2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tşk ederim canım,Allah razı olsun.maşallah Ne acelesi vardı minnoşn Bi suru diş çıkarmış 2yaşına varmadan tamamlar bence Allah kolaylık versin sana bizde henüz 9 tanecik var ama yenisi geliyor sanırım kemik gelişimi çok iyidir senin bebişin süsünü ondan erkenci

Başın sağolsun. Allah oğluna uzun uzun ömürler versin. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Tarifi yoktur çektiğin acının. Tahmin edebiliyorum sadece. Allah sabır versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tşk ederim canım cümlemizin yavrusuna uzun ömürler versin rabbim onlarsız Bi dünya düşünemiyorum ne ana ne baba,ne kardeş ne koca evlat farklı bişey ciğerinden yüreğinden Bi parça gibi

Cnm benim cok üzüldüm gercejten Rabbim sabirlar versin oğluna ömür versin insallah Rabbim evlatlarimizla imtihan erlesin bizleri

Gvn basin sagolsun alinti yapamadim programdan dolayi
Allah evladina uzun omur versin
Kizinda cennetin kapisinda bekleyecektir seni
Melek olmus
Tuylerim diken diken oldu okudugumda

Geniz akintisi için çok fazla degil mi canım bu ilaçlar ve antibiyotik...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burcucum epey uzun zamandir var omerde bu sorun.doktor dogal ilaclardan yana bir adam,ciddi olmasa antibiyotik vermezdi.kbb doktoru iki alakasiz ilacla yolladi cocuk daha beter oldu.gogsu parcalanircasina oksuruyor ve uyku damlasi kullanmama ragmen uyumuyor.5 gundur evimdeyim anneme gitmemek icin zor tutuyorum kendimi,oruclu daha da zor oluyor.Allah mubarek etsin sevabi artar insallah oruclarimin.cok uykusuzum.

Canim sagol insallah toparlanir cok zorluyor bizi.evet omerin de Eli kulagindaydi ama zaten kulakta sorunumuz vardi bizim.ibufen ve peditusu cok duydum ama bizim doktor hic yazmadi bu ilaclari simdiye kadar,her doktor ne kadar farkli.
Baybayi kullaniyorum ama omer hasta oldugu icin dogru durust uyumuyor.3e kadar yatti yatti,sonra bes dkda bir kalkiyor.arada kizim bagiriyor onu pispisliyorum.esim gunlerdir uykusuz gidiyor ise.Omer ayagimda uyumaya basladi yine.sallamadim mi canini aliyorlarmis gibi bagiriyor.5 dk 10 dk boluk porcuk daliyorum.2 3 saatte bir uyanip mama ictigi gunlere bile raziyim gectim deliksiz uykuyu.

Son düzenleme:

Basin sagolsun cok gecmis olsun rabbim tekrarlatmasin insallah.imtihanin cok agir,Allah yar ve yardimcin olsun.Ben degil de,annem de benzerini yasamisti,6 aylik erkek bebek bir ay karninda olu durmustu annem de oluyordu az daha.99 depremiydi,bize kosturayim derken bebek dusmustu anlamamistik.yasasa 15 yasinda koca delikanli olacakti simdi,acini anlarim annem hala dusundukce Dalar gider,ama veren Allah aldigi gibi,sabrini da verir,sen bas edemeyecek olsan kaldiramayacak kadar gucsuz olsan bu imtihani yasamazdin,rabbim guc kuvvet versin sana,bol sabir versin.ogluna da saglik sihhat versin.

Geçmiş olsun canım. Benim oğlans da birşeyler oldu bu aralar iyice sapıttı. Huysuzluğundan parmağını gözüme sokmak istiyor, saçımı çekiyor. Kabızlık devam. Doktorun yazdığı ilaçlarla 2 gün rahat ettik. Sonra gaz sıkıntısı değil ama kıvranma var işte. Bugün yine kontrol var bakalım ne diyecek. Bu hafta full inek sütü verdim. Dokunuyor galiba bilmiyorum. Çocuk baygın gibi kendini bir o tarafa atıyor bir bu tarafa.

