hanımlar yardımcı olabilcek bir hayırsever yok muuu ???
ben dün yaptırdım cnm...kendi doktorumun haricinde başka bir doktora gittim..şişlide oscar görüntüleme merkezi..
doktor doğru düzgün bakmadı bile, veya baktı ama konuşmadı, açıklama yapmadı(
sonra bir de kan alındı...tüm bunlar 240 TL tuttu..bana biraz fazla geldi açıkcası..
bir arkadaşım amerikan hastanesinde daha detaylı şekilde 300 tl ödemiş..
bu arada ben dün 11+5tim...
Bİraz nostalji yapalım dedim benim bebekliğim bu ama gördüğünüz üzere ben kızıl saçlı bir bebektim acaba diyorum bebişim nasıl olcak benim annem esmerdi çünkü babam kızıldı ama bizim bebiş kızıl mı olur dersiniz
odasının kıyemtini anlamısda ondan):) ben 3 aylıkken yatırırım odasında.. hatta 3 ay boyuncada süekli bizim odamızda olmaz.. mutlaka alışmalı kendi odasında kendi kendine uyumaya...
Merhaba kızlar konuya ne zamandır giremiyorum maşallah sayfa sayısı 1000 i aşmış
Bu arada İkili test sonucumu az önce öğrendim..şükür hiç bir risk yok dedi. doktor..darısı yaptıracaklara..
selam anneler aranıza yeni katıldım ufak bi sorum olcak cvp verebilirseniz sevinirim :)
benim sat 14 eylül nette yaptığım hesaplarda 9 haftalık tahmini doğum tarihi 22 haziran diyor ama p.tesi doktora gittiğimde 7hafta6 günlük tahmini doğum tarihi 2 temmuz demişti bunun sebebi geç döllenme olabilir mi bu kadar fark eder mi?
selam anneler aranıza yeni katıldım ufak bi sorum olcak cvp verebilirseniz sevinirim :)
benim sat 14 eylül nette yaptığım hesaplarda 9 haftalık tahmini doğum tarihi 22 haziran diyor ama p.tesi doktora gittiğimde 7hafta6 günlük tahmini doğum tarihi 2 temmuz demişti bunun sebebi geç döllenme olabilir mi bu kadar fark eder mi?
benimde yeğenim 3 yaşında oda hala yatak odasında yatıyo ablamlar oraya aldı yatağınıama gün içinde hep odasında orda oynuyor sadece yatak odasında yatıyor. tabi yanlış bu alıştırmak gerekiyo ablamlar çingene salıncağından anca vazgeçirdiler mecbur bunada razılar
cnm kadını bilemedim ama senin hamile olduğun içene doğmuş heralde fotoyu bile çekmişsinbu arada kızlar resimlerime bakıyodumda aklıma geldi. biz bigün eşimle kahve yaptık içtik dalgasına fala bakiyim demiştim ve benim fincanımda böle bişi çıkmıştı. bariz belli zaten bi kadın bebeği havaya kaldırmış seviyor o zaman hamile olduğumu bilmiyodum 2 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu çok garibimize gitmişti :) yanlız tepelerinde bi kadın var ona yorum yapamadık acaba kim olabilir yorumu olan varmı acaba
cnm bana ahmet bet ZOFRAN vermişti ama şimdi kullanmıyorum artık.kızlar bulantı hapı kullanan varmı aranızda
dr bana çok mecbur kalmadıkça içme demişti
bende birkaç kere içtim sonra bebeğim için dayanır istifra ederim dedim
ama günden güne çok kötü oluyor bugün 4 kere oldu ve sonuncusunda kan geldi midem acıyor çok,
bazı zamanlar istifra etsem bile yarım saat sonra bulantı başlıyor
napıyım ben
kızlarr ben çıkıyımda hazırlanıyım artık kocişimle alacakaranlığa gidicez sonunda. geçende kumpir kumpir dediniz canımı çektirdiniz onuda aradan çıkarıcamm :)öpüyorum tüm bebişleriçok kaynatmayın sonra yetişemiyorum geçmişi oku okuu bitmiyoo
kızlar ne zaman çıkmış alacakaranlık ya ne kadar sinemalarda dahaiyi seyirler canım bizde pazartesi gittik kocişimle keyfini çıkarın hemi bizde seni öptük teyzesi
hsumeyye
Ben de senin gibi düşünüyorum canım 6 aya kadar bizimle yatar sonra odasına geçer. Ağlıyınca acıyıp odaya almamak konusunda kararlılık gösterirsek odasına da kolay alışır. Yaşı ne kadar büyürse o kadar zor alışıyo odada yanlız uyumaya.[/B]
kızlar burada bizim okulun yakınlarındaki bir okulu yakmışlar gece..okul mahfolmuş
:) ya farketmez ki sonuçta yaştan ya da şundan bundan rsik var mı var amniyosentez yapılacak mı yapılacak özürlü çıkabilir mi evet çıkabilir
Ekledim canım..no problemGönderdim canım ekler seni de en kısa zamanda inşallah
ay canım Allah orda yaşayan herkesi seni, kocanı korusun. o pislik teröristleri Allah kahretsin geberip gitsinler. busene artık haberlerde hergün ya şehit haberi ya okul yakıyolar ya öğretmen kaçırıyolar dayanamıyorum tahammül edemiyorum bu haberlere hepsi temzilense ülkemizden kurtulabilsek...
ay canım Allah orda yaşayan herkesi seni, kocanı korusun. o pislik teröristleri Allah kahretsin geberip gitsinler. busene artık haberlerde hergün ya şehit haberi ya okul yakıyolar ya öğretmen kaçırıyolar dayanamıyorum tahammül edemiyorum bu haberlere hepsi temzilense ülkemizden kurtulabilsek...
Arkadaslar neden burada bı soru yazdığımda cevap alamıyorum bilmiyorum hep belirli kisiler arasında geçiyor sohbet ben 2008 Aralık annelerindeydim hiç böyle bir şey olmamıştı üzüldüm açıkcası
meltemimmm sen ortalarda yoktun ki ne zamandır ama..biz de alamıyoz bazen ...canını sıkma..seinni gibi bu konuda şikayetçi olan arkadaşlar var
Kızlar Ebru Gündeşin Cem yılmaza hediye ettiği altın emziğe bakın
kızlar 400 gr. almışımgerçi domatesli makarnaya veda edecek gibiyim amma olsun güzel haber bu yinede
canım benim adetlerim düzensizdi normalde adet tarihime göre 23 ağustos u baz almam gerekiyor. ama doktor geç döllenme dedi. ve ultrasona göre 11 eylülü baz alacaksın dedi. benimde 3 hafta geri yani. normalmiş. geç yumurtlamışsındır. normalmiş bizim doktor öyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?