2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
saol canım grşrz inşallahhh

hülya
canım maşallahın var yaşınıda kilonuda göstermiyosun
ama merak ettiğim 2 şey var:26::26:
1)düğün fotolarında saçın hem açık hem kapalı nasıl oluyoo kızzz
2)ayakkabılarına bayıldım ama neden beyaz değil
mrakımın kusuruna bakma

tatlım maşallah ne kadar saf ve duru bi yüzün var
kapalıı olduğunu hiç düşünmemiştim çok yakışmış:
nazar:

Son düzenleme:

Cnm isini karismak gibi olmasin doktorada sordum calisan bir bayanin suan calismasamda 3 aya caliscam ben 20 gunlukken bile geceleri kendi kalkmadikca kaldirmiyorum doktor acikirsa kendi kalkar demisti suan gece bir kez kalkiyor top 11 saat uyuyor gece kaldirmaya alistirirsan arkadasim alistirdi suan 2.5 yasinda halen gece uc kez sut isituyor ve sabah ise gidiyor gece dogru duzgun uyumadan ablamin gece kaldirmaya alistirmamisti 2 yasinda oglu varhic gece kalkmaz gece kaldirmaya alistirmak calisan bayan zor ben ise gece yatirmadan iki gogsumu muhakkak emziririm zaten memede uyumayi sever gece kalktigindada iki gogus emziriyorum insallah beni yanlis anlamazsin bilgiclik yapmak degildi niyetim.

neyseem ben kaçar gideyim aç karnımı doyurayım
zaten hiç tok olmuyorumki
görüşürük siizileri sewiyooreeeeeee

Son düzenleme:
Sevgili vanilyalı pudink senin blogger bir akraban var mı ona çok benzettim. O da senin gibi süt beyaz, çekik göz, tatlı mı tatlı, minyon bişi İsmide sevgi

blog bende şuan açılmıyor ama google görsellere svglove yazınca çıkıyor ne meraklıyım yaa :26:

svglove.blogspot.com

zaten arkadaşta kaldırma niyetnde değil sanırım makinayla sağacak

benmki biberon kullandğımızdan tutuyo ama nuk var halkası dar elimle tutuyum derken Engel oluyo ememiyo.wee babynin halkası genş güzel ama ucu çok akıtıyo.yani halkası geniş ama ağzı az akıtan olacak:S

hımmm o zamnan şöyle söyleyeyim avent içlerinde en kullanışlı olanıydı bence gerçi ben diğerlerini pek kullanmadım kızım almadığı için ama aventte çok rahat emzirdim kelebek şeklinde göğüse hemen yapışıyor tutmaya hiç gerek kalmıyor emzirme bitince ucundan tutup bant sökermiş gibi kaldırıyorsun diğerlerinde öyle olmuyordu tutmak zorunda kalıyordum sağa sola kayıyordu

ben değiştirerek sağıyorum iki üç sefer sende öyle yap.birini sağıp diğerine geçince geri dön yine sağ

canım maaşallah allah nazardan saklasın.. benim çok sütüm yok zaten gerçi oğlum sadece emiyor ona da yetiyor sanırım ama ancak yetiyor işte.. değiştirerek derken örneğin 10 dk birini sonra öbürünü sonra bir daha diğerini gibi mi?

yok canım ne bilgiçliği fikirleriniz benim için çok önemli.. tabi kaldırmayacağım bence de kaldırırsam alışır gibi.. sağıp biriktireyim diyorum işte..

kızlar benim bir arkadaşım 8 ay bebeğini avent silikon uçla emzirmişti.. memnundu ama bilemiyorum tabi..

Merhaba kızlar pdnk dunurum cekik cekik gozler ayni kizinin gozleri masallah. Geridonusumkutusu ben niyeyse seni hep acik düşünmüştüm bende başörtülü yum ikinizede kocaman masallah

artık çok az gelmeye başlaynca biri diğerine geçyorum sonra gene dönüyorum evet.bende avent alaym o zaman.dua edin ne olur emsin artık gerçekten çok yorucu böyle

offff yaaa kac gundur giremedim birsürü şey kaçırmışım
arkadaş listelerinizde olmadığım için fotolarıda göremiyorum
çatlıyorum burda, msjlardan okudugum kadarıyla canlandırdım kafamda
bu arada nsıl korunuyosunuz yahuuu çook korkuyorum hamile kalcam diye arada kaza oldu da

spring senden de foto bekliyorum..

ahaha eşim korunuo benim ama ben korkuyorum yinede. ama zaten artık bıraktık sanırım :)

bugün evlilik yıl dönümümüz
yarın da eşimin doğum günü:44:

işin zor desene:18::18::18::18:

dahaaa nice nice mutlu senelereee canım rabbim mutluluğunuzu eksik etmesin inşallahhh..:54
:

spring senden de foto bekliyorum..

ahaha eşim korunuo benim ama ben korkuyorum yinede. ama zaten artık bıraktık sanırım :)

neyi zaten bıraktınız kız:26::26::26:

HAYIRLI CUMALARR
DÜN Kİ 3 LÜ ASIDAN SONRA zor bir geceydı gayet huzursuz ve sıkıntılı gece sonrası paşam uyuyo suanda amann duymasınn

bugün evlilik yıl dönümümüz
yarın da eşimin doğum günü:44:
nice hayılrı senelere rezene cimm kız kardesın nasıll hamıslıgı nasıl gıdıyor bakalım tecrubelerini payşasıyorsun degilmi??ne kadaralık oldu yıyenınn ALLAH ın ıznı ıleeeeeee

işin zor desene:18::18::18::18:

dahaaa nice nice mutlu senelereee canım rabbim mutluluğunuzu eksik etmesin inşallahhh..:54
:

neyi zaten bıraktınız kız:26::26::26:

ev arkadaşıyız canım sadece artık :) iyice koptuk biz valla...

nurgül sende foto koy ya. gizli albüm yap silersin sonra. bende silcem birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…