2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canim cok sagol insallah ben de bu sureci atlatacagim. Ben bebegime kolik demiyorum hicbir zaman, o kadar huysuz degil sukurler olsun. Bol gazli, cani tatli ve biraz huysuz. Evde tum gun sadece benle, baska dis ses yok. Her gun disari cikarsam sik sik topluluk icinde olsa da ne zaman kalabalik gorse ya da yabanci birini gorse boyle yapiyor. Anneme bile her seferinde agliyor ilk basta sonra alisiyor.

Aynen dedigin gibi unutmuslar nasil buyuttuklerini. Dugune gittigimde ver ben bakayim sen is yap dediler anlatamadim bebegimin sadece bende avundugunu. Onlara gore bebek emer ve uyur. Baska kollarda da cok sakin bir sekilde durabilir.Belki buyuyunce benim bebegim de boyle olacak ama su an boyle degil. Doktora, dugune, toplantiya gittgimde bir ciglik bir yaygara kopuyor ki sorma. Etrafimdakiler de bu nasil bebek der gibi bakinca deli oluyorum. Bu aglayan bebek iste Zaten bu aralar ses denemesi yapiyor, surekli ciglik atiyor mutlu ya da mutsuz olsun sesinin ne kadar cikacagini olcuyor. Burnunu acarken cok agliyor diye sabah llk kalktiginda acmak istemiyorum burnunu komsular rahatsiz olacak diye. Cok fena agliyor ve o sessizlikte cinliyor sesi.

Ben gece kendi kalkmazsa uyandirmiyorum. Bebegin doyuyorsa tek gogusle digerini sag ama uyandiginda emzirmen daha iyi olur sut uretimi acisindan. Ben her zaman sagmiyorum. Bebek gece ya da sabah ilk kez emdiginde gogsum doluysa hala o zaman iki gogsumu de sagiyorum

Lovercım bizden de sana sevgilerrrrrrrr

ay denoz'un albüm yaptığını gördüm bide baktım anaaaaaaaaaam bu ne fıstık bi hatunmuş
ben hiç öle hayal etmemiştim
nasıl hayal ettin deseniz onuda bilmiyorum ya
ay bu aralar mala bağladım

canım benim çok saol
herkes beni daha farklı hayal etmiş sanırım...ama nasıl ettiniz merak ediyorummmm...:44::44::44:

ben denoz u ekledmde kabul etmedi !!!!
nazar değdirir bu karı dedi kesin ...
bak güzel dedin ya merak ettim şimdi..

aşkolsun hemşom yaaa..hem de seni etmicemmm...
ama senden bana öyle bir şey gelmedi ..gelse hemen eklerdim bebişimmm
hatta dur ben seni ekleyeyim
bu arada senin gözler de çok güzelmiş gerçekten..bi de hiç öyle 100 kilo falan durmuyorsun

canım senin için düşündüklerimi yazsam sayfa yetmez
önce fiziğin için söyliyeyim sarışın renkli gözlü düşünüyorum çünkü genelde balıkesir kızları güzel oluyor böyle
karakter olarak da çok pozitif, yardımsever, içten, dobra ve bi de çokkkk komiksinnnnn...
yazdıklarına kopuyorum her defasında

olur tabiki canım el emeği güzel olmaz mı hiç resimleri bekliyoruz

iyi suçu bana atmadın

bir yorumda bana beni nasıl hayal ediyosunuz bakiim

canım ben de seni aynen kendini tarif ettiğin gibi tahmin etmiştim...ama ela gözlü olarak...bi de daha kısa boylu:) maşallah manken gibisin desene
onun dışında sen de çok pozitif, içten ve canayakınsınnn

Hadi kizceler ben yatıyorum
Bugunde saat oldu 2.15 gunduzculer kiziyor sonraa
Operim siziiii mck

Bu sefer kızmadım
aslında davetsiz misafirim olmasaydı ben de gelecektim ama bi de baktım cümbüş falan yok sabah yazarım dedim

Son düzenleme:
yakında bizde böyle olacaz az kaldıı
koptum yaaaa
:

Eki Görüntüle 802047

vicdansiz kari tas gibi yere yatirmis cocugu kendi keyfi icin yok biz bukadar merhametsiz olamayiz canim ya

Kuzucum albüm yaptım bakabilirsin zaten arkadaşız senle ama akşama kocam bilgrı getirince silicem tedirgin oluyorum nedense böyle

ben seni nedense hep balik etli oldukca yuvarlar bir yüze sahip olarak düsünmüstüm masallah canim benim
bu arada nedense esini görünce daha önce biryerde gördümmü acaba diye gecirdim bende icimden teomana cok benziyor hakikaten

kızlar en kullanşlı silikon göğüs ucu hangisi acilll lütfen.beni hiç emmeyen oğlum emecek belkide.......
:18:

canım benim kızımda ilk doğduğunda silikonla emiyordu ama en kullanışlı diye bişey yok bence onu bebeğin seçecek biz bebedor nuk ,chicco ve avent aldık aventi tuttu kızım diğerlerini sevmedi ağzına bile almadı deneyerek bulduk yani sende birkaç marka dene birini sevecektir

Günaydın kızlarrr

Alıntı yapmadıklarıma da yetişeyim burdan...

Nurgu ayyy maşallah oğluşuna ne kadar tatlı ve ne güzel uyuyor öyleeee

Enesibel hoşgeldin canım..senin minnoş da çok tatlııııııııııı olmuş..

