2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Olmaz tatlım benim doktorum daha ben sormadan özellikle ilk gebeliklerde rahimde ve kasıklarda oluşan ağrılar çok normal ağrın olursa merak etme demişti. Benim de ara ara oluyo. Önemli olan kesintisiz 3-4 gün devam ediyo olmaması. Başlarda hergün ağrıyodu şimdilerde daha iyiyim. Eğer ağrıların sıklaşır da iş yerinde zorlanırsan doktorundan progestan iste o çok iyi geliyo ağrılara.

canım bende park yataktan yanayım oğlumda beşik almıştık hiçte rahat yatamadı 6-7 aylıktan sonra kendi çıkmak isterken kaç kere düştü beşikten bide benim ozamanki yatak odam müait değildi otuma odasına koymuştuk,orada yatmak çok daha zor oluyordu her gece eşimle beraber yatıyorduk ama insan kendi yatağını arıyor..1 yaşına geldiğinde zaten içine sığmıyordu rahat edemediği için tekrar bi yatak yaptırdık normal yatağın beşik halini yaptırdık boydan biraz küçük tabi 90-160 yanlarında parmaklıkları vardı birz daha büyünce onlarıda çıkardık normal yatak olmuştu hala daha onda yatıyor oğlum

canım benim üzülmen normal ama üzülmene değmez erkekler genelde ilk çocukta pek bişeyin farkında olmuyolar onlara normalmi geliyorbenimde ilk hamileliğimde eşimde çok rahatı kendi başına çıkar beni hep evde bırakırdı bende kendi arkadaşlarımla çıkardım gerçiiama umursamaz olmasına çok kızıyordum bende doğduktan sonra ilk zamanlar hep o baktı geceleri klktı mamasını yaptı altını değiştirdi yıkadı benim kardeşimde olmadığı için pek bebek tecrübem yoktu o benden daha cesaretliydi...ama şimdiki hamileliğimde beni kırmamak için elinden geleni yapıyor ama 9 ay sonrea böyle olamam diyor bazen yani sende çok üzme kendini hem bebeğinde hiseder üzüldüldüğünü onun için boşver de geç

herkese merhabalar yağmurlu bi hava içim iyice karardı ama günlerden perşembe olunca haftasonuna ne kaldı diyorum bende işyerinde üşüdüğüm için heralde çok sık hapşırıyorum ve o an acayip bi ağrım oluyo kasığımda bişey batıyo sanki

aslında bende gitmeyi çok istedim beylikdüzünde oturmama rağmen gözüm kesmedi , ayakta çok fazla kalamıyorum çabucak yoruluyorum keske gidebilseydim :44:

ben de yoruluyorum ama kaçırmak da istemiyorum :44: bakalım nolcak

çok saol canımye teyzesi ye:)))
çok sessiz ve hiç konuşmayan bir doktordu ikili test için gittiğimiz, bi de kendi doktorum çok konuşkan ve güleryüzlüdür benim..
ondan sürekli açıklama duymaya alışınca bir garip oldun diğer doktorda...dediğin gibi insan zaten geriliyor sürekli, bi açıklama rahatlatma bekliyor...neyse onun da tarzı öyleymiş heralde
Deniz ismini ben küçüklüğümden beri severim ama geçen gün senin prensesin ismi de (LİVA) çok hoşuma gitti, ilk defa duydum, anlamı da fonetiği de çok güzel
Bu arada sendeki şikayetlerden bir haftadır bende de var hatta dün doktora sordum gayet normal rahim büyüdüğü ve yukarı doğu taşındığı için dedi.

İşte ölümlü dünya biri ölüyor biri doğuyor. Deniz çok güzel bi isim. Hayırlı evlat olsun inşallah. Ne güzel anlatmışsın doktor kontrolu olan arkadaşlar özellikle okusunlar içleri rahat etsin :) Kan sonuçların da temiz çıkar inşallah canım.

tatlım sıkma canını boşver, zamanla alışır eşlerimiz bizden daha geç hatta bebek doğduktan birşeyler paylaştıktan sonra baba olduklarını anlıyorlar, benim eşimde çok dengesiz bazı zaman çok ilgili eli göbeğimde veya kontrle gittiğimzde ekrann dibine giriyor aynı ben diye bazı zamanda genellikle bu sıkıldığı veya işine gelmediği zaman bildiğini okuyor çekişitirir trip yapar söylenir unutur herşyi, zaten hormonlarım dengesiz eşimde dengesiz olunca ben daha çok geriliyorum.

fuar nasıl canım vakit bulabilirsem gitmeyi düşünüyoruz:44: geçen sene son gün akşam gittik talan vardı resmen bir de fuara yakın mı oturuyorsun? beylikdüzü falan??

