2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım 12. haftada belli oluyor ama dr.dan dr. değişiyor bazısı söylemiyor hatta çoğu söylemiyor sonradan yanılma olmasın diye
bide aldırma durumları olmasın diye 5. ay olmadan söylemiyorlar:26:
[/QUOTE]

zaten bu aldırma olayını anlamıyorum sağlıklı olsun diye dua ediyoruz yok onlar kız die aldırıyolar aklım ermiyo çocuğu olmayanlar artıyorken hemde Bende pazartesi kontrole gitcem 13 haftam oluyo acaba söylermi artık öğrenmek istiyorum

slm millet nasılsınız bakalım bu gün.biz gece 11 de börek aşerdik o saatte kalkıp börek yaptım sonra ayranla yedim ve bi güzel de yattım löp löp et oldu galibasefam olsunkolay buluncak bşy olduğu için yazdım isteyene hemen gönderirim.ben geçmişte 1072 deyim az sonra gelirim hepiciğinizi kocaman öptüm

sen geldin yemek muhabbeti başladı ne güzel

ay yerimde duramayan kıpır kıpır olan ben paso yatıyorum
herşeyi eşim yapıyo saolsun
angelmi arıyor çilek
annesi karşıyakada otuyor zaten ona söylesin hemen

bizde ablamın kızını görünce kızımızmı olsa diyo ama isim felan konuşulduğunda yada hafif bi ağrım olduğunda hemen oğlum anneyi üzme yada oğlumun adı şu felan durumunda sadece kız sözde kalıyo zeynebimizi yani ablamın kızını görünce kızımız olursa sevmezmi acaba

tatlım bize 12.haftada erkek dedi kendi doktorumuz, 13.haftada kız dedi 2li testteki doktor
sana tavsiyem bekle, ben bile şu anda 18.haftaya kadar netlik için beklicem bir öyle bir böyle daha huzursuz oldum.

hah işte ben de bunun için dedim baksana ilki erkek dedi ikincisi kız:)

bende alışverişlerde hep erkek kıyftlerne gözüm takılırdı eşim gider en tatlı kız kıyaftni çıkartıp getrrdi şuna bak ama diye, bizdede var tatlı mı tatlı kızçeler o yüzden baya etkisi olduğuna eminim
birde biz 2 kız kardeşiz babam hep el üstünde tutmuştur bizi hala liseye giden kardeşimi alır kucağına sever eşimin ailesinde yok böyle şeyler bizde görünce bu rahatlığı daha bir özendi gibime geliyor gördükçe hem garip geliyor hemde hayran kalıyor:)

hah işte ben de bunun için dedim baksana ilki erkek dedi ikincisi kız:)

evet tatlım işin o kısmıda hep aklımda hem niye yanlış anlıyım canım benim bakmayın burda yazıyorumda, siz eşlerden yakınıyorsunuz ama bende öyleyim eşime karşı pek belli etmem hayırlısı kısmet daha dur bakalım netleşsin diyorum.

Son düzenleme:

tatlım bize 12.haftada erkek dedi kendi doktorumuz, 13.haftada kız dedi 2li testteki doktor
sana tavsiyem bekle, ben bile şu anda 18.haftaya kadar netlik için beklicem bir öyle bir böyle daha huzursuz oldum.

bende öyle yapsam iyi olacak sanırım az daha merakta kalalım

ay yerimde duramayan kıpır kıpır olan ben paso yatıyorum
herşeyi eşim yapıyo saolsun
angelmi arıyor çilek
annesi karşıyakada otuyor zaten ona söylesin hemen

Nerelerdesin sen bakiiiiiiimmmm Offf yaaa insan bu kadar habersiz bırakır mı
Neyse geçmişi hiç okumadım gülücükler olduğuna göre şükür herşey yolunda demek ki
Anneme gerek yok karşıyaka bostanlıyı talan ettik eşimle yok ta yok

Kızlar ben gene dayanamıyommmmmmm..baksanıza şuna en büyük boyu kalmamış kalsaydı anında alacaktım aslında kırmızının kalmış ama sarı istiyom bennn...neyse bi daha gelirse alırım artık --56-62-68 bedenleri..tahminim 56 3 ay 62 6 ay 68 9 ay..9 aydan kalsaydı daha iyi olurdu aslında

bnim göbişi görenlerde erkek diyor hepbenimde yarın çıkıcak test sonuçlarım aklım hep onda dün arkadaş kahve falı baktırmıştım üzülceksin falan demişti allah korusun fala inanmıyorum ama onu kuruyorum şimdi kafamda inşşalah allaha emateniz

Selammmm gününüz çokkkkkk güzel geçsin hormonlu hamişler

arkadaşlar 12artı3te (artı isaretini yapamadım bi turlu :)), neyse.. o zaman iste ikili test ıcın randevum var, sizce cınsıyetı ogrenebilir miyim ki, erken degıl degıl mı?

ben 11+5te öğrendim cnm belli olmaz erkekse çabuk belli oluo öğrenebilirsin

oğluşum benim o herşeyim teyzesii

maşallahhhh Allah nazarlardan saklasın çok tatlı oğluşun cnm

böle güzel rüyalarını fazla anlatma cnm nazar değmesinnn

Doktordan ciktim hersey yolunda
fotolari taratip aksam yukleyecegim.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.
Bizden son dakika haberleri bunlar

maşallahh rezenecim bebişine

cnm lütfen aklına kötü şeyler getirme bak kanaman da yokmuş sakin olmaya çalış biraz gazdır belki

Maşallah çok sevindim iyi olduğuna bebişinin..Uğur mutluluk getirsin size Deniz bebek

ben de sevmiyorum oyun parklarını ya canım kullanışlı olabilir ama çok çikin görünüyor bende beşik seviyorum

hormonlardan hormonlardan yoktur bişey cnm sıkma boşuna canını

Merhaba arkadaslar herkese günaydın ne zamandır bakamıyorum foruma cinsiyeti belli olanlar mı oldu yoksa benim yanlış okudum

günaydn cnm evet benimki belli oldu oğluşum olucakkkk

Günaydın arkadaşlar;

size bişey sormak istiyorum cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyor ben 4 ay dolmadan belli olmuyo diye biliyordum ama burada öğrenenler var..

ben 11+5te öğrendim cnm erkek biraz daha erken belli oluyo

hatta bana eski ebelerden biri baktı taktiği bile öğretti göbişten bakmak için :) bu arada fala inanma falsızda kalma derler kötü olacak diyte düşünme hayırlısı olsun diye dua et

valla kız olursa da canım diyo ama erkek istediği çok belli biz daha cinsiyetide öğrenemedik ama etrafdakiler hani esk yorumlar yapılırya o yorumlarla erkek dedi bizimki hemen havalarda.

Benim eşim daha çocuk düşünmediğimiz zamanlarda konuşurken erkek istiyorum. Kız olursa her şeyini sana anlatacak diyordu.
Geçen hafta ultrasondan çıktık, kızımız olsun ya bizim dedi.
Nerden çıktı dedim. Bilmem kız çocuk daha cazip gelmeye başladı bana dedi. Eltimin dünya tatlısı kızının bunda bir etkisi var kesin.

Ben caya dayanamıyorum yaa 6 bardak içtiğim bile oluyor hem de Sekersiz

Günde en fazla 3 bardak o da açık olcak sen naptın yahu azalt azcık bi yararı yok

günaydn cnm evet benimki belli oldu oğluşum olucakkkk

ben 11+5te öğrendim cnm erkek biraz daha erken belli oluyo[/QUOTE]

canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin inşallah.. bakalım pazartesi bizim doktorumuz ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…