slm millet nasılsınız bakalım bu gün.biz gece 11 de börek aşerdik o saatte kalkıp börek yaptım sonra ayranla yedim ve bi güzel de yattımlöp löp et oldu galiba sefam olsun kolay buluncak bşy olduğu için yazdım isteyene hemen gönderirim.ben geçmişte 1072 deyim az sonra gelirim hepiciğinizi kocaman öptüm
evet hepimiz tokat yemiş gibi olduk bu haberleri alınca.
az daha sabır 12. haftadan sonra geçecek inşallah. okuyordum ama inanmıyordum ilk üç aylık dönemin ardından kendimizi yeniden enerjik hissetmeye başlıyoruz.
yaa biz burada ısıtıcı kullanıyoruz siz yanın orda
ayrıca Angel lost bu habere çok sevinecek, dün tırım tırım çilek arandıklarından bahsediyordu
Benim eşim daha çocuk düşünmediğimiz zamanlarda konuşurken erkek istiyorum. Kız olursa her şeyini sana anlatacak diyordu.
Geçen hafta ultrasondan çıktık, kızımız olsun ya bizim dedi.
Nerden çıktı dedim. Bilmem kız çocuk daha cazip gelmeye başladı bana dedi.Eltimin dünya tatlısı kızının bunda bir etkisi var kesin.
tatlım bize 12.haftada erkek dedi kendi doktorumuz, 13.haftada kız dedi 2li testteki doktor
sana tavsiyem bekle, ben bile şu anda 18.haftaya kadar netlik için beklicem bir öyle bir böyle daha huzursuz oldum.
Benim eşim daha çocuk düşünmediğimiz zamanlarda konuşurken erkek istiyorum. Kız olursa her şeyini sana anlatacak diyordu.
Geçen hafta ultrasondan çıktık, kızımız olsun ya bizim dedi.
Nerden çıktı dedim. Bilmem kız çocuk daha cazip gelmeye başladı bana dedi.Eltimin dünya tatlısı kızının bunda bir etkisi var kesin.
canım yanlış anlama da sen kız fikrine de kendini çok kaptırma..çünkü 8.aya kadar bile yanlış cinsiyet söyleyen doktorlar oluyomuş..4.ayda biraz daha kesinleşir..hayal kırıklığına ugraması daha kötü olur
hah işte ben de bunun için dedim baksana ilki erkek dedi ikincisi kız:)
tatlım bize 12.haftada erkek dedi kendi doktorumuz, 13.haftada kız dedi 2li testteki doktor
sana tavsiyem bekle, ben bile şu anda 18.haftaya kadar netlik için beklicem bir öyle bir böyle daha huzursuz oldum.
ay yerimde duramayan kıpır kıpır olan ben paso yatıyorum
herşeyi eşim yapıyo saolsun
angelmi arıyor çilek
annesi karşıyakada otuyor zaten ona söylesin hemen
normal ama şuanda bulunduğumuz durum farklı açken tokken gece veya sabah erken bunlar farklılık gösteriyor
takip eden arkadaşlar hep aynı saattlede ölçmeye dikkat etsin
doktorum bana öğlenleri ölç demişti tabi ben dururmuyum her dakka ölçüyorum:80: her dakka ölçüyorum
arkadaşlar 12artı3te (artı isaretini yapamadım bi turlu :)), neyse.. o zaman iste ikili test ıcın randevum var, sizce cınsıyetı ogrenebilir miyim ki, erken degıl degıl mı?
oğluşum benim o herşeyim teyzesii
gunaydın canlarımmmmm
ben dun gece bebsımı gordum kız bebıs beyaz tenlı kumral sacları var dı ve mınnacıktı
ama benım gıbı esmer bı kızdan bole beyaz tenlı cocuk nası cıktı anlamadım
ben emzırıodum onu gorsenız nasıl sut varsı nasıl ıcıodu anlatamam
Doktordan ciktim hersey yolunda
fotolari taratip aksam yukleyecegim.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.
Bizden son dakika haberleri bunlar
kızlar sabah kalktıgımdan beri sağ kasık tarafım çok agrıyor..okula zor geldim..2 saattir de geçmedi..korkuyorum acaba gaz etkiside varmıdır?dün mercimek çorbası içmiştimama aynı adet agrısı gibi çok kötü...biri rahim genişlediginden olabiliymuş demiş.onu görünce birazda olsa rahatladım..gecmezse doktora gidecem..az önce wcye gittim.leke falan da yok...ama korkuyorum...bebişime bişey olur diye..3 gün önce kalbi çok güzel atıyodu ve çok hareketliydi..ona bişey olmaz dı mı?
Günaydın güzel annişler:)))
Dün 1 aydan sonra bebeğimi gördüm, o kadar hareketliydi ki yerinde duramıyordu meleğim
Doktor amcamız günüyle uygun gittiğini (11+5tik dün), gayet sağlıklı ve keyifli bir bebiş olduğunu söyledi.
Hala o zıplamaları gözümün önünde, dün akşamdan beri bebişimi düşünüyorum sürekli
Allah hepinize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah, görmeyenler de biran önce sağlıkla görsünler bebişlerini...
Kendi doktor kontrolümüzden sonra ikili test için başka bir doktora geçtik. O doktor amcamızı hiç sevmedik, bebişim de sevmedi heralde hiç tepki vermedi ona
Uyuyordu kuzum oraya gittiğimizde bu sefer. Ölçümler alındı ve doktor normal dedi, ama hiçbir açıklama yapmadı...
sadece ölçüm değerleri normal ama ikilli testte tüm faktörler gözününde bulundurularak oran veriliyor dedi.
