2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

İki hafta önceki pazar benim de çok kötü olmuştu. tüm gün yataktan çıkamadım. eşim doktoru aradı. kanama yoksa rahim genişlediği içindir. günlerce sürmezse sorun yok demiş. benim de bebek solda ve ağrım da soldaydı. ertesi gün geçti ama. geçmiştir umarım seninki de...

bence henüz algılayamıyorlar durumu ondan. yoksa sevmez mi :) ben bir süredir alıştırdım. günaydın diyor mesela sabah, gel bebeğe de günaydın de diyorum. açıyorum göbişimi öptürüyorum. ilk zamanlar saçma geliyordu sanırım beni kırmamak için yapıyordu. şimdi sabahları kendi geliyor günaydın bebişim diye alıştı :))) varlıklarına biraz alıştırmak gerek sanırım. hiç hissetmiyorlar ya çünkü henüz.

Bu arada bayanlaar turkiyede doktorlar folik asitmidir bilmiyorum tam.bi ilac veriyomus vitamin heralde o ne doktoruma soracagm gerekirse bende alayim burada.

folik asit evet. sor doktoruna ben folik asitle başladım sonra ecevit'e geçirdi doktor. ecevit içinde folik asit dahil bir sürü vitamin kalsiyum demir falan olan bişeymiş.

Günaydın Kızlaarr

hava yağmurlu olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum bugun. İnşallah siz ve bebekleriniz de çok iyisinizdir

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :) ben de bugun havayı çok sevdim. ya da dün bebeğimi gördüm diye keyfim yerinde ondandır belki :) herkese mutlu günler :)))

güle güle git güle güle gel:))) dualarımız seninle cnm, güzel haberlerini bekliyoruz....
mersine de çoookkkk selam söyle...benim annemlerde mersinde yaşıyorlar, en son bayramda gitmiştim ben de...

Günaydın Kızlaarr

hava yağmurlu olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum bugun. İnşallah siz ve bebekleriniz de çok iyisinizdir

sana da günaydın canımmm:)))

ayyy çok güzel bi rüyaymış:)))inşallah gerçeğine de kavuşursun annesi:))

kızlar bgn kontrole gidicem dua edin benim için kontrol günleri çok gergin oluyorum

canım ben de dün öyleydim...meraklanma herşey güzel geçicek...
dualarımız seninle.

iyi akşamlar kızlaaarrr...
ikili test 12.haftanın bitiminde daha net bir şekilde mi görülür...yaptıranlar bilgilerini ve ücretini paylaşabilirler mi...

ben dün yaptırdım cnm...kendi doktorumun haricinde başka bir doktora gittim..şişlide oscar görüntüleme merkezi..
doktor doğru düzgün bakmadı bile, veya baktı ama konuşmadı, açıklama yapmadı (
sonra bir de kan alındı...tüm bunlar 240 TL tuttu..bana biraz fazla geldi açıkcası..
bir arkadaşım amerikan hastanesinde daha detaylı şekilde 300 tl ödemiş..
bu arada ben dün 11+5tim...

Kesinlikle canım yaaa bi de terbiyeye de bakıyo. Yani anne-baba çocuğa küçük yaşta sorumluluk vermeye başlamazsa sonra o da hep çocuk kalıyo sorumluluktan kaçıyo. Eşinin bi de yaşı ilerleyince gör sen bu olgunluğa bi de hayat tecrübesi eklenecek çünkü. Benim hayatımda 2 örneği var çünkü biri abim 20 yaşındayken 30luklara taş çıkartırdı. Biri de eşim şimdi 34 yaşında ama hayatına küçücük yaşında sıfırdan başlamış bi sürü iş kurmuş hatta kurmuş kurmuş kardeşlerine devretmiş onlar onun gibi uğraşmasınlar diye. Babası Fransa'da çalıştığı abisi de yurtdışında okumaya gittiği için evin babası gibi olmuş. Olgün koca kadar büyük bi nimet yok kızlar. Yapı olarak da çok sakindir şu ana kadar bir kere sinirlenip ses tonunun değiştiğini bile duymadım. Ki sırf bunu görebilmek için ne şakalar yaptım kızdığını bildiğim şeyleri "ben şunu yaptım" falan dedim şakısına sonradan açıkladım ama kızdıramadım Amaaan şimdi de diyorum Allah göstermesin böyle çok iyi

kızlar İlksevin profili buldum eski mesajlardan, en son bu sabah saat 09.10 da online olmuş ama bir şey yazmamış 16.11.2012 den beri inşallah kötü bir şey yoktur.

