yatıyorum ve o uyanınca bir göğsümü emzirip diğerini sağıyorum. ama acaba yanlış mı yapıyorum. gece emzirmesinin süt üretiminde önemli olduğunu okumuştum acaba oğlum yattıktan 2 saat sonra kalkıp sağıp sonra yatıp tekrar o kalkınca onu mu emzirsem? yani bu şekilde uykumdan olacağım tabi uyumadığım içinde çok sütüm olmayacak gibime geliyor.. siz gece uykusunda 2-3 satte bir emziriyor musunuz? ya da hem emzirip hem sağan arkadaşlar gece de 2-3 satte bir sağıyor musunuz. bu arada benim göğsüm 6 satte falan ancak doluyor yani onu da söliimm...
ay ben kimseyi görmedim nerde paylaşıyosunuz neden hep kaçırıyorum ben yaaa...
bakan baksın canlar silicem sonradan tanıdık manıdık çıkar mazallah
cnm ben hep sağan biri olarak madem bi kaç saat sonra yatıyosun sağ ikisinide öyle yat kalkınca biriyle doymazsa diğerinide ver derim.uyarmak çok önmli.peşinden kalırsa birinden yine sağarsn bence.dolmasını bekleme bence böyle sütünde artar derim
merve hosgeldin canim nasilsin. gecmis olsun pc nin bozulmuss cok uzuldumm insallah tlndan rahat girebilirsinnn :))
resimde yukleyemedin dimii unutmadim hala
ayyy sutum akmisssutyen takmamistim uzun zamandir sutum akmiyorduu hem azaldi diyorum hemde sutum akiyor nasil is ya buu sagim baride rahatlayim
ya sen beni ne yanlış tanımışsınkumral ela iri gözlu uzun yuzlu uzuna yakin boy incecik zarif bir bayan ayrica cok marifetli biraz ice dönük ayrica grz,eyi ve el isiyle ugrasmayi cok seven kokos ve cok guzellll birde kizi olanntutturdummm dimiiiii
Cnm ben daha once kucukde olsa bir resmini görmüştüm onun icin fiziksel yorum yapmiyim
Ama karakter olarak kibar zarif iyi niyetli yardımsever cok cok samimi ve içten oldugunu düşünüyorum
Bu arkidisim olan melinnaz
Dünürcüm olan melinnaz ise kisaca cadolozun önde gideniii
Eee arkidislik baska dünürlük baskaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?