2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tatlım bnmde annem karslı babam farklı memleketten ama eşim beni bi düğünde görmşte beğenmiş öyle tanıştık flört vs derken evlendik ama ailesi aile değil kesinlkle karslılar çok örf adet bilirler bnm kuzenlerimde evlendi herşeyleri 4 4 lük oldu bnların işine gelmedi ama herhalde babamın tarafndan dolayı aman bnlar bişi blmez gbi düşündüler galiba zoruma gtmio değil bnm ailem bana 9 tane bilezik takarken 6 mlyr bi yatak odasına verip dünya çeyiz yapmışken erkek tarafı olrk onların kıllarını oynatmamaları bnmde aileminde hatta eşiminde zoruna gidio napalım bu saatten snra değiştiremeyiz ama gün olur devran döner allah çocuğuma bana eşime sağlık versin

amin canım seni okadar iyi anlıyorumki çünkü bizimkilerde öyle araba aldık annem burdaydı ona bile para verdi ki altınlar sizin gibi sırf bi tanesine 3.5 milyar verdiler gözümün önünde onlar taktığı dört bileziği laf ederler ama. işte bizim şansımız eşlerimizin iyi olması sanırım bu arada annen karsın neresinden?

kızlarr ben çıkıyımda hazırlanıyım artık kocişimle alacakaranlığa gidicez sonunda. geçende kumpir kumpir dediniz canımı çektirdiniz onuda aradan çıkarıcamm :)öpüyorum tüm bebişleri çok kaynatmayın sonra yetişemiyorum geçmişi oku okuu bitmiyoo

annem selimli ama doğma büyüme istanbullu cnm valla insanın kendi anası gibi olmuo evlendiğimden beri evime gelseler kenara köşeye para koyarlar onlara gtsem gizliden çantama koyarlar yine kız anası farklı oluo

iyi seyirler canım bizde pazartesi gittik kocişimle keyfini çıkarın hemi bizde seni öptük teyzesi

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet bal şeker sefan olsun alacakarnlık bende merake diyorum sen gi memnun kalırsan bndegideim canım iyi eğlceler

Ah canım hiç açmayın bu konuları çok güzel bi düğünümüz oldu ama arka planda içimde kopan fırtınaları bi bilseler neler yaşandı..kızdım ve düğünde kıyafet namına hiç bişey almadım..onlardan yana hiç bişey yok..sayfalar yetmez yani anlatmaya..ilk başlarda eşimin yüzüne bi kaç kez vurdum baktım kötü oluyoruz..açmıyorum artık..şimdi mutlu değilmiyiz çok şükür dünyaya bi daha gelsem yine eşlimle evlenirdim ama unutulmuyor işte..eşimin tek suçu ailesinden yana oldu bazı konularda beni yalnız bıraktı..ki ben onlara pek çok konuda yardımcı olmuşken kıyamamışken..ama şimdi diyorum şimdiki aklım olsa hiç gurur yapmazdım gidip mağazayı boşaltır çatır çatır ödetirdim ama artık çok geç

annem selimli ama doğma büyüme istanbullu cnm valla insanın kendi anası gibi olmuo evlendiğimden beri evime gelseler kenara köşeye para koyarlar onlara gtsem gizliden çantama koyarlar yine kız anası farklı oluo

çok tanıdık geldi canım geldiğinden beri kontrole gititk felan hep o ödedi evin ihtiyaçlarını bile ödenmez hakları..

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet bal şeker sefan olsun alacakarnlık bende merake diyorum sen gi memnun kalırsan bndegideim canım iyi eğlceler

ay kızlar ya ne güzel siz hayatınızı tam gaz yaşıosunuz ben nereye gtsem rezil oluorum kaldı ki cinema bi starbucks a gidelim ddm içtiğimide kustum dahada bir ay boyunca gtmem gezmeye

canım hepimiz aynı şeyleri yaşamısız benimde öyle kayınvaldem don bile almadı don çay tabağı bile almadı bir iki elti bir hafta arayla evlendik sırf ben açığım o kapalı kendi memleketlerindden diye ona bir düğün yaptılar ve benim herşeyimi babam yaptı gelin atrabasını bile biz süslettik bizim ordaki düğünde bilezikler aynı dediler ona mislini yaptılar unutamıyorum kadın geliyor bir hafta ben işte gidip yemek yapıyorum ah ah

hareket etmiş ne güzel maşallah ona.
ben hala etkisindeyim kalbim aşkla atıyor.

bu sefer doktor fazla açıklama yapmadı
kolunu bacağını gösterdi boyunu ölçtü
multivitamin verdi. kocaman hap nasıl içeceğim bilmiyorum.

aslında bende gitmeyi çok istedim beylikdüzünde oturmama rağmen gözüm kesmedi , ayakta çok fazla kalamıyorum çabucak yoruluyorum keske gidebilseydim :44:

cumartesi-pazar ben gideceğim
çok yorucu oluyor gerçekten. normalde zor dayanıyordum bakalım şimdi ne olacak

dün akşamdan beri bulantılar yine coştu kızlar, geçmişi fln doğru düzgün okuyamıyorum. Sabahtan beri kafamı ilk defa kaldırdım ve geri yatmaya gidiyorum. Umarım herkes iyidir

sen şu bulantılardan kurtulsan biraz daha iyi olacağız.

maşallahh rezenecim bebişine

teşekkürler canım
bu arada herkes maşallah demiş bi ben dememişim anlatırken
oy kıyamam ben kuzuma

resimlerine bayıldım. annenle kaynanadan yana kaderiniz aynıymış. Gerçi şimdiki kaynanalar eskilere nazaran melek :) Çünkü şimdiki gelinler ezdirmiyolar kendilerini iyi de yapıyolar.

