o nesli tükenmekte olanlardan bitanede bende var . eşim öyle bişey yapsa vicdan azabından ölür herhalde .evet nesli tükenmekte olanlardan biri de benim eşim...maşallah hiç bakmaz kızlara..nerdeyse tanıştıgımızda bana da bakmayacaktı da arada çaktırmadan süzmüş
sanırım öyle oldu canım beraber oturmanın etksiyle böyle oldu ben hiç bir zaman saygısızlık yapmadım k.valideme karşı her zaman saygımı korudum eşimin hatrı için eşim için çoğu şeye katlandım canım . yinede eşimin hatrı için arıyorum aramazlık yapmıyorum ama hormonlardan sanırım alınıyorum bu aralar .Aynen ben de öyle düşünüyorum canım ben de halsizlik bel ağrısı vs var bulantılarım tamamen geçti sayılır zaten hiç kusmadım burdaki okuduklarıma göre çok iyi atlattım. Ben de Cezayir'deyim. Öyle hastanelik falan olsam annem de İstanbul'da hastanelik olurdu herhalde üzüntüsünden. Evim eskisi kadar bal dök yala kıvamında olmasa da yine de kendi işimi kendim yapıyorum. Zaten burda kadın tutmak da öyle çok yaygın değil, herkes pek bi hamarat maşallahSoğan kavrulmayan ne kadar yemek varsa hepsini sırayla yapıyorum artık :)) Soğan Balık ve Tavuk hala azılı düşmanlarım ama hayat onlarsız da güzel
Muhtemelen beraber oturmanın etkisiyle soğumuşsunuzdur birbirinizden. Ev ev üstüne olmaz diye bi laf var ya çok doğru bence. En iyisi herkes yerini bilecek biraz mesafe olacak o zaman beklenti de olmuyo. Beklenti olmayınca ne yaparsan kıymete biniyo öbür türlü yaptığın fedakarlıklar göreve dönüşüyo.
Canım bence yine de sen kayınvalideni ara eşinin hatırı var ne olsa onun hatırı için. Düşün yine seninki kaynana ben babamı 6 yaşında kaybettim babamın ailesiyle ne bizim ne de annemin hiç bir tartışması vs. olmamış şu ana kadar. Babamın vefatından sonra amcalarım halam dedem hiç arayıp sormadılar, İstanbul'a sık sık gelmelerine rağmen bi kere kapımızı çaldıkları yok, çocuklarının düğünlerine falan çağırmayı bırak yolda görsem tanımam adlarını bile bilmiyorum ki bazıları İstanbul'da oturuyomuş ama yine de her bayramda kendimi zorlayarak da olsa arıyorum, babamın hatırı var sonuçta. Bütün bunlara rağmen Halam düğünümden bi kaç gün önce aradı davetiye göndermişim üstüne bi de telefon etmemişim (ki tüm aile adına dedemi aramıştım) yani ister gelin ister gelmeyin mi demek istiyomuşum çok kırılmışlar. Nişanımda İstanbul'daydı kendisi lütfedip gelmedi cenazemiz var diye. Ama cenaze sahibinin oğlu geldi. Sanki oyunlu nişan yaptım. Sonrasında da kaç gün İStanbul'da kaldı hadi nişana gelmedi sonrasında gelip tebrik edebilirdi. Ayyy ne dolmuşum yaaa velhasıl büyüklük sende kalsın kayınvalideni ara eşinin sevinmesi için 2 dk katlan bence.
kızlar sabah kalktıgımdan beri sağ kasık tarafım çok agrıyor..okula zor geldim..2 saattir de geçmedi..korkuyorum acaba gaz etkiside varmıdır?dün mercimek çorbası içmiştimama aynı adet agrısı gibi çok kötü...biri rahim genişlediginden olabiliymuş demiş.onu görünce birazda olsa rahatladım..gecmezse doktora gidecem..az önce wcye gittim.leke falan da yok...ama korkuyorum...bebişime bişey olur diye..3 gün önce kalbi çok güzel atıyodu ve çok hareketliydi..ona bişey olmaz dı mı?
