2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Az önce okuduğum bi yazıda bebek 5,5 kiloyu geçince 2 aylık bebeklerde gece beslenmeye gerek yok diyor. Son beslenmeden sonra kesintisiz 6-8 saat uyuyabilirmiş

İnanır mısın bugun aynisini bakicida söyledi

cnm ya bi small var bi standart hangisini alsam göğüs ucum küçük.bunu nasıl yapıştırıysn ıslak kuru.bide yukarı aşağımı baksn yönü sağa solamı farkediyomu

benimki standart olandandı benim göğüsucumda çok küçük rahat kullandım standart olanı.Kuru olarak yapıştırmak lazım ıslakken tutmuyor ben emzirme yönüne göre ayarlıyordum hafif yamuk olacak şekilde bebeğin burnu açıkta kalacak şekilde yapıştırıyordum başta hafifçe tut elinle bebek emdikçe vakumlanıp yapışıyor zaten

kızlar kim rahım yarası yaktırmıştı varmı aranızda bende yaktırdım

sibeelll hoşgeldin gönderdin sonunda kvyi. ben yaktırmıştım 2 sene önce hayırdır?

birde benim meşe kütüğü kocam(kıymetimi bilsin yinede kütüklerin kaliteli olanından hitap ediyorum) doğum günümü hatırlamadı

kizlar beni görüp hatirlayamayanlar veya hic görmeyip görmek isteyenler icin kirmayip fotograf ekledim
kiymetimi bilin ulan

hade canımmmsen naptın yaa pekii kızz adam yorulmuştur falann haa olmazmıı başka ne diyim bilemedimm

hade canımmmsen naptın yaa pekii kızz adam yorulmuştur falann haa olmazmıı başka ne diyim bilemedimm

dün tatlı yapmıştım yanıma geldi akşam bu ne dedi bende kendime doğumgünü pastası yaptım dedim dumur oldu aval aval suratıma baktı sonra özürler falan ama nafile hiç bakmadım suratıma akşam yatmadan önce geçenlerde annenin doğumgününü hatırlamıştın bize gelince unutuluyo hiç değerimiz yokmuş dedim aldım çocuğu gittim yattım. ya biz zaten öle hediye işine girmeyiz hatırlasaydı yeterliydi amaa

vanna bende ilk kez duydummm bende diyodum hamileyken bir tane bile dökülmeyen saçlarım birden niye dökülmeye başladı

aslında mantık şu hamileyken dökülmüyo çünkü birsürü vitamin kan ilacı vs kullanıyoruz vücut eksiklerini bişekilde tamalıyo ve bide hormon olayları var tabii emzirmeye başladıktan sonra vitaminleri falan dabırakıyoruz hormonlar tekrar değişiyoo otomatikman saçlarda dökülmeye başlıyooo

olu öle şeyler hayatım yaa tabi unutmasaydı iyiydi ama fazlada uzatma bence yada ataydın dışarııısana demedilermii tavayı kafasına geçir diyeee

mantuklu cicim ama sen iki bebeden sonra kel kalmadıysan bizde kalmayız o zaman

umutlandım inş emer :) teşk ederm bnde öyla yaparm

ya benım dogumdan sonra adetim gelir gelmez spral taktırmaya diye gittim doktor yara oldugunu söyledi ve adetin bitince gel dedi neyse benım adet 23 agustosta geldi 30 agustosta bitti bende 31 agustosta yaktırmaya gittim yaktırdım ve günden bu güne 2 hafta oldu ama sulu kan kesilmedi hala altıma işemişim gibi su gelio ardından kan sizinde başınıza böle bişey geldimi doktor bana bisey demedi sadece 20 gün eşinle birlikte olma dedi.
spralde takınamaDIM YARA OLUNCA
SİZ NASIL ANLADINIZ YARA OLDUGUNUDA YAKTIRDINIZ BEN ANLAMADIM YARAYI SPRAL MUAYENESİNDE CIKTI BİDE BU YARA TERARLARMI
SPRAL TAKTIRTMAKTANDA VAZGECTİM O YANMA EZİYETİNİ BOŞAMI CEKTİM ANLAMADIM YA

ben daha adet görmedim canm
:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…