Zaten psikolojik olarakta iyi değilim. Uykusuz kaldıkça daha kötü oluyorum. Allah hepimize sabır versin.

Tabiki ben detaylari bilmediğim için yazdım öyle canım. Ama petitus ve dolven bende kullanıyorum zaman zaman faydasini da gordum. antibiyotik yazdığı da oldu doktorun ama kullanmadım anne sütüne guvenmistim. Senin öyle bir durumun yok ama bence balgam söktürücü de işini görür yaa galiba ben ilaç konusunda çok pimpirikliyim

Ya bizim gercekten rahat edecegimiz bir zaman var mi,bitmeyecek mi bu yorgunluk uykusuzluk artik merak da etmiyorum.kucuk bir cocuk gibi her darlandigimda anneme de kosmak istemiyorum ama cok zorlaniyorum.kalktiklarindan beri agliyorlar,hadi oglum hasta,kizima noluyor,o da Omer agliyor diye agliyor.ya sabir...Omer ustume kusar gibi balgam cikardi,ama Oyle Boyle degil,inan tisortumu iki saat sonra degisebildim.pacami birakmiyorlar evin halini anlatmama gerek yok.rahata eren var mi aramizda.duzeleceklerine sacmaliyorlar iyice.

Insallah sizin de sorununuz hallolur,biz de perisan oluyoruz cocuklar da.alerji testi ister belki.biz de cuma gidicez kontrole.

Canim yanlis anlamadim seni,her doktor cok farkli demek istedim.evet Anne sütü sanslari olmadi benimkilerin,Ben hastaliklarini ona baglamak istemiyorum cunku o zaman kendimi yetersiz hissediyorum.oglum cok hastalaniyor,kizimin masallahi var,ufak Tefek ama demek ki bunyesi saglam.oglum Curuk cikti :)

Kesinlikle bünye meselesi canım oğlum 3 ay zar zor emdi o da mama takviyeli. Ama maşallah hiç hasta olmamıştı 2 yaşına kadar kızım 13 aylık hala emiyor ama hasta da oluyor. Kesinlikle ona bağlama hastalıkları ve birde sen ikizleri emzirseydin bence zorluğu ikiye katlardin çünkü tek bile zorluyor insanı.

Yine uykusuz bir gün...oğlum butun gece bagirp ağladı ve uyumadi... Cok sabırlı değilim zaten sabrimin sonuna dogru geliyorum,sabah yine hıçkıra hıçkıra ağladım...

Bir noktadan sonra yardım almaktan çekinme canım. Bu günler çocuklarımızın ve bizim zor günlerimiz.
Ben de yine eşimle tartıştım dün, işi en son boşanmaya kadar getirdi. Sustum ben de. Zaten içimde birşeyler tükenmeye başlamıştı. Bu da son söz oldu. Ben anneme gidemiyorum bile. Olay çıkartacak biliyorum çünkü.
Uykusuzlukta aynen devam. Sinirlerim yıprandı artık.
Bir şekilde git anneciğine. İyi gelecektir sana.

Uykusuzluk bizde de var. Ramazan gezmeleri nedeni ile geç yatar olduk çocukların iyice düzeni bozuldu. Sabahin da köründe uyanıyor kızım tabi gece de uyanmaya devam. günlerdir gözlerim yaniyor.

Divasatanica hala duzelmedi mi araniz? Çok uzamis 😕

Divasatanica hala duzelmedi mi araniz? Çok uzamis 😕

Bir düzeliyor bir bozuluyor. İnan ben de çok sıkıldım. Bunları yaşayacak ne yaptım düşnüyorum. Konu benim akrabalarım olunca adam başkalaşım geçiriyor.
Kuzenimin düğününe sırf annem plan yaptı diye uçakla gidecekmişiz, annemlerle değil(onlar arabayla gidiyor) . Zaten zar zor yetiştiriyoruz parayı. Bir de dünya masraf olacak ama adamın umrunda değil, yeterki annemin yaptığı plana uymasın. Çocuk gibi yani. Boşverdim artık ne istiyorsa yapsın. Tartışmaktan yoruldum