ben zaten hamilelikle birlikte daha asabi ,sabırsız bir insan oldum...artık h,ç tahammül edemiyorum ...eşimin bu hareketleri beni iyice kendinden sogutuyor...hep umursamıyorum havalarında ,hiç kimseye hiç bir şeye özenmem ama buradaki arkadaşlar eşim bebeğimle konuşuyor,benim üstüme titriyor dedikçe kendimi çok kötü hissediyorum eşim benimle niye bu mutluluğu uzaktan paylaşıyor diye düşünüyorum
Canım erkekler bizden çok farklı biz onlardan bizim gibi duygularını belli etmelerini her düşündüklerini söylemelerin bekliyoruz ama aslında boş bir beklenti sonra hem kendimizi hem onları üzüyoruz.
Ben de eşime diyodum sen sevinmedin diye
o da sevinmez olur muyum hiç diyodu
ben de belli et o zaman falan dedim
O da erkekler kadınlardan farklıdır sen baban vefat ettiğinde çok küçük olduğun için abinle de pek diyoloğun olmadığı için hep annenle kalmışsın erkek tepkilerini anlamaman çok normal dedi.
Gerçekten onların da duygularını belli ediş tarzı var aslında ben de daha yeni evli olduğum için yeni yeni keşfediyorum. Herkes aynı şekilde belli edecek diye bişey yok onun da bi tarzı var ve bunu keşfedince insan çok rahatlıyo. İstediğimiz şekilde değil de onun tarzı olan şekilde gönderdiği işaretlerle de mutlu olunuyo. Bak eşin de espriyle sarılarak göstermiş duyglarını.
Canım erkekler bizden çok farklı biz onlardan bizim gibi duygularını belli etmelerini her düşündüklerini söylemelerin bekliyoruz ama aslında boş bir beklenti sonra hem kendimizi hem onları üzüyoruz.
Ben de eşime diyodum sen sevinmedin diye
o da sevinmez olur muyum hiç diyodu
ben de belli et o zaman falan dedim
O da erkekler kadınlardan farklıdır sen baban vefat ettiğinde çok küçük olduğun için abinle de pek diyoloğun olmadığı için hep annenle kalmışsın erkek tepkilerini anlamaman çok normal dedi.
Gerçekten onların da duygularını belli ediş tarzı var aslında ben de daha yeni evli olduğum için yeni yeni keşfediyorum. Herkes aynı şekilde belli edecek diye bişey yok onun da bi tarzı var ve bunu keşfedince insan çok rahatlıyo. İstediğimiz şekilde değil de onun tarzı olan şekilde gönderdiği işaretlerle de mutlu olunuyo. Bak eşin de espriyle sarılarak göstermiş duyglarını.
ben de sabah ölçtüm 10/7 çıktı normal mi ..hiç anlamam dagünaydın kızlarr..
Bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum..dün aksam çok basım ağrıdı, 3 gündür ağrıyo..
Gittim tansıyonumu ölçtürdüm 12/9 çıktı.yanı yüksekti..doktorumu aradım, 3 gün takıp et sabah aksam,cumartesi gel dedi..bide magnezyum verdi..
Kendimi hiç hamis gibi hissetmiyorum
Günaydın Kızlaarr
hava yağmurlu olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum bugun. İnşallah siz ve bebekleriniz de çok iyisinizdir
gunaydın canlarımmmmm
ben dun gece bebsımı gordum kız bebıs beyaz tenlı kumral sacları var dı ve mınnacıktı
ama benım gıbı esmer bı kızdan bole beyaz tenlı cocuk nası cıktı anlamadım
ben emzırıodum onu gorsenız nasıl sut varsı nasıl ıcıodu anlatamam
Günaydın kızlarrr
günaydınnnn...
bugün ikili test sonucumuzu alcaz kızlar, dua edin olur mu...
bu arada sabah denk geldiğim programda isim analizleri yapılıyordu. koyacağımız isimler için bir fikir oluşturur diye paylaşmak istedim :)
Haluk Kemal Cebe | İsim doktoru, Biyoenerji Uzmanı, Yazar
günaydın kızlarr..
bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum..dün aksam çok basım ağrıdı, 3 gündür ağrıyo..
gittim tansıyonumu ölçtürdüm 12/9 çıktı.yanı yüksekti..doktorumu aradım, 3 gün takıp et sabah aksam,cumartesi gel dedi..bide magnezyum verdi..
kendimi hiç hamis gibi hissetmiyorum
günaydın kızlarr..
bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum..dün aksam çok basım ağrıdı, 3 gündür ağrıyo..
gittim tansıyonumu ölçtürdüm 12/9 çıktı.yanı yüksekti..doktorumu aradım, 3 gün takıp et sabah aksam,cumartesi gel dedi..bide magnezyum verdi..
kendimi hiç hamis gibi hissetmiyorum
Offf bn de soğudum bu ara k.valideden.. Şimdi biraz uzak duruyorm o yüzden..aynı apartmanda oturuyoruz biz.. Su donemde biraz halsizlestim kendi evimin ısını çok iyi yapamıyorum.ona da yardım eden bir bayan vardı isen ayrıldı.. gecen esime söylenmiş galiba hiç bir gelin yardım etmiyor falan diye daha bnm bişeyim yokmuş karnım bile çıkmamış ama iste memleket gelinleri olsaymış böyle olmazmış falan daha neler neler cok doluyum bu konuda.inanılmaz zoruma gitti arkamdan böyle konuşması..ben de yapacagım varsa da yapmıyorum suan..tamam ben çok hamarat biri değilim normalde ama yaşlılar diye elimden geleni yapmaya çalışıyordum bı Allah razı olsun demesi yeterdi ama şuan pek umursamiyorum açıkcası.aslinda kendime yakıştırmıyorum da bu tavrımı ama nefsime ağır geliyor.biraz ara vereyim belki toparlarım..gecen eltime kızın var sırtın yere gelmez diyor sana yardım eder bak bnm kızım yok yardım edenim yok diye laf vuruyor içimden dedim ki ben anneme ne yapabiliyorum ki suan, hem annem su halimle benden bise istemez kiyamaz ama sesimi çıkarmadım sustum..ahh anneciğim benim,kimse onun yerini tutmaz
gunaydın canlarımmmmm
ben dun gece bebsımı gordum kız bebıs beyaz tenlı kumral sacları var dı ve mınnacıktı
ama benım gıbı esmer bı kızdan bole beyaz tenlı cocuk nası cıktı anlamadım
ben emzırıodum onu gorsenız nasıl sut varsı nasıl ıcıodu anlatamam
kızlar bgn kontrole gidicem dua edin benim için kontrol günleri çok gergin oluyorum
Doktordan ciktim hersey yolunda
fotolari taratip aksam yukleyecegim.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.
Bizden son dakika haberleri bunlar
kızlar sabah kalktıgımdan beri sağ kasık tarafım çok agrıyor..okula zor geldim..2 saattir de geçmedi..korkuyorum acaba gaz etkiside varmıdır?dün mercimek çorbası içmiştimama aynı adet agrısı gibi çok kötü...biri rahim genişlediginden olabiliymuş demiş.onu görünce birazda olsa rahatladım..gecmezse doktora gidecem..az önce wcye gittim.leke falan da yok...ama korkuyorum...bebişime bişey olur diye..3 gün önce kalbi çok güzel atıyodu ve çok hareketliydi..ona bişey olmaz dı mı?
Günaydın güzel annişler:)))
Dün 1 aydan sonra bebeğimi gördüm, o kadar hareketliydi ki yerinde duramıyordu meleğim
Doktor amcamız günüyle uygun gittiğini (11+5tik dün), gayet sağlıklı ve keyifli bir bebiş olduğunu söyledi.
Hala o zıplamaları gözümün önünde, dün akşamdan beri bebişimi düşünüyorum sürekli
Allah hepinize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah, görmeyenler de biran önce sağlıkla görsünler bebişlerini...
