2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Amerikalılar'da yapanlar var ama bizim kayınvalide biraz eğlenceye keyfe düşkün başka şeyle uğraşmaya vakti yok. Süsüne falan baksanız 65 yaşında demezsiniz. Yüzünü bile gerdirdi lazerler tüylerinden kurtuldu bu yaşta. 18 yaşında sanıyo kendini. Sürekli geziyo tozuyo:)))) yani bizimle uğraşmaya vakti yok o yüzden. İyiliğinden değil. Kocası ölüm döşeğindeyken kendime biraz zaman ayırmam lazım deyip bize geldi jakuzide şampanya içip eğlendi. O kadar şaşırmıştımki yani nasıl bir kadın kocası ölüm döşeğindeyken eğlenebilir havsalam almamıştı. Köpeğine oğlundan çok değer verir falan. Hatta bi defasında kaza yaptı başka bir şehirdeydi ve ben hastaydım eşimde işimi bırakamaz ona rağmen hemen gittim buna hastanede baktım falan çok şaşırdı. amerikalı bir gelinim olsa asla böyle bişey yapmazdı dedi. en azından kıymet bildi. Bebek için heveslenmeside yine eğlencesine. Altını bile açmaz ama alışveriş yapar çünkü alışveriş eğlenceli ve para harcamayı çok sever. Yoksa torununu çok seveceğinden değil. Eğlencesine hevesleniyo. Odasını süsler ciciler alır sırf keyifli olduğu için. Ama yinede çok şükür tabii zararı yok faydası var gerisi beni ilgilendirmez.

bütün anneler aynı:) bnm annemde demişti boşver kızım çok şey aldırma snn şükür herşeyn var fln dedi onlarda rahata alıştı aa bak bnlar bişi istemio diğer eltim gbi alışverişte 12 takım kıyafet alaydım benden kıymetlisi olmazdı amann umrumda dğl artık önüme bakıcam inş bebek doğduğunda da gelir hemen gider çekemem nasihat ben bakarım çocuğuma yapmasını bilen bakmasınıda öğrenir elbet

oooo çılgın kaynanaaaa Batı kültüründe aileye bağlılık çok yok dolayısıyla çocuklarına da aşırı bağlı anneler olmuyo. Bilmiyorum dizilerdeki gibilermi ama 18ine geldimi evden gitsin diye gözlerinin içine bakıyolar çocuklarının. Yani bu kültürde kaynanalık olması zaten beklenemez. Ama seninki oğluna karşı da pek ilgisiz değil anladığım kadarıyla. Bizimkiler oğulları elden gidecek korkusuyla asılıyolar kaynanalığa

Bu kadar cadı kaynana derdi dinledikten sonra aklıma gelen tek şey kaynana olduuuu

geçmiş olsun inatçı öksürük en korktuğum şey
ben genelde tereyağını eritip içine pekmez döküp ılık iki kaşık yutuyorum. genelde işe yarar.

canım hem işin zor hem de rahatsızlığın
erkeklerin bizi anlamaması da cabası

ay yarabbim ağlamak için bşy bekliyomuşum gözyaşlarım sıraya girmiş neden arıyomuş dışarı çıkmak içiniçim parçalandı kız
aayyyyy allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın çok fena
kızlar 3 aydır ilk defa bişeyi bu kadar aşerdim galiba marul :) ama tuzlu limonlu üzerinede yağ ohhhh şimdi koca bi tabak yiyorum:))):))
ooh ne güzel hemen buluncak bşy aşermişsin kızafiyet bal şeker olsun minişine kilo olarak geri dönsün ben de çok severim marulu öyle yıkayıp çok yerim tv karşısında salatalıkla beraber.zaten evin içinde hıyarlı baba gibi dolaşıp duruyorum.
kız sen ne güzelmişin öyle yavru kuşum, ee tohumda varsa minişine de geçer heralde, geçsin tabi ya anasına benzemicek de kime benzicek dimi ama
bana doktorum direk amniyosentez yaptır dedi ya hiç heveslenemiyorum ben şimdi sizin gibi. Cinsiyetini falan hiç merak etmiyorum. Sadece sağlıklı olmasını diliyorum hepsi bu.
sağlıklı olduğunu duyarsın inşallah cnm.hepimiz şu ara cinsiyet etrafında konuşup duruyoruz ama sırf meraktan başka bşy deil, sağlıklarından başka ne isteyebiliriz ki yeter ki herbişeyleri yerli yerinde olsun normal olsunlar kimseye muhtaç yaşamasınlar yeter

evet cnm katılıyorum sana aynen öyle aileden ne gördülerse o bide dediğin doğru bizim meslekte kıskançlık anlayışsızlık almış başını gidiyo ne diyeyim Allaha havale ediyorum.

