kızlar sabah kalktıgımdan beri sağ kasık tarafım çok agrıyor..okula zor geldim..2 saattir de geçmedi..korkuyorum acaba gaz etkiside varmıdır?dün mercimek çorbası içmiştimama aynı adet agrısı gibi çok kötü...biri rahim genişlediginden olabiliymuş demiş.onu görünce birazda olsa rahatladım..gecmezse doktora gidecem..az önce wcye gittim.leke falan da yok...ama korkuyorum...bebişime bişey olur diye..3 gün önce kalbi çok güzel atıyodu ve çok hareketliydi..ona bişey olmaz dı mı?
canım bende park yataktan yanayım oğlumda beşik almıştık hiçte rahat yatamadı 6-7 aylıktan sonra kendi çıkmak isterken kaç kere düştü beşikten bide benim ozamanki yatak odam müait değildi otuma odasına koymuştuk,orada yatmak çok daha zor oluyordu her gece eşimle beraber yatıyorduk ama insan kendi yatağını arıyor..Kızlar az önce bir araştırma yaptım sitelerden beşik mi daha kullanışlı oyun parkımmı %90 ı kesinlikle oyun parkını öneriyor..beşik kullanışlı olmuyormuş..çocuk sarkabiliyormuş falan ..bir de o küçük beşiklerden heveslenip almayın diyorlar..4-5 ay için degmez diyorlar...
yani ben kesin kesin oyun parkı alacagım...sizde araştırabilirsiniz
Tecrübeli anneler Beşik mi, yoksa oyun parkı mı daha avantajlı???
canım benim üzülmen normal ama üzülmene değmez erkekler genelde ilk çocukta pek bişeyin farkında olmuyolar onlara normalmi geliyorKızlar az önce hüngür hüngür ağladım.Benimkine sordum görünce heyecanlanmadın mı..için bir tuhaf olmadı mı bebeişini ellerini ayaklarını nasıl da oynatıyodu..duygusuz bir şekilde yoo dedi..ben de ağlamaya başladım..sonra diyo ya tabi etkilendim falan filannn...pipisini gördüm falan diyoo.ben de gittttt onun pipisi yok diye bagırdımdedim sen duygusuzsunnnn...dedim bana duygularını belli etmiyon bari bebişine et..o hissedio dedim..insna dedim ihtiyac duyuyo senin de mutlu olduunu hissetmek istiyorum falan dedim..gelmiş sarılıo bana gıcıklık yapıyor..biliorumç ok sevecek doğduktan sonra ama işte yansıtmaması beni üzüyor ..
aslında bende gitmeyi çok istedim beylikdüzünde oturmama rağmen gözüm kesmedi , ayakta çok fazla kalamıyorum çabucak yoruluyorum keske gidebilseydim :44:
maşallah subaannallah canımgüzel haberlerle geldin sende oynak totosunu gördünmü bebişinin yesinler onu
doktorunuz neden açıklama yapmamış veya anltamamış anlayamadım, bizim gittiğimiz her anını naptığını açıkladı saolsun ama öylede gerildik bebişi inceliyorlar sonuçta öylede böylede insan bir panik oluyor.
cinsiyet öğrenmemen canım bence çok iyi olmuş bendeki gibi yanlış tahminler olursa insan şaşırıyor şimdi nolucak diye sabredip kesin sonucu alırsın yani
deniz ismide çok güzel, her zaman çok sevmiş beğenmişimdir evlenmeden önce bende deniz koyucam derdim ama eşimin eski yaşamnda vukuatı var deniz koyamam o yüzden bazen dalga geçer yoo bnm içn problem yok güler birde boğasım gelir
kızlar daldım böyle direk herkes iyidir umarım bebişlerle
bizim keyfimiz gayet iyi çok şükür bu sbh eşim yüzünden erken uyandım ona biraz huysuzum
dün akşam ktp fuarına gittim ama istediğim gibi bebek ktpları bulamadım bulduklarımıda sıkıldım inceleyemedim çünkü ayakta durmaktann hem belim hemde göbeğimde kısım kısım yerler ağrıdı rahatsız oldum
sizde böyle durumlar varmı?