Yani yaş+kan sonucu+ölçüm değerleri...Cumartesi günü kan sonuçlarını da alıcaz, inşallah iyi çıkar:18:
Bu arada her iki doktor da maalesef cinsiyetle ilgili bir tahmin yapamadılar, her ikisi de erken dedi
Her ikisinde de 4 boyutlu ultrasona da girmemize rağmen belli bişey görülmedi...Bebişimin pipişimi kukuşumu olduğu 1 ay sonrasına kaldı yani(
Bu arada kendi doktorumun verdiği ultrason resmi hiç net olmadığı için buraya da koyamadım onu..belki sizlerden bir tahmin gelirdi iyi olsaydı görüntü((
Bu arada bebeğimize kız da olsa erkek de olsa DENİZ ismini koymayı düşünüyoruz biz kızlar...evlenmeden önce ortak fikrimizdi bu..ama o zamanlar erkek olursa DENİZ, kız olursa DERİN olsun demiştik.
Ama bu yaz eşimin babasını kaybettik kanserden. Ve babasının ismi de DENİZ di. Eşimin rahmetli babası için şimdi kız erkek farketmez Deniz olsun istiyoruz...
Hatta bebeğimin beklenen doğum tarihi (7 Haziran) rahmetli K.babamın doğum günü((
Neyse kızlar işte böyle, hepinizi çok öpüyorum, desteğiniz için de çok teşekkür ederim...dün yanımda olduğunuzu hissettim
Ayrıca bebişlerinizi de totosunu yerim
bu sabah yağmur vaar istanbuldaaa.. günaydın kızlar
ben de sevmiyorum oyun parklarını yaa çok dağınık salaş görünüyor gözümebeşiklerin de kademe ayarı var büyüyünce bebek daha aşağıya indiriyorsun dolayısıyla bebek içinden atlayamıyor.sıkıntı olmaz bence ben de beşik seviyorum
günaydın kızlarr..
bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum..dün aksam çok basım ağrıdı, 3 gündür ağrıyo..
gittim tansıyonumu ölçtürdüm 12/9 çıktı.yanı yüksekti..doktorumu aradım, 3 gün takıp et sabah aksam,cumartesi gel dedi..bide magnezyum verdi..
kendimi hiç hamis gibi hissetmiyorum
Merhaba arkadaslar herkese günaydın ne zamandır bakamıyorum foruma cinsiyeti belli olanlar mı oldu yoksa benim yanlış okudum
Günaydın arkadaşlar;
size bişey sormak istiyorum cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyor ben 4 ay dolmadan belli olmuyo diye biliyordum ama burada öğrenenler var..
bnim göbişi görenlerde erkek diyor hepbenimde yarın çıkıcak test sonuçlarım aklım hep onda dün arkadaş kahve falı baktırmıştım üzülceksin falan demişti allah korusun fala inanmıyorum ama onu kuruyorum şimdi kafamda inşşalah allaha emateniz
benim eşimde aynı hep kız istedi gönlüne görede oldu, kızlar vefalıdır ve babalarına düşkündür aşkım dicek bana küçük sevgilim olucak bunları söylerken kendinden geçiyor, birde çocuklarımın ablası olsun benim ablam vardı çok şanslıydım çok şey öğrendim paylaştım bu yüzden galiba daha düşkünlüğüm diyor.
valla kız olursa da canım diyo ama erkek istediği çok belli biz daha cinsiyetide öğrenemedik ama etrafdakiler hani esk yorumlar yapılırya o yorumlarla erkek dedi bizimki hemen havalarda.
ben zaten hamilelikle birlikte daha asabi ,sabırsız bir insan oldum...artık h,ç tahammül edemiyorum ...eşimin bu hareketleri beni iyice kendinden sogutuyor...hep umursamıyorum havalarında ,hiç kimseye hiç bir şeye özenmem ama buradaki arkadaşlar eşim bebeğimle konuşuyor,benim üstüme titriyor dedikçe kendimi çok kötü hissediyorum eşim benimle niye bu mutluluğu uzaktan paylaşıyor diye düşünüyorum
Ben caya dayanamıyorum yaa 6 bardak içtiğim bile oluyor hem de Sekersiz
Selammmm gününüz çokkkkkk güzel geçsin hormonlu hamişler
Maşallah çok sevindim iyi olduğuna bebişinin..Uğur mutluluk getirsin size Deniz bebek
Kesinlikle canım yaaa bi de terbiyeye de bakıyo. Yani anne-baba çocuğa küçük yaşta sorumluluk vermeye başlamazsa sonra o da hep çocuk kalıyo sorumluluktan kaçıyo. Eşinin bi de yaşı ilerleyince gör sen bu olgunluğa bi de hayat tecrübesi eklenecek çünkü. Benim hayatımda 2 örneği var çünkü biri abim 20 yaşındayken 30luklara taş çıkartırdı. Biri de eşim şimdi 34 yaşında ama hayatına küçücük yaşında sıfırdan başlamış bi sürü iş kurmuş hatta kurmuş kurmuş kardeşlerine devretmiş onlar onun gibi uğraşmasınlar diye. Babası Fransa'da çalıştığı abisi de yurtdışında okumaya gittiği için evin babası gibi olmuş. Olgün koca kadar büyük bi nimet yok kızlar. Yapı olarak da çok sakindir şu ana kadar bir kere sinirlenip ses tonunun değiştiğini bile duymadım. Ki sırf bunu görebilmek için ne şakalar yaptım kızdığını bildiğim şeyleri "ben şunu yaptım" falan dedim şakısına sonradan açıkladım ama kızdıramadımAmaaan şimdi de diyorum Allah göstermesin böyle çok iyi
Aynen canım olgun koca büyüknimet elbette daha çoook olgunlaşır benim ki senin ki artık olgunlaşma sürecini bitirmiş Maşallah Allah bozmasın hiçbizaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?