2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ama erkeklerde hep bi erkek çocuk sevdası var anlayamıyorum bizdede hala buz gibi havalar ama cinsiyete gelince hemen oğlum diye atlıyo

benim eşim de aksine kız istiyo; ilk çocukta başta bi iki oğlum dedi sonra kız olduğunu öğrendik tabii bu arada kızlar daha hayırlı evlat falan dedim hep ben ola ki kız denirse üzülmesin diye. Şimdi de ben kızımdan çok memnunum diyo. Sağlıklı olsun diyo ama içten içe kız istiyo biliyorum ben. Erkek çocuk ona yaramaz ve ürkütücü geliyo. Hoş çok yaramaz kızlar çok akıllı erkekler de var ama biz etrafımızda hep erkek çocukları çok hareketli gördük.

Ay seni görünce hemen heyacanlanıp sormuşum bunu yeni gördüm daha. Çok sevindim bebeğinin de senin de iyi olmanıza.

günaydıııııııııııııııııııııııııııııın şekerler size ve bebeğinize sağlık dilerim bu arada çilek isteyen arkadaım yokto ama heryere bakcam ve bulursam göndercem sana

e lekelenmem var deyip korkmuştun bi daha da girmeyince bu sefer biz korktuk bi girip yazsana kız iyiyiz biz şimdi falan diye

Duymadım ben kötü haberleri
kim kaybetti bebeğini?
benm bulantılarım had safhada
kokulara karşı çok hassasım
Allahtan izmirde havalar çok soğuk değil
tüm akşam cam kapı açık oturuyoruz

Nektar, Ttmm ve bir arkadasımız daha bebeklerini kaybettiler

İnşallah 12. haftadan sonra azalacaktır bulantıların. herkes 12 haftayı milad olarak görüyo. ben de 12. hafta dolunca gerçekten toparladım kendimi

ne güzel İzmir sıcakmış daha İstanbul soğuk ve yağmurlu

Duymadım ben kötü haberleri
kim kaybetti bebeğini?
benm bulantılarım had safhada
kokulara karşı çok hassasım
Allahtan izmirde havalar çok soğuk değil
tüm akşam cam kapı açık oturuyoruz

Nektar, ttmm bi de bi arkadaş daha hatırlayamadım şimdi bebeklerini kaybettiler canım malesef İnşallah biran önce tekrar hamile kalırlar...

çok değilmi canım ikili teste
Doktordan ciktim hersey yolunda
fotolari taratip aksam yukleyecegim.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.
Bizden son dakika haberleri bunlar
maşallah canım resimlerini bekliyoruz bebişinin
çok dikkat et canım 12_9 fazla yüksek değil ama dikkat etmen lazım ararda ölç canım inşallah fazla yükselmez bol su iç fazlada tuzlu yememeye çalış benimde doktorda çok yükek çıkıyoda 16-11 çıktı geçen gitiğimde evde ölçüyorum 10-7 9-6

ben de sabah ölçtüm 10/7 çıktı normal mi ..hiç anlamam da
seninki normal canım

Nektar, ttmm bi de bi arkadaş daha hatırlayamadım şimdi bebeklerini kaybettiler canım malesef İnşallah biran önce tekrar hamile kalırlar...

Birde karakose arkadaşımız kaybetti bebeğini.

benim eşimde aynı hep kız istedi gönlüne görede oldu, kızlar vefalıdır ve babalarına düşkündür aşkım dicek bana küçük sevgilim olucak bunları söylerken kendinden geçiyor, birde çocuklarımın ablası olsun benim ablam vardı çok şanslıydım çok şey öğrendim paylaştım bu yüzden galiba daha düşkünlüğüm diyor.

valla kız olursa da canım diyo ama erkek istediği çok belli biz daha cinsiyetide öğrenemedik ama etrafdakiler hani esk yorumlar yapılırya o yorumlarla erkek dedi bizimki hemen havalarda.

ay çok üzüldüm Allah en yakın zamanda tekrar nasip eder inşallah

kız hiç inanasım gelmiyo geçcek gibi değil şirkette bile herkes alıştı stajerim kapıda bekliyo
evet cnm sıcak yada bana afakanlar basıyo heryer sıcak
çilek arayan kim karşıyakada tüm manavlarda var hemde kilosu 10tl

ablası olması çok güzell benimde ablam vardı ve çok şanslıydım ama erkek kardeşim yok birazda o yüzden bende aslında erkek istiyorum acaba bencil bi annemiyim diye düşünüyorum bazende bu arada cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?