bu pazar gününe kadar açık canım, dün akşamda kalabalıktı öğrenciler var çoğunlukla haftasonu değilde haftaiçi öneririm veya akşam, evet canım b.düzünde oturuyorum gidip baktık geldik hemen

benimde tansiyon sorunum var geçen hafta 7-5 ti ben düzenli beslenemediğim için diye düşünüyorum başım dönüyo bayılcak gibi oluyorum

Hamilelik tansiyonu diye bişey var ayrıca bu haftalarda baş ağrıların da hamileliğinden. Al sana 2 belirti :) Hamişsin seeeeeen bebişinde içinde taklalar atıyo merak etmeee. Tansiyonunu ölçtürmeyi ihmal etme sakın...

aslında bende gitmeyi çok istedim beylikdüzünde oturmama rağmen gözüm kesmedi , ayakta çok fazla kalamıyorum çabucak yoruluyorum keske gidebilseydim :44:

bende çok severim ne güzel şeyler vardır şimdi orda ama gezemiyorum bende senin gibi başım dönüyo çok ayakta kalınca tansiyonum düşüyo bidahaki sefere inşallah

Çok saol canım:) Amin inşallah hepimiz hayırlı evlatlara sahip oluruz...
Dediğin gibi biri ölüyor diğeri geliyor, özellikle meleğimiz babası için bir umut oldu, çünkü kendi babasını kaybettikten sonra çok üzülmüştü bu yaz((
Arkasından bebeğim babasını sevindirmeye geldi, o yüzden Deniz koymayı düşünüyoruz özellikle...

kendi doktorumuzda bizim öyle içerde eşimle özellikle çok makara yapıyorlar arkadaş gibi tabi eşiminde çenesi sayesinde
bu doktor çok tek düze makinalı tüfek gibi anlttı hani ezberlemişte okuyor gibiydi, cinsyti söylediğinde tepki bile veremedim şimdi birşey der bu diye
bizde bu sayede öğrenmiş oluyoruz tecrübe ediyoruz artık doktorları
teşekkür ederiz teyzesi bende daha bebiş ortada yokken bulmuştum o ismi sanki bu olmalıymış gibi
evet rahim yukarı çıkıyor artık doktorumda hatta işaretliyordu göbeğimde buraya kadar gelicek diye ama çok garip hissediyor insan göbeğinde kısım kısım ağrılar bir anda sertleşiyor garip oluyorum bazen işte burda diyorum ama tabikide hissedemem

ay aman oturduğumdan beri geçmişi okudum bir sürü alıntı yaptım internet geldi gitti hepsi gitmiş herkesin geçiyor bugün benim bulantım var yaaa

ay aman oturduğumdan beri geçmişi okudum bir sürü alıntı yaptım internet geldi gitti hepsi gitmiş herkesin geçiyor bugün benim bulantım var yaaa

canım bulantılar 12 aydan önce geçmezzz azalır ancak tavsiyem sana leblebi geçen buradan bi arkadaşa daha söyledim bende çok etkili oldu leblebi ve tuzlu krakerler.

Bu arada bayanlaar turkiyede dokyorlar folik asitmidir bilmiyorum tam.bi ilac veriyomus vitamin heralde o ne doktoruma soracagm gerekirse bende alayim burada.
canım folikaciti genelde ilk 3 ay veriyorlar gene bi doktoruna danış ama başka vitamin kullanıyormusun?
Ben caya dayanamıyorum yaa 6 bardak içtiğim bile oluyor hem de Sekersiz
bende çayı çok seviyorum kahveyide:118: çayı açık yda limonlu içmeye çalıyorum ama pek güzel olmuyor öylede

hayır olsun canım baktınmı rüya tabirlerine

kızlar bgn kontrole gidicem dua edin benim için kontrol günleri çok gergin oluyorum
hayırlı haberlerle dönersin inşallh bende gerginoluyorum çok anlıyorum seni

canım bulantılar 12 aydan önce geçmezzz azalır ancak tavsiyem sana leblebi geçen buradan bi arkadaşa daha söyledim bende çok etkili oldu leblebi ve tuzlu krakerler.

ya dün gece 3 küdürde eşimin telefonu çaldı eşim de telefonu anne diye açınca var ya yüreğime indi sandım babam kalp hastası da kesin bişey oldu dedim. Meğer sevgili kayınvalidemin telefonu yere düşmüş de oğlunu aramış telefon. Ya içim bi acaip oldu anlatamam. Kaltığımdan beri de acaip mide bulantısı hiç bu kadar şiddetli olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…