2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet nesli tükenmekte olanlardan biri de benim eşim...maşallah hiç bakmaz kızlara..nerdeyse tanıştıgımızda bana da bakmayacaktı da arada çaktırmadan süzmüş
o nesli tükenmekte olanlardan bitanede bende var . eşim öyle bişey yapsa vicdan azabından ölür herhalde .
sanırım öyle oldu canım beraber oturmanın etksiyle böyle oldu ben hiç bir zaman saygısızlık yapmadım k.valideme karşı her zaman saygımı korudum eşimin hatrı için eşim için çoğu şeye katlandım canım . yinede eşimin hatrı için arıyorum aramazlık yapmıyorum ama hormonlardan sanırım alınıyorum bu aralar .

içini ferah tut canım ALLAHIN izniyle bişey yoktur bende de oluyor ara ara sonra geçiyor hemencik

günaydın kızlarr..
bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum..dün aksam çok basım ağrıdı, 3 gündür ağrıyo..
gittim tansıyonumu ölçtürdüm 12/9 çıktı.yanı yüksekti..doktorumu aradım, 3 gün takıp et sabah aksam,cumartesi gel dedi..bide magnezyum verdi..
kendimi hiç hamis gibi hissetmiyorum

Bak canım Sosyologa da söyledim eşlerimizi başkalarıyla kıyaslamayalım. Herkesin karakteri, yapısı, gördüğü terbiye ve yetiştiği ortam çok farklı. Biz kadınlar malesef kafamızda bir şablon oluşturuyoruz eşlerimiz o şablona uymadı mı nasıl belli ederlerse etsinler farketmiyoruz bile. Yani bence bir erkeğin ilişkiden çekinmesi bile bebeği önemsediğini göstermez mi? İlla karnını okşaması bebekle konuşması gerekmez. O da kendi çapında bi şekilde ifade ediyodur. Ya da içinde çok büyük bi mutluluk yaşasa da istediği halde bunu sana belli edemiyodur. Yapı meselesi. Ama bu onun ilgisiz olduğunu ya da mutluluğunu paylaşmadığını göstermez. Boşuna kendini de bebeğini de üzme babası onu çok seviyo emin ol her gün onun için dua ediyodur eminim.

yok biliyorum biliyorum huyunu da bebeişimle ilgili bişey oldugu için üzüldüm..en azından onun için güzel bir cevap verebilirdi..sonuçta minnnacık yavrucagım benim o..anasının hissetiklerini hissediyor.bunu düşünmesi lazım

Evet tatlım bencede gayet haklısın.Erkekler kadınlar gibi duygularını iyi ifade edemiyorlar.Hatta uzmanlarda söylüyo zaten kadınlar hamilelik hormonu salgıladığı için daha iyi hissediyo ama erkekler şuann pek bişe hissetmiyo.Doğduktan ve o bebeği elinde hissettikten sonra varlığını daha iyi anlıyolar.

Benim eşimde şuan anlamıyo neler olup bittiğini ama ben mümkün olduğu kadar ona hissettirmeye elini karnıma koymaya konuşturmaya çalışıyorum.ilk zamanlar biraz garibine gitti ama şimdi alışıyo sanırım yavaş yavaş ben söylemeden elini karnıma koyuyo ve konuşuyo.

günaydın hamişler gnünüz hayırlı olur inaşallah biz oğlımla kahvaltı yapıyoruz o ç.film izlediği için bende sizlere takılıyorumsimit keyfi yapıyoruz oğlumun canı simit istedi

ben de sabah ölçtüm 10/7 çıktı normal mi ..hiç anlamam da

Günaydın Kızlaarr

hava yağmurlu olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum bugun. İnşallah siz ve bebekleriniz de çok iyisinizdir

günaydın bizimm burdada her an yağacakmış gibiii (((

günadınnnn :))))) ne güzelll öyleee :))))

Günaydın kızlarrr

günaydın:)))))

günaydınnnnnn :))))) tertemizdir ALLAH ın izni ile :)))))

günaydınnn :)))))) sıkma cannını düzelir inşallah.. bazen bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hemde hiççç...ama doktora bi gidiyorum bebişi görünce tamam diyorumm ben hamileyimmm... eeee miğde bulantsı olmassa canın birşey çekmezse böle oluyor işteee :)))))

günaydın kızlar bizde dün akşam doktora gittik kontrol için . ama eşimle beraber doktorada sinir olduk . kadın niye geldiniz der gibi davrandı bze korkularım ve endişelerim vardı onları anlattım tek tek hatun hepsine normal bu dönemde olur bunlar dedi durdu içimi rahatlatma için bişey yapmadı . ben bebeğe bakabilirmiyiz demesem utrasona bile almayacaktı . asistanına uyuz bir şekilde karından bakalım dedi isteksiz isteksiz baktı sinir oldum ve gitmeyi düşünmüyorum artık ona . bu arada 8+2 olmuşuz bebişimin boyuda 1,8 cm olmuş iyiydi çok şükür

Bende progestanı kesmeme rağmen sarhoş gibi geziyorum. Doktor her kontrolde ölçüyor 10-6 falan çıkıyor tansiyonum.

Dün akşam ölçtüm başım çok dönünce 7-4 tü tansiyonum. Ve çoğunlukla o civarda. Hamile kalmadan önce de 8-5 normal tansiyonumdu benim. Sanırım doktorda heyecanlanınca biraz daha normal insan tansiyonuna dönüyor tansiyonum.