Ay yaaa neler çekmişsin sen öyle. Neyseki 15 gün sonra gitmişler. Ben de duymuştum Karslılar kaba olurmuş biraz ama karslı tanıdığım yok sadece bi duyum. doğu insanına göre oğlunun evi onların evi. Yani tabiki insan oğlunun evine istediği zaman gelmeli çekinmemeli ama işin dozunu da kaçırmamalı. Hele öyle çat kapı gelen kaynanalar var ya Allah onları ıslah etsin...

selam anneler aranıza yeni katıldım ufak bi sorum olcak cvp verebilirseniz sevinirim :)
benim sat 14 eylül nette yaptığım hesaplarda 9 haftalık tahmini doğum tarihi 22 haziran diyor ama p.tesi doktora gittiğimde 7hafta6 günlük tahmini doğum tarihi 2 temmuz demişti bunun sebebi geç döllenme olabilir mi bu kadar fark eder mi?

arkadaslar benide ekleyin 12+6 yım muhtemel doğum tarihimiz haziran 1 yada ikisi cinsiyet öğreenen oldumu bakalım aranızda
hoşgeldin aramıza cnm.benim küçük kızım var12+2 de öğrendim ama 12+5 gözüküyo dedi doktorumuz.
ooooooooooooo 3 yasına kadarmı? valla canım ben o kdar uzun durdurmam odamda.. tabiki baslarda benimle olucak ama bir süre sonra odasına geçer bebişim.. nasılsa yanyana odalar hemen duyarız sesini...
zaman ne gösterir bilemem ama ben de yanımda çok fazla yatırmayı düşünmüyorumçünkü bebek anneye alıştğ zaman yalnız kalamaz hatta uykuya bile tek başına dalamaz hale geliyor, psikolojisi bozuluyor huyu değişiyor.sallamak da öyle çocuk bikere alışınca heryerde sallayarak uyumak istiyo yabancı bi yerdeysen çok zorlanıyosun.abimin kızını kucağa bile pek alştırmadılar hiç almıyo da değillerdi ama sürekli kucakta taşınan bi bebek değildi, çocuğu uykusu gelince beşiğine koyuyolardı kendi kendine uyuyodu.inşallah hepimizin bebişi öyle sakin olur

cnm sende baya sıkıntı yaşamışsın benimki de Ağrılı aslında bi sorunumuz yok beni el üstünde tutarlar çok anlayışlılar ama kültürler farklı ya ondan sanırım bazen çok gıcık oluyorum bazı şeylere ama bende ayıp diye susuyorum hep ama bizimde düğünümüzü de evimizi de kendimiz yaptık kurduk beni ençok kayınpederimle küçük görümcem bunalttı kınamdada düğünümdede herşeyime karıştı hanımefendi burnumdan getirdi düğünden sonrada enaz 3-4 ay hiç konuşmadım telefonlara bilerek çıkmadım ama şimdi 2 yıl geçti unutuldu gitti ama iyiki yanlarında yakınlarında oturmuyoruz biz İstanbuldayız da ordan kurtarıyorum eğer yakın otursaydık sinir hastası olurduk çünkü kayınpederim çok tutumludur herşeyimize karışırdı artık düşünün bizde bir hafta kaldılar kar dizlerde çok soğuk gece ben yattım arkamdan kaloriferi kapatmış ben soğuktan uyuyamadım kalktım açtım kaloriferi peşimden birdaha kapatmış sanki faturasını o ödüyo ayıptır ya otur köşende misafirliğini bil demi ay o gece patlayacaktım sinirimden ve gece soğuktan dondum hasta oldum işe gittim uykusuz uykusuz... işte aklınca tutumluluk yapıyo bize iyilik yapıyo....

Ah canım yaa ben de daha 5 aylık evliyim çok iyi anlıyorum seni. Böyle kaynanaları duydukça kaynanamı öpesim geliyo. Biz de ona gel bi kaç gün kal havan değişsin diyoruz ama şu ana kadar 3 kere geldi galiba o da biz yemeğe çağırdık diye görümcelerle falan beraber onun dışında hiç gelmedi. Yeni evliyken insan eşi gelmeden süsleniyo püsleniyo makyaj yapıyo yeri geldiğinde dekolte de giyiyo. Ben hamile kalıp halsizliklerim bulantılarım başlayana kadar hergün süslenir püslenirdim. Şimdi eşim gelir birazdan ama pijamaylayım hala bakma :) Kaynana oldu mu romantizm sadece yatak odasına kalır herhalde. İnsan eşini sabah öpüp koklayıp uğurlamak ister. akşam yanına yatıp sarılıp film seyretmek ister ne bilim yeni evli halinden anlaması lazım yani en azından haftada bi gün kızına falan gitse bari siz de acık başbaşa kalsanız. Olmadı siz erken yatıyomuş gibi yapın en azından eşinle geçirdiğin özel bi vakit olur. Girin yatak odasına kapatın kapıyı en azından başbaa sohbet edersin film izlersiniz falan.

yeni gelen arkadaşlar bu arada bilgilerinizi arzu_mu ya yollayın ben anca onun profiline girdiğimde düzenleyebiliyorummm

yaaaa sen ne kadar sabırlısın yaw. niye gelmiş ki evi yok mu gitsiin. sen bak çocuğuna asıl onlar anlamıyor çocuk bakmaktan. biz nasıl bu yaşa sağ sağlim gelmişiz onların cahillikleriyle bazen şaşıyorum. offf içime oturdu bak senin bu durumun. eee eşin ne diyor bu duruma senin ailen ne diyor?? çok mu karıştım :26: kusura bakma canım... ama gerçekten üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…