Ya bi de onun kanaması olmuştu insan merak ediyo. Ama kötü haber tez yayılır derler. Allah korusun kötü bişey olsa girer bizimle paylaşırdı bence. Dinleniyo olma ihtimali daha yüksek gibi geliyo bana. İnşallah bebişi de o da iyidir biran önce aramıza döner.

Aynen canım ben de 3. ayımda hamile kaldım. Hamilelikten önce bizim de en kötü ihtimal gün aşırı olurdu ama hamile kaldıktan sonra başlarda bulantıdan dolayı biraz ben soğumuştum şimdi geçti ama, şimdi de eşim eskisi gibi değil o da seni rahatsız etmek istemiyorum diyo biraz da çekiniyo bebeğe bişey olur diye. Şimdilik haftada 3'e düştük ama ilişki esnasında bi sıkıntım yok çok rahatım hatta herhalde akıntılar hamilelikte coştuğunda eskisinden bile daha rahatım çok şükür. Zaten bi kere yaşasa insan yine öyle olacak diye korkusundan tedirgin olur rahat olamaz sonra da bi kısır döngü alır gider. Bu konuda sıkıntısı olan arkadaşların problemleri bir an önce hallolur inşallah. Bu arada dediğin gibi doyamadı heriflerimiz bize

Doktordan ciktim hersey yolunda
fotolari taratip aksam yukleyecegim.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.
Bizden son dakika haberleri bunlar

fotolari taratip aksam yukleyecegim.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.

kızlar sabah kalktıgımdan beri sağ kasık tarafım çok agrıyor..okula zor geldim..2 saattir de geçmedi..korkuyorum acaba gaz etkiside varmıdır?dün mercimek çorbası içmiştim ama aynı adet agrısı gibi çok kötü...biri rahim genişlediginden olabiliymuş demiş.onu görünce birazda olsa rahatladım..gecmezse doktora gidecem..az önce wcye gittim.leke falan da yok...ama korkuyorum...bebişime bişey olur diye..3 gün önce kalbi çok güzel atıyodu ve çok hareketliydi..ona bişey olmaz dı mı?

Son düzenleme:

Benim alan arkadaşlar da oyun parkından hiç memnun kalmadılar. O en küçüklerinden değil de biraz büyük ve parmaklıklı bi tarafı indirilip kaldırılabilen (ilk aylarda yatapın yanına koyunca rahatça emzirebilmek için) beşikler için daha rahat diyolar. Çocuk odası yatakları gibi yani. Hem kenarında çekmece gibi bişey olup sonradan kaldırılabilenleri de var o zaman nerdeyse 5-6 yaşına kadar yatabiliyo. Oyun parkı bana da iğreti geliyo biraz. Bi de bebişten bebişe değişiyomuş. Dayımın oplu nerdeyse 4 yaşına kadar oyun parkının içinde uslu uslu oynamış ama kızının parkın içine bile sokamamışlar. Her girişimlerinde ortalığı ayağa kaldırmış Karar senin tabiki herkesin ev düzeni farklı. Ama ben şahsen şöyle 3-4 yaşına kadar falan yatacağı boyutta büyük bir beşik almak istiyorum yatak odam müsait çünkü ilk başta dolabını bile yatak odasına koyucam 6 aydan sonra falan da komple oda dizayn edicem inşallah.

gaz yapıyor canım, özellikle mercimek corbası benı de cok zorluyor. kasıklarımda mutlaka baskı hissediyorum. ani ayaga kalkıslarda sancı oluyor. istersen git doktora elbette ama problem oldugunu zannetmem. ki inşallah bir şey yoktur

sağol cnm birazcık geçti..heralde gazdan ama sağ tarafta ya bebekte orda galiba ondan korktum..şimdi de midem bulanıyo..az biraz çıakrdım ama inşallah devamı gelmez

cnm benim ablam park yatak kullnıyor çok memnun..diğer kız kardeşlerim normal yatak aldı..memnun değiller.çünkü çocuk ayaklanmaya başlayınca atlayabiliyormuş içinden..o yüzden kesinlikle park yatak diyorum..bi de dediğim gibi benim taşınma olayım çok olacagı için park yatak benim için daha uygun:)Ama gene de araştırırım düşüncem değişebilir:)

Son düzenleme:
bende kendi evim olduğu için bebeğe ait odayı biran evvel döşemek istiyorum..Bir süre oyun parkını kullanacam gerçi ama yinede olsun...Birde muhakkak sallanan sandalyede alacam emzirmek için..Çok hevesim var

Ay benim de çok hevesim var onaaaaa eğer becerebildiysem bi tanesinin resmini yükledim çok iyi fikir ama çok yer kaplayacağı için kullanışlı olmaz herhalde normal sallanan sandalye almak daha mantıklı.

kesinlikle hem yanımızda taşıyabiliyoruz.müziği bile var:)ben bunu begendim..renk te orta bir renk ilerde bir çocugum daha olursa tekrar kullanırım Allah nasip ederse:)
Eki Görüntüle 558428 :)

Ayyy ben beşik daha doğrusu yatak gibi bişey düşünüyorum ama bu çok güzel bişeymiş yaaaa çok şeker. Güle güle kullan bebişin huzur içinde uyusun mutlu mutlu oynasın inşallah.