Kendi doktor kontrolümüzden sonra ikili test için başka bir doktora geçtik. O doktor amcamızı hiç sevmedik, bebişim de sevmedi heralde hiç tepki vermedi ona
Uyuyordu kuzum oraya gittiğimizde bu sefer. Ölçümler alındı ve doktor normal dedi, ama hiçbir açıklama yapmadı...
sadece ölçüm değerleri normal ama ikilli testte tüm faktörler gözününde bulundurularak oran veriliyor dedi.
Yani yaş+kan sonucu+ölçüm değerleri...Cumartesi günü kan sonuçlarını da alıcaz, inşallah iyi çıkar:18:
Bu arada her iki doktor da maalesef cinsiyetle ilgili bir tahmin yapamadılar, her ikisi de erken dedi
Her ikisinde de 4 boyutlu ultrasona da girmemize rağmen belli bişey görülmedi...Bebişimin pipişimi kukuşumu olduğu 1 ay sonrasına kaldı yani(
Bu arada kendi doktorumun verdiği ultrason resmi hiç net olmadığı için buraya da koyamadım onu..belki sizlerden bir tahmin gelirdi iyi olsaydı görüntü((
Bu arada bebeğimize kız da olsa erkek de olsa DENİZ ismini koymayı düşünüyoruz biz kızlar...evlenmeden önce ortak fikrimizdi bu..ama o zamanlar erkek olursa DENİZ, kız olursa DERİN olsun demiştik.
Ama bu yaz eşimin babasını kaybettik kanserden. Ve babasının ismi de DENİZ di. Eşimin rahmetli babası için şimdi kız erkek farketmez Deniz olsun istiyoruz...
Hatta bebeğimin beklenen doğum tarihi (7 Haziran) rahmetli K.babamın doğum günü((
Neyse kızlar işte böyle, hepinizi çok öpüyorum, desteğiniz için de çok teşekkür ederim...dün yanımda olduğunuzu hissettim
Ayrıca bebişlerinizi de totosunu yerim
bak canım sosyologa da söyledim eşlerimizi başkalarıyla kıyaslamayalım. Herkesin karakteri, yapısı, gördüğü terbiye ve yetiştiği ortam çok farklı. Biz kadınlar malesef kafamızda bir şablon oluşturuyoruz eşlerimiz o şablona uymadı mı nasıl belli ederlerse etsinler farketmiyoruz bile. Yani bence bir erkeğin ilişkiden çekinmesi bile bebeği önemsediğini göstermez mi? Illa karnını okşaması bebekle konuşması gerekmez. O da kendi çapında bi şekilde ifade ediyodur. Ya da içinde çok büyük bi mutluluk yaşasa da istediği halde bunu sana belli edemiyodur. Yapı meselesi. Ama bu onun ilgisiz olduğunu ya da mutluluğunu paylaşmadığını göstermez. Boşuna kendini de bebeğini de üzme babası onu çok seviyo emin ol her gün onun için dua ediyodur eminim.
Offf bn de soğudum bu ara k.valideden.. Şimdi biraz uzak duruyorm o yüzden..aynı apartmanda oturuyoruz biz.. Su donemde biraz halsizlestim kendi evimin ısını çok iyi yapamıyorum.ona da yardım eden bir bayan vardı isen ayrıldı.. gecen esime söylenmiş galiba hiç bir gelin yardım etmiyor falan diye daha bnm bişeyim yokmuş karnım bile çıkmamış ama iste memleket gelinleri olsaymış böyle olmazmış falan daha neler neler cok doluyum bu konuda.inanılmaz zoruma gitti arkamdan böyle konuşması..ben de yapacagım varsa da yapmıyorum suan..tamam ben çok hamarat biri değilim normalde ama yaşlılar diye elimden geleni yapmaya çalışıyordum bı Allah razı olsun demesi yeterdi ama şuan pek umursamiyorum açıkcası.aslinda kendime yakıştırmıyorum da bu tavrımı ama nefsime ağır geliyor.biraz ara vereyim belki toparlarım..gecen eltime kızın var sırtın yere gelmez diyor sana yardım eder bak bnm kızım yok yardım edenim yok diye laf vuruyor içimden dedim ki ben anneme ne yapabiliyorum ki suan, hem annem su halimle benden bise istemez kiyamaz ama sesimi çıkarmadım sustum..ahh anneciğim benim,kimse onun yerini tutmaz
Ben caya dayanamıyorum yaa 6 bardak içtiğim bile oluyor hem de Sekersiz
günaydınnnnn benim güzel anne adaylarımmm..