çok değilmi canım ikili teste

Kesinlikle cok fazla canım ama doktorum oraya yönlendirince bişey diyemedim, bir bildiği vardır heralde dedim.
Adam bi de hiçbi açıklama yapmadı, sadece ölçümleri yaptı ve kan aldı...20 dakikada işimiz bitti..
Burdan daha önce okumuştum 45 dakika sürüyor detaylı anlatıyor doktor diye, ben de öyle olacak zannettim ama nerdeeeee:44:

ben de sabah ölçtüm 10/7 çıktı normal mi ..hiç anlamam da

normal ama şuanda bulunduğumuz durum farklı açken tokken gece veya sabah erken bunlar farklılık gösteriyor
takip eden arkadaşlar hep aynı saattlede ölçmeye dikkat etsin

bendede bronşit var gün aşırı hapşuruyorum kasığımda 2dk falan saplanma oluyor hareket edemiyorum
bi keresinde yatarken keşfetti bacaklarımı karnıma çetim sancı falan bişi olmadı şükür

Günaydın arkadaşlar;

size bişey sormak istiyorum cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyor ben 4 ay dolmadan belli olmuyo diye biliyordum ama burada öğrenenler var..
canım 12. haftada belli oluyor ama dr.dan dr. değişiyor bazısı söylemiyor hatta çoğu söylemiyor sonradan yanılma olmasın diye
bide aldırma durumları olmasın diye 5. ay olmadan söylemiyorlar:26:

valla kız olursa da canım diyo ama erkek istediği çok belli biz daha cinsiyetide öğrenemedik ama etrafdakiler hani esk yorumlar yapılırya o yorumlarla erkek dedi bizimki hemen havalarda.

Benim eşim daha çocuk düşünmediğimiz zamanlarda konuşurken erkek istiyorum. Kız olursa her şeyini sana anlatacak diyordu.
Geçen hafta ultrasondan çıktık, kızımız olsun ya bizim dedi.
Nerden çıktı dedim. Bilmem kız çocuk daha cazip gelmeye başladı bana dedi. Eltimin dünya tatlısı kızının bunda bir etkisi var kesin.

evet hepimiz tokat yemiş gibi olduk bu haberleri alınca.

az daha sabır 12. haftadan sonra geçecek inşallah. okuyordum ama inanmıyordum ilk üç aylık dönemin ardından kendimizi yeniden enerjik hissetmeye başlıyoruz.

yaa biz burada ısıtıcı kullanıyoruz siz yanın orda

ayrıca Angel lost bu habere çok sevinecek, dün tırım tırım çilek arandıklarından bahsediyordu

Birde karakose arkadaşımız kaybetti bebeğini.

off onun lekelenmesi çok oluyordu Allah bidaha yaşatmasın o acıyı
nectara çok şaşırdım gayet iyiydi
kıyamam nasıl üzgündür şimdi
bende o gece eve gidince çok ağladım
bebeğim gitme benden diye
o korkuyu yaşamak bile çok kötü

canım yanlış anlama da sen kız fikrine de kendini çok kaptırma..çünkü 8.aya kadar bile yanlış cinsiyet söyleyen doktorlar oluyomuş..4.ayda biraz daha kesinleşir..hayal kırıklığına ugraması daha kötü olur

canım yanlış anlama da sen kız fikrine de kendini çok kaptırma..çünkü 8.aya kadar bile yanlış cinsiyet söyleyen doktorlar oluyomuş..4.ayda biraz daha kesinleşir..hayal kırıklığına ugraması daha kötü olur

tatlım bize 12.haftada erkek dedi kendi doktorumuz, 13.haftada kız dedi 2li testteki doktor
sana tavsiyem bekle, ben bile şu anda 18.haftaya kadar netlik için beklicem bir öyle bir böyle daha huzursuz oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…