Ben de senin gibi düşünüyorum canım 6 aya kadar bizimle yatar sonra odasına geçer. Ağlıyınca acıyıp odaya almamak konusunda kararlılık gösterirsek odasına da kolay alışır. Yaşı ne kadar büyürse o kadar zor alışıyo odada yanlız uyumaya.

çok tanıdık geldi canım geldiğinden beri kontrole gititk felan hep o ödedi evin ihtiyaçlarını bile ödenmez hakları..

allahtan uzaklarda senede 1 görücem değmez boşuna onlar için bu saatten snra üzülmeme kendime ettim bu zamana kdr ailem olsun arkamda yeter bana

bizimde düğünümz istanbulda oldu herşey 10 numaraydı hayatlarında göremeyecekleri bi düğün yaptık mekanı bile eşimle seçtik havai fişekler volkanlar vs herşey rüya gbydi ama işte snn dediğin gbi insanın aklında beyninde kalbinde kopan kıvılcımlar adamla dans ediom ama gel bana sor göbek atıom ama gel bana sor gamsız bu der sorunlarımı bilen.Ama yapmacık olmak zorunda kalıosun bazen bende hep fedakar oldum nişan alışverşine çıktık birtek yüzüklerimizi alırken özel imalat yaptırdım ki eşimin kinide ailem ödede 1,5 sene öncesinin fiyatıyla bnm yüzüğüm 600 eşimin 800 idi alışveriştede hep en uygunlarına gttm durumları belli insanlar die ama kayınpederim çok umutlu knştu düğün için her zaman kredi çekicem vs vs herşey gzl olucak bize zerre bi destekleri olmadı eşimin son aldığı maaşla gttm gelinliğimi aldım diktirdiğim yerden geri kalanlar borç mekan zaten düğün parasından eşyalar taksit aynen snn gibi ddm bnde sonradan blsem nişan zamanı ailemi daha sert yapardm onlara karşı aldıkça alırdım ama işte snrdan öğrendim ki onlarda eşimden çıkmış zavallıma kredi çektirmişler

hsumeyye

Ben de senin gibi düşünüyorum canım 6 aya kadar bizimle yatar sonra odasına geçer. Ağlıyınca acıyıp odaya almamak konusunda kararlılık gösterirsek odasına da kolay alışır. Yaşı ne kadar büyürse o kadar zor alışıyo odada yanlız uyumaya.[/B][/QUOTE]

baksana cnm şuna bnde ilk 4 ay yatağımın yanına böyle bişi düşünüyorum odasını da ayrı hazırlıcam 4 ay snra orda yatar
bayıldım buna yaa

Son düzenleme:

Evet kızlar bizler kıyamadıkça onlar tepemize biniyor..ama şu da var annemdende oldu bizim..kızım çok şey alma biz alıyoruz zaten dedi onları güvendirdi çoğu şeyde..sonra bunların hepsi laf olur diye önümü kesti..siz mutsuz olursunuz dedi..ama çok ezildiğimizi düşünüyorum..tamam karşı tarafıda düşünürsünde adamlar suistimal ediyorsa o zaman çekeceksin resti..ah bi başa dönebilsek neler olurdaaa neyse
Boşverin kızlar eşinizle mutluysanız gerisi fasa fiso..hala içim yanıyor ama mutluyum şükür herşeyi aldırıp her dediğimizin olup mutlu olmamakta vardı dimi?

Ay canım yaaa zor bi durum tabi. Çocuğa falan bakıcam diyosa kalıcı gibi herhalde Canım bence eşinle konuş seninle yalnız zaman geçirmeye ihtiyacım var de. Zaten bebişler doğduktan sonra pek fırsatımız olmayacak bu günlerin kıymetini bilmemiz lazım. Annesini de kırmadın en azından bazen onunla bazen onsuz çıkın. Sen kaynananla bu konuda konuşamazsın ne desen kötü gelin yaftası yersin ama oğlu konuşsa o kadar dokunmaz ya da en iyisi bi punduna geçirip seni kaçırması. Annesini başka bi yere misafirliğe falan götürür mesela o arada da siz gezersiniz ne bilim işte bi yol bulunur. Açık açık konuşsa da bu sefer gelin doldurmuş oğlumu der çünkü.. Ayyy ne zor böyle yaa herkes kendi evinde otursa ne var.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımsın sen beni sveindirdin Allh'da sizi sevindirsin

Al sana bi alıntı da benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…