Canim cok sagol insallah ben de bu sureci atlatacagim. Ben bebegime kolik demiyorum hicbir zaman, o kadar huysuz degil sukurler olsun. Bol gazli, cani tatli ve biraz huysuz. Evde tum gun sadece benle, baska dis ses yok. Her gun disari cikarsam sik sik topluluk icinde olsa da ne zaman kalabalik gorse ya da yabanci birini gorse boyle yapiyor. Anneme bile her seferinde agliyor ilk basta sonra alisiyor.allah gaz problemi olanlara sabırlar versin. ilk defa bu gece oğlum kesintisiz 1.5 saat ağladı emmekte istemedi nasıl gazı var zaten karnını ellesen anlaşılıyor.. doktorumuz antibiyotik ishalini geçirsin diye bi ilaç verdi probiyotikli ama kuvvetli bişey ağır geldi oğluma herhalde mahvetti oğluşumu gece 6 da bir başladı 7.30 da sustu kuzum oda bayıldı nerdeyse uykusuzluk ve ağlamaktan..
biraz sakinleşince buzluktaki sütlerden verdim biraz da emdi daha yeni kakasını yaptı ve uyudu şükür.. inşallah uzun uyur.. valla çok zormuş acemiperi seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin arkadaşım..
Aynen dedigin gibi unutmuslar nasil buyuttuklerini. Dugune gittigimde ver ben bakayim sen is yap dediler anlatamadim bebegimin sadece bende avundugunu. Onlara gore bebek emer ve uyur. Baska kollarda da cok sakin bir sekilde durabilir.Belki buyuyunce benim bebegim de boyle olacak ama su an boyle degil. Doktora, dugune, toplantiya gittgimde bir ciglik bir yaygara kopuyor ki sorma. Etrafimdakiler de bu nasil bebek der gibi bakinca deli oluyorum. Bu aglayan bebek istecanım seni çok iyi anlıyorum benim bebegimdw zor bir bebek herkez allah sabır versin falan diyo benimde öyleleri yüzünden ne dışarı çıkasım var ne insan içine.galiba herkez nasıl çocuk büyüttügünü çok cabuk unutmuş...
Ben gece kendi kalkmazsa uyandirmiyorum. Bebegin doyuyorsa tek gogusle digerini sag ama uyandiginda emzirmen daha iyi olur sut uretimi acisindan. Ben her zaman sagmiyorum. Bebek gece ya da sabah ilk kez emdiginde gogsum doluysa hala o zaman iki gogsumu de sagiyorumkızlar gece oğlum bazen 5-5.5 saat kesintisiz uyuyor bende kaldırıp emzirmiyorum. bende o yattıktan 1-2 saat sonra ancak yatıyorum ve o uyanınca bir göğsümü emzirip diğerini sağıyorum. ama acaba yanlış mı yapıyorum. gece emzirmesinin süt üretiminde önemli olduğunu okumuştum acaba oğlum yattıktan 2 saat sonra kalkıp sağıp sonra yatıp tekrar o kalkınca onu mu emzirsem? yani bu şekilde uykumdan olacağım tabi uyumadığım içinde çok sütüm olmayacak gibime geliyor.. siz gece uykusunda 2-3 satte bir emziriyor musunuz? ya da hem emzirip hem sağan arkadaşlar gece de 2-3 satte bir sağıyor musunuz. bu arada benim göğsüm 6 satte falan ancak doluyor yani onu da söliimm...
ay denoz'un albüm yaptığını gördüm bide baktım anaaaaaaaaaam bu ne fıstık bi hatunmuş
ben hiç öle hayal etmemiştim
nasıl hayal ettin deseniz onuda bilmiyorum ya
ay bu aralar mala bağladım
ben denoz u ekledmde kabul etmedi !!!!
nazar değdirir bu karı dedi kesin ...
bak güzel dedin ya merak ettim şimdi..
ben kaçıyorum kızlar. yarın dr a gidicez şuu sünnet işini konuşmaya :18::18::18:
iki gün de kv de kalıcam fırsat buldukça gelirim öpüldünüz.
haaaa bu arada beni nasıl hayal ediyosunuz yazıın yaaa nolllur
beni hayal eden yok mu yaaaw
eskiden eşim hayal ederdi o da şimdi elde etti :26::26::26:
yarın bakıcaam yazın mutlaka
olur tabiki canım el emeği güzel olmaz mı hiç resimleri bekliyoruz
iyi suçu bana atmadın
bir yorumda bana beni nasıl hayal ediyosunuz bakiim
Hadi kizceler ben yatıyorum
Bugunde saat oldu 2.15gunduzculer kiziyor sonraa
Operim siziiii mck
Kuzucum albüm yaptım bakabilirsin zaten arkadaşız senle ama akşama kocam bilgrı getirince silicem tedirgin oluyorum nedense böyle
kızlar en kullanşlı silikon göğüs ucu hangisi acilll lütfen.beni hiç emmeyen oğlum emecek belkide.......
:18:
bende öyle düşündüm aslında uyarmak önemli doğru ben böyle 6 saat bekletmiş oluyorum göğüsleri bir de öyle denemem lazım tabi benim için sağınca göğüsten çıkan miktar da çok önemli biriktiriyorum çünkü bir de diyelim yatmadan sağdım 2-3 saat sonra uyandığında mecbur iki göğsümü emziricem çünkü çok dolacağını sanmam bu sefer doğru düzgün süt biriktiremeyebilirim onu napçam yaaa...
sen nası zayıfladın esra.. bi formülü varsa banada sööle..
sabahları aç karna elma sirkeli su içiyorum farklı olarak..
onun dışında klasik diyet yapıyorum .. haşlanmış sebze falan..
bu arada millet hamileyken 2 kere aşı olmuştuk ya
bana çocuk 3 aylık oluncada gelceksin demişlrdi..
aşı kartımada 7 eylül yazmışlardı ..
ama ben gitmedim.. ne aşısıydı o..
olan varmı aranızda..