Bugün size bir link yolluyorum inanılmaz birşey anne karnında esneyen bir bebiş kızlar işte yüce allahın kudreti ne kadar büyük akıl almıyor. Mutlaka izleyin...
anne karnındaki bebeğin esnemesi görüntülendi - sabah web tv - 22 kasım 2012
başlarım onun memleket gelinlerineo tarflarda bu muhabbet vardır banada buralardan değil diyorlardı sanki uzaydanım sonra aynı herşey alıştılar, boşver sen kendini ezdirme yardım etmek zorunda değilsin kimseye pek severler gelin gelsin gitsin oldu paşam:100:
ne güzel rüyaymış öyle canım bende çok rüyalar görüyorum totom açıkta kalmıştır sonra diyorum
çünkü en son mavi gözlü bebem olmuştu ki imkansız birşey
canım niye gergin oluyorsun kötüşeyler düşünme bebişini düşün, bende yarın gidicem sonuçlarımı göstermeye yine bakarım ufaklığa ne alemde diye
maşallah subannallah canım
minnoşun fotolarınıda bekliyoruz ne kadar büyümüş bakalım, ayh böyle onların küçük totolarına bakmak çok hoşuma gidiyor
canım hiç telaş yapma olur öyle aralarda çok normal sonrasında sancı biraz daha yukarı çıkıcak, benim bölge bölge hatta uyuşuyor garip ağrılar giriyor ovma ihtiyacı duyuyodum sonra geçiyor, düşünsene içinde birşey büyüyor olması normaldir telaşlanma
maşallah subaannallah canımgüzel haberlerle geldin sende oynak totosunu gördünmü bebişinin yesinler onu
doktorunuz neden açıklama yapmamış veya anltamamış anlayamadım, bizim gittiğimiz her anını naptığını açıkladı saolsun ama öylede gerildik bebişi inceliyorlar sonuçta öylede böylede insan bir panik oluyor.
cinsiyet öğrenmemen canım bence çok iyi olmuş bendeki gibi yanlış tahminler olursa insan şaşırıyor şimdi nolucak diye sabredip kesin sonucu alırsın yani
deniz ismide çok güzel, her zaman çok sevmiş beğenmişimdir evlenmeden önce bende deniz koyucam derdim ama eşimin eski yaşamnda vukuatı var deniz koyamam o yüzden bazen dalga geçer yoo bnm içn problem yok güler birde boğasım gelir
kızlar daldım böyle direk herkes iyidir umarım bebişlerle
bizim keyfimiz gayet iyi çok şükür bu sbh eşim yüzünden erken uyandım ona biraz huysuzum
dün akşam ktp fuarına gittim ama istediğim gibi bebek ktpları bulamadım bulduklarımıda sıkıldım inceleyemedim çünkü ayakta durmaktann hem belim hemde göbeğimde kısım kısım yerler ağrıdı rahatsız oldum
sizde böyle durumlar varmı?
Günaydınnnnn benim güzel anne adaylarımmm..
BUGÜN SİZE BİR LİNK YOLLUYORUM İNANILMAZ BİRŞEY ANNE KARNINDA ESNEYEN BİR BEBİŞ KIZLAR İŞTE YÜCE ALLAHIN KUDRETİ NE KADAR BÜYÜK AKIL ALMIYOR. MUTLAKA İZLEYİN...
Anne karnındaki bebeğin esnemesi görüntülendi - Sabah Web TV - 22 Kasım 2012
fuar nasıl canım vakit bulabilirsem gitmeyi düşünüyoruz:44: geçen sene son gün akşam gittik talan vardı resmenbir de fuara yakın mı oturuyorsun? beylikdüzü falan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?