Son düzenleme:

başlarım onun memleket gelinlerine o tarflarda bu muhabbet vardır banada buralardan değil diyorlardı sanki uzaydanım sonra aynı herşey alıştılar, boşver sen kendini ezdirme yardım etmek zorunda değilsin kimseye pek severler gelin gelsin gitsin oldu paşam:100:

ne güzel rüyaymış öyle canım bende çok rüyalar görüyorum totom açıkta kalmıştır sonra diyorum
çünkü en son mavi gözlü bebem olmuştu ki imkansız birşey

kızlar bgn kontrole gidicem dua edin benim için kontrol günleri çok gergin oluyorum

canım niye gergin oluyorsun kötüşeyler düşünme bebişini düşün, bende yarın gidicem sonuçlarımı göstermeye yine bakarım ufaklığa ne alemde diye

Doktordan ciktim hersey yolunda
fotolari taratip aksam yukleyecegim.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.
Bizden son dakika haberleri bunlar

maşallah subannallah canım
minnoşun fotolarınıda bekliyoruz ne kadar büyümüş bakalım, ayh böyle onların küçük totolarına bakmak çok hoşuma gidiyor

canım hiç telaş yapma olur öyle aralarda çok normal sonrasında sancı biraz daha yukarı çıkıcak, benim bölge bölge hatta uyuşuyor garip ağrılar giriyor ovma ihtiyacı duyuyodum sonra geçiyor, düşünsene içinde birşey büyüyor olması normaldir telaşlanma

maşallah subaannallah canım güzel haberlerle geldin sende oynak totosunu gördünmü bebişinin yesinler onu
doktorunuz neden açıklama yapmamış veya anltamamış anlayamadım, bizim gittiğimiz her anını naptığını açıkladı saolsun ama öylede gerildik bebişi inceliyorlar sonuçta öylede böylede insan bir panik oluyor.
cinsiyet öğrenmemen canım bence çok iyi olmuş bendeki gibi yanlış tahminler olursa insan şaşırıyor şimdi nolucak diye sabredip kesin sonucu alırsın yani
deniz ismide çok güzel, her zaman çok sevmiş beğenmişimdir evlenmeden önce bende deniz koyucam derdim ama eşimin eski yaşamnda vukuatı var deniz koyamam o yüzden bazen dalga geçer yoo bnm içn problem yok güler birde boğasım gelir

kızlar daldım böyle direk herkes iyidir umarım bebişlerle
bizim keyfimiz gayet iyi çok şükür bu sbh eşim yüzünden erken uyandım ona biraz huysuzum
dün akşam ktp fuarına gittim ama istediğim gibi bebek ktpları bulamadım bulduklarımıda sıkıldım inceleyemedim çünkü ayakta durmaktann hem belim hemde göbeğimde kısım kısım yerler ağrıdı rahatsız oldum
sizde böyle durumlar varmı?

orası öyle bana belli etmemesine alışmıştım da dediğim gibi onun da yavrusu ya ondan üzüldüm..bebişimle ilgili sordugum soruları geciştiriyor hep ondan yani..dediğin gibi ilişkiden çekiniyor..kendi isteklerini bebişten sonraya koyuyor..ama ne bilim ya o ultrasonda gördüm ya içim gitti...çok heyecanlandım..onun böyle tepkisiz gibi durmasına sinir oldum..ekrandan fotosunu bile zor çektirdim..sanki ayıp bişey

Amaaan şu kayınvalidelerin oğullarını köydeki kızlarla evlendirme sevdasını hiç anlamıyorum. Sonra gidip oğulları başka biriyle evlenince de ağzıyla kuş tutsa yine de bi kusur buluyolar. Ana gibi ayr olmaz tabiki aah aaah. Annemi özledim bak şimdi. Aynı apartmanda olunca beklenti çok oluyo malesef. Şöyle yürüme mesafesinden biraz uzak olacaksın en iyisi o zaman ne yapsan kıymete biliyo yaın olunca herşey görev olarak algılanıyo malesef. Sen yine yapabileceğini yap canım o ne derse desin en azından için rahat olur eşine karşı elimden bu kadarı geliyo dersin. Çbür türlü adamlar da geriliyo iki arada bi derede kalıyolar. Ama sen alttan alıp eşinin de bunu farketmesini sağlarsan fedakar karım benim diye daha bi çok seviyolar Yani kaynanaya ektiğini oğlunda biçiyosun

Ben caya dayanamıyorum yaa 6 bardak içtiğim bile oluyor hem de Sekersiz

Tatlım bizim kadındoğumcu bi aile dostumuz vardı işinin de uzmanıdır. Çaya bir toz şeker tanesi koymanız bile kansızlık yapmasını engeller derdi. Kaşığın ucuyla bir kaç toz şeker tanesi koysan tadını hissetmezsin bile. Yengem böyle yapardı bi de sanki 10 kaşık koymuş gibi karıştırırdı 2 saat çok gülerdik zaten kaşık bardağa girer girmez eriyodu şeker Limonlu içebiliyosan bi damla bile sıksan o da zarar vermesini engelliyomuş.

fuar nasıl canım vakit bulabilirsem gitmeyi düşünüyoruz:44: geçen sene son gün akşam gittik talan vardı resmen bir de fuara yakın mı oturuyorsun? beylikdüzü falan??

fuar nasıl canım vakit bulabilirsem gitmeyi düşünüyoruz:44: geçen sene son gün akşam gittik talan vardı resmen bir de fuara yakın mı oturuyorsun? beylikdüzü falan??

aslında bende gitmeyi çok istedim beylikdüzünde oturmama rağmen gözüm kesmedi , ayakta çok fazla kalamıyorum çabucak yoruluyorum keske gidebilseydim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…