Eklentiler

• $aaa-11.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 39
nasılsınız kızlar?bugün bende temizlikçi var.bende işin ucundan tutmaya çalışıyorum.ara ara yoklarım sizi
öpüyorum çok

Günaydın güzel annişler:)))
Dün 1 aydan sonra bebeğimi gördüm, o kadar hareketliydi ki yerinde duramıyordu meleğim
Doktor amcamız günüyle uygun gittiğini (11+5tik dün), gayet sağlıklı ve keyifli bir bebiş olduğunu söyledi.
Hala o zıplamaları gözümün önünde, dün akşamdan beri bebişimi düşünüyorum sürekli
Allah hepinize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah, görmeyenler de biran önce sağlıkla görsünler bebişlerini...
Kendi doktor kontrolümüzden sonra ikili test için başka bir doktora geçtik. O doktor amcamızı hiç sevmedik, bebişim de sevmedi heralde hiç tepki vermedi ona
Uyuyordu kuzum oraya gittiğimizde bu sefer. Ölçümler alındı ve doktor normal dedi, ama hiçbir açıklama yapmadı...
sadece ölçüm değerleri normal ama ikilli testte tüm faktörler gözününde bulundurularak oran veriliyor dedi.
Yani yaş+kan sonucu+ölçüm değerleri...Cumartesi günü kan sonuçlarını da alıcaz, inşallah iyi çıkar:18:
Bu arada her iki doktor da maalesef cinsiyetle ilgili bir tahmin yapamadılar, her ikisi de erken dedi
Her ikisinde de 4 boyutlu ultrasona da girmemize rağmen belli bişey görülmedi...Bebişimin pipişimi kukuşumu olduğu 1 ay sonrasına kaldı yani(
Bu arada kendi doktorumun verdiği ultrason resmi hiç net olmadığı için buraya da koyamadım onu..belki sizlerden bir tahmin gelirdi iyi olsaydı görüntü((

Bu arada bebeğimize kız da olsa erkek de olsa DENİZ ismini koymayı düşünüyoruz biz kızlar...evlenmeden önce ortak fikrimizdi bu..ama o zamanlar erkek olursa DENİZ, kız olursa DERİN olsun demiştik.
Ama bu yaz eşimin babasını kaybettik kanserden. Ve babasının ismi de DENİZ di. Eşimin rahmetli babası için şimdi kız erkek farketmez Deniz olsun istiyoruz...
Hatta bebeğimin beklenen doğum tarihi (7 Haziran) rahmetli K.babamın doğum günü((

Neyse kızlar işte böyle, hepinizi çok öpüyorum, desteğiniz için de çok teşekkür ederim...dün yanımda olduğunuzu hissettim
Ayrıca bebişlerinizi de totosunu yerim

Canım erkekler bizden çok farklı biz onlardan bizim gibi duygularını belli etmelerini her düşündüklerini söylemelerin bekliyoruz ama aslında boş bir beklenti sonra hem kendimizi hem onları üzüyoruz.
Ben de eşime diyodum sen sevinmedin diye
o da sevinmez olur muyum hiç diyodu
ben de belli et o zaman falan dedim
O da erkekler kadınlardan farklıdır sen baban vefat ettiğinde çok küçük olduğun için abinle de pek diyoloğun olmadığı için hep annenle kalmışsın erkek tepkilerini anlamaman çok normal dedi.
Gerçekten onların da duygularını belli ediş tarzı var aslında ben de daha yeni evli olduğum için yeni yeni keşfediyorum. Herkes aynı şekilde belli edecek diye bişey yok onun da bi tarzı var ve bunu keşfedince insan çok rahatlıyo. İstediğimiz şekilde değil de onun tarzı olan şekilde gönderdiği işaretlerle de mutlu olunuyo. Bak eşin de espriyle sarılarak göstermiş duyglarını.

bu sabah yağmur vaar istanbuldaaa.. günaydın kızlar

ben de sevmiyorum oyun parklarını yaa çok dağınık salaş görünüyor gözüme beşiklerin de kademe ayarı var büyüyünce bebek daha aşağıya indiriyorsun dolayısıyla bebek içinden atlayamıyor.sıkıntı olmaz bence ben de beşik seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…