Günaydın güzel annişler:)))
Dün 1 aydan sonra bebeğimi gördüm, o kadar hareketliydi ki yerinde duramıyordu meleğim
Doktor amcamız günüyle uygun gittiğini (11+5tik dün), gayet sağlıklı ve keyifli bir bebiş olduğunu söyledi.
Hala o zıplamaları gözümün önünde, dün akşamdan beri bebişimi düşünüyorum sürekli
Allah hepinize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah, görmeyenler de biran önce sağlıkla görsünler bebişlerini...
Kendi doktor kontrolümüzden sonra ikili test için başka bir doktora geçtik. O doktor amcamızı hiç sevmedik, bebişim de sevmedi heralde hiç tepki vermedi ona
Uyuyordu kuzum oraya gittiğimizde bu sefer. Ölçümler alındı ve doktor normal dedi, ama hiçbir açıklama yapmadı...
sadece ölçüm değerleri normal ama ikilli testte tüm faktörler gözününde bulundurularak oran veriliyor dedi.
Yani yaş+kan sonucu+ölçüm değerleri...Cumartesi günü kan sonuçlarını da alıcaz, inşallah iyi çıkar:18:
Bu arada her iki doktor da maalesef cinsiyetle ilgili bir tahmin yapamadılar, her ikisi de erken dedi
Her ikisinde de 4 boyutlu ultrasona da girmemize rağmen belli bişey görülmedi...Bebişimin pipişimi kukuşumu olduğu 1 ay sonrasına kaldı yani(
Bu arada kendi doktorumun verdiği ultrason resmi hiç net olmadığı için buraya da koyamadım onu..belki sizlerden bir tahmin gelirdi iyi olsaydı görüntü((
Bu arada bebeğimize kız da olsa erkek de olsa DENİZ ismini koymayı düşünüyoruz biz kızlar...evlenmeden önce ortak fikrimizdi bu..ama o zamanlar erkek olursa DENİZ, kız olursa DERİN olsun demiştik.
Ama bu yaz eşimin babasını kaybettik kanserden. Ve babasının ismi de DENİZ di. Eşimin rahmetli babası için şimdi kız erkek farketmez Deniz olsun istiyoruz...
Hatta bebeğimin beklenen doğum tarihi (7 Haziran) rahmetli K.babamın doğum günü((
Neyse kızlar işte böyle, hepinizi çok öpüyorum, desteğiniz için de çok teşekkür ederim...dün yanımda olduğunuzu hissettim
Ayrıca bebişlerinizi de totosunu yerim
orası öyle bana belli etmemesine alışmıştım da dediğim gibi onun da yavrusu ya ondan üzüldüm..bebişimle ilgili sordugum soruları geciştiriyor hep ondan yani..dediğin gibi ilişkiden çekiniyor..kendi isteklerini bebişten sonraya koyuyor..ama ne bilim ya o ultrasonda gördüm ya içim gitti...çok heyecanlandım..onun böyle tepkisiz gibi durmasına sinir oldum..ekrandan fotosunu bile zor çektirdim..sanki ayıp bişey
fuar nasıl canım vakit bulabilirsem gitmeyi düşünüyoruz:44: geçen sene son gün akşam gittik talan vardı resmenbir de fuara yakın mı oturuyorsun? beylikdüzü falan??
Bende progestanı kesmeme rağmen sarhoş gibi geziyorum.Doktor her kontrolde ölçüyor 10-6 falan çıkıyor tansiyonum.
