2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
biz seni çok merak ettik, defalarca konuşuldu acaba bir şey mi oldu en son lekelenmesi vardı diye. sen ve bebeğin iyisiniz di mi?

lekelenmem ve ağrılarım 2-3 gün sürdü dinlendim
bebeğimde bende çok iyiyz şükür
şirkete dönünce birkaçkere girdim ama yoğunluktan hemen çıktım
ilginiz için teşekkürler

ben ücretli hasta olarak gidiyorum canım yanı sosyal güvence yok
özele gidicem ücretleri öğrendim test 70lira dr. ücreti 50 tlbaşka dr. gidiyorsanız muayeneye geldim bide 2li test zamanım geldi onuda yaptırıcam
bundan sonra size dewam edecem deyin bi güzel ilgilenirler ablamdan aldım bu tüyo yu

adet günündür canım merak etme bebişin erkek mi ne erkek kasıklarda durur derler

Walla seninki iyi gene çekmiş benimkine desem hiç zannetmiyorum çekeceğini. Sıf o da yanımda olsun diye erkek doktora gidiyorum bayan olursa girmem dedi diye. Ama burda adet öyleymiş kimse girmiyomuş yani. Ama istese eşim yabancı lehçemizi tam anlayamıyo diyip girebilirdi. Neyseki doğuma İstanbul'a gidicem inşallah.
Bak güzelim biz hamileyiz, en başta hormonlar coştu gidiyo Sonra o gördüğün şeyin senin içinde yaşadığını biliyosun. Arada bi yokluyo zaten bulantıydıydı ağrıydı halsizlikti hiç unutturmuyo sana kendini yani. Ama adam napsın bizim nazlanmamız dışında onda bi değişiklik yok. Mesela eşim bu sabah kahvaltı yaptım diye nasıl mutlu oldu anlatamam "hıh işte bak böyle olunca çok hoşuma gidiyosun kahvatını yap sonra istersen yine yat" dedi İlla bebeğime günaydın demesi mi lazım yani bu da onun bizi düşündüğünün bi göstergesi değil mi?

valla bız bu ehvam la 9 ayı nasıl gecırcez bılmıorm bende basımö agrısa bebıse bısı oldu dıorm korkma
allah korur meleklerımızı ben artık oluruna bıraktım
allaha emanet ettım yavrumu hadı bı sende gıt bakalım dr a ıcın rahatlasın
gereksız endıselere kapılma sonrada

bi arkadaş korkunun ağrı ve mide bulantısını tetikledigini söylemişti canım. Ama bak çok şükür bişey yokmuş sen leblebi yada krakeri bi dene hemen yatıştırıyo bazılarında da tatlı etkili oluyo sende nasıl bilmiyorum ama dene inş geçer

nerdesin sen yahu

geldim canım
sorma çok korktum dr apar topar evinden geldi
ceketini çıkarmadan hemen muayne etti beni bebek çok iyi
düşük tekhlikeside hiç yok
ama lekelenme 2 gün daha sürdü
eczacı bi arkadaşım var o 9 ay boyunca yaşamış hemde kanlı akıntı
insan görünce çok telaşlanıyor
özledim sizleride

ilginiz için teşekkürler

topicte ardı ardına çok sayıda kötü haber adık bu nedenle telaşlandık biraz

ikinizin de iyi olmasına çok sevindim

İş yerinde nasıl yaparsın bilmiyorum ama belki evde hapşururken uygularsın diye yine de söylemek istedim. Benim de aynen öyle oluyodu bıcak saplanıyomuş gibi sanki ama hemen geçiyo sonra. Burda bi arkadaş paylaşmıştı ona da doktoru söylemiş hapşururken ayaklarını karnına doğru toplarsan hakkaten çok faydası oluyo. Ben test ettim onayladım. O arkadaşın adını hatırlamıyorum ama her hapşurduğumda aklıma geliyo dua ediyorum ona...

evet ama bu soğukkanlılığı beni öldürüyor:) ben duygusalım ama olmuyoki böyle:) az önce gene yok pipisini gördüm diye yanımdaki çekyattan işaret yapıyo:) o göbek bagıdır dedim
ayrıca bı senın kocan degıl ole olan
benım evde kı de ne yazık kı ole kendısı ılgılenmedıgı yetmıomus gıbı bana da kızıo gun sayıosn bılmem ne dıe
olduresım gelıo bazen ama
onlar anca bebısle ıletısım kurduktan sonra baba olduklarını hıssedıolarmıs

Günaydın arkadaşlar;

size bişey sormak istiyorum cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyor ben 4 ay dolmadan belli olmuyo diye biliyordum ama burada öğrenenler var..

ama erkeklerde hep bi erkek çocuk sevdası var anlayamıyorum bizdede hala buz gibi havalar ama cinsiyete gelince hemen oğlum diye atlıyo

merhaba güzel anneler
kaç gündür yazamadım sizlere
özlemişim
herkes iyidir umarım

Biz iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın kaç gündür gelmeyince merak ettik hatta napıyo ne ediyo inşallah bi sıkıntı yoktur diye konuştuk aramızda. Nasıl oldu kanaman geçti mi?

dün akşamdan beri bulantılar yine coştu kızlar, geçmişi fln doğru düzgün okuyamıyorum. Sabahtan beri kafamı ilk defa kaldırdım ve geri yatmaya gidiyorum. Umarım herkes iyidir

topicte ardı ardına çok sayıda kötü haber adık bu nedenle telaşlandık biraz

ikinizin de iyi olmasına çok sevindim

Duymadım ben kötü haberleri
kim kaybetti bebeğini?
benm bulantılarım had safhada
kokulara karşı çok hassasım
Allahtan izmirde havalar çok soğuk değil
tüm akşam cam kapı açık oturuyoruz

ilginiz için teşekkürler

Ay seni görünce hemen heyacanlanıp sormuşum bunu yeni gördüm daha. Çok sevindim bebeğinin de senin de iyi olmanıza.

Biz iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın kaç gündür gelmeyince merak ettik hatta napıyo ne ediyo inşallah bi sıkıntı yoktur diye konuştuk aramızda. Nasıl oldu kanaman geçti mi?

geçti canım çok şükür
düşündüğünüz için çok sağol
angelimde merak etmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…