ama erkeklerde hep bi erkek çocuk sevdası var anlayamıyorum bizdede hala buz gibi havalar ama cinsiyete gelince hemen oğlum diye atlıyo
Ay seni görünce hemen heyacanlanıp sormuşum bunu yeni gördüm daha. Çok sevindim bebeğinin de senin de iyi olmanıza.
Duymadım ben kötü haberleri
kim kaybetti bebeğini?
benm bulantılarım had safhada
kokulara karşı çok hassasım
Allahtan izmirde havalar çok soğuk değil
tüm akşam cam kapı açık oturuyoruz
Duymadım ben kötü haberleri
kim kaybetti bebeğini?
benm bulantılarım had safhada
kokulara karşı çok hassasım
Allahtan izmirde havalar çok soğuk değil
tüm akşam cam kapı açık oturuyoruz
çok değilmi canım ikili testeben dün yaptırdım cnm...kendi doktorumun haricinde başka bir doktora gittim..şişlide oscar görüntüleme merkezi..
doktor doğru düzgün bakmadı bile, veya baktı ama konuşmadı, açıklama yapmadı(
sonra bir de kan alındı...tüm bunlar 240 TL tuttu..bana biraz fazla geldi açıkcası..
bir arkadaşım amerikan hastanesinde daha detaylı şekilde 300 tl ödemiş..
bu arada ben dün 11+5tim...
maşallah canım resimlerini bekliyoruz bebişininDoktordan ciktim hersey yolunda
fotolari taratip aksam yukleyecegim.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.
Bizden son dakika haberleri bunlar
çok dikkat et canım 12_9 fazla yüksek değil ama dikkat etmen lazım ararda ölç canım inşallah fazla yükselmez bol su iç fazlada tuzlu yememeye çalış benimde doktorda çok yükek çıkıyoda 16-11 çıktı geçen gitiğimde evde ölçüyorum 10-7 9-6günaydın kızlarr..
bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum..dün aksam çok basım ağrıdı, 3 gündür ağrıyo..
gittim tansıyonumu ölçtürdüm 12/9 çıktı.yanı yüksekti..doktorumu aradım, 3 gün takıp et sabah aksam,cumartesi gel dedi..bide magnezyum verdi..
kendimi hiç hamis gibi hissetmiyorum
seninki normal canımben de sabah ölçtüm 10/7 çıktı normal mi ..hiç anlamam da
Nektar, ttmm bi de bi arkadaş daha hatırlayamadım şimdi bebeklerini kaybettiler canım malesefİnşallah biran önce tekrar hamile kalırlar...
Nektar, Ttmm ve bir arkadasımız daha bebeklerini kaybettiler
İnşallah 12. haftadan sonra azalacaktır bulantıların. herkes 12 haftayı milad olarak görüyo. ben de 12. hafta dolunca gerçekten toparladım kendimi
ne güzel İzmir sıcakmış daha İstanbul soğuk ve yağmurlu
benim eşim de aksine kız istiyo; ilk çocukta başta bi iki oğlum dedi sonra kız olduğunu öğrendik tabii bu arada kızlar daha hayırlı evlat falan dedim hep ben ola ki kız denirse üzülmesin diye. Şimdi de ben kızımdan çok memnunum diyo. Sağlıklı olsun diyo ama içten içe kız istiyo biliyorum ben. Erkek çocuk ona yaramaz ve ürkütücü geliyo. Hoş çok yaramaz kızlar çok akıllı erkekler de var ama biz etrafımızda hep erkek çocukları çok hareketli gördük.
benim eşim de aksine kız istiyo; ilk çocukta başta bi iki oğlum dedi sonra kız olduğunu öğrendik tabii bu arada kızlar daha hayırlı evlat falan dedim hep ben ola ki kız denirse üzülmesin diye. Şimdi de ben kızımdan çok memnunum diyo. Sağlıklı olsun diyo ama içten içe kız istiyo biliyorum ben. Erkek çocuk ona yaramaz ve ürkütücü geliyo. Hoş çok yaramaz kızlar çok akıllı erkekler de var ama biz etrafımızda hep erkek çocukları çok hareketli gördük.
Nektar, Ttmm ve bir arkadasımız daha bebeklerini kaybettiler
İnşallah 12. haftadan sonra azalacaktır bulantıların. herkes 12 haftayı milad olarak görüyo. ben de 12. hafta dolunca gerçekten toparladım kendimi
ne güzel İzmir sıcakmış daha İstanbul soğuk ve yağmurlu
Birde karakose arkadaşımız kaybetti bebeğini.
benim eşimde aynı hep kız istedi gönlüne görede oldu, kızlar vefalıdır ve babalarına düşkündür aşkım dicek bana küçük sevgilim olucak bunları söylerken kendinden geçiyor, birde çocuklarımın ablası olsun benim ablam vardı çok şanslıydım çok şey öğrendim paylaştım bu yüzden galiba daha düşkünlüğüm diyor.
çok değilmi canım ikili teste
ben de sabah ölçtüm 10/7 çıktı normal mi ..hiç anlamam da
İş yerinde nasıl yaparsın bilmiyorum ama belki evde hapşururken uygularsın diye yine de söylemek istedim. Benim de aynen öyle oluyodu bıcak saplanıyomuş gibi sanki ama hemen geçiyo sonra. Burda bi arkadaş paylaşmıştı ona da doktoru söylemiş hapşururken ayaklarını karnına doğru toplarsan hakkaten çok faydası oluyo. Ben test ettim onayladım. O arkadaşın adını hatırlamıyorum ama her hapşurduğumda aklıma geliyo dua ediyorum ona...
canım 12. haftada belli oluyor ama dr.dan dr. değişiyor bazısı söylemiyor hatta çoğu söylemiyor sonradan yanılma olmasın diyeGünaydın arkadaşlar;
size bişey sormak istiyorum cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyor ben 4 ay dolmadan belli olmuyo diye biliyordum ama burada öğrenenler var..
benim eşimde aynı hep kız istedi gönlüne görede oldu, kızlar vefalıdır ve babalarına düşkündür aşkım dicek bana küçük sevgilim olucak bunları söylerken kendinden geçiyor, birde çocuklarımın ablası olsun benim ablam vardı çok şanslıydım çok şey öğrendim paylaştım bu yüzden galiba daha düşkünlüğüm diyor.
valla kız olursa da canım diyo ama erkek istediği çok belli biz daha cinsiyetide öğrenemedik ama etrafdakiler hani esk yorumlar yapılırya o yorumlarla erkek dedi bizimki hemen havalarda.
ay çok üzüldümAllah en yakın zamanda tekrar nasip eder inşallah
kız hiç inanasım gelmiyo geçcek gibi değil şirkette bile herkes alıştı stajerim kapıda bekliyo
evet cnm sıcak yada bana afakanlar basıyo heryer sıcak
çilek arayan kim karşıyakada tüm manavlarda var hemde kilosu 10tl
Birde karakose arkadaşımız kaybetti bebeğini.
ablası olması çok güzell benimde ablam vardı ve çok şanslıydım ama erkek kardeşim yok birazda o yüzden bende aslında erkek istiyorum acaba bencil bi annemiyim diye düşünüyorum bazendebu arada cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?