Bu arada oğlum yürüyor kızlar. Ayağa kalkamıyor desteksiz ama bırakınca kendi kendine yürüyor. Birkaç kere kötü düştü ama atlattık birşey olmadan. Şimdi şişme havuz almıştık. Onun içinde oynuyor. :)

Ama sen sorun yapmıyorsun ne güzel.dogum yaptigimda benimkiler hiç uyumazdi ama annem deli gibi sever öper koklardi torunlarını.hiç uyumamana rağmen nasil hala sevebiliyorsun onları demiştim anneme.rahatsizlandigim icin annem devamlı beni teselli ediyordu.böyle gitmeyecek elbet uyuyacaklar diye.inanmazdım.hep aglardim sabah akşam.simdi o psikolojiye yine giricem diye korkuyorum .

Bu akşam abim gelip alacak.git gel benzin masrafı olmasın zaten çocukların masrafı cok dedi annemler.cuma humeyranin,pazartesi omerin kontrolü var.esim gelecek yine.cok cabuk yoruluyorum,hemen pes ediyorum.bir ben mi böyleyim,yoksa gerçekten durumum zor mu.bakan nasil bakıyor ikizlerine,doğa üstü varlık mi onlar? Ben hiç oyle olamayacak miyim?

Canim inşallah hersey gönlünce olur,çözülemeyecek gibi mi durumunuz artik.oğlunun kontrolunde doktor ne dedi?

Son düzenleme:

Canım benim ki de yeni dogdugunda hiç uyumadi galiba ilk 4 ay ben 1 saat deliksiz hiç uyumadim. Hamileliğimde sorunlu idi bir de 8 aylık doğum yaptim.
Bu arada bir de okullu çocuğum vardı. Hamileliğimde hep hastanede sonra sürekli ağlayan ve uyumayan bir bebekle ilgilenen anne ile onunda psikolojisi etkilendi ondan bahsetmiyorum bile...

Bak benim kızım da sabah 7 de kalkiyor sonra evin içinde sürekli vukuat cikartiyor agliyor vs. Bak bugün inanmayacaksin balkonun korkuluklarindan tirmaniyordu. 6 yaşındaki abisine tokat tekme atıyor eşimle inanamiyoruz. Şu an tükenmiş bir haldeyim. Bir saat ugrayasarak zorla uyuttum. Diyeceksin ki bende iki tane emin ol senden daha yorgun ve uykusuz kaldığım günler oldu bayılmak üzere eşimin işten gelip çocuklara baktığı oldu ama öyle rahat ve öyle huzurluyum ki eşimi, evimi, çocuklarımi çok seviyorum hiç bir şey umrumda degil. Bu kadar yorgunlugun üzerine yarın için plan bile yaptım

ha bu arada daha geçen hafta oğlumun sünnet mevlidi vardı müthiş yoruldum ve üstüne 3 gun migren ağrısı çektim annem bakti çocuklara. Uzun oldu ama bil istedim. :))))

Yok çözülemeyecek şeyler değil. Bugün daha iyiyiz. Kırgınlıklar var ama. Ben şimdiye kadar çok alttan alıp hoş görmüşüm. Bundan sonra öyle olmayacak sadece.

Kontrolde yine kakasına baktı. Bir kere daha bakmak istedi oğlum yapmadı kaka o ara mesai bitti. Haftaya cuma çağırdı tekrar, debridath kullanıyoruz günde 3 kere. Bazı geceler çok kıvranıyor. Gün geçtikçe başa çıkmak daha zor okuyor.

Benim bir tanıdığım vardı. Kadının ikizleri oldu. O iki tane çocuğa 5 kişi zor baktı. Sürekli ağlıyorlardı. İlk aylarda kolikleri de vardı. Büyüdüler birşey değişmedi. Sen tek başına iyi götürüyorsun. Yorulman çok normal. Ben tek bebekle şikayet ediyorum. Senin yaptığın az birşey değil yani. Emin ol tek bakan birçok anne de yardım alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…