Geridönüşüm ben akşam giremediğim için görmedim seni..eklesene biz de görelimmmmmm

Keep geçmiş olsun oğluşuna canım...

ben hep şöyle hesap yaptm kendm altı saat sağmadm diyelim 120 çıktı.bunu iki seferde sağsan kalkarak ilkinde 80 ikincide 60 çıksa eder 140.daha iyi birikmiyomu? bnm hiç emmiyo ama böle yaparak arttı sütüm üstelik dolapta 4500 cc sütüm var.biçoğunuza az gelebilir ama önceleri hep mama veren bnm için çok
ama çok yorucu tabi

sen nası zayıfladın esra.. bi formülü varsa banada sööle..
sabahları aç karna elma sirkeli su içiyorum farklı olarak..
onun dışında klasik diyet yapıyorum .. haşlanmış sebze falan..

canım ya sirkeli su iyi zayıflatma özeliğide var ama midede hasar açıyor bide full asit olunca aç karnına çok tehlikeli..
ben doğumdan önce uzun süre denedim iyide kilo verdim tabi sırf ondan kaynaklı değil..
aama midemde reflü oluştu zamanla hamileliktede arttı güzelim düzenimi bozdum anlayacağın dr. çok asitlimi tüketiyosun dedi
bende meden suyu dışında çok tüketmem
sonra sirkeli suyu söyledim
-AHHHHH AHHHH......
dedi beni dövecekti nerdeyse

TETANOZ AŞISI
canım benim önemli aslında ya o kadar eziyetini çektik
bu dozları tamamlarsak ömür boyu aşı korurmuş bizi allah korusun paşlı bişeylerin vücuda batmasından dolayı tekrar aşı olmamıza gerek yok

MAŞALLAH KIZ KURTULMUŞSUN KİLOLARDAN HELAL OLSUN VALLAA
sana kocaman yıldızlı pekiyi gönderiyorum..hem zayıfım hem anneyim diyosun haa
darısı bize

ben pek resim taraftarı değilim tatlım ya sewmiyorum öyle şeyleri
ama tontişmi tontiş uzun boylu ayrıca tesettürlü bi hatun caaaazım işte

vicdansiz kari tas gibi yere yatirmis cocugu kendi keyfi icin yok biz bukadar merhametsiz olamayiz canim ya
:

altına yastık koyarız bissdeee:
1:
Günaydın kızlarrr

Alıntı yapmadıklarıma da yetişeyim burdan...

Nurgu ayyy maşallah oğluşuna ne kadar tatlı ve ne güzel uyuyor öyleeee
.

sağol teyzesi sıpaaacan 3aylık aşısında akşama kadar uyumazsa sonra öyle ağzı açık uyur işte

benmki biberon kullandğımızdan tutuyo ama nuk var halkası dar elimle tutuyum derken Engel oluyo ememiyo.wee babynin halkası genş güzel ama ucu çok akıtıyo.yani halkası geniş ama ağzı az akıtan olacak:S

hade bakalım öle olsunn canımm seni görmüş kadar oldumm

Ben burdayım canım
ama ben de yemeğe gidicem birazdannnnnn

off bende daha yeni yaptım kahvaltıı denöz bugün sıkıntılıyım keyfim yok hiçç gidiyim en iyisi bendee

ahh canım ne azı süper stok bence.. ben 3000 cc falan yapsam yetecek.. bende bir deneyeyim bakayım o şekilde kaç cc çıkacak. ama birde benim dolu göğüsten 100 cc falan çıkıyor hemde en az yarım saat uğraşıyorum bir göğüsle ben beceremiyorum herhalde bu işi..

off bende daha yeni yaptım kahvaltıı denöz bugün sıkıntılıyım keyfim yok hiçç gidiyim en iyisi bendee

nooldun kuzum???
hayırdır kötü bişey yok dimi???
hastalığın geçti mi biraz ???

gerçi benim de keyfim yok hiç ama ben nedenini bilmiyorum..öyle bi sabah sıkıntıyla uyandım herzamanki gibi..
hiçbişey yapasım gelmiyor

bende senin gibi sabah keyifsiz uyandım bikaç zamandır kafamda üdşündüğüm bişilerde var hepsi birikti bide üstüne hastalık sanırım biraz yoruldum duygusal olarakk benmde canım bişi yapmak istemiyoo sen niye öle oldunkii :26:

tek göğüstenmi 100?ben iki iki buçuk yada üç saatte sağıyorum gün içinde iki buçukta 110 120 çıkıyo toplami geceleri çok çıkıyo biraz daha 160 180 falan.günde 7 veya 8 sağımla 1000 1100 oluyo.o kadar içmiyo kalanı koyuyom işte

ben değiştirerek sağıyorum iki üç sefer sende öyle yap.birini sağıp diğerine geçince geri dön yine sağ

hımm anladım canım...anlatmak istersen dinlerim öğleden sonra şimdi bi yemeğe gitmem lazım bekliyorlar beni...

benim niye öyle olduğum konusunda hiçbi fikrim yok...bazen sebepsiz yere kötü hissedersin ya kendini heralde onlardan biri..daha doğrusu kötü hissetmekten ziyade isteksizlik var...

neyse canım kaçıyorum ben öğleden sonra burdayım beklerim...ve de dinlerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…