biz seni çok merak ettik, defalarca konuşuldu acaba bir şey mi oldu en son lekelenmesi vardı diye. sen ve bebeğin iyisiniz di mi?
ben dün yaptırdım cnm...kendi doktorumun haricinde başka bir doktora gittim..şişlide oscar görüntüleme merkezi..
doktor doğru düzgün bakmadı bile, veya baktı ama konuşmadı, açıklama yapmadı(
sonra bir de kan alındı...tüm bunlar 240 TL tuttu..bana biraz fazla geldi açıkcası..
bir arkadaşım amerikan hastanesinde daha detaylı şekilde 300 tl ödemiş..
bu arada ben dün 11+5tim...
adet günündür canım merak etme bebişin erkek mi ne erkek kasıklarda durur derlerkızlar sabah kalktıgımdan beri sağ kasık tarafım çok agrıyor..okula zor geldim..2 saattir de geçmedi..korkuyorum acaba gaz etkiside varmıdır?dün mercimek çorbası içmiştimama aynı adet agrısı gibi çok kötü...biri rahim genişlediginden olabiliymuş demiş.onu görünce birazda olsa rahatladım..gecmezse doktora gidecem..az önce wcye gittim.leke falan da yok...ama korkuyorum...bebişime bişey olur diye..3 gün önce kalbi çok güzel atıyodu ve çok hareketliydi..ona bişey olmaz dı mı?
orası öyle bana belli etmemesine alışmıştım da dediğim gibi onun da yavrusu ya ondan üzüldüm..bebişimle ilgili sordugum soruları geciştiriyor hep ondan yani..dediğin gibi ilişkiden çekiniyor..kendi isteklerini bebişten sonraya koyuyor..ama ne bilim ya o ultrasonda gördüm ya içim gitti...çok heyecanlandım..onun böyle tepkisiz gibi durmasına sinir oldum..ekrandan fotosunu bile zor çektirdim..sanki ayıp bişey
kızlar sabah kalktıgımdan beri sağ kasık tarafım çok agrıyor..okula zor geldim..2 saattir de geçmedi..korkuyorum acaba gaz etkiside varmıdır?dün mercimek çorbası içmiştimama aynı adet agrısı gibi çok kötü...biri rahim genişlediginden olabiliymuş demiş.onu görünce birazda olsa rahatladım..gecmezse doktora gidecem..az önce wcye gittim.leke falan da yok...ama korkuyorum...bebişime bişey olur diye..3 gün önce kalbi çok güzel atıyodu ve çok hareketliydi..ona bişey olmaz dı mı?
ya dün gece 3 küdürde eşimin telefonu çaldı eşim de telefonu anne diye açınca var ya yüreğime indi sandım babam kalp hastası da kesin bişey oldu dedim. Meğer sevgili kayınvalidemin telefonu yere düşmüş de oğlunu aramış telefon. Ya içim bi acaip oldu anlatamam. Kaltığımdan beri de acaip mide bulantısı hiç bu kadar şiddetli olmamıştı.
nerdesin sen yahu
lekelenmem ve ağrılarım 2-3 gün sürdü dinlendim
bebeğimde bende çok iyiyz şükür
şirkete dönünce birkaçkere girdim ama yoğunluktan hemen çıktım
ilginiz için teşekkürler
herkese merhabalar yağmurlu bi hava içim iyice karardı ama günlerden perşembe olunca haftasonuna ne kaldı diyorumbende işyerinde üşüdüğüm için heralde çok sık hapşırıyorum ve o an acayip bi ağrım oluyo kasığımda bişey batıyo sanki
ayrıca bı senın kocan degıl ole olanevet ama bu soğukkanlılığı beni öldürüyor:) ben duygusalım ama olmuyoki böyle:) az önce gene yok pipisini gördüm diye yanımdaki çekyattan işaret yapıyo:) o göbek bagıdır dedim
ayrıca bı senın kocan degıl ole olan
benım evde kı de ne yazık kı ole kendısı ılgılenmedıgı yetmıomus gıbı bana da kızıo gun sayıosn bılmem ne dıe
olduresım gelıo bazen ama
onlar anca bebısle ıletısım kurduktan sonra baba olduklarını hıssedıolarmıs
merhaba güzel anneler
kaç gündür yazamadım sizlere
özlemişim
herkes iyidir umarım
topicte ardı ardına çok sayıda kötü haber adık bu nedenle telaşlandık biraz
ikinizin de iyi olmasına çok sevindim
Aman naptın canım 12 ay ha, doğursakda kurtulamayacağız yani
lekelenmem ve ağrılarım 2-3 gün sürdü dinlendim
bebeğimde bende çok iyiyz şükür
şirkete dönünce birkaçkere girdim ama yoğunluktan hemen çıktım
ilginiz için teşekkürler
Biz iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın kaç gündür gelmeyince merak ettik hatta napıyo ne ediyo inşallah bi sıkıntı yoktur diye konuştuk aramızda. Nasıl oldu kanaman geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?