Icinde seker olan yiyecek icecek ekmek&hamur isi bir de kizartmayi tamamen cikardim hayatimdan onun disin da et olsun sebze olsun canim istedigi kadar tükettim vakit buldukca 1 saatte spor yapiyordum ama artik biraktim son bir aydir yapmiyorum birde cok su iciyorum canim günde en az 3 litre böyle böyle gitti kilolar baska birsey yapmadim
günaydın arkadaşlarr gerçekten çok hastayım dün gecede yatılı misafirlerim vardı anlıcanız perişanımm siz yine döktürmüşsünüz tabi bütün gece öle olsun bakalım bi gece yetişcem sizeee
esra resim istiyoruzz
geridönüşüm seni hiç görmedim yine kaçırdım sanırım
pdnk çok tatlısın maşallahh
çıtı pıtı zeynoo
nurgu sen niye koymadınn resimmm senide merak ediyozzz
valla bikaç koymayan daha varr haa bide keepp sende sende
bitti galibaa :26:
ben bi gittim hepiniz gelmişsiniz sonra yine gitmişsiniz yaa
vicdansiz kari tas gibi yere yatirmis cocugu kendi keyfi icin yok biz bukadar merhametsiz olamayiz canim ya
:
Günaydın kızlarrr
Alıntı yapmadıklarıma da yetişeyim burdan...
Nurgu ayyy maşallah oğluşuna ne kadar tatlı ve ne güzel uyuyor öyleeee
.
canım benim kızımda ilk doğduğunda silikonla emiyordu ama en kullanışlı diye bişey yok bence onu bebeğin seçecek biz bebedor nuk ,chicco ve avent aldık aventi tuttu kızım diğerlerini sevmedi ağzına bile almadı deneyerek bulduk yani sende birkaç marka dene birini sevecektir
hade bakalım öle olsunn canımm seni görmüş kadar oldummcanım ya sirkeli su iyi zayıflatma özeliğide var ama midede hasar açıyor bide full asit olunca aç karnına çok tehlikeli..
ben doğumdan önce uzun süre denedim iyide kilo verdim tabi sırf ondan kaynaklı değil..
aama midemde reflü oluştu zamanla hamileliktede arttı güzelim düzenimi bozdum anlayacağın dr. çok asitlimi tüketiyosun dedi
bende meden suyu dışında çok tüketmem
sonra sirkeli suyu söyledim
-AHHHHH AHHHH......
dedi beni dövecekti nerdeyse
TETANOZ AŞISI
canım benim önemli aslında ya o kadar eziyetini çektik
bu dozları tamamlarsak ömür boyu aşı korurmuş bizi allah korusun paşlı bişeylerin vücuda batmasından dolayı tekrar aşı olmamıza gerek yok
MAŞALLAH KIZ KURTULMUŞSUN KİLOLARDAN HELAL OLSUN VALLAA
sana kocaman yıldızlı pekiyi gönderiyorum..hem zayıfım hem anneyim diyosun haa
darısı bize
ben pek resim taraftarı değilim tatlım ya sewmiyorum öyle şeyleri
ama tontişmi tontiş uzun boylu ayrıca tesettürlü bi hatun caaaazım işte
Ben burdayım canım
ama ben de yemeğe gidicem birazdannnnnn
ben hep şöyle hesap yaptm kendm altı saat sağmadm diyelim 120 çıktı.bunu iki seferde sağsan kalkarak ilkinde 80 ikincide 60 çıksa eder 140.daha iyi birikmiyomu? bnm hiç emmiyo ama böle yaparak arttı sütüm üstelik dolapta 4500 cc sütüm var.biçoğunuza az gelebilir ama önceleri hep mama veren bnm için çok
ama çok yorucu tabi
off bende daha yeni yaptım kahvaltıı denöz bugün sıkıntılıyım keyfim yok hiççgidiyim en iyisi bendee
bende senin gibi sabah keyifsiz uyandım bikaç zamandır kafamda üdşündüğüm bişilerde var hepsi birikti bide üstüne hastalık sanırım biraz yoruldum duygusal olarakk benmde canım bişi yapmak istemiyoo sen niye öle oldunkii :26:nooldun kuzum???
hayırdır kötü bişey yok dimi???
hastalığın geçti mi biraz ???
gerçi benim de keyfim yok hiç ama ben nedenini bilmiyorum..öyle bi sabah sıkıntıyla uyandım herzamanki gibi..
hiçbişey yapasım gelmiyor
ahh canım ne azı süper stok bence.. ben 3000 cc falan yapsam yetecek.. bende bir deneyeyim bakayım o şekilde kaç cc çıkacak. ama birde benim dolu göğüsten 100 cc falan çıkıyor hemde en az yarım saat uğraşıyorum bir göğüsle ben beceremiyorum herhalde bu işi..
bende senin gibi sabah keyifsiz uyandım bikaç zamandır kafamda üdşündüğüm bişilerde var hepsi birikti bide üstüne hastalık sanırım biraz yoruldum duygusal olarakk benmde canım bişi yapmak istemiyoo sen niye öle oldunkii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?