hımm anladım canım...anlatmak istersen dinlerim öğleden sonra şimdi bi yemeğe gitmem lazım bekliyorlar beni...
benim niye öyle olduğum konusunda hiçbi fikrim yok...bazen sebepsiz yere kötü hissedersin ya kendini heralde onlardan biri..daha doğrusu kötü hissetmekten ziyade isteksizlik var...
neyse canım kaçıyorum ben öğleden sonra burdayım beklerim...ve de dinlerimmmm
hülya
canım maşallahın var yaşınıda kilonuda göstermiyosun
ama merak ettiğim 2 şey var:26::26:
1)düğün fotolarında saçın hem açık hem kapalı nasıl oluyoo kızzz
2)ayakkabılarına bayıldım ama neden beyaz değil
mrakımın kusuruna bakma
kızlar gece oğlum bazen 5-5.5 saat kesintisiz uyuyor bende kaldırıp emzirmiyorum. bende o yattıktan 1-2 saat sonra ancak yatıyorum ve o uyanınca bir göğsümü emzirip diğerini sağıyorum. ama acaba yanlış mı yapıyorum. gece emzirmesinin süt üretiminde önemli olduğunu okumuştum acaba oğlum yattıktan 2 saat sonra kalkıp sağıp sonra yatıp tekrar o kalkınca onu mu emzirsem? yani bu şekilde uykumdan olacağım tabi uyumadığım içinde çok sütüm olmayacak gibime geliyor.. siz gece uykusunda 2-3 satte bir emziriyor musunuz? ya da hem emzirip hem sağan arkadaşlar gece de 2-3 satte bir sağıyor musunuz. bu arada benim göğsüm 6 satte falan ancak doluyor yani onu da söliimm...
Cnm isini karismak gibi olmasin doktorada sordum calisan bir bayanin suan calismasamda 3 aya caliscam ben 20 gunlukken bile geceleri kendi kalkmadikca kaldirmiyorum doktor acikirsa kendi kalkar demisti suan gece bir kez kalkiyor top 11 saat uyuyor gece kaldirmaya alistirirsan arkadasim alistirdi suan 2.5 yasinda halen gece uc kez sut isituyor ve sabah ise gidiyor gece dogru duzgun uyumadan ablamin gece kaldirmaya alistirmamisti 2 yasinda oglu varhic gece kalkmaz gece kaldirmaya alistirmak calisan bayan zor ben ise gece yatirmadan iki gogsumu muhakkak emziririm zaten memede uyumayi sever gece kalktigindada iki gogus emziriyorum insallah beni yanlis anlamazsin bilgiclik yapmak degildi niyetim.
Sevgili vanilyalı pudink senin blogger bir akraban var mı ona çok benzettim. O da senin gibi süt beyaz, çekik göz, tatlı mı tatlı, minyon bişi İsmide sevgi
blog bende şuan açılmıyor ama google görsellere svglove yazınca çıkıyor ne meraklıyım yaa :26:
Cnm isini karismak gibi olmasin doktorada sordum calisan bir bayanin suan calismasamda 3 aya caliscam ben 20 gunlukken bile geceleri kendi kalkmadikca kaldirmiyorum doktor acikirsa kendi kalkar demisti suan gece bir kez kalkiyor top 11 saat uyuyor gece kaldirmaya alistirirsan arkadasim alistirdi suan 2.5 yasinda halen gece uc kez sut isituyor ve sabah ise gidiyor gece dogru duzgun uyumadan ablamin gece kaldirmaya alistirmamisti 2 yasinda oglu varhic gece kalkmaz gece kaldirmaya alistirmak calisan bayan zor ben ise gece yatirmadan iki gogsumu muhakkak emziririm zaten memede uyumayi sever gece kalktigindada iki gogus emziriyorum insallah beni yanlis anlamazsin bilgiclik yapmak degildi niyetim.
benmki biberon kullandğımızdan tutuyo ama nuk var halkası dar elimle tutuyum derken Engel oluyo ememiyo.wee babynin halkası genş güzel ama ucu çok akıtıyo.yani halkası geniş ama ağzı az akıtan olacak:S
hımmm o zamnan şöyle söyleyeyim avent içlerinde en kullanışlı olanıydı bence gerçi ben diğerlerini pek kullanmadım kızım almadığı için ama aventte çok rahat emzirdim kelebek şeklinde göğüse hemen yapışıyor tutmaya hiç gerek kalmıyor emzirme bitince ucundan tutup bant sökermiş gibi kaldırıyorsun diğerlerinde öyle olmuyordu tutmak zorunda kalıyordum sağa sola kayıyordu
tek göğüstenmi 100?ben iki iki buçuk yada üç saatte sağıyorum gün içinde iki buçukta 110 120 çıkıyo toplami geceleri çok çıkıyo biraz daha 160 180 falan.günde 7 veya 8 sağımla 1000 1100 oluyo.o kadar içmiyo kalanı koyuyom işte
canım maaşallah allah nazardan saklasın.. benim çok sütüm yok zaten gerçi oğlum sadece emiyor ona da yetiyor sanırım ama ancak yetiyor işte.. değiştirerek derken örneğin 10 dk birini sonra öbürünü sonra bir daha diğerini gibi mi?
hımmm o zamnan şöyle söyleyeyim avent içlerinde en kullanışlı olanıydı bence gerçi ben diğerlerini pek kullanmadım kızım almadığı için ama aventte çok rahat emzirdim kelebek şeklinde göğüse hemen yapışıyor tutmaya hiç gerek kalmıyor emzirme bitince ucundan tutup bant sökermiş gibi kaldırıyorsun diğerlerinde öyle olmuyordu tutmak zorunda kalıyordum sağa sola kayıyordu
artık çok az gelmeye başlaynca biri diğerine geçyorum sonra gene dönüyorum evet.bende avent alaym o zaman.dua edin ne olur emsin artık gerçekten çok yorucu böyle
offff yaaa kac gundur giremedim birsürü şey kaçırmışım
arkadaş listelerinizde olmadığım için fotolarıda göremiyorum
çatlıyorum burda, msjlardan okudugum kadarıyla canlandırdım kafamda
bu arada nsıl korunuyosunuz yahuuu çook korkuyorum hamile kalcam diye arada kaza oldu da
nice hayılrı senelere rezene cimm kız kardesın nasıll hamıslıgı nasıl gıdıyor bakalım tecrubelerini payşasıyorsun degilmi??ne kadaralık oldu yıyenınn ALLAH ın ıznı ıleeeeeee