Dün akşam ölçtüm başım çok dönünce 7-4 tü tansiyonum. Ve çoğunlukla o civarda. Hamile kalmadan önce de 8-5 normal tansiyonumdu benim. Sanırım doktorda heyecanlanınca biraz daha normal insan tansiyonuna dönüyor tansiyonum.
günaydın kızlarr..
bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum..dün aksam çok basım ağrıdı, 3 gündür ağrıyo..
gittim tansıyonumu ölçtürdüm 12/9 çıktı.yanı yüksekti..doktorumu aradım, 3 gün takıp et sabah aksam,cumartesi gel dedi..bide magnezyum verdi..
kendimi hiç hamis gibi hissetmiyorum
aslında bende gitmeyi çok istedim beylikdüzünde oturmama rağmen gözüm kesmedi , ayakta çok fazla kalamıyorum çabucak yoruluyorum keske gidebilseydim :44:
İşte ölümlü dünya biri ölüyor biri doğuyor. Deniz çok güzel bi isim. Hayırlı evlat olsun inşallah. Ne güzel anlatmışsın doktor kontrolu olan arkadaşlar özellikle okusunlar içleri rahat etsin :) Kan sonuçların da temiz çıkar inşallah canım.
çok saol canımye teyzesi ye:)))
çok sessiz ve hiç konuşmayan bir doktordu ikili test için gittiğimiz, bi de kendi doktorum çok konuşkan ve güleryüzlüdür benim..
ondan sürekli açıklama duymaya alışınca bir garip oldun diğer doktorda...dediğin gibi insan zaten geriliyor sürekli, bi açıklama rahatlatma bekliyor...neyse onun da tarzı öyleymiş heralde
Deniz ismini ben küçüklüğümden beri severim ama geçen gün senin prensesin ismi de (LİVA) çok hoşuma gitti, ilk defa duydum, anlamı da fonetiği de çok güzel
Bu arada sendeki şikayetlerden bir haftadır bende de var hatta dün doktora sordum gayet normal rahim büyüdüğü ve yukarı doğu taşındığı için dedi.
ay aman oturduğumdan beri geçmişi okudum bir sürü alıntı yaptım internet geldi gitti hepsi gitmiş herkesin geçiyor bugün benim bulantım var yaaa
canım folikaciti genelde ilk 3 ay veriyorlar gene bi doktoruna danış ama başka vitamin kullanıyormusun?Bu arada bayanlaar turkiyede dokyorlar folik asitmidir bilmiyorum tam.bi ilac veriyomus vitamin heralde o ne doktoruma soracagm gerekirse bende alayim burada.
bende çayı çok seviyorum kahveyide:118: çayı açık yda limonlu içmeye çalıyorum ama pek güzel olmuyor öyledeBen caya dayanamıyorum yaa 6 bardak içtiğim bile oluyor hem de Sekersiz
hayır olsun canım baktınmı rüya tabirlerinegunaydın canlarımmmmm
ben dun gece bebsımı gordum kız bebıs beyaz tenlı kumral sacları var dı ve mınnacıktı
ama benım gıbı esmer bı kızdan bole beyaz tenlı cocuk nası cıktı anlamadım
ben emzırıodum onu gorsenız nasıl sut varsı nasıl ıcıodu anlatamam
hayırlı haberlerle dönersin inşallh bende gerginoluyorum çok anlıyorum senikızlar bgn kontrole gidicem dua edin benim için kontrol günleri çok gergin oluyorum
merhaba güzel anneler
kaç gündür yazamadım sizlere
özlemişim
herkes iyidir umarım
merhaba güzel anneler
kaç gündür yazamadım sizlere
özlemişim
herkes iyidir umarım
canım bulantılar 12 aydan önce geçmezzzazalır ancak tavsiyem sana leblebi geçen buradan bi arkadaşa daha söyledim bende çok etkili oldu leblebi ve tuzlu krakerler.
canım bulantılar 12 aydan önce geçmezzzazalır ancak tavsiyem sana leblebi geçen buradan bi arkadaşa daha söyledim bende çok etkili oldu leblebi ve